Buitenland

Arts trekt aan de bel: aantal doodgeboortes explodeert in Canada

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal doodgeboortes bij volledig gevaccineerde vrouwen explodeert in Canada. In Waterloo in de provincie Ontario zijn in zes maanden tijd 86 gevallen gemeld, terwijl dat er normaal gesproken vijf tot zes per jaar zijn, zegt arts Daniel Nagase. “Dat is hoogst ongebruikelijk.”

In het Lions Gate Hospital in Vancouver, Brits-Columbia zijn in 24 uur 13 doodgeboortes geregistreerd, aldus de arts, die werkte in een ziekenhuis in Alberta, maar naar eigen zeggen is ontslagen na het aanprijzen van ivermectine.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Vancouver Coastal Health doet de beweringen over doodgeboortes af als ‘geruchten’ en ‘desinformatie’. De gevallen worden onder de mat geveegd door de overheid en gezondheidsagentschappen, schrijft Bright Light News.

Twitteraar bcraig schreef op zondag dat haar kleinzoon na 8,5 maand zwangerschap doodgeboren was, in het Lions Gate. “Mijn dochter heeft een maand geleden die vervloekte gifprik gehaald omdat ze niet naar het restaurant kon en mensen flipten omdat ze niet gevaccineerd was. Ik wil de overheid aanklagen.”


Het hele interview met arts Nagase zie je hieronder:

4.9 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Equalizer
Equalizer
2 jaren geleden

Ik had hier nog niet bij stilgestaan, maar ja, ook dit lag in het verschiet gelet op alles wat inmiddels naar buiten is gekomen en nog steeds komt over de schadelijkheid van de zogenaamde vaccins. Bijzonder triest allemaal, maar ook hierbij geldt dat een gewaarschuwd mens telt voor twee en je er zeer goed aan doet je niet alles maar te laten aanpraten, zeker niet door een overheidsinstantie, laat staan de f*cking media! Als mensen hun gezondheid en dus ook die van hun ongeboren kinderen op het spel willen zetten om maar vooral lekker naar een restaurantje te kunnen gaan zonder dat andere restaurantbezoekers daarover uitflippen, ja, dan moeten ze dat maar doen, maar dan weet je dus ook wat er kan gebeuren. En mensen die “flippen” over niet-gevaccineerden, daar loop ik met een grote boog omheen. Niet vanwege hun besmettelijkheid (want dus wél gevaccineerd), maar vanwege hun oliedomme attitude.

Annette
Annette
2 jaren geleden

ONVOORSTELBAAR weer, als je dit verhaal leest!

Voor MIJ is het duidelijk, dat het intelligentieniveau van het merendeel van de bevolking op aarde de afgelopen dertig, veertig jaar behoorlijk is afgenomen.

Dat zal dan ongetwijfeld wel te maken hebben met het onderwijs. Anders zou dit toch niet mogelijk moeten zijn?

Hoe bestaat het, dat je, omdat je anders geen restaurant kan bezoeken, je in laat spuiten met een onbekend goedje?

Het is duidelijk, dat de kwade krachten, die dit allemaal hebben opgezet, het “juiste” moment hebben afgewacht om dit uit te rollen.

Een groot deel van de mensheid is schijnbaar niet meer in staat om ook nog maar één hersencel te laten werken.

Hoe is het mogelijk, dat artsen, verpleegkundigen en verloskundigen hier aan meewerken, terwijl zij dagelijks de desastreuze gevolgen ervan zien?

Toen IK zwanger was (lang geleden) waren er duidelijke protocollen: de meeste medicijnen, waaronder dus ook vaccins en dergelijke, waren verboden. Als je pijn had, mocht je een paracetamolletje. Niet te veel natuurlijk.

Toen ik hoge bloeddruk kreeg, moest ik eerst zoutarm, daarna zoutloos en vervolgens om de dag alleen fruit eten.
Dat was toen de manier om de bloeddruk onder controle te houden.

Nu heeft Big Pharma alles overgenomen. De resultaten zien wij dagelijks.

Niet dat ik zomaar alles verwerp, wat de geneesmiddelenindustrie heeft gebracht. Zeker niet. Er zijn genoeg mensen die, dankzij de dagelijkse medicijnen, nog een beetje prettig kunnen leven.

Maar je kunt Big Pharma nu dus zien als de kop van Janus: het heeft ongetwijfeld een goede kant, maar zéker ook een zeer duistere kant.

sterk
sterk
2 jaren geleden

Tja een grootmoeder in alle staten las ik. Maar haar dochter is ook niet goed wijs, ik hoop dat deze dochter nu behoorlijk wat berouw heeft voor wat ze haar baby heeft aangedaan. Misselijk hoeveel pijn die baby gehad heeft in der buik voor het stierf. Een facebook vriend van mij die eraan gestorven is schreef me van te voren hoeveel pijn hij had. Een andere facebook vriendin haar schoonvader had zoveel pijn voor hij stierf aan de de gentherapie dat de morfine niet aan te slepen was en geheel niet meer hielp. Na een week was hij gestorven na vele dagen pijn. Een goede moeder vecht voor haar kind.

buddy
buddy
2 jaren geleden

vraag me af waarom ze dan niet ivermectine inzetten als dat zo goed helpt en waarom dan al die andere vaccins wat vreselijke bijwerkings heeft en mensen aan sterven als er zoveel bijwerkings en sterfgevallen zijn dan mogen ze toch niet doorgaan daar mee dan moeten ze toch stoppen waarom gebeurd dat niet dat begrijp ik niet

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x