Homepagina » Mens en Dier » Hoogleraar Capel: ‘Ivermectine net zo’n doorbraak als penicilline, maar het mag niet gebruikt worden’
ivermectine
Foto: Pierre Capel (Bitchute/Café Weltschmerz)

Hoogleraar Capel: ‘Ivermectine net zo’n doorbraak als penicilline, maar het mag niet gebruikt worden’

In de media verschijnen vaak negatieve berichten over hydroxychloroquine en ivermectine. Volgens emeritus hoogleraar Pierre Capel is dat onterecht. Hij stelt dat ivermectine ongeveer net zo’n doorbraak is geweest in deze eeuw als penicilline in de vorige eeuw.

Bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie legde hij onlangs uit dat ivermectine helpt voorkomen dat het virale genoom, oftewel het RNA, de kern van een cel in wordt gebracht. “Dus ook al komt een virus een cel in, dan kan het niet naar de kern als je ivermectine geeft.”

Maar, zo voegde Capel toe, de artsen die het middel geven, worden voor een senaatscommissie afgebrand. “Want dat mag niet. Het heeft wel in 2015 een Nobelprijs gekregen.” De emeritus hoogleraar verwees hiermee naar de Ier William C. Campbell en de Japanner Satoshi Omura, die in 2015 samen een helft van de Nobelprijs voor Geneeskunde kregen. Hun onderzoek leverde ivermectine op.

‘Zeer effectief’ medicijn

Eind vorig jaar bleek nog uit een studie van onderzoekers van de Egyptische Benha-universiteit dat ivermectine uitstekend helpt tegen corona. Driehonderd proefpersonen kregen het middel. Patiënten die ivermectine kregen, knapten vaker op dan de controlegroep, lagen minder lang in het ziekenhuis en er was minder sterfte. Ook coronapatiënten die er al ernstiger aan toe waren, hadden baat bij het middel.

De onderzoekers concludeerden dat ivermectine een ‘zeer effectief’ medicijn is voor de behandeling van corona.

Er zijn al geneesmiddelen voor elke fase van de ziekte

Capel werd tijdens het hoger beroep in de avondklokzaak door Viruswaarheid opgevoerd als deskundige. Hij bevestigde in de rechtbank dat inmiddels bewezen is dat er al geneesmiddelen zijn tegen corona voor elke fase van de ziekte.

Opmerkelijk genoeg vroeg de rechter hem of hij nog veel tijd nodig had op het moment dat hij de diepte inging met zijn betoog. Enkele dagen daarvoor mocht Jaap van Dissel, die door de Staat werd opgevoerd, uitgebreid zijn zegje doen.

“Hoe [het virus] infecteert, hoe hij zich in de cel gedraagt en hoe hij de replicatiemachine in de kern van een cel kan gebruiken – op al die drie fronten zijn bestaande, geregistreerde, al jarenlang bekende middelen,” benadrukte Capel tegenover rechter Tan-de Sonnaville.


De emeritus hoogleraar zei ook dat de vaccins waarover landen nu beschikken niet werken bij alle varianten van het coronavirus. Hij is daarnaast van mening dat de avondklok geen effect heeft op de mensen die het grootste risico op besmetting lopen, ‘want dat zijn geen nachtbrakers’. Zal de rechter dat meewegen in haar oordeel?

5 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Haggis
Haggis
14 dagen geleden

Hoe simpel kan het zijn. Als je corona krijgt wat bij 99,8 % van de gevallen niet ernstig of dodelijk is laat je je gewoon door een betrouwbare arts behandelen met hydroxychloroquine of ivermectine en je kan weer verder. Hoeft geen kwakzalverij aan te pas komen van een bil gates, hugo de jong of een van dissel. Avondklok is sowieso nonsens aangezien de meest kwetsbare groep, 80 plussers met onderliggende ziektes na negen uur s’avonds niet meer massaal de straat op gaan. Als iedere Nederlander dit nou zou begrijpen is deze onzin in no time weer voorbij.

Rob
Rob
Reactie op  Haggis
14 dagen geleden

Waarom zou je je laten behandelen door een arts voor een verkoudheids- of griepvirus? Sinds wanneer hebben we daar een behandeling voor nodig? Oh ja, natuurlijk, sinds die hele corona bs. Kruip gewoon in bed als je je niet lekker voelt. Laat je eigen lijf zijn werk doen en wanneer dat klaar is sta je weer op. Zo is dat altijd gegaan dus waarom nu ineens door een arts laten behandelen? Dan krijg je nog steeds farmaceutisch gif voorgeschreven want dat is nog steeds het enige wat je krijgt voorgeschreven. Die hele zorg sector is compleet chemisch ingesteld.

