Natuur en Milieu

Ligt diep in onze planeet nog een andere aarde verscholen? Dit zet je aan het denken

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 13 juni 2014 kondigden wetenschappers aan dat de aardmantel tot wel drie keer zoveel water bevat als alle oceanen op aarde.

De ontdekking liet zien dat we nog maar heel weinig weten over het binnenste van de aarde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het diepste gat ooit gemaakt door mensen is ongeveer 12 kilometer. “Dat is niets,” aldus natuurkundige John Brandenburg in het tv-programma Ancient Aliens.

Agartha

Tot dusver zijn er alleen theorieën over de samenstelling van de aarde. We hebben nog nooit diep genoeg geboord om ze te kunnen verifiëren.

Sommigen stellen dat er diep in onze planeet nog een andere aarde kan worden gevonden.

In boeddhistische geschriften wordt gesproken van een plek genaamd Agartha of Agharti, een wereld in de aarde die bewoond zou zijn.

Nog een zon

Gerespecteerde wetenschappers en wiskundigen hielden zich hiermee bezig.

Edmond Halley is vooral bekend geworden vanwege de komeet van Halley, maar hij stelde ook dat het binnenste van de aarde hol is en bestaat uit meerdere concentrische lagen.

Leonhard Euler, die algemeen wordt beschouwd als één van de belangrijkste wiskundigen aller tijden, was er ook van overtuigd dat de aarde hol is en dat er in onze planeet nog een zon kan worden gevonden.

Onbekend gebied

Euler zei verder dat zich rond de polen openingen bevinden die toegang verschaffen tot de holle aarde.

De beroemde wiskundige opperde dat er geavanceerde beschavingen leven diep in de aarde.

In 1947 maakte admiraal Richard Byrd verkenningsvluchten boven de Noordpool. Daar ontdekte hij naar verluidt een onbekend gebied, dat hij ‘het centrum van het onbekende’ noemde.

Mysterieuze vaartuigen

Hij deed een aantal opmerkelijke uitspraken. Zo werd hij naar eigen zeggen geconfronteerd met mysterieuze vaartuigen, die ‘van pool naar pool vlogen’.

Eenmaal terug in de Verenigde Staten zou de admiraal opdracht hebben gekregen om zijn mond te houden.

Bekijk het filmpje hieronder:

[History]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Starseed
Starseed
4 jaren geleden

Als je ervan uitgaat dat de holle aarde waar is, wordt er veel tijd en energie in geïnvesteerd om dit idee verborgen te houden voor de mensheid. Kosten en moeite worden gespaard om mensen te behoeden voor de kennis dat de aarde hol is. Waarom? Wat zou de reden kunnen zijn? Misschien dat we eindelijk weten waar sommige UFO´s vandaan komen die sinds duizenden jaren worden gesignaleerd en dat contact met andere hoogstaande culturen binnenin de aarde de hele geschiedenis van mensheid overhoop gooit, inclusief de macht van de kerkelijke instituten en de macht van de militairen aangezien de mensheid niet kan tippen aan de staat van ontwikkeling van de culturen binnenin de aarde, de beschavingen van Atlantis en het nog oudere Mu of Lemuria, die logischerwijze als ze zich hebben doorgeëvolueerd verder in ontwikkeling zijn dan de mensheid. Het goede nieuws is dat het tijdperk van aquarius is gearriveerd waar alle machthebbers van hun voetstuk zullen vallen en dat de waarheid omtrent deze dingen sneller inzichtelijk wordt voor iedereen.

https://www.mysterie-wetenschapsforum.nl/phpBB3/viewtopic.php?t=15269

Patricia Müller
Patricia Müller
4 jaren geleden

Op een fysische manier werkt het niet met de holle Aarde. Want van waar zalen lava en magma komen? Die zijn er zeker en ze hebben en gloeiende kern van de Aarde nodig. Zonder dit gen lava.

