Mens en Dier

Het aantal namen ‘zal onthutsend zijn’. Machtigen der aarde die optrokken met Epstein bereiden zich voor op het ergste

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nu de zaak rond de beruchte miljardair Jeffrey Epstein steeds meer aandacht begint te krijgen, doen beroemdheden, zakenmagnaten en anderen die in zijn privévliegtuig hebben meegevlogen er alles aan om zich van de veroordeelde pedofiel te distantiëren. Onder hen zijn Bill Clinton, Ehud Barak en Victoria’s Secret-baas Les Wexner.

Advocaat Brad Edwards liet weten dat er ‘namen naar buiten gaan komen’.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Daarnaast wordt verwacht dat het Hof van Beroep voor het 2e circuit, een federale Amerikaanse rechtbank, zo’n 2000 pagina’s aan documenten zal vrijgeven die mogelijk prominente Amerikaanse politici, machtige zakenmagnaten, presidenten en wereldleiders in verbrand brengen met zedendelicten.

Onthutsend

“Het komt allemaal naar buiten,” zei David Boies, de advocaat van Epsteins voormalige vriendin Ghislaine Maxwell.

“Het aantal namen zal onthutsend zijn,” voegde hij toe.

Andere grote namen die gelinkt zijn aan Epstein zijn LinkedIn-medeoprichter Reid Hoffman, Elon Musk en Mark Zuckerberg.

Schepte op

Volgens een bron zijn ook mensen als Bill Gates, Larry Summers en Steve Bannon bij Epstein over de vloer geweest.

“Jeffrey verzamelde mensen,” zei de bron tegen Vanity Fair. “Dat is wat hij deed.”

Boies voegde daaraan toe: “Epstein schepte op over zijn contacten in Washington.”

Gedwarsboomd

Volgens één theorie was Epstein een Mossad-agent. Volgens een andere liet het Witte Huis onder George W. Bush Epstein niet vervolgen om prins Andrew te beschermen namens de Britse overheid.

De koninklijke familie deed er volgens Boies alles aan om Andrew te beschermen.

“Toen we het één en ander wilden uitzoeken werden we gedwarsboomd,” zei hij. “We wilden hem interviewen, maar ze stemden nergens mee in.”

[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
4 jaren geleden

Buiten Epstein om schijnen ook een heleboel muziek en film sterren door de mand te gaan vallen. Heel Hollywood is een illuminati bolwerk en er is zelfs gezegd dat elke muziek en film ster daar deel van uit maakt. Dus kijk uit naar ‘vallende sterren’ en dan bedoel ik niet dat je ’s avonds naar de sterrenhemel moet gaan kijken.

Interessant wat er allemaal in Amerika gaande is maar hoe zit het in Europa? Daar lees je niet zoveel over terwijl er in Europa een dergelijk duister netwerk bestaat met de meest gruwelijke rituelen. En ook hier hebben we zogenaamde ‘sterren’. Het zou wel nieuwe tv programma’s kunnen opleveren, zoals ‘sterren vallen’, ‘sterren springen de plank mis’, ‘sterren zingen een toontje lager’, ‘sterren dansen voor de duivel’. Wat dat betreft hebben ze steeds vergeten om de naam van het programma af te maken, er moest nog wat achter gezet worden. Het zal een keer tijd worden dat ook in Europa de boel aan het daglicht komt. Nederland schijnt volgens sommige bronnen zelfs centraal te staan in die netwerken.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Zolang trump het spel speelt wat Israël, de mossad nazionisten, wil is de man (incl. Saoedi-Arabië, Frankrijk en Engeland) altijd nog voor de vrede in de wereld een evenzo groot gevaar als al die zogenaamde wereldlijers die hem voorgingen.

Dat Jeffrey Frankenepstein uitgerekend nu tijdens de Iran-israël dispuut ten tonele verschijnt is opvallend.

Niemand van het tuig zal achter de tralies verdwijnen, eerder worden we, mede dankzij het nazionistische addergebroed, een derde wereld oorlog ingerommeld.

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Dat er bepaalde namen bij hem over de vloer kwamen, hoeft natuurlijk niks te zeggen. Verder bestaat er altijd nog zoiets als schikken, niet te verwarren met gerechtigheid. Ja ok, het is een dure, maar niet onoverkomelijke zaak. Iemand verbaasd? gaat al eeuwen zo!

Dave
Dave
4 jaren geleden

Ja hoe zit het met Europa? Hier is pedofilie uitgevonden. Demmink en Dutroux zijn kleine puppets . Ik hoop dat hier ook het deksel eraf gaat en dat ze elkaar meesleuren. Verderfelijke negatieve zieke mensen.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x