Homepagina » Mens en Dier » Het aantal namen ‘zal onthutsend zijn’. Machtigen der aarde die optrokken met Epstein bereiden zich voor op het ergste
Het aantal namen 'zal onthutsend zijn'. Machtigen der aarde die optrokken met Epstein bereiden zich voor op het ergste
Foto: Wikimedia Commons

Het aantal namen ‘zal onthutsend zijn’. Machtigen der aarde die optrokken met Epstein bereiden zich voor op het ergste

Nu de zaak rond de beruchte miljardair Jeffrey Epstein steeds meer aandacht begint te krijgen, doen beroemdheden, zakenmagnaten en anderen die in zijn privévliegtuig hebben meegevlogen er alles aan om zich van de veroordeelde pedofiel te distantiëren. Onder hen zijn Bill Clinton, Ehud Barak en Victoria’s Secret-baas Les Wexner.

Advocaat Brad Edwards liet weten dat er ‘namen naar buiten gaan komen’.

Daarnaast wordt verwacht dat het Hof van Beroep voor het 2e circuit, een federale Amerikaanse rechtbank, zo’n 2000 pagina’s aan documenten zal vrijgeven die mogelijk prominente Amerikaanse politici, machtige zakenmagnaten, presidenten en wereldleiders in verbrand brengen met zedendelicten.

Onthutsend

“Het komt allemaal naar buiten,” zei David Boies, de advocaat van Epsteins voormalige vriendin Ghislaine Maxwell.

“Het aantal namen zal onthutsend zijn,” voegde hij toe.

Andere grote namen die gelinkt zijn aan Epstein zijn LinkedIn-medeoprichter Reid Hoffman, Elon Musk en Mark Zuckerberg.

Schepte op

Volgens een bron zijn ook mensen als Bill Gates, Larry Summers en Steve Bannon bij Epstein over de vloer geweest.

“Jeffrey verzamelde mensen,” zei de bron tegen Vanity Fair. “Dat is wat hij deed.”

Boies voegde daaraan toe: “Epstein schepte op over zijn contacten in Washington.”

Gedwarsboomd

Volgens één theorie was Epstein een Mossad-agent. Volgens een andere liet het Witte Huis onder George W. Bush Epstein niet vervolgen om prins Andrew te beschermen namens de Britse overheid.

De koninklijke familie deed er volgens Boies alles aan om Andrew te beschermen.

“Toen we het één en ander wilden uitzoeken werden we gedwarsboomd,” zei hij. “We wilden hem interviewen, maar ze stemden nergens mee in.”

[Zero Hedge]


Vond je deze info goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Buiten Epstein om schijnen ook een heleboel muziek en film sterren door de mand te gaan vallen. Heel Hollywood is een illuminati bolwerk en er is zelfs gezegd dat elke muziek en film ster daar deel van uit maakt. Dus kijk uit naar ‘vallende sterren’ en dan bedoel ik niet dat je ‘s avonds naar de sterrenhemel moet gaan kijken.

  Interessant wat er allemaal in Amerika gaande is maar hoe zit het in Europa? Daar lees je niet zoveel over terwijl er in Europa een dergelijk duister netwerk bestaat met de meest gruwelijke rituelen. En ook hier hebben we zogenaamde ‘sterren’. Het zou wel nieuwe tv programma’s kunnen opleveren, zoals ‘sterren vallen’, ‘sterren springen de plank mis’, ‘sterren zingen een toontje lager’, ‘sterren dansen voor de duivel’. Wat dat betreft hebben ze steeds vergeten om de naam van het programma af te maken, er moest nog wat achter gezet worden. Het zal een keer tijd worden dat ook in Europa de boel aan het daglicht komt. Nederland schijnt volgens sommige bronnen zelfs centraal te staan in die netwerken.

  37 likes
  • Ach ja, die sterren in het Gooi waardoor een hoge concentratie coke door de riolen stroomt die neem ik niet serieus . Zo`n gast als Demmink welke een hoge positie had en velen in zijn omgeving hun bek niet open doen omdat ze anders hun pluche stoel kwijt zijn! daar moet men zich eerder zorgen over maken.

   10 likes
  • nou en eerlijk he Rob; lig je er echt wakker van? of probeer je gewoon correct te zijn? want als hier al wat uitkomt, gaat het morgen gewoon weer door hoor.En die mening van jouw, mij of wie dan ook is niet meer als gebakken lucht.

   4 likes
  • Statistisch gezien kan 1 op de vier vaders zijn handjes niet thuishouden bij de eigen dochters. Is nog nooit anders geweest. Dus ik kijk er niet van op. Wij zijn nog teveel beest. In 2000 jaar van Berenvel naar Maatpak gaat nooit lukken. Hele circus wordt weer opgezet. En vooral de (joodse) advocatuur in de VS vult zijn zakken. Een Eeuwig Durende Beweging.