Rob
Rob
Reactie op  Rob
14 dagen geleden

De hele zorg is niet gericht op gezondheid maar op ziekte. Gezondheid gaat over het leven, de zorg is een verdienmodel waarbij iedereen ziek is. We hebben niet voor niets 10 miljoen chronisch zieken, een teken dat die hele zogenaamde zorg sector niets met gezondheid te maken heeft.

https://pbs.twimg.com/media/EiWZ8UEUwAMUOKR?format=jpg&name=900×900

Rob
Rob
Reactie op  Rob
13 dagen geleden

De afbeelding is niet te zien met de afmetingen erachter. Althans, niet bij mij. Eindigend op jpg is het wel te zien.
https://pbs.twimg.com/media/EiWZ8UEUwAMUOKR?format=jpg

Haggis
Haggis
Reactie op  Rob
14 dagen geleden

Gelijk heb je. Indien nodig zou je die middelen kunnen overwegen

Jacob
Jacob
Reactie op  Rob
13 dagen geleden

De “overtollige mens” moet sterven, begrijp je dat niet? Er zijn er teveel volgens Bill Gates, Barak Obama gaf het Lab. in Wuhan destijds 3 miljoen dollar om het “coronavirus” uit te vinden, dat is algemeen bekend, maar niet bij “slapende” Nederlanders, die volgen gezapig de “overheid”, Fijne overheid die ons een succesmiddel onthoud, ze hebben liever dat je de pijp uit gaat. Stem massaal FvD. !!!

Rob
Rob
Reactie op  Jacob
13 dagen geleden

Dat begrijp ik heel goed. Ik praat hier alleen niet tegen Bill the Gates of Hell maar tegen de mensen. Denk aan je eigen gezondheid want niemand buiten je om doet dat. Er is geen dokter, wetenschapper, psycholoog of wat dan ook die met het leven zelf bezig is. Het zijn allemaal ‘rollen’ of ‘onderdelen’ van het macht systeem. De enige die aan jouw gezondheid kan denken ben jij zelf.

A M
A M
Reactie op  Haggis
13 dagen geleden

Waarom dit middel wel vertrouwen? Hoe je het ook draait of keert, het blijft chemische brol die je in je lichaam spuit. Of is dit homeopatisch?

t de vries
t de vries
14 dagen geleden

Het waarom dat dit middel niet gebruikt mag worden blijft in nevelen gehuld .Er kunnen slechts twee antwoorden zijn .Een geld ,er gaat zo veel geld om in het testen vaccineren het vaccin zelf .Twee het vaccin zelf ,men weet dondersgoed dat dit vaccin zo veel ongezonde bijwerkingen heeft tot overlijdens toe maar schijnbaar zijn dat de juiste redenen om alleen deze vaccins te gebruiken en geen enkel ander medicijn toe te laten .Het is niet de bedoeling dat wij beter worden nee juist zieker ,en nog beter of sterven .Deze twee doelen heeft men schijnbaar gesteld in het grote RESET opruiming en reducering van de wereldbevolking schijnt prioriteit nr 1 te zijn .

Schrander
Schrander
Reactie op  t de vries
14 dagen geleden

Het is GEEN vaccin.. Het is een operating system zoals op de pc wat de moderna website zegt over mrna

Ertje
Ertje
Reactie op  t de vries
14 dagen geleden

wanneer er een geneesmiddel tegen een kwaal bestaat mag er geen vaccin ontwikkeld worden. dus daarom word het medicijn niet erkent door de overheid.

Jos
Jos
Reactie op  Ertje
14 dagen geleden

Omdat de overheid onder het juk van de Farmacheutische industrie zit.

Arnold
Arnold
Reactie op  Jos
14 dagen geleden

En behoorlijk!!

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Ertje
14 dagen geleden

Hallo Ertje.

Een vaccin mag wel ontwikkeld worden, maar bij andere goedwerkende geneesmiddelen voor dezelfde kwaal mag het niet gebruikt worden. Dat is in de USA zo geregeld.
In 1 van de video’s van Dr. Carrie Madej wordt dit uitgelegd. Of dit wereldwijd zo geregeld is, weet ik niet, maar het lijkt mij wel logisch.

