Binnenland

Keuzevrijbijmij: hier ben je altijd welkom, ook zonder test of vaccin

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De testsamenleving en het coronapaspoort worden langzaam maar zeker realiteit, wat betekent dat je straks pas toegelaten wordt tot evenementen, sportwedstrijden, theaters en musea als je bent getest of gevaccineerd. Ongevaccineerde mensen dreigen tweederangsburger te worden.

Olaf Weller heeft om die reden Keuzevrijbijmij opgericht, een platform waarop je makkelijk aanbieders vindt waar je altijd welkom bent, ook zonder test of vaccin. De therapeuten, kappers, tandartsen, restaurants en winkels die zich aansluiten, dragen een simpele boodschap uit: ‘Bij ons is iedereen welkom’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Weller zette eerder het succesvolle platform Ademvrijbijmij op, waarop bedrijven kunnen aangeven dat mensen ook zonder mondkapje welkom zijn. Er hebben zich inmiddels zo’n 1500 bedrijven aangesloten bij dit initiatief.

In onderstaande video gaat Weller in gesprek met Karel Beckman:

Erg veel bijwerkingen

Keuzevrijbijmij gaat ervoor zorgen dat jij straks, ook zonder test of vaccinatie, toegang blijft houden tot de diensten en producten die jij nodig hebt om een fijn leven te leiden. “Door vraag en aanbod samen te brengen zorgen wij voor voldoende mogelijkheden om producten en diensten aan te bieden en af te nemen. Dit helpt ons om samen in vrijheid te blijven leven.”

Huisarts Rob Elens is één van de ambassadeurs van Keuzevrijbijmij. Hij wijst erop dat het ontwikkelen van een vaccin normaal gesproken gemiddeld 10 jaar duurt. “De coronavaccins zijn versneld ontwikkeld en laten erg veel bijwerkingen zien. Waarom vaccineren als er veilige, goedkope behandelingen zijn die bij de huisarts ingezet kunnen worden?” vraagt hij.

Vrijheid is ons geboorterecht

Ook journaliste Fiona Zwart is ambassadeur. Zij steunt Keuzevrijbijmij omdat ze gelooft dat er een plek moet zijn waar iedere consument en ondernemer die voor medische vrijheid staat, samengebracht wordt en omdat vrijheid ons geboorterecht is.

Bekijk ook haar videoboodschap:


Wil je helpen om dit platform mogelijk te maken? Dan kun je hier doneren.

4.6 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Ik kan je nu al verklappen dat met de huidige fascistische rechtspraak hieraan rap een eind wordt gemaakt.
https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBDHA:2021:4773

Met rechtelijke goedkeuring:
Het is een noodtoestand maar je roept deze niet uit zodat je nog verder kunt gaan dan de oorlogswet. En de rechter vindt dit een geweldige vondst.
Staat te lezen onder 3.8.

Heleen
Heleen
2 jaren geleden

Wij hopen maar dat het noorden van Nederland ook wakker wordt en er ook zonder bekpamper of vaccin boodschappen gedaan kunnen worden.

jan
jan
2 jaren geleden

Niet vaccineren krijgen de geelen joodse ster. Murder bij vaccin genocide vaccin

Johnny
Johnny
2 jaren geleden

Fantastisch initiatief van Olav Weller!! Zo hou je de moed er in, door voor verbinding te zorgen en probleemoplossend bezig te zijn. Dikke complimenten voor zijn site keuzevrijbijmij. Ik had hem al langs zien komen in de comments en hoe meer van dit soort simpele doch lichtelijk geniale iniatieven er komen hoe sneller we dit corona drama en great reset gezwam gaan overkomen. De waarheid is dat de stille meerderheid en ons luidruchtige groepje vet in de meerderheid zijn. En dat bied ook mooie kansen. Hulde aan Olav en het gat in de markt dat hij zag!?

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x