Straling

Straling mobiele telefonie is schadelijk (video)

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De mobiele telefoon is in een paar jaar het belangrijkste apparaat in ons leven geworden. Bijna iedereen heeft er wel één, ook kinderen.

Er wordt gewaarschuwd voor de gevaren van de straling van telefoons. Om kinderen te beschermen hebben landen als Frankrijk en Oostenrijk mobiel bellen op scholen verboden. In Nederland is het opvallend stil.

In haar boek Disconnect bespreekt de Amerikaanse epidemiologe Devra Davis de gevaren van mobiel telefoongebruik en hoe de telecomindustrie er alles aan doet om deze gevaren onder het tapijt te vegen. Wereldwijd zijn er meer dan vijf miljard mobieltjes in omloop en dat aantal neemt alleen maar toe.

Uitlaatgassen

Volgens Davis gaat het inmiddels veel verder dan het mogelijke verband tussen mobiel telefoneren en bepaalde vormen van kanker, het standpunt dat formeel is ingenomen door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). De WHO plaatst mobiel bellen in dezelfde categorie als DDT en uitlaatgassen.

Davis, mede-oprichter van het Environmental Health Trust, is bezorgd over de invloed van de microgolven die mobiele telefoons uitzenden op het brein van met name kinderen en peuters. Overigens worden microgolven in een hogere energieconcentratie gebruikt in de magnetron.

Hyperactief gedrag

Volgens Davis heeft de straling van mobieltjes ook invloed op het sperma. Uit nieuwe onderzoeken zou blijken dat dieren die worden blootgesteld aan straling van mobiele telefoons vaker jongen krijgen die hyperactief gedrag vertonen en bovendien een kleiner brein hebben.

Ze vraagt zich af of de straling effecten op het zenuwstelsel heeft waar we nog niets van weten. Sinds het toenemende gebruik van mobiele telefoons hebben steeds meer mensen last van tinnitus, hoofdpijn, migraine en duizeligheid, zonder dat ze dit kunnen verklaren, aldus Davis.

Bron: YouTube.com/TheBigPictureRT

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mister diamond
mister diamond
9 jaren geleden

Ik heb zelf geen mobiel alleen een huis telefoon en ik snap er dan ook werkelijk geen hol van waarvoor je er een nodig hebt.

Vonzie
Vonzie
9 jaren geleden

Wij hebben ook geen mobiel. Wij hebben alleen een vaste aansluiting van de telefoon. Ook niet via de kabel. Wij willen altijd kunnen bellen (bv bij spoedgeval) en dat kan soms niet bij zo’n alles in 1 pakket. Hoe vaak het wel niet voorkomt dat er geen verbinding is..en als we niet thuis zijn bellen ze nog maar een keer. Doen ze het niet is het niet belangrijk 😛

FJ
FJ
9 jaren geleden

[quote name=”mister diamond”]Ik heb zelf geen mobiel alleen een huis telefoon en ik snap er dan ook werkelijk geen hol van waarvoor je er een nodig hebt.[/quote]
Als je nooit contact hebt met de buitenwereld en als kluizenaar in je eigen wereldje blijft zitten heb je idd geen telefoon nodig. Pas maar op dat je niet te veel met de échte wereld in aanraking komt! Je zou eens iets kunnen leren…

Sparky
Sparky
9 jaren geleden

[quote name=”FJ”][quote name=”mister diamond”]Ik heb zelf geen mobiel alleen een huis telefoon en ik snap er dan ook werkelijk geen hol van waarvoor je er een nodig hebt.[/quote]
Als je nooit contact hebt met de buitenwereld en als kluizenaar in je eigen wereldje blijft zitten heb je idd geen telefoon nodig. Pas maar op dat je niet te veel met de échte wereld in aanraking komt! Je zou eens iets kunnen leren…[/quote]
Het gebruik van mobiel telefoneren neemt belachelijke vormen aan, de mensen die de hele dag op hun mobiel lopen te staren die zitten niet in de echte wereld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x