Buitenaards

Britse politicus: “Poetin wordt geadviseerd door aliens”

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische president Vladimir Poetin wordt geadviseerd door aliens. Dat zegt althans een politicus van de Britse Labour Party. Simon Parkes, gemeenteraadslid in North Yorkshire, wijt de onrust in het oosten van Oekraïne aan een groep buitenaardse reptielen die hij ‘Nordics’ noemt.

“Ze zien eruit als Scandinaviërs – lang, blond en blauwe ogen – en hebben ontmoetingen met hooggeplaatste en invloedrijke figuren,” zei Parkes. “Ze blijven nooit lang.” Parkes, die naar eigen zeggen al honderden ontmoetingen heeft gehad met aliens, zei dat de Nordics Poetin steunen tegen de Amerikaanse invloeden in Oekraïne.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De 53-jarige Parkes, die in een documentaire op Channel 4 zei vier keer per jaar te worden bezocht door een alien die hij de ‘Cat Queen’ noemt, voegde toe: “Poetin is onderdeel geweest van een groep die is geadviseerd door reptielen. Nordics deden hem een tegenbod. De technologie die ze hem geven is vergelijkbaar met die van de Verenigde Staten.”

“De Nordics hebben Poetin laten weten dat hij zich niet langer hoeft te conformeren aan Amerika,” zei Parkes. “Dat is de reden waarom hij zich verzet.” De rij-instructeur onthulde en passant dat zijn echte vader een reptiel is.

In Oekraïne is intussen nog geen dag vrij geweest van geweld of slachtoffers sinds vorige week zondag het staakt-het-vuren inging. De wapenstilstand in Oost-Oekraïne is deel van de afspraken die Kiev en Rusland op 12 februari in Minsk sloten.

[Express]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bluffbloff
bluffbloff
9 jaren geleden

Vroeger werden mensen die dit soort uitspraken deden, gewoon opgevangen in een tehuis met begripvolle hulpverleners. Nu worden deze mensen aan hun lot overgelaten en krijgen ze een platform om hun wanen aan iedereen mee te delen. Deze mensen valt niets te verwijten. Zij hebben een psychotische stoornis. Degenen hier die dit serieus nemen en werkelijk in dit soort onzin geloven, daar moet je echt medelijden mee hebben.

Sparkie
Sparkie
9 jaren geleden

Bedankt voor de informatie, hier kunnen we tenminste wat mee !

Jolanda
Jolanda
9 jaren geleden

Larie en apenkool,
Nergens voor nodig, Poetin is slim genoeg van zichzelf en z’n adviseurs helpen ‘m vast wel voldoende. Politiek en Nordics…, kom er maar op!
Dalijk is de strijd op aarde er nog een van de nordics versus greys en word uitgevochten door het gepeupel, kan je toch niet geloven..

Frank
Frank
9 jaren geleden

Mijn buurman heeft ook zo’n, hoor… in een kooitje…

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x