Het vaccin dat nu gebruikt wordt is eigenlijk geen vaccin, maar een vaccinatie die Nano-particles aan het menselijk DNA koppelt en dat is onderdeel van transhumanisme.

Daarnaast heb ik vanmorgen een artikel gelezen, dat bij de voortgang van het huidige vaccinatieprogramma, de mensen die het mRNA vaccin krijgen, nog maximaal 5 jaar te leven hebben. Tegen die tijd is de wereldbevolking gehalveerd, niet door het “virus” maar door de inentingen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Ertje
13 dagen geleden

Klopt. De overheid is dus in overtreding.

Tom
Tom
Reactie op  t de vries
14 dagen geleden

En vergeet niet dat het ”vaccin” (lees: gentherapie) aan alle mensen gegeven worden, ook gezonde mensen die het helemaal niet nodig hebbn. Nu is het dus ook kassa bij gezonde mensen. Verder mocht je ziek raken door het ”vaccin” dan is er weer aan jou te verdienen door de pharma. Als het chronisch ziek worden bedreft levenslang aan jou verdienen. Driedubbele win situatie. Oh en de pharma is niet aansprakelijk voor de schade.

Jos
Jos
Reactie op  t de vries
14 dagen geleden

Heel juist T de Vries

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  t de vries
14 dagen geleden

Juist, in 2001 het millennium is het grote ruimen in gang gezet, en nu in deze tijd willen ze nog niet wakker worden. (De schapen) Kortom, vroeger was men stom en nou begrijpen ze nog niks.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  t de vries
13 dagen geleden

Het moge duidelijk zijn dat hun duistere belangen boven de volksgezondheid prevaleren.
Als er daadwerkelijk sprake was van een dodelijk virus en onze (mis)leiders zouden rechtschapen mensen zijn, dan zouden ze ieder middel, iedere remedie hebben aangegrepen om deze pandemie (aan de breinen ontsproten van machtswellustige psychopaten) te bedwingen.

Deze hele poppenkast is de veelbeproefde en altijd werkende problem- solution approach.

Mattheus
Mattheus
14 dagen geleden

Duidelijk wat de heer Capel zegt. Helaas wordt het met opzet tegengehouden. Er mag geen oplossing komen lijkt het.

Nvt
Nvt
Reactie op  Mattheus
14 dagen geleden

Ik denk dat ze aan het rekken zijn tot de grote reset klaar is.

Boze Moeder
Boze Moeder
Reactie op  Mattheus
14 dagen geleden

Nee tuurlijk mag er geen oplossing komen; er is een hoop geld gemoeid met de gifspuit en de wereldbevolking moet verminderd worden dus kunnen ze niets doen met een geneesmiddel. Bovendien, wat valt er te genezen aan een soort griep waarvan het lichaam zelf wel herstelt?!
Nu op nu.nl meteen weer een stuk propaganda over Israël dat al 45% vd mensen heeft ingespoten en voor díe groep gaat alles langzaam weer open. Je reinste facisme. Dat is het.

Dubito
Dubito
Reactie op  Boze Moeder
14 dagen geleden

In de krant ook: grote kop over het succes van de Israëlische vaccinatie-aanpak. Ongelooflijk, negeert werkelijk al het echte nieuws over de vaccinatie-ellende in Israël. En ook niet vermelden dat Netanyahu zo’n bloedvaart achter de vaccinaties heeft gezet omdat hij bij de komende verkiezingen wil winnen als vaccinatiekampioen van de wereld omdat hij anders zijn juridische en politieke bescherming als president verliest en hij gearresteerd zal worden i.v.m. de corruptie-aanklachten die tegen hem lopen.
Gewoon voor je eigen politieke belangen de gezondheid van je volk opofferen. Waar kennen we dat ook alweer van?

Solo
Solo
14 dagen geleden

Doorgestoken kaart. Rechter had zijn instructies gekregen. Niets onpartijdig onderzoek. Die Engel volgens mij ook niet te vertrouwen. Alles in scène gezet. Na zolang bedrogen als volk te zijn toch allemaal duidelijk. ? Bijna lachwekkend. einde rechtstaat, dat denk ik al jaren.

