CoronaBuitenland

Link tussen covidvaccins en oversterfte voorpaginanieuws in Groot-Brittannië: ‘Uiteindelijk overwint de waarheid altijd’

Help mee door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Onderzoek van onze eigen Vrije Universiteit, dat kennelijk (nog) niet de Nederlandse pers heeft bereikt, maar wel de Britse. Covidvaccins mogelijk mede-oorzaak van oversterfte. En dat op de voorpagina van The Telegraph.

“Uiteindelijk overwint de waarheid altijd. Altijd. Jarenlang was FVD de enige die waarschuwde voor de gevaren van de Covid-‘vaccins’. We werden verketterd, gecancelled, uitgesloten. Maar we hielden stand,” zegt Thierry Baudet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Denk je eens in, hoeveel levens we hebben gered – door de waarheid te spreken,” vervolgt hij. “En hoeveel méér levens we hadden kúnnen redden als de media hun werk hadden gedaan en ons op een normale manier aan het woord hadden gelaten.”

Wie had dat nu kunnen denken?

Ook huisarts Frank Peeters schrijft: “De waarheid komt altijd boven water.”

“Wie had dat nu kunnen denken? Pech voor de naïevelingen die zich 1 tot 5 keer lieten prikken,” aldus wetenschapper Ferdinand Meeuws.

Medisch experiment

Partijleider van BVNL Wybren van Haga merkt op: “De massale coronavaccinatiecampagne was een ongecontroleerd en onverantwoord medisch experiment. Er is gespeeld met levens en de publieke gezondheid. Het was niet ‘veilig en effectief’ en de bijwerkingen en schade zijn groot.”

“Vaccinatieslachtoffers verdienen erkenning, behandeling en steun, en de waarheid over de oversterfte moet eindelijk boven tafel,” vindt Van Haga.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 201 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre Maneschijn
Andre Maneschijn
17 dagen geleden

Benoemen is één vervolgen is iets anders.Ze hebben zich allemaal ontschendbaar verklaard met de gerechtelijke macht in hun kielzog.

Frans
Frans
17 dagen geleden

Kan niet wachten tot frikandelle Hugo gepakt wordt

NoSheep
NoSheep
17 dagen geleden

Ik als niet gevaccinneerde heb veel meer afgezien de laatste 4 jaar. Wie gaat mij men verloren spaargeld en zin in het leven vergoeden dan. Nul sympathie heb ik er voor. Veel succes dermee schaapjes

Exegese
Exegese
17 dagen geleden

En bij ons ??? Nog steeds helemaal niets in het nieuws !!!! Onze media is het gevaarlijkste virus ooit denkbaar.

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x