Homepagina » Natuur en Milieu » Ligt diep in onze planeet nog een andere aarde verscholen? Dit zet je aan het denken
Ligt diep in onze planeet nog een andere aarde verscholen? Dit zet je aan het denken

Ligt diep in onze planeet nog een andere aarde verscholen? Dit zet je aan het denken

Op 13 juni 2014 kondigden wetenschappers aan dat de aardmantel tot wel drie keer zoveel water bevat als alle oceanen op aarde.

De ontdekking liet zien dat we nog maar heel weinig weten over het binnenste van de aarde.

Het diepste gat ooit gemaakt door mensen is ongeveer 12 kilometer. “Dat is niets,” aldus natuurkundige John Brandenburg in het tv-programma Ancient Aliens.

Agartha

Tot dusver zijn er alleen theorieën over de samenstelling van de aarde. We hebben nog nooit diep genoeg geboord om ze te kunnen verifiëren.

Sommigen stellen dat er diep in onze planeet nog een andere aarde kan worden gevonden.

In boeddhistische geschriften wordt gesproken van een plek genaamd Agartha of Agharti, een wereld in de aarde die bewoond zou zijn.

Nog een zon

Gerespecteerde wetenschappers en wiskundigen hielden zich hiermee bezig.

Edmond Halley is vooral bekend geworden vanwege de komeet van Halley, maar hij stelde ook dat het binnenste van de aarde hol is en bestaat uit meerdere concentrische lagen.

Leonhard Euler, die algemeen wordt beschouwd als één van de belangrijkste wiskundigen aller tijden, was er ook van overtuigd dat de aarde hol is en dat er in onze planeet nog een zon kan worden gevonden.

Onbekend gebied

Euler zei verder dat zich rond de polen openingen bevinden die toegang verschaffen tot de holle aarde.

De beroemde wiskundige opperde dat er geavanceerde beschavingen leven diep in de aarde.

In 1947 maakte admiraal Richard Byrd verkenningsvluchten boven de Noordpool. Daar ontdekte hij naar verluidt een onbekend gebied, dat hij ‘het centrum van het onbekende’ noemde.

Mysterieuze vaartuigen

Hij deed een aantal opmerkelijke uitspraken. Zo werd hij naar eigen zeggen geconfronteerd met mysterieuze vaartuigen, die ‘van pool naar pool vlogen’.

Eenmaal terug in de Verenigde Staten zou de admiraal opdracht hebben gekregen om zijn mond te houden.

Bekijk het filmpje hieronder:

[History]


Vond je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

27 reacties

 1. Onze beperking in deze wereld is dat er nooit bewustzijn is geweest. Bewustzijn betreft de ziel en het bewustzijn van de ziel in de mens is altijd in een soort ‘slaaptoestand’ geweest. Dan ervaar je niet wat er te ervaren is als het bewustzijn ontwaakt of al wakker is bij geboorte. Veel mensen zijn bekend met de term ‘nieuwetijdskinderen’. Dat zijn generaties die geboren zijn met een wakker zielsbewustzijn. Die hebben ook geen geconditioneerd ego meer. De wereld van macht en controle krijgt geen vat meer op hun ego, in tegenstelling tot de oudere generaties waar het ego wel te beïnvloeden was. Dat wakkere bewustzijn van de huidige jonge generaties is van de afgelopen decennia en geeft aan dat er een bewustzijnsverandering gaande is. Als je ‘s nachts ligt te slapen dan maak je niet mee wat je overdag mee maakt als je wakker bent. Met het bewustzijn van de ziel is dat net zoiets maar dan energetisch en in eerste instantie in eigen lichaam.

