Binnenland

‘Apartheid door vaccinaties nu een feit, maar 80% Nederlanders is alleen bezig met vakantie’

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volledig gevaccineerde reizigers hoeven niet meer te testen of in quarantaine te gaan. De 27 lidstaten van de EU hebben een voorstel van de Europese Commissie goedgekeurd waarin staat dat mensen die minstens twee weken volledig gevaccineerd zijn, vrij mogen reizen binnen de EU.

Reizigers vanaf 12 jaar die niet volledig zijn gevaccineerd, moeten wel getest worden. Vanaf 1 juli kunnen reizigers in de EU met een QR-code laten zien dat ze zijn ingeënt tegen corona of negatief zijn getest.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Medische apartheid

Mensen zijn kritisch over de tweedeling die ontstaat in de samenleving. “Er gaan nu heel veel mensen juichen ondanks dat de medische apartheid een feit is. Ziek,” stelt schrijver en uitgever Tjeerd Langstraat.

Politicoloog Sonny Spek voegt toe: “Dit is geen versoepeling van de reisbeperkingen, maar het onnodig in stand houden van maatregelen die buitenproportioneel zijn binnen de Europese Unie. Het is onnodig als je naar alle ontwikkelingen kijkt.”

Nooit gedacht dat ik dit zou meemaken

“Mensen zonder een experimentele injectie mogen niet binnen de EU reizen zonder verplichte testen en quarantaine,” vat journalist Annelies Strikkers samen.

“Apartheid door vaccinaties is nu een feit, maar 80 procent van de Nederlanders is alleen bezig met: waar gaan we op vakantie!!??” twittert Peter Vlemmix van omroep ON! Viruswaarheid-kopman Willem Engel haakt daarop in: “Apartheid. Nooit gedacht dat ik dit zou meemaken toen ik Nelson Mandela ontmoette. Ik zal de kern van zijn speech nooit vergeten: spreek altijd de waarheid, ook als hij beladen is (1999, Leiden).”

Er zijn ook mensen die helemaal in hun nopjes zijn. Zo reageert Kamerlid Jan Paternotte (D66): “Heel mooi nieuws! Geen overbodige testen en quarantaine deze zomer.”

4.6 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

192 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loeske
Loeske
2 jaren geleden

Wat een wereld. Ik ben echt verbijsterd dat dit allemaal gewoon kan gebeuren en dat het gros van de mensen gewoon niet in de gaten heeft wat er aan de hand is. Als je je niet wilt laten inspuiten krijg je te horen: “Laat je toch prikken, wat maakt het nou uit, je bent als kind toch ook gevaccineerd? Doe niet zo moeilijk”. Dan kan ik wel gillen. Open eindelijk je ogen, idioten.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 jaren geleden

Ik sla de vakantie maar even over. Hoop dat iedereen er een keer achter komt dat ze belazerd worden. Wat een drama, hoe lang gaat deze gekkigheid duren?

Katootje
Katootje
2 jaren geleden

Daar hebben ze op gerekend en daarom is alles open gegooid.
Na de vacantie begint het gesodemieter weer en dan nog erger en zal steeds erger worden als niemand iets doet

Caritas
Caritas
2 jaren geleden

Dit geeft precies weer hoe de mensheid voor een groot deel onwetend wil blijven. Geconfronteerd worden met de waarheid is iets wat ze niet aankunnen. Het egoïsme in de mens komt nu wel heel erg naar boven, als IK maar op vakantie kan blablabla prima joh gaan dan met je experimentele gif in je lijf.

Back to top button
192
0
We lezen graag je reactie!x