Homepagina » Buitenaards » Lobbyist: “President Obama gaat nog dit jaar bekendmaken dat de aarde is bezocht door aliens”
Lobbyist: "President Obama gaat nog dit jaar bekendmaken dat de aarde is bezocht door aliens"

Lobbyist: “President Obama gaat nog dit jaar bekendmaken dat de aarde is bezocht door aliens”

President Barack Obama gaat voor het eind van zijn ambtstermijn onthullen dat intelligente aliens bestaan en de aarde hebben bezocht. Dat stelt een Amerikaanse lobbyist in gesprek met de Britse Daily Express.

Steven Bassett, directeur van de Paradigm Research Group, lobbyt al meer dan 20 jaar. Hij wil dat het Witte Huis open kaart speelt. In een interview met de krant in Londen zegt de 69-jarige Bassett ervan overtuigd te zijn dat 2016 het jaar is waarin de meest historische aankondiging ooit wordt gedaan.

Bassett ziet het al helemaal voor zich: “Dit jaar zal op de voorpagina van alle kranten ter wereld staan dat we niet alleen zijn. Het belangrijkste nieuwsbericht dat ooit naar buiten is gekomen.”

‘Stel haar de volgende keer vragen over aliens!’

De lobbyist denkt dat zijn werk nu eindelijk vruchten zal afwerpen. Maar waarom het jaar 2016? Eerder dit jaar zei presidentskandidaat Hillary Clinton dat ze het UFO-mysterie tot op de bodem gaat uitzoeken als ze in het Witte Huis belandt.

Haar campagnemanager John Podesta zei openlijk dat topgeheime UFO-stukken moeten worden vrijgegeven. In februari 2015 twitterde de voormalig beleidsadviseur van Obama: “Mijn grootste mislukking van 2014: wederom niet gelukt de UFO-stukken naar buiten te brengen.”

In september 2015 twitterde Podesta over een interview dat Clinton had met een journalist: “Stel haar de volgende keer vragen over aliens!” In maart dit jaar schreef de Daily Express over de betrokkenheid van Clinton bij het Rockefeller Initiative van Laurance Rockefeller in de jaren negentig, dat gericht was op het naar buiten brengen van gevoelige informatie over dit onderwerp.

Lobbyist: "President Obama gaat nog dit jaar bekendmaken dat de aarde is bezocht door aliens"

Stephen Bassett (Wikimedia)

Bassett denkt echter niet dat Clinton de president zal zijn die de aankondiging gaat doen. Sterker nog, hij denkt niet dat ze de volgende president zal worden.

Waarheidsembargo

Hij is er zeker van dat wereldleiders na het Roswellincident in New Mexico een ‘waarheidsembargo’ opgelegd hebben gekregen om te voorkomen dat de waarheid over buitenaards bezoek naar buiten zou komen.

“Na Roswell werd dit waarheidsembargo opgelegd onder Truman,” zei Bassett. “Andere landen en internationale media stemden ermee in.”

Nu Clinton in de mainstream media al enkele maanden openlijk spreekt over aliens, wordt het waarheidsembargo doorbroken door Amerikaanse kranten, aldus de lobbyist. Het Witte Huis kan het volgens hem niet veel langer meer geheim houden.

Best bewaarde geheim ter wereld

Bassett is er zeker van dat aliens bestaan en ontmoetingen hebben gehad met wereldleiders op aarde. Hij zegt dat dit het best bewaarde geheim ter wereld is.

“De bekendmaking vindt dit jaar plaats,” zei Bassett stellig. “Ik weet niet zeker wie de verkiezingen gaat winnen, maar ik denk dat Obama het gaat aankondigen. Ik ben er 85 procent zeker van dat Obama de aankondiging zal doen voordat hij het Witte Huis verlaat. Enkele dagen later zal de Britse premier Cameron volgen.”

Bassett meent dat het waarheidsembargo ook van kracht is in landen als Rusland en China. Hij vindt het vreemd dat president Poetin nooit heeft geprobeerd de waarheid naar buiten te brengen.

