CoronaBuitenland

Bizar: Israëlische ministerie van Volksgezondheid is overeenkomst met Pfizer ‘kwijt’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

In 2020 kreeg Israël voorrang bij de levering van coronavaccins in ruil voor epidemiologische data over haar bevolking.

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid heeft nu in de rechtbank gezegd dat het de overeenkomst met Pfizer over het delen van epidemiologische data over de coronavaccins niet kan vinden. Het ministerie zei zelfs dat het niet weet of de overeenkomst daadwerkelijk is ondertekend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

We hebben overal gezocht

Het ministerie zegt overal te hebben gekeken. “We hebben geen ondertekende overeenkomst gevonden,” zei advocaat Ahava Berman namens het ministerie van Volksgezondheid. “We hebben overal gezocht, ook op het kantoor van de directeur en de juridische afdeling.

De overeenkomst is in 2021 geopenbaard, maar veel clausules waren zwartgelakt. In de overeenkomst was ruimte gelaten voor de handtekeningen van toenmalig directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid Hezi Levy en iemand van Pfizer, wiens naam is zwartgelakt. De handtekeningen ontbreken.

Vernietigen van bewijs

Het ministerie zegt niet te weten of de overeenkomst is ondertekend. In Israël hebben meer dan zes miljoen mensen een Pfizer-vaccin gekregen.

“Hun laatste toevlucht is het vernietigen van bewijs?” vraagt dr. Eli David zich af.

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Misschien bij de onderwijzer achter gelaten?

Mary
Mary
1 jaar geleden

Mijn naam is Haas.

robert
robert
1 jaar geleden

en zo gaat het overal, niets nieuws. het is tijd dat de bevolking gaat opstaan tegen dergelijke corruptie.

Annette
Annette
1 jaar geleden

WAT een schande! Als de rechtbank deze overduidelijke SCAM accepteert, dan is het voor heel veel andere regeringen een koud kunstje om hetzelfde te flikken.

Wat leven wij toch met z’n allen in duistere tijden, waar de grootste misdadigers, die de wereld ooit heeft gekend, zomaar met een simpel smoesje overal mee weg komen.

Inderdaad kan ik mij nog goed herinneren, dat Israël proefland was om de experimentele gentechinjecties van Pfizer aan zijn bevolking te offreren. Alsof het om het mooiste cadeautje aller tijden was.

De Israëlische regering hoefde er niet eens voor te betalen! Logisch, want voor Pfizer waren het natuurlijk peanuts om een relatief kleine bevolking als proefdieren te gebruiken. Als dat dan een succes werd, kwamen vanzelf de grotere landen er achteraan.

Duidelijk is dat, net zoals in de rest van de wereld, het allemaal niet zo’n groot succes is geworden. OOK in Israël is er vanaf het begin van de “vaccinatiecampagne” heel veel misgegaan in de vorm van letselschade EN natuurlijk veel overleden mensen.

En WAT doe je dan, als de grond een beetje te heet onder je voeten wordt? Dan claim je dat je de contracten niet meer kan vinden. Helaas…. pindakaas!

Wat is het toch allemaal bijzonder doorzichtig, wat de vijanden van de mensheid flikken. Dat is natuurlijk niet alleen zó in Israël. Nee…. dat is inmiddels overal het bekende stramien.

Ik mag alleen maar hopen, dat de rechtbank, in de vorm van rechters en openbaar ministerie, NIET in deze duidelijke fraude trappen en, ondanks het feit dat er geen contract wordt gevonden, TOCH deze duidelijke misdadigers de hoogst mogelijke straf geeft.

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x