   1 likes
  • Rob,
   Heb je een bronvermelding van “sommige bronnen”? Of is het van horen zeggen?

   Top als je dat deelt.

   Bedankt
   Kees

   1 likes
 2. Zolang trump het spel speelt wat Israël, de mossad nazionisten, wil is de man (incl. Saoedi-Arabië, Frankrijk en Engeland) altijd nog voor de vrede in de wereld een evenzo groot gevaar als al die zogenaamde wereldlijers die hem voorgingen.

  Dat Jeffrey Frankenepstein uitgerekend nu tijdens de Iran-israël dispuut ten tonele verschijnt is opvallend.

  Niemand van het tuig zal achter de tralies verdwijnen, eerder worden we, mede dankzij het nazionistische addergebroed, een derde wereld oorlog ingerommeld.

  22 likes
  • Ben jij geboren om wanhoop te zaaien… .. . TRUMP hoort niet bij dezelfde groep you big dingus… .. . als je zo’n grote elite groep wil oprollen HEB je toch mensen nodig die tussen die groepen gewerkt hebben, wat moet Trump dan gaan doen, zich tegen Israël keren vlak voor de verkiezingen ???

   Het niveau van de reageerders hier is ook bedenkelijk… .. .

   10 likes
   • @Koning

    Het wordt tijd om niet langer politiek correct te kontdraaien of diplomatiek te gladjanussen, maar eens en voor altijd af te rekenen met het gespuis in Israël.

    Dat Trump balanceert tussen verschillende partijen zal best kunnen, maar of dat een verstandige keus is zal blijken als daadwerkelijk de vlam in de pan slaat en het uitdagen van Iran een wespennest blijkt.

    Uiteindelijk, waarom vechten de Arabische Midden-Oosten landen, inclusief hun vriend, cowboy en Rothschild land Israël, niet hun eigen oorlog tegen Iran. Het probleem is met kontglibberen dat uiteindelijk de VS, maar evenzo de idioten in Europa de gehele EU meenemen in een zoveelste Rothschild slachtpartij.

    16 likes
 3. Dat er bepaalde namen bij hem over de vloer kwamen, hoeft natuurlijk niks te zeggen. Verder bestaat er altijd nog zoiets als schikken, niet te verwarren met gerechtigheid. Ja ok, het is een dure, maar niet onoverkomelijke zaak. Iemand verbaasd? gaat al eeuwen zo!

  9 likes
 4. Ja hoe zit het met Europa? Hier is pedofilie uitgevonden. Demmink en Dutroux zijn kleine puppets . Ik hoop dat hier ook het deksel eraf gaat en dat ze elkaar meesleuren. Verderfelijke negatieve zieke mensen.

  2 likes
 5. Ohm namo narai !

  Wat mottat hiezo mien jong ?

  Kort voordat ik met complottheorieën en waanvoorstellingen werd gediagnostiseerd heb ik de ´heer´ Epstein in het centrum van Groningen gesignaleerd.
  In het kielzog van een aantal wel hoogedel en nobel geborenen die voor de Nederlandse wet nu eenmaal onschendbaar zijn.
  In het directe gezelschap van de heer Epstein verkeerden volgens mij onder andere Jimmy Savile , van Korlaar , George Soros, een oude de Rothschild, een aantal Engelse onschendbare ingezetenen , Demmink , Berlijn , en een paar andere hoogwaardigheidsbekleders.
  Het was in de tijd van het I.R.T. van Traa en Antionette Bond begin 90er jaren.
  Dat kan in Groningen toch niet aan iedereen onopgemerkt voorbij zijn gegaan !
  Op zich lijkt mij dit vrij eenvoudig te verifiëren.

  Bedankt
  De Groeten
  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  donder en bliksem predikant.

  Oh ja !

  Als een geschenk uit de Hemel!

  Om de arrestatie van Epstein te vieren was ik na lange tijd weer eens op een feestje 13 juli j.l..
  Prompt werd ik na een paar minuten al weer beschuldigd van het hebben van complottheorieën door een student psychologie .
  Waarmee hij aan alle inmiddels geleverde feiten voorbijging.
  Gelukkig was ik met mijn uitspraken en verweer die aardbeving bij Ternate Ambon nog net een paar uurtjes voor.
  Rekening houdend met het tijdsverschil….

  Bedankt!
  Sri.

  1 likes
 6. “De hele Synagoge” is weer betrokken bij dit soort praktijken. Je eerst omarmen, je in bedenkelijke situaties brengen en daarna de boel chanteren. Een “Jodentruc” dus. Jodendom; Grootste kankergezel van de laatste duizenden jaren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...