“Ik probeer Obama hiertoe te dwingen,” besloot Bassett. “En ik denk dat dat gaat lukken.”

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Matt schreef:

  En hoeveel regeringen (binnen en buitenland) zijn er al geweest na Roswel?
  Hebben die allemaal die geheimhoudingsverklaring getekend? Lijkt me sterk.
  Geen wonder dat de schrijver het vreemd vind dat Putin daar niet op gereageerd heeft. Er moet wel iets zijn he.
  Wat wel aannemelijk is dat Amerika dit verhaal als ‘invasie van aliens’ gaat gebruiken om nog meer politiestaat te kunnen zijn, of zelfs de staat van beleg aanvoeren, en dan pretenderen de ‘redder van de mensheid’ te zijn en ondertussen wat bommen gooien op Rusland, zogenaamd om dat land te beschermen tegen de ‘invasie’.

  8 likes
  • faith schreef:

   Jammer dat je geen informatieve youtubes kijkt, trouwens als ze kwaadaardig waren hadden ze de mensheid allang weggevaagd.
   Het zijn hogere intelligenties, op alle vlakken dus ook spiritueel.
   De oorlogszuchtige heerserige maar kortzichtige baasjes hebben geen fluit meer te vertellen, is het je niet opgevallen dat WW3 nog steeds niet begonnen is?
   Als je je huiswerk niet maakt en ergens geen verstand van hebt is het wijzer geen reactie te plaatsen. Je sukkelt achter de nieuwste feiten aan.

   8 likes
   • Matt schreef:

    Faith, Wat zijn dan feiten? you tube filmpjes? Laat mij de eerste buitenaardse zien en ik geloof je meteen. Fantasie verhaaltjes, vaak gebaseerd op Startrek verhalen, boeien mij alleen als sf verhalen. Bewijs jij maar dat greys, reptilians (Worf en ‘soortgenoten’) bestaan. Die zogenaamde channelings voorspellen al jaren dat ze zouden komen maar ik zie niets.
    Daar hoef ik dus geen huiswerk voor te maken bij gebrek aan eerlijk ,bewijsbaar lesmateriaal.
    En dat ww3 nog niet begonnen is dat is omdat bepaalde leiders hun verstand gebruiken en niet van plan zijn de hele aarde en dus ook zichzelf te vernietigen.

    22 likes
    • faith schreef:

     Maar het nieuws en de actualiteiten geloof je waarschijnlijk wel klakkeloos.
     En niemand kan jou een buitenaardse laten zien, het begint met het gevoel dat het gewoon bestaat ook al heb je geen 3D bewijzen.
     Dat is voldoende om ingevingen, uittredingen, helderziendheid, bijzondere dromen of zelfs telepatisch contact te krijgen, voor mensen die er klaar voor zijn.
     En nu is kennelijk de tijd voor een volgende fase, aan David Icke op de BBC en hooggeplaatste militairen van US.Mil.B. op CNN te zien, om het een en ander te openbaren.
     Waar denk je dat Startrek schrijvers hun inspiratie vandaan haalden.
     Wat die channelings betreft, ik denk eerder dat die er al jaren zijn om de mensheid voor te bereiden. Om er kennis van te nemen. Voor mensen die er in geinteresseerd zijn. Dan heb je mensen die het wel allemaal lezen maar niet geloven en mensen die er nog nooit van gehoord/gelezen hebben.
     Ook moet je een hoop kaf van het koren zien te scheiden want niet alles is zuiver op de graad. Gevoelskwestie.
     Mensen die er niet in geinteresseerd zijn, nog nooit over nagedacht hebben of het domweg niet geloven zullen raar op hun neus kijken.
     Ik geloof namelijk niet dat de BBC en CNN deze mensen voor de lol zendtijd geven. We gaan het afwachten, veranderingen hangen duidelijk in de lucht.
     Letterlijk en figuurlijk.