R W
R W
Reactie op  Solo
14 dagen geleden

Feiten graag, weer zo’n berichtje dat Willem Engel niet te vertrouwen zou zijn. Werk je bij NOS ofzo? Feiten, feiten! Geen feiten? Hou je onzin dan bij je svp.

Jos
Jos
Reactie op  R W
14 dagen geleden

Precies Solo

Marc
Marc
Reactie op  R W
14 dagen geleden

@R W: feiten en nog eens feiten. Als het niet in je geloofsstraatje past wil je feiten en bewijzen zien maar voor de rest geloof je zelf de grootste onzin…

Solo
Solo
Reactie op  R W
13 dagen geleden

Denk heel goed na.

Nina
Nina
14 dagen geleden

Inderdaad ze hoort hiermee niets nieuws, maar is ze is niet geïnteresseerd en neemt het niet serieus. Weg met die rechter, die is duidelijk vooringenomen.

Pipo
Pipo
14 dagen geleden

Als de mensen nu nog niet wakker zijn wanneer de waarheid vertelt word en wat duidelijk aan de kant word geschoven dan help het niet meer

Feng
Feng
14 dagen geleden

Dank Pierre. Wat een helderheid in vergelijking met van Dissel

Helga
Helga
14 dagen geleden

ANGST ANGST ANGST , het gezonde verstand is op de loop voor angst, de rede is zoek, de menselijkheid is opgestapt, de hebzucht is binnengedrongen, de zucht naar macht heeft de liefde verdrongen. DIT is de ziekte, niet een gefabriceerd virus. Corruptie en zucht naar geld zijn de vernietigers…

Ikke
Ikke
14 dagen geleden

Kennen jullie deze al, een Ierse man, is compleet viraal gegaan: https://www.youtube.com/watch?v=W27TkBxFgNc
En hier een leuke die je aan je gelovige vrienden kunt sturen: https://www.youtube.com/watch?v=4bXNGxtG4qE

Dubito
Dubito
Reactie op  Ikke
14 dagen geleden

Reactie van Rutte op de Ierse uitbarsting:
Ja joh, ja joh, helemaal met je eens joh, we leven in een vreselijk moeilijke tijd en ik hoop net zo hard als u dat we er zo snel mogelijk uitkomen en het virus met alle middelen verslaan, maar we zitten nu met een steeds heviger oplierende Britse variant dus de maatregelen zullen nog wel even gehandhaafd of uitgebreid moeten worden. Maar ik voel tot in mijn diepste vezels met je mee, man. Sterkte! (draait zich met een grijnsje op het gezicht om van de camera en geeft een knipoog naar de meeluisterende Hugo en Jaap)

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Dubito
13 dagen geleden

Komisch eigenlijk om een niet bestaand iets te willen verslaan. Het zit echt tussen zijn oren, hij ziet een draak, die bestaat ook niet.

Tom
Tom
Reactie op  Ikke
14 dagen geleden

Wow, ja wat heeft die man gelijk! Wat ik dan weer niet snap is dat een of andere gek jouw berichtje al gedownvote heeft. Wat een brainwash is er aan de gang.

Ertje
Ertje
14 dagen geleden

de medicijnen waar Pierre Capel het over heeft mogen niet of nog niet gebruikt worden want dan is heel die vaccinatie niet nodig. De regering heeft al zoveel geld uitgegeven aan vaccinaties en kan dat niet terugdraaien. Het draait uiteindelijk dus allemaal om geld!

Dubito
Dubito
Reactie op  Ertje
14 dagen geleden

Bij goed en afdoende werkende medicijnen mag een onvoldoende getest en daardoor gevaarlijk experimenteel preventief vaccin niet eens toegelaten worden.
Vandaar dat die medicijnen ‘dood’gezwegen worden of verdacht gemaakt als ‘kwakzalverij’, gepropageerd door de ‘krankzinnige virus ontkennende dansleraar’ Engel (zie de Volkskrant-columnisten)

Tom
Tom
Reactie op  Dubito
14 dagen geleden

Er is juridisch heel veel mis, hier de laatste van Sven Hulleman: https://www.youtube.com/watch?v=eHQHvUTr-cI

x

Check Also

corona

Nederlanders ‘hartstikke dood’ na coronaprik: ‘Ben in shock’

Enkele dagen geleden was er in de ...

hydroxychloroquine

Leugens mainstream media over hydroxychloroquine hebben duizenden levens gekost

Al vanaf het begin van de pandemie ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x