  De kern van de mens is dus de ziel. Gaia wordt als de ziel van de Aarde gezien. Dat zou ede zon kunnen zijn waarover gesproken wordt, die zich dan in de Aarde zou bevinden. Ons zonnestelsel kent ook zo’n de kern, de zon. Over de Melkweg wordt ook gezegd en geschreven dat er een kern is, de galactische centrale zon. En uiteindelijk wordt er ook nog geschreven over de grote centrale zon als de kern van het universum. In sommige berichten wordt naar die grote centrale zon verwezen als zijnde God. God is dan de ziel van het universum waar alle creatie uit voort komt. Over de galactische centrale zon werd in en bericht geschreven dat de meest duisteren daar naartoe konden worden gevoerd als zij niet kunnen of willen veranderen in de tijd die nu speelt. Dat werd ‘soul recycling’ genoemd waarbij de ziel volledig ‘gereset’ zou kunnen worden en de wezens zodanig zouden kunnen verdwijnen alsof ze nooit bestaan hebben. Onze zon is er voor het leven. In de zin van bewustzijn zijn al die zonnen dus kernen van stelsels. De ziel is ook de kern van de mens. Zonder de ziel is er geen leven. De ziel kan in die zin dan ook gezien worden als een innerlijke zon, de bron van ons eigen leven. Dan zou Gaia de ziel van de Aarde zijn en in die zin dus ook de innerlijke zon van de Aarde. Het beperkte van de mens door de eeuwen en millennia heen is alleen dat er geen bewustzijn is geweest. Dat was slapend aanwezig. Daarbij stond nagenoeg niemand in zijn eigen leven als mens. Het enige wat heerste was macht en controle en dat is in feite duisternis want dan heerst het ego, gaat het leven op slot en zit de ziel in het duister. Maar in de zin van bewustzijn en energie kan die innerlijke zon van de Aarde dus wel bestaan, als de ziel van de planeet. Het punt is alleen dat we daar geen tastbare ervaring over hebben. Al zijn er blijkbaar wel mensen die contact met zielen hebben waar informatie vandaan komt . Maar dan nog nemen wij het niet waar zoals het in de planeet is.

  13 likes
  • zon= sun wat betekent zonen, dus zon is in feite de verblijfplaats of werklocatie van de zonen.
   Hoe lager de frequentie van een planeet, hoe minder de mensen die erop wonen bewust kunnen worden van de aangestelde zon of zoon van de universele vader.
   Ieder planeet bevindt zich in een zonnestelsel, welke onder controle staat van een hogere zoon.
   Dus 9 bewoonbare planeten onder leiding van 1 zoon, met als titel de logos of zonne logos, die de planeten voorziet van informatie voor wat betreft het universum.
   De zoon of zon van de Aarde krijgt een titel van planetaire zoon, Budha of planetaire logos, jezus christus.
   Op dit moment heeft de aarde een plaatsvervangende planetaire logos, totdat er een volledig herstel heeft plaatsgevonden.
   In de geschriften wordt gesproken over de oude van dagen, de regeerders van dagen etc totdat we komen bij de opklimmende mens, dieevolueert van een dierlijk bewustzijn naar een christus bewustzijn en daaarna naar een gods bewustzijn.

   weet gij niet dat gij goden zijt, en hoger dan de engelen zullen komen te staan ZELFBEWUSTZIJN

   niemand komt tot de vader dan door mij CHRISTUSBEWUSTZIJN

   wie mij gezien heeft, heeft de vader gezien GODSBEWUSTZIJN

   3 likes
  • helemaal eens Rob.

   fff

   2 likes
 2. Patricia Müller

  Op een fysische manier werkt het niet met de holle Aarde. Want van waar zalen lava en magma komen? Die zijn er zeker en ze hebben en gloeiende kern van de Aarde nodig. Zonder dit gen lava.

  Een ander aspect: In de boeken van Carlos Castaneda kunnen wij lezen, dat de oude indiaanse beschavingen weetjes hebben over 620 plooien van de realiteit, dit bedoelt feitelijk 620 tonelen, waar het leven kan spelen. Misschien gaat het meer in deze richting …

  5 likes
 3. Goh, de “Black Knight sateliet” vliegt ook rondjes om de aarde van pool naar pool… Ze weten dat ie er is, er zijn beelden van, maar het is blijkbaar niet interessant genoeg om er onderzoek naar te doen (voor zover wij weten)..