     5 likes
   • PsyChris schreef:

    ‘Ergens geen verstand van hebt…’??
    Matt is alvast een pak intelligenter dan jij

    8 likes
    • Hoop maakt z'n eigen magie schreef:

     @ PsyChris, als je het niet begrijpt, hoef je mensen niet te beledigen, Daar maak je jezelf alleen maar belachelijk mee.

     5 likes
     • PsyChris schreef:

      O nee, het had gewoon te maken met een vaststelling. Geen belediging. Hij gebruikt zijn rede, jij gelooft.
      Er valt niets te ‘begrijpen’, want er zijn alleen maar verhalen.

      3 likes
    • vladi schreef:

     een pak intelligenter zei de meester in beeldspraak.

     fff

     3 likes
   • Informatieve youtubes filmpjes beschouw je als leerzaam, zo die kwam aan!

    4 likes
 • Kalki schreef:

  Het zou zo mooi zijn, afwachten dus. Als het waar is moeten we direct gaan samenwerken met Buitenaardsen en om deze planeet/mensheid alsnog te redden.

  11 likes
 • bert s schreef:

  Een overheid zal nooit de disclosure uitvoeren aangezien ze dan toegeven dat ze decennia lang tegen de bevolking hebben gelogen, kansloos verhaal.

  21 likes
  • Freedom schreef:

   Is dit een waarschuwing, voor de false flag atack van buitenaardsen, Project Bluebeam.
   Kijk naar het laatste interview van Steven Greer, waar hij waarschuw voor een fake buitenaardse invasie. In de bios alvast de film om je voor te bereiden! Angst!!

   9 likes
   • bert s schreef:

    @freedom

    Dit is alleen mogelijk als alle grootmachten op één lijn zitten. Als dat zo is dan zijn alle huidige strubbelingen tussen de grootmachten een toneelspel. Buiten dat is het natuurlijk ook zeer onlogisch dat aliens ons gaan aanvallen vanuit de ruimte. Als de aliens de aarde willen hebben vernietigen ze ons op microbiologisch niveau, even wat in de atmosfeer spuiten waar alleen de mens aan sterft, een nano killer bacterie en klaar is keessie.

    5 likes
 • Axmann schreef:

  Wedden dat Obama NIETS zegt over buitenaards leven?

  19 likes
 • pietje schreef:

  Regeringen gaan het nooit toegeven ! Ze wachten op de dag dat er echt iets gebeurt en dan gaan ze de wapens pakken ! Want dat doet de mens ! Helaas !!!!!

  4 likes
  • faith schreef:

   Regeringen hoeven het ook niet toe te geven, daar hebben we David Icke, David Wilcock, Steven Greer en nog een hele reeks plus ontelbare hooggeplaatste militairen en gepensioneerden zoals o.a. Paul Hellyer voor. Ervaringsdeskundigen dus.
   Want wat zouden regeringen er over moeten vertellen?

   7 likes
   • bert s schreef:

    @faith

    Je hebt helemaal gelijk, echter dit is de retoriek van iemand die wakker is en de andere 99% van de mensen die niet wakker zijn geloven nog steeds alleen dat wat de overheid hun verteld en zien ons aan als een stel aluhoedjes.

    4 likes
 • franss schreef:

  Kijk, hier kun je nu zonder risico een grote weddenschap op zetten.
  Wedden dat noch Clinton, noch Obama, noch Trump, noch Sanders gaat bekendmaken dat de aarde is bezocht door aliens? Omdat ze er gewoon niet zijn.

  11 likes
 • pietje schreef:

  Alleen rusland geeft het toe ! Daarbij heeft Kachachistan een buitenaardse ambassade !! Ja ja lachen maar het is de waarheid !! Zoek maar op !!!!

