Buitenland

Mysterieus stuk metaal valt door dak van magazijn (video)

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een stuk metaal viel op donderdag door het dak van een meubelmagazijn in Plymouth in de Amerikaanse staat Massachusetts.

Rechercheurs zeggen dat het stuk schroot, dat naar het lijkt uit de lucht is komen vallen, niet afkomstig is van een vliegtuig.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Eigenaar van het pand Michael Facchini vond het metalen object in zijn magazijn en ontdekte tevens een gat in het dak van het gebouw. De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft een inspecteur naar Plymouth gestuurd om de onderzoekers te assisteren. Ze moeten uit zien te vinden waar het stuk metaal vandaan kwam.

In eerste instantie werd gedacht dat het schroot afkomstig was van een passerend vliegtuig, maar dat wordt inmiddels uitgesloten. “We hebben geen idee wat het is. Op dit moment kunnen we alleen maar speculeren,” zei politiecommissaris John Rogers. “Het object moet met grote kracht of snelheid naar beneden zijn gekomen om een gat in het dak te slaan en dergelijke schade aan te richten.”

Vallende metalen objecten beperken zich niet alleen tot de Verenigde Staten. Op 4 maart jongstleden keken medewerkers van een bedrijf aan de Kryptonstraat in Ede raar op toen uit het niets een metalen voorwerp met een gewicht van drie kilo het dak van het bedrijf doorboorde.

Bronnen: Cbslocal.com en Yahoo.com

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x