Buitenland

Schoolarts slaat alarm: meerdere kinderen in het ziekenhuis na vaccinatie

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel de WHO het afraadt, is men in Oostenrijk toch begonnen met het vaccineren van kinderen. Het gevolg: in deelstaat Neder-Oostenrijk zijn al meerdere kinderen met ernstige bijwerkingen opgenomen in het ziekenhuis. Bij één van de kinderen bleek de hartspier ontstoken.

Een schoolarts uit de deelstaat trekt aan de bel. Ze zegt tegen het blad eXXpress dat ze nog nooit zoveel patiënten heeft gehad als nu. Er meldde zich onder andere een 15-jarig meisje bij haar dat enkele dagen na de coronavaccinatie last kreeg van druk op de borst. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Nieuw en niet getest

Ook een 13-jarige jongen en zijn oudere zus kregen na de vaccinatie last van ernstige bijwerkingen. Het jongetje voelde zich zwak en kortademig, en werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij kreeg de diagnose ‘scoliose’, een verkromming van de rug, vertelde de schoolarts.

Op de vraag van de moeder of er een verband was met de coronavaccinatie antwoordde de behandelend arts: “We weten nog niet wat het vaccin met kinderen doet, het is nieuw en niet getest!”

WHO past advies stilletjes aan

Niemand weet hoe het immuunsysteem van kinderen reageert op deze specifieke vaccinatie. “We zien al effecten, maar we kunnen nog niet inschatten wat de langetermijngevolgen zullen zijn,” zei de schoolarts.

Juist om deze reden zou de WHO hebben geadviseerd om kinderen voorlopig niet in te enten. Overigens heeft de organisatie dit advies inmiddels stilletjes aangepast.

400 artsen wijzen op gevaren

Wat de schoolarts vooral tegen de borst stuit, is het feit dat er geen open debat wordt gevoerd over dit onderwerp. Wel wordt er veel druk uitgeoefend op kritische artsen. Eén van die kritische artsen is de gerenommeerde internist Marcus Franz. Hij heeft gezegd dat kinderen geen aanjager van de pandemie zijn en dat hij tegen het vaccineren van kinderen is.

Onlangs wezen meer dan 400 moedige Oostenrijkse artsen tijdens een persconferentie op de gevaren van de experimentele coronavaccins voor kinderen.

[eXXpress]

4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

SCHANDE! SCHANDE! SCHANDE!
Het idee alleen om, ondanks het feit dat er meerdere artsen waarschuwen voor de gevolgen, TOCH doorgaan met het injecteren van kinderen.
Kinderen zijn inmiddels ook vogelvrij verklaard, zoveel is wel duidelijk.
Wat er NU gebeurt, is nog nooit gebeurd. Als er een middel op de markt kwam en, na verloop van tijd waren er veel bijwerkingen, dan werd dat middel als de bliksem van de markt gehaald. Het feit dat dat NU niet gebeurt, zegt eigenlijk alles.
Ik kan alleen maar zeggen: arme kinderen. En het ergste is ook nog eens, dat ik het idee heb dat ouders hier niets meer over te zeggen hebben. Ik lees al regelmatig, dat, buiten de ouders om, kinderen worden geïnjecteerd. Dat is ook zoiets, dat nog NOOIT is voorgevallen.
Kinderen zijn stiekem dus staatseigendom geworden. Dat geldt trouwens voor volwassenen OOK. Iedereen die die prik heeft gehad, is eigendom van de patenthouder en daarnaast van de staat, die dit allemaal faciliteert.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Dit komt ook volledig voor Rekening van alle Compleet Hersenloze Ouders die hun kinderen laten inspuiten met Experimentele-Gen-Therapie-Nood-Vaccins…Hun kinderen zullen ze later erg Dankbaar zijn voor alle goede zorgen, het feit dat ze nu Onvruchtbaar zijn, elk Halfjaar hun Opvolg-Booster-Vaccin moeten halen om in leven te blijven…Hartproblemen hebben…Trombose…al meerdere TIA’s achter de rug hebben…etc…

salvar
salvar
2 jaren geleden

en wat doen de ouders?
in mijn ogen niets.
wanneer houd dit circus op?
wie houden dit circus in stand?

wij althans die een injectie halen en de kinderen laten vaccineren , sorry injecteren.

niet te vergeten ook die geen die die spuit erin rammen.

Jopie77
Jopie77
2 jaren geleden

Het gaat allemaal niks uitmaken. Net een stuk in de Volkskrant dat kinderartsen, weet niet welke, het toch echt noodzakelijk vinden om tieners te gaan vaccineren. Het gaat steeds verder en er is niks dat we kunnen doen……ik wou dat ik wakker werd uit deze vreselijke nachtmerrie.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x