Homepagina » Binnenland » Een oorlogscrimineel geef ik geen hand. Geel hesje legt uit waarom premier Rutte volgens haar een oorlogsmisdadiger is
Een oorlogscrimineel geef ik geen hand. Geel hesje legt uit waarom premier Rutte volgens haar een oorlogsmisdadiger is
Foto: Willem 90 Wikimedia Commons

Een oorlogscrimineel geef ik geen hand. Geel hesje legt uit waarom premier Rutte volgens haar een oorlogsmisdadiger is

Premier Mark Rutte ontving dinsdag een aantal gele hesjes in het Torentje. Eén van hen, Hannie Descendre, weigerde hem een hand te geven.

De gele hesjes willen dat Rutte aftreedt. Ze hebben naar eigen zeggen een manifest in elkaar gezet waar alle criminele praktijken van de overheid in staan.

Descendre heeft de premier geen hand gegeven omdat ze vindt dat hij een oorlogsmisdadiger is.

Crimineel

“Ik wil de hand niet schudden met een crimineel,” zei ze tegen PowNews.

Als voorbeeld noemde ze bombardementen in Syrië van ons belastinggeld, waarbij duizenden doden zijn gevallen.

Descendre kreeg in de mainstream media kritiek omdat ze weigerde Rutte een hand te geven en omdat ze al bellend het Torentje binnenkwam.

Eruit geknipt

Zelf zei ze hierover: “Ik heb hem wel degelijk gegroet, maar dat is eruit geknipt.”

Ze staat nog steeds achter haar besluit om Rutte geen hand te geven: “Nee, een oorlogscrimineel geef ik geen hand.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Omroep PowNed]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Hannie Descendre, Als je Mark Rutte geen hand wil geven moet je ook niet bij hem op bezoek gaan. Een normaal gesprek begint namelijk met elkaar de hand schudden. Door de weigering van Hannie Descendre Mark de hand te schudden maak je namelijk een slechte start voor een normaal gesprek.

  12 likes
  • Eerst bommen gooien en daarbij onschuldige mensen ombrengen in een soeverein land en dat akkoord geldt voor het voltallige kabinet, maar het weigeren van een hand zou dan een probleem zijn? Hahaha, wie heeft jullie gescheten?

   Alleen een psychopaat en verknipte geest kan zo redeneren.

   Hulde voor deze dame, maar ik vrees dat ze door zio nazi Bilderberg adepten nog lang zal worden behandeld als drek. Maar de dag zal komen dat aan het einde van ieders leven de weging komt van het aardse leven en het eeuwige leven. Daar hoef je geen gelovige voor te zijn om te begrijpen dat alles afgewogen zal worden om zo de juiste waarde te kunnen bepalen van iedere geest.

   37 likes
   • ….Deze reactie was uiteraard bedoeld voor de verlichte geest van huismeester slaaf Zalk die meent dat we nog leven in de vorige eeuw.

    Je bent godverdomme zo langzamerhand het uitstervende ras der goedgelovigen die feitelijk geprepareerd in het museum tuishoort, want veel van jouw soort is er niet meer te vinden, zelfs een demente aardappel ziet met z’n ogen beter en vooral hoe verrot en doortrapt deze wereld is.

    25 likes
    • @weg met ons.

     Respecteer nu eens gewoon iemand zijn mening. Je maakt je zo echt belachelijk en zorgt er voor dat steeds minder mensen dit forum gaan gebruiken om hun mening te geven.
     Ik begrijp ook niet dat we ineens volmondig kunnen gaan vloeken bij deze site, zeer kwalijke zaak.

     6 likes
     • @bert s

      Respecteer ern adept van moordenaars?? Verder alles goed?

      Vloeken is een krachtige energie en expressieve uiting van groot ongenoegen ingegeven door de hogere geest. De satanische religies horen niet graag de stem van hun God en bewieroken het satanische met het onderdrukken van dergelijke uitingen. Kijk, de satanische machten of zelfs god veroorzaakt oorlog en ellende, maar verwacht zachte bewoordingen en onderdrukking in woorden? Dan zeg ik altijd: “val zelf dood, met je schijnheilige smoel!”…. Duidelijk en helder, net zo helder als moord en doodslag en het zaaien van ellende.

