Mens en Dier

LinkedIn snoert kritische huisarts de mond: ‘Blijkbaar mag je niet vertellen hoe de zaken zijn gegaan’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We bevinden ons momenteel in een vreemde situatie. De regering die het coronabeleid uitstippelt, wordt geadviseerd door het OMT. Zoals huisarts Berber Pieksma onlangs opmerkte bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie zitten in dat OMT geen huisartsen, geen GGZ-deskundigen, geen ethici en geen filosofen. In het OMT zitten wel virologen, maar die hebben geen eed van Hippocrates afgelegd, aldus Pieksma.

Als er vervolgens artsen zijn die zich kritisch uitspreken over het coronabeleid, dan is de kans groot dat zij worden gecensureerd. Dat overkwam ook huisarts Bart ten Hove, die op LinkedIn een bericht plaatste over het gezwabber van het kabinetsbeleid.

“Van ‘mondkapjes werken niet’ naar een mondkapjesverplichting. Van ‘kinderen dragen niet bij aan besmetting’ naar schoolsluitingen om ouders thuis te houden. Van ‘avondklok niet nodig’ naar de strengste lockdown van Europa zonder uitzicht op verbetering. Van ‘het heeft geen zin om asymptomatische mensen te testen’ naar een opzet naar een testsamenleving. En tenslotte van ‘er komt geen indirecte vaccinatieplicht’ naar vrijheden voor mensen die gevaccineerd zijn of werkgevers die een vaccin kunnen gaan eisen,” schreef Ten Hove. De bijdrage van de huisarts werd maar liefst 54.000 keer bekeken voordat LinkedIn ingreep.

De waarheid mag niet gezegd

Het sociale netwerk van Microsoft verwijderde het bericht, waarna Ten Hove opmerkte: “Blijkbaar mag je van LinkedIn niet vertellen hoe de zaken zijn gegaan tot nu toe.”

Veel mensen zijn het roerend eens met de huisarts. “Mooi verwoord door huisarts Bart ten Hove. Wel verwijderd van LinkedIn, maar dat gebeurt met waarheden vrij vaak tegenwoordig,” zegt Joleyn. Berta stelt: “De waarheid mag niet gezegd en hij heeft zo gelijk.” Sjaak reageert: “Alles is waar wat hij hier schrijft.”

Journaliste Fiona Zwart heeft een screenshot gemaakt:

4.8 57 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
1 jaar geleden

bekend gegeven.. je mag nooit de waarheid vertellen… anders word je gestraft!
Ikzelf ben ook alweer monddood gemaakt voor 24 uur op Facebook omdat ik iets teveel de waarheid zei…..

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Censuur, kenmerk van een totalitaire dictatuur.
Kennelijk is LinkedIn omgekocht dan wel bedreigd met onheilspellende wetgeving vanuit de totalitaire dictatuur (dictaturen) waar LinkedIn niet op zit te wachten anders is dit niet te verklaren.
En dat geldt niet alleen voor LinkedIn maar ook voor Google, Youtube, noem maar op.

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Onder in strijd met onze communityrichtlijnen kunnen ze dus alles verstaan wat ze maar willen.

Linda
Linda
1 jaar geleden

Schandalig,vroeg of laat komt de waarheid boven en hopelijk komen de boemerangen massaal terug naar de criminelen die deze genocide in leben houden?????????☘☘☘

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

49
0
We lezen graag je reactie!x