  8 likes
 4. Als je ervan uitgaat dat de holle aarde waar is, wordt er veel tijd en energie in geïnvesteerd om dit idee verborgen te houden voor de mensheid. Kosten en moeite worden gespaard om mensen te behoeden voor de kennis dat de aarde hol is. Waarom? Wat zou de reden kunnen zijn? Misschien dat we eindelijk weten waar sommige UFO´s vandaan komen die sinds duizenden jaren worden gesignaleerd en dat contact met andere hoogstaande culturen binnenin de aarde de hele geschiedenis van mensheid overhoop gooit, inclusief de macht van de kerkelijke instituten en de macht van de militairen aangezien de mensheid niet kan tippen aan de staat van ontwikkeling van de culturen binnenin de aarde, de beschavingen van Atlantis en het nog oudere Mu of Lemuria, die logischerwijze als ze zich hebben doorgeëvolueerd verder in ontwikkeling zijn dan de mensheid. Het goede nieuws is dat het tijdperk van aquarius is gearriveerd waar alle machthebbers van hun voetstuk zullen vallen en dat de waarheid omtrent deze dingen sneller inzichtelijk wordt voor iedereen.

  https://www.mysterie-wetenschapsforum.nl/phpBB3/viewtopic.php?t=15269

  9 likes
 5. Seismologische onderzoeken doen vermoeden dat de Aarde daadwerkelijk hol is. Dat blijkt uit het soms plotseling versnellen en de plotselinge afnames van de trillingen die doen vermoeden dat er zich bergen en vlaktes onder ons bevinden.

  2 likes
  • ja nee, die versnellingen en afnames worden veroorzaakt door het feit dat het vaste materiaal van de mantel geen homogene massa is maar interne variaties bevat, bijvoorbeeld gesubduceerde aardplaten. De wetenschappelijke wereld is er wel aardig over uit dat de aarde bestaat uit een vloeibare kern, een vaste mantel en daarop de aardkorst.

   5 likes
 6. De gemiddelde dichtheid van de Aarde is ongeveer 5,5 kg per liter. Gesteente is ongeveer 2,5 en ijzer 7,86
  Blijft er geen holle ruimte meer over. Het gewicht van water (sg. 1) is te verwaarlozen
  Trouwens op 100 km diepte is de luchtdruk en temperatuur zo groot/hoog dat er maar moeilijk leven
  mogelijk is

  6 likes
  • Er zijn levende organismen in de sterkste zuren gevo in zeer grote hitte en druk zelfs in de ruimte . en er is wetenschappelijk bewijs voor dus wat u stelt is achterhaslt met betrekking tot leven in hitte en zelfs druk maar denk dat u van uit het mens perspektief bekijkt

   2 likes
 7. En diep in de mens zelf schijn ook een Zon ..mits men genoeg diep graaft in je zelf…gaat men deze prachtige gloed zien…

  7 likes
 8. Ik loop nu al heel wat jaartjes rond op de aarde.
  Wat mij betreft leeft deze planeet. en is het meer dan steen, zand en water.
  Het is een wezen met een lichaam chakra,s en aura.
  Mijn lichaam maakt onderdeel uit van deze planeet en zo ben ik met haar verbonden.

  Door de ogen van mijn geest kan ik haar nooit bevatten of doorgronden maar door met haar in verbinding te zijn besef ik deel te zijn van liefde die zij voor ons heeft.
  Laten wij daar om geen energie verspillen door aandacht te geven aan het benoemen van bedrog. Maar gaan staan en wat in ons leeft vormgeven en zo doende iets goed neer zetten op deze planeet.

  4 likes
 9. Ja, zo is het leven in het gesticht. Zie je ook kussens op de muren?

  4 likes
 10. Pak een emmer, vul deze met water. (Aarde= 70%water, 30%aarde) draai deze rond. Waar blijft het water? En waar zet aarde zich af? Aan de rand dus…her midden blijft droog.

  1 likes
 11. Een metalen kern heeft nog nooit voor een magnetisch veld gezorgd.
  Ik sta er open voor..In de aardkorst is genoeg plaats voor lava.Die komt echt niet uit de kern..

  2 likes
 12. Hahahahaha waar is de bolling van de aarde uberhaupt te vinden? Ik zie een felle lamp en geen brandende bal en overdag een halve maan…..

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

studies

19 studies: zo’n 8000 jaar geleden stond de zeespiegel METERS hoger dan nu. Bekijk hier het overzicht

In het afgelopen jaar zijn er maar ...

aarde

Aarde gaat over 3 dagen ten onder, als we tenminste deze vooraanstaande klimaatdeskundigen mogen geloven

De Duitse website Alles Schall und Rauch ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.