      24 likes
    • @weg met ons.

     “val zelf dood, met je schijnheilige smoel!” Duidelijk en helder en asociaal. Een dergelijke vorm van communiceren is in elk denkbare discussie niet constructief en zeer ongepast.

     5 likes
     • @bert s

      Kijk, dat is vrije meningsuiting en de expressie die je eraan geeft.

      Maar moord, blijft moord. Daar zijn geen mooie verpakking voor te vinden en in woorden niet fatsoenlijk uit te drukken.

      Het probleem met jullie soort is dat je watjes mentaliteit hebt, waarschijnlijk gehersenspoeld en geïndoctrineerd op de school voor gebroken vingernageltjes en klaargestoomd om als slaafjes in optima forma te fungeren voor het machtsgangreen, die alleen volgens idioten met fatsoen benaderd moet worden. Een kruipende hond is daarbij nog te onfatsoenlijk volgens jullie soort.

      23 likes
    • Je bent zeker niet op de hoogte hoeveel slaven IS gehouden heeft en waarom ze gebombardeerd zijn.

     2 likes
  • @Reneé van Zalk,

   Een normaal gesprek voeren met uitvoerders van een globalistische agenda? Succes, zou ik zeggen. Heb je wel eens goed gekeken hoe ze praten als een normaal mens iets tegen hem zegt? Je kunt aan de verwoording horen dat Rutte niet Nederlands praat maar Europees en kapitalisch / globalistisch. Hij staat helemaal niet in contact omdat hij überhaupt niet in het leven staat. Als een moordenaar jouw familie omgebracht zou hebben, zou jij hem dan een hand geven als je hem voor je hebt staan? Zo moet je de situatie zien. Persoonlijk zou ik zo’n uitnodiging niet eens hebben aangenomen aangezien hij zijn ziel aan de duivel heeft verkocht (voor geld en macht). Als je werkelijk bewust wordt dan ga je zien hoe letterlijk dat is.

   31 likes
  • Een normaal gesprek begint niet met handje schudden. Een normaal gesprek begint en eindigt wanneer je elkaar in de ogen aan blijft kijken. Deze viezerik in dat torentje kan dat nog geeneens als ie aan het poppenkastdebatteren is met die vieze vriendjes van hem!

   26 likes
  • Één woord zeg genoeg…. MH17

   6 likes
  • Bommen gooien op mensen en mensen op allerlei manieren uitzuigen. Dat is pas beleefd.

   3 likes
  • Wie bepaalt nu helemaal wat Normaal is; of voor normaal moet doorgaan? Door hem te negeren krijgt zo’n mannetje er DE Tering In; excuse mes mots. En daar gaat het om. Je moet altijd iets doen buiten het normale om; anders krijgt iets geen aandacht.

   0 likes
 2. Dit is nu precies waarom de gele hesjes beweging juist niet moet gaan communiceren binnen de officiële organen. Mensen als Rutte zijn meesters van het woord, de pers steunt de overheid en helpt ze een beetje en in dergelijke bewegingen als de gele hesjes zijn altijd personen aanwezig die op dit niveau een “foutje” maken. Geen hand tot daar aan toe maar dan ook nog bellend binnen lopen is gewoon not done.
  Bent u niet tevreden met dit huidige systeem en wilt u echt iets doen om het huidige systeem te elimineren dan zijn daar enkele eenvoudige en vredelievende stappen die u kunt ondernemen.
  1. Stop met het maken van schulden.
  2. Haal uw geld van de bank of zet het om naar goud/zilver o.i.d.
  3. Stop met stemmen, democratie is de elite hun machtigste wapen om het volk koest te houden.

  34 likes
  • Grotendeels met je eens… maar de meeste mensen hebben al schulden (en komen er niet zomaar af) en met goud en zilver koop je geen brood.. Stoppen met stemmen is ook geen optie.. want dan krijg je een hele scheve verhouding door mensen die gehersenspoeld zijn en WEL stemmen. Als je Mark Rutte tijdens een debat ziet dan kijkt hij 9 van de 10 keer op zijn mobiel, lacht om zijn eifģen grappen of kijkt ongeinteresseerd rond.. hij is nog net niet aan t bellen.. ik hoop dat de gele hesjes in Nederland een expansieve groei doormaken want onze belastingcenten gebruiken om een illegale oorlog te voeren is waanzin..

