Binnenland

Een oorlogscrimineel geef ik geen hand. Geel hesje legt uit waarom premier Rutte volgens haar een oorlogsmisdadiger is

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Premier Mark Rutte ontving dinsdag een aantal gele hesjes in het Torentje. Eén van hen, Hannie Descendre, weigerde hem een hand te geven.

De gele hesjes willen dat Rutte aftreedt. Ze hebben naar eigen zeggen een manifest in elkaar gezet waar alle criminele praktijken van de overheid in staan.

Descendre heeft de premier geen hand gegeven omdat ze vindt dat hij een oorlogsmisdadiger is.

Crimineel

“Ik wil de hand niet schudden met een crimineel,” zei ze tegen PowNews.

Als voorbeeld noemde ze bombardementen in Syrië van ons belastinggeld, waarbij duizenden doden zijn gevallen.

Descendre kreeg in de mainstream media kritiek omdat ze weigerde Rutte een hand te geven en omdat ze al bellend het Torentje binnenkwam.

Eruit geknipt

Zelf zei ze hierover: “Ik heb hem wel degelijk gegroet, maar dat is eruit geknipt.”

Ze staat nog steeds achter haar besluit om Rutte geen hand te geven: “Nee, een oorlogscrimineel geef ik geen hand.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Omroep PowNed]

3.8 4 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
3 jaren geleden

Dit is nu precies waarom de gele hesjes beweging juist niet moet gaan communiceren binnen de officiële organen. Mensen als Rutte zijn meesters van het woord, de pers steunt de overheid en helpt ze een beetje en in dergelijke bewegingen als de gele hesjes zijn altijd personen aanwezig die op dit niveau een “foutje” maken. Geen hand tot daar aan toe maar dan ook nog bellend binnen lopen is gewoon not done.
Bent u niet tevreden met dit huidige systeem en wilt u echt iets doen om het huidige systeem te elimineren dan zijn daar enkele eenvoudige en vredelievende stappen die u kunt ondernemen.
1. Stop met het maken van schulden.
2. Haal uw geld van de bank of zet het om naar goud/zilver o.i.d.
3. Stop met stemmen, democratie is de elite hun machtigste wapen om het volk koest te houden.

René van Zalk
René van Zalk
3 jaren geleden

Hannie Descendre, Als je Mark Rutte geen hand wil geven moet je ook niet bij hem op bezoek gaan. Een normaal gesprek begint namelijk met elkaar de hand schudden. Door de weigering van Hannie Descendre Mark de hand te schudden maak je namelijk een slechte start voor een normaal gesprek.

Straalmans
Straalmans
3 jaren geleden

P.S: als te weinig mensen gaan stemmen, kan men met een boetemaatregel komen. Men kan makkelijk nagaan wie niet gestemd hebben de afgelopen verkiezingen. Men kan dan de keus krijgen: of je gaat stemmen en je hoeft geen boete te betalen, of je stemt niet en betaalt een boete voor elke keer dat je niet gestemd hebt.
Zou mij niks verbazen als het systeem vroeg of laat met zoiets komt. In België zijn ze al wettelijk verplicht te stemmen, dacht ik.

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Rutte behoort net als het voltallige kabinet achter slot en grendel voor oorlogsmisdaden. Het actief deelnemen aan en financieel steunen van de oorlog in Syrië tegen Assad en de bevolking zijn wettelijk gezien een misdadige handeling en dient daarom te worden bestraft met een levenslange gevangenisstraf. Feitelijk zouden ze ook kunnen eindigen als oorlogsmisdadigers voor het vuurpeloton. Dat dit niet gebeurt heeft te maken met de westerse machtshebbers die lid zijn van één en dezelfde sektarische zionistische-nazi maffia club. Zou er werkelijk een onafhankelijk rechtssysteem zijn dan was de boel al tot in de hoogste regionen opgepakt en opgesloten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x