Een ander aspect: In de boeken van Carlos Castaneda kunnen wij lezen, dat de oude indiaanse beschavingen weetjes hebben over 620 plooien van de realiteit, dit bedoelt feitelijk 620 tonelen, waar het leven kan spelen. Misschien gaat het meer in deze richting …

Coldshot
Coldshot
4 jaren geleden

Goh, de “Black Knight sateliet” vliegt ook rondjes om de aarde van pool naar pool… Ze weten dat ie er is, er zijn beelden van, maar het is blijkbaar niet interessant genoeg om er onderzoek naar te doen (voor zover wij weten)..

Rob
Rob
4 jaren geleden

Onze beperking in deze wereld is dat er nooit bewustzijn is geweest. Bewustzijn betreft de ziel en het bewustzijn van de ziel in de mens is altijd in een soort ‘slaaptoestand’ geweest. Dan ervaar je niet wat er te ervaren is als het bewustzijn ontwaakt of al wakker is bij geboorte. Veel mensen zijn bekend met de term ‘nieuwetijdskinderen’. Dat zijn generaties die geboren zijn met een wakker zielsbewustzijn. Die hebben ook geen geconditioneerd ego meer. De wereld van macht en controle krijgt geen vat meer op hun ego, in tegenstelling tot de oudere generaties waar het ego wel te beïnvloeden was. Dat wakkere bewustzijn van de huidige jonge generaties is van de afgelopen decennia en geeft aan dat er een bewustzijnsverandering gaande is. Als je ’s nachts ligt te slapen dan maak je niet mee wat je overdag mee maakt als je wakker bent. Met het bewustzijn van de ziel is dat net zoiets maar dan energetisch en in eerste instantie in eigen lichaam.

De kern van de mens is dus de ziel. Gaia wordt als de ziel van de Aarde gezien. Dat zou ede zon kunnen zijn waarover gesproken wordt, die zich dan in de Aarde zou bevinden. Ons zonnestelsel kent ook zo’n de kern, de zon. Over de Melkweg wordt ook gezegd en geschreven dat er een kern is, de galactische centrale zon. En uiteindelijk wordt er ook nog geschreven over de grote centrale zon als de kern van het universum. In sommige berichten wordt naar die grote centrale zon verwezen als zijnde God. God is dan de ziel van het universum waar alle creatie uit voort komt. Over de galactische centrale zon werd in en bericht geschreven dat de meest duisteren daar naartoe konden worden gevoerd als zij niet kunnen of willen veranderen in de tijd die nu speelt. Dat werd ‘soul recycling’ genoemd waarbij de ziel volledig ‘gereset’ zou kunnen worden en de wezens zodanig zouden kunnen verdwijnen alsof ze nooit bestaan hebben. Onze zon is er voor het leven. In de zin van bewustzijn zijn al die zonnen dus kernen van stelsels. De ziel is ook de kern van de mens. Zonder de ziel is er geen leven. De ziel kan in die zin dan ook gezien worden als een innerlijke zon, de bron van ons eigen leven. Dan zou Gaia de ziel van de Aarde zijn en in die zin dus ook de innerlijke zon van de Aarde. Het beperkte van de mens door de eeuwen en millennia heen is alleen dat er geen bewustzijn is geweest. Dat was slapend aanwezig. Daarbij stond nagenoeg niemand in zijn eigen leven als mens. Het enige wat heerste was macht en controle en dat is in feite duisternis want dan heerst het ego, gaat het leven op slot en zit de ziel in het duister. Maar in de zin van bewustzijn en energie kan die innerlijke zon van de Aarde dus wel bestaan, als de ziel van de planeet. Het punt is alleen dat we daar geen tastbare ervaring over hebben. Al zijn er blijkbaar wel mensen die contact met zielen hebben waar informatie vandaan komt . Maar dan nog nemen wij het niet waar zoals het in de planeet is.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x