Buitenaards

Lobbyist: “