   26 likes
  • Punt 3 behoort tot de mogelijkheden.
   Echter dan komt Rutte inderdaad nooit weg.
   Dus dan toch stemmen.
   O ja, de gele hesjes hadden nooit naar deze leugenachtige tuinslang toe moeten gaan.

   22 likes
  • Ik zou een uitnodiging afslaan….

   4. Betaal CASH

   18 likes
  • 1. Stop met het maken van schulden.
   Makkelijk te doen als je redelijk tot goed verdient. Maar als je elke dubbeltje keer op keer moet omdraaien, zal dat steeds moeilijker worden. Alles wordt duurder en je inkomen stijgt nauwelijks.

   2. Haal uw geld van de bank of zet het om naar goud/zilver o.i.d.
   Je moet zelfs aangeven waarvoor je je geld van de bank afhaalt (boven een bepaald bedrag per week). Koop je goud/zilver, dan wordt dat ook digitaal geregistreerd. Dus ben je weinig opgeschoten. Hooguit dat je het kunt gebruiken in een crisis als ruilmiddel. Maar ook al zet je het om in goud/zilver, dan nog moet je het als vermogen opvoeren.

   3. Stop met stemmen, democratie is de elite hun machtigste wapen om het volk koest te houden.
   Dit is makkelijk te doen, voor iedereen. Dacht ik. Maar mensen laten zich leiden door de gedachte dat als ze niet op die of die partij stemmen (VVD), de andere partij (PvdA) aan de macht zal komen en alles van hen zal afpakken. Stemmocratie is gewoon gebaseerd op angst: de angst iets kwijt te raken. Er wordt geregistreerd of je gestemd hebt of niet (inlevering stemkaartje). Maar of men wat ermee doet, dat weet ik niet.

   Het probleem is dat het huidige besturingssysteem niet door burgers in stand wordt gehouden, maar door bedrijven. Niet de burger geeft de doorslag, maar de bedrijven. Daarom moeten ze de verkiezingen maar voor de bedrijven organiseren en niet voor de burgers. Aangezien ik geen bedrijf ben, stem ik ook niet meer.

   10 likes
 3. P.S: als te weinig mensen gaan stemmen, kan men met een boetemaatregel komen. Men kan makkelijk nagaan wie niet gestemd hebben de afgelopen verkiezingen. Men kan dan de keus krijgen: of je gaat stemmen en je hoeft geen boete te betalen, of je stemt niet en betaalt een boete voor elke keer dat je niet gestemd hebt.
  Zou mij niks verbazen als het systeem vroeg of laat met zoiets komt. In België zijn ze al wettelijk verplicht te stemmen, dacht ik.

  3 likes
  • @Straalmans

   In België is een opkomstplicht, geen stemplicht. Weet het niet zeker, maar ook de opkomstplicht zal op de één of andere wijze te omzeilen zijn.

   Niemand kan verplicht worden te stemmen, niemand kan verplicht worden zich te laten inspuiten met gifstoffen, niemand kan worden verplicht voorover te buigen, niemand kan worden verplicht contantgeld af te wijzen, niemand kan worden verplicht z’n vrijheden op te geven. Maar proberen daaraan te vreten als gangreenratten dat zal de Rothschild-Bilderberg macht zeker niet nalaten om de voor hen zo gewenste Orwelliaanse wereld te scheppen. Ze kunnen het proberen met bloedsporen achter zich te trekken, maar de dag des afrekening zal ook komen voor deze psychopaten.

   23 likes
  • Vandaar dat men beter stemt op de Christus ( is niet gelijk aan de kerk natuurlijk). Nu zoeken hoe je dat optimaal kan doen!!

   In lak ‘ ech ala k’in

   1 likes
   • Dat is de christus die je zelf in elkaar hebt geflanst zeker!

    1 likes
    • Spreekt u uit ervaring misschien?

     2 likes
     • Beste

      Christus komt van het Griekse Christos wat koning betekent. Maw het is een titel. Een titel kun je niet in elkaar flansen. Het is een bestaand gegeven. Yeshua leeft dus in het “hier en nu”! Hij heeft wel een andere naam in onze tijd.
      Het is goed om het verleden los te laten en in de tegenwoordige tijd te komen. Het verleden wordt enkel bestudeerd om het heden beter te begrijpen.
      Inderdaad deze overwinning vormt zich in het “hier en nu”.

