CoronaBuitenland

Overal ter wereld leggen bewakingscamera’s mensen vast die neervallen en beginnen te stuiptrekken

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Overal ter wereld leggen bewakingscamera’s vast hoe mensen in elkaar zakken en beginnen te stuiptrekken. Gaat het om een bijwerking van het coronavaccin?

Het patroon is overal hetzelfde: de persoon in kwestie kijkt om zich heen alsof hij of zij iets hoort, draait langzaam zijn of haar hoofd en begint vervolgens om zich heen te slaan en schoppen. Vervolgens valt de persoon op de grond en begint hij of zij te stuiptrekken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Het is niet duidelijk of deze angstaanjagende nieuwe aandoening is gelinkt aan de coronaprikken, maar het zou zomaar kunnen, zegt Pearson Sharp van One America News. “Voor zover bekend is zoiets nog nooit eerder gebeurd.”

94 procent

Uit een Italiaanse studie blijkt dat 94 procent van de gevaccineerde mensen abnormaal bloed heeft, bloed dat niet langer normaal functioneert, aldus Sharp. Het gaat daarbij om mensen die na de prik last kregen van bijwerkingen.

De wetenschappers troffen vreemde voorwerpen aan in het bloed die leken te bestaan uit grafeen. Het materiaal begon in het bloed structuren te vormen, ontdekten de onderzoekers. Dit zou kunnen verklaren hoe bloedproppen ontstaan.

Wat ze in het bloed aantroffen was zo vreemd dat ze het als hun taak zagen om hun bevindingen te delen met de medische gemeenschap.

FDA houdt autopsieresultaten achter

In de Verenigde Staten treffen balsemers en begrafenisondernemers enorme bloedstolsels aan in de lichamen van overledenen die ze nog nooit eerder hebben gezien.

We zullen misschien nooit weten wat er met deze mensen is gebeurd, aangezien de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA de autopsieresultaten achterhoudt.

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
H.J.
H.J.
1 jaar geleden

En dat alles in naam van het groot kapitaal.?

Angelo
Angelo
1 jaar geleden

En toch laten een aantal van mijn collega’s zich voor de 4e keer injecteren. Iemand van hen gaf als reden aan dat ze anders Disneyland Parijs niet in kwam.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Die zitten in de verkeerde film … het was de bedoeling dat ze dat deden in 2019, om de pandemie te promoten.

piet
piet
1 jaar geleden

Woaw dat is luguber.

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x