  1 likes
 • Crazyeddy schreef:

  mister president heeft wel wat andere zaken aan zijn hoofd.,

  8 likes
 • Jeff schreef:

  Ik ben geen ist, oog en ben ook niet ief, maar ik denk zelf, dat alles wat ie zal zeggen gewoon geregisseerd is, zoals bij allemaal. Ze verdwijnen via een achterdeurtje en ze worden pas naar voor geschoven als dat “nodig” is. Zelfs al zou er iets van die gading in de lucht hangen, waarin bevestigt wordt wat de meesten al schijnen te weten is het nog steeds zaak om sceptisch te blijven. Simpelweg omdat ze pas iets onthullen als ze er baat bij hebben. Een gemanipuleerde waarheid is wat mij betreft , levensgevaarlijk. Houw je doppen open!

  7 likes
 • Arwijn schreef:

  Lekker belangrijk.

  5 likes
 • pietje schreef:

  Obama goede man met goede bedoelingen maar is helaas een marionet van de heersende reptielen families de goede man kan niets doen ! Net als Kennedy die heeft zijn leven ervoor verloren ! Dus !!!!!! Als we niet opstaan gebeurt er niets want wij zijn allemaal volgelingen van de serpenten en als we niets niet doen ja dan is het afgelopen !! Dus !!!!! opstaan en REBELLIE ! Wie durft ????? Ik denk heel weinig !!! Want de wereld zit vol met lafaards !!! HELAAS !!!! Kom en doe iets !!

  2 likes
 • VE schreef:

  “Bassett meent dat het waarheidsembargo ook van kracht is in landen als Rusland en China. Hij vindt het vreemd dat president Poetin nooit heeft geprobeerd de waarheid naar buiten te brengen.”

  Kan iemand meneer Bassett eens uitleggen wat internet is?

  Medvedev talks about aliens on Earth! (English Subs) https://m.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo

  Men In Black Russian Documentary With English Subtitles https://m.youtube.com/watch?v=kR014_jY7po

  3 likes
 • Tim schreef:

  Alweer zo’n belofte 85% kans. Ik geloof er niks van

  2 likes
 • helder schreef:

  ze schijnen stukjes gebakken vlees lekker te vinden en het schijnt dat ze ook boos kunnen worden.

  1 likes
 • klaas kramer schreef:

  Goh, als hij de aliens bekend maakt dan heeft dat een domino effect. Ik geloof dat ze liegen. Aan de ene kant bouwen ze FEMA camps maar ze willen ook aliens aankondigen.

  1 likes
 • GianlucaM schreef:

  Wedden van niet.

  1 likes
 • rasecht berensiroop schreef:

  Space scientific politics and monetary systems exopolitics.org

  Over de VSA-de-ufocoverups is al veel inkt gevloeid. Wie zich met exopolitiek in laten wat letterlijk betekenen ruimtevaartpolitiek met buitenaardse civilisaties of extraterrestrials, wil zeggen dat exacte ruimtevaartwetenschappen de volledige studie van het universum omvatten, dat wat anders is dan gewone gemeentelijke straatpolitiek vegen voor de eigen voordeur, is openstaan voor de gehele universumproblematiek en haar geschiedenis van de kosmologie = ruimtevaart-universitair onderwijs, actueel nu vooral bij het ministerie van defensie en geheime diensten, voor het financieel profijt van wie niet en wie wel. Hoe huidig worden vrouwen genegeerd in de eigen planetaire aardse ruimtevaarttop binnen dat mannenjargon. Het wat les krijgen van Extraterrestrials is een uitgelezen kans voor Vlaanderen…
  Exopolitiek gezien is de eerste vereiste de gepaste strategie toe te passen, elk buitenaardse civilisatie heeft het recht zich te komen voorstellen met het geven van demonstraties en geschiedenisinformatie.
  Het in het verleden tot op de dag van vandaag het lichtzinnige politieke omspringen via ufo-coverups,
  zullen zware negatieve gevolgen hebben tot betrekking met de burgers en het wantrouwen tegenover eigen politiekers zeker supermachten. Hoe beter en sneller dit probleem van de baan is hoe beter, ook tegenover de parapsychologie, wat bij vele burgers zinloos veel geld uit hun zakken laat kloppen door bedrog, afzetterij enz.

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  >