      4 likes
     • Nee hoor, geen eigen ervaring. Ik hoef niet uit te zoeken wat Jesus al heeft uitgezocht. Het ligt klaar op plankje, je gebruikt het of je gebruikt het niet, heel simpel.

      2 likes
     • @ChristGalactic.

      Ik ben al decennia bezig.
      Yeshua wordt zelfs door Romeinse geschiedkundigen genoemd!

      Wil je weten waar Yeshua ECHT vandaan komt?

      Een hint….
      Meer van GALilea

      …GALlicië
      …GAUL
      …Asterix de GALliër

      GAL = Keltisch!

      Dit is de reden waarom (zalf-proclammerende) “beloofde volk” Christus niet wil erkennen.

      Migratie is van alle tijden en echt niet van de laatste eeuwen.

      Deze impressie is een kort overzicht van GESCHIEDKUNDIGE FEITEN!!! Gebruik dit als onderdeel van jouw zoektocht, zoals het ook een onderdeel van die van mij was…

      https://www.youtube.com/watch?v=eG24JG9UAso

      (De originele is van youtube verwijderd… dit is dezelfde onder een ander account!!! – Zegt mij genoeg)

      1 likes
    • Daarbij is er maar één ware Christus; 1 ziel, 1 ware geschiedenis, … 1 Verlosser!
     Elk gevang heeft nu 1 maal zijn Sleutel.
     Een egoïst uit uw pinokkiocratie kan dat moeilijk begrijpen!

     2 likes
     • Tuurlijk joh.

      Waar zou Jesus zijn zonder zijn kruis en zonder zijn kerk?

      1 likes
     • De identiteit inzake Christus kan zichzelf niet verloochenen. Men dient een naam te kunnen onderscheiden van een titel.
      Maria was ook trouwens een titel in de tijd van Yeshua en komt van het Egyptische Meria; wat geliefde betekent. Heden ten dage komt ook namen tegen zoals Marie-Therèse enz.
      Dit om spraakverwarring te voorkomen.

      1 likes
     • Leuk al die theory
      De praktijk leert
      Zonder kerk en zonder kruis had je nooit iets over een Jesus geweten.

      0 likes
  • @Straalmans
   Een plicht is niets meer dan “geloven” dat je iets moet doen. Volgens mij is iedereen gelijk! Wie heeft meer rechten dan jou? En hoe komt hij er dan aan? Stel jezelf eens de vraag, “kun je een recht dat je zelf niet hebt, delegeren aan een ander?”
   Jij hebt niet het recht te stelen, kun je dat aan recht wel aan een ander geven? Nee, dat kan dus niet!
   Hoe komt de overheid er dan aan? De overheid is niets meer dan een criminele instantie!

   En die hebben weer de scholen in hun macht, waar jij leert dat dit een normaal systeem is en iedereen “verplicht” van alles moet doen, want zo hoort het!

   En dat is nu juist het grootste probleem… Het onwrikbare geloof in autoriteit!
   Het wordt tijd dat we de indoctrinatie stoppen en zelf nadenken over wie of wat we zijn, en hoe we door anderen behandeld willen worden. We hebben geen leiders nodig.
   En al helemaal geen schoothondjes van het grootkapitaal zoals narcist en leugenaar Rutte!

   We zijn niets verplicht, maar zolang we dat maar blijven geloven, lopen we aan de leiband van de elite.
   Tijd om wakker te worden! Stemmen is slechts de illusie van keuze, een schijn poppenkast vertoning om het volk rustig te houden!

   3 likes
 4. Ik zou nooit op die uitnodiging van die MF in dat torentje in gaan, daar waar hij lekker veilig is en de camera’s van die smerige media al staan te draaien. Onderhandelen me reet!!! Nee je moet die MF uitnodigen op eigen terrein en eisen dat er geen beveiliging is. In plaats van NPO sh*t eigen camera’s. Als die MF niets te verbergen heeft komtie. Maar dat durft die schijnheilige MF niet. Die gele hesjes hebben hun kaarten verspilt om op die uitnodiging in te gaan. Je weet toch van te voren dat wanneer je daar naartoe gaat je al met 2-0 achterstaat. Niet onderhandelen! Pas wanneer er geen klinker meer in de straat ligt en die MF niet anders kan dan op onze uitnodiging ingaat. Tot die tijd wordt de strijdbijl niet begraven

  16 likes
  • @enki

   Dat landverrader en moordenaar Rutte nog vrij rondloopt en überhaupt nog iets in de melk heeft te brokkelen heeft te maken met het feit dat hij een onderdanig kruipsel en laffe VVD hond is van de Bilderberg club. Idem geldt bijv.voor D66 de partij van landverraad en Bilderberg. PvdA zal waarschijnlijk de vervanger worden voor de Bilderberg gangreen als d66 is uitgerangeerd.

   …..”Dit jaar (2016) gaat koning Willem-Alexander er voor het eerst heen zonder zijn moeder prinses Beatrix. Hij wordt vergezeld door premier Rutte (VVD), staatssecretaris Dijksma (PvdA), burgemeester Aboutaleb (PvdA) van Rotterdam, wethouder Ollongren (D66) van Amsterdam, Shell-topman Ben van Beurden en hoogleraar Economie Victor Halberstadt”….

   Rutte z’n dag zal komen, er zijn veel van de oud ministers en hooggeplaatsten al jankend en depressief voor het gerecht van de eeuwigheid verschenen en daarbij uit hun lijden verlost, maar ook hij zal z’n weging niet ontlopen. Geldt voor alle dood en verderf zaaiende sukkels die hun enige leven geven voor het satanische gangreen en vergeten hebben werkelijk ten volle te leven en mensen en zichzelf gelukkig te maken. Ook de satanische zionisten, die op aarde de voor hun paradijselijke macht scheppen, zullen ooit ‘gewogen’ worden.

   17 likes
 5. Rutte behoort net als het voltallige kabinet achter slot en grendel voor oorlogsmisdaden. Het actief deelnemen aan en financieel steunen van de oorlog in Syrië tegen Assad en de bevolking zijn wettelijk gezien een misdadige handeling en dient daarom te worden bestraft met een levenslange gevangenisstraf. Feitelijk zouden ze ook kunnen eindigen als oorlogsmisdadigers voor het vuurpeloton. Dat dit niet gebeurt heeft te maken met de westerse machtshebbers die lid zijn van één en dezelfde sektarische zionistische-nazi maffia club. Zou er werkelijk een onafhankelijk rechtssysteem zijn dan was de boel al tot in de hoogste regionen opgepakt en opgesloten.

  25 likes
  • En dan hebben we nog niet eens gehad over het Songfestival in Israhel. Bommetjes gooien op de Palestijnen. Waar is de neurotische groep gebleven die het op Poetin had voorzien, toen hij de O.S. had georganiseerd? Is dat lelijke mannetje met de grote oren en dikke brillenglazen op de VARA-vakantie?

   1 likes
 6. Ongeacht hoe je over de tegenpartij staat, begint een diplomatiek gesprek met het schudden van elkaars hand. Dit betreft een beleefde omgangsvorm waarbij je eer houdt aan je zelf.

  2 likes
 7. @ Rob, weg met ons e.a. geïnteresseerden EXACT bij 17:00 minuten!
  https://www.youtube.com/watch?v=RlxD9hTqgx4

  Groet

  4 likes
 8. Een beeld zegt soms meer dan alleen (met) woorden. Vrijheid radio….

  https://tinyurl.com/y6nkhs47

  4 likes
 9. Deze Pinokkio hoort in de Efteling thuis. Heeft het wel eens over normen en waarden. Nou meneer, die zijn niet eens uitvoerbaar in huidig systeem. Die overheid spotjes op tv zijn dus zoethoudertjes.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nederland

Terwijl Nederland kampt met schreeuwend woningtekort, wordt op deze plek een luxe woonwijk voor asielzoekers uit de grond gestampt

Nederland heeft een schreeuwend tekort aan woningen. ...

gepensioneerde

Gepensioneerde ic-arts luidt noodklok: ‘Lucht in ziekenhuis dodelijk voor coronapatiënt’

De gepensioneerde ic-arts Jacob de Leeuwe luidt ...