Mens en Dier

Hoogleraar Capel: ‘Ivermectine net zo’n doorbraak als penicilline, maar het mag niet gebruikt worden’

Help door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de media verschijnen vaak negatieve berichten over hydroxychloroquine en ivermectine. Volgens emeritus hoogleraar Pierre Capel is dat onterecht. Hij stelt dat ivermectine ongeveer net zo’n doorbraak is geweest in deze eeuw als penicilline in de vorige eeuw.

Bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie legde hij onlangs uit dat ivermectine helpt voorkomen dat het virale genoom, oftewel het RNA, de kern van een cel in wordt gebracht. “Dus ook al komt een virus een cel in, dan kan het niet naar de kern als je ivermectine geeft.”

Maar, zo voegde Capel toe, de artsen die het middel geven, worden voor een senaatscommissie afgebrand. “Want dat mag niet. Het heeft wel in 2015 een Nobelprijs gekregen.” De emeritus hoogleraar verwees hiermee naar de Ier William C. Campbell en de Japanner Satoshi Omura, die in 2015 samen een helft van de Nobelprijs voor Geneeskunde kregen. Hun onderzoek leverde ivermectine op.

‘Zeer effectief’ medicijn

Eind vorig jaar bleek nog uit een studie van onderzoekers van de Egyptische Benha-universiteit dat ivermectine uitstekend helpt tegen corona. Driehonderd proefpersonen kregen het middel. Patiënten die ivermectine kregen, knapten vaker op dan de controlegroep, lagen minder lang in het ziekenhuis en er was minder sterfte. Ook coronapatiënten die er al ernstiger aan toe waren, hadden baat bij het middel.

De onderzoekers concludeerden dat ivermectine een ‘zeer effectief’ medicijn is voor de behandeling van corona.

Er zijn al geneesmiddelen voor elke fase van de ziekte

Capel werd tijdens het hoger beroep in de avondklokzaak door Viruswaarheid opgevoerd als deskundige. Hij bevestigde in de rechtbank dat inmiddels bewezen is dat er al geneesmiddelen zijn tegen corona voor elke fase van de ziekte.

Opmerkelijk genoeg vroeg de rechter hem of hij nog veel tijd nodig had op het moment dat hij de diepte inging met zijn betoog. Enkele dagen daarvoor mocht Jaap van Dissel, die door de Staat werd opgevoerd, uitgebreid zijn zegje doen.

“Hoe [het virus] infecteert, hoe hij zich in de cel gedraagt en hoe hij de replicatiemachine in de kern van een cel kan gebruiken – op al die drie fronten zijn bestaande, geregistreerde, al jarenlang bekende middelen,” benadrukte Capel tegenover rechter Tan-de Sonnaville.


De emeritus hoogleraar zei ook dat de vaccins waarover landen nu beschikken niet werken bij alle varianten van het coronavirus. Hij is daarnaast van mening dat de avondklok geen effect heeft op de mensen die het grootste risico op besmetting lopen, ‘want dat zijn geen nachtbrakers’. Zal de rechter dat meewegen in haar oordeel?

5 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Haggis
Haggis
1 jaar geleden

Hoe simpel kan het zijn. Als je corona krijgt wat bij 99,8 % van de gevallen niet ernstig of dodelijk is laat je je gewoon door een betrouwbare arts behandelen met hydroxychloroquine of ivermectine en je kan weer verder. Hoeft geen kwakzalverij aan te pas komen van een bil gates, hugo de jong of een van dissel. Avondklok is sowieso nonsens aangezien de meest kwetsbare groep, 80 plussers met onderliggende ziektes na negen uur s’avonds niet meer massaal de straat op gaan. Als iedere Nederlander dit nou zou begrijpen is deze onzin in no time weer voorbij.

t de vries
t de vries
1 jaar geleden

Het waarom dat dit middel niet gebruikt mag worden blijft in nevelen gehuld .Er kunnen slechts twee antwoorden zijn .Een geld ,er gaat zo veel geld om in het testen vaccineren het vaccin zelf .Twee het vaccin zelf ,men weet dondersgoed dat dit vaccin zo veel ongezonde bijwerkingen heeft tot overlijdens toe maar schijnbaar zijn dat de juiste redenen om alleen deze vaccins te gebruiken en geen enkel ander medicijn toe te laten .Het is niet de bedoeling dat wij beter worden nee juist zieker ,en nog beter of sterven .Deze twee doelen heeft men schijnbaar gesteld in het grote RESET opruiming en reducering van de wereldbevolking schijnt prioriteit nr 1 te zijn .

Mattheus
Mattheus
1 jaar geleden

Duidelijk wat de heer Capel zegt. Helaas wordt het met opzet tegengehouden. Er mag geen oplossing komen lijkt het.

Solo
Solo
1 jaar geleden

Doorgestoken kaart. Rechter had zijn instructies gekregen. Niets onpartijdig onderzoek. Die Engel volgens mij ook niet te vertrouwen. Alles in scène gezet. Na zolang bedrogen als volk te zijn toch allemaal duidelijk. ? Bijna lachwekkend. einde rechtstaat, dat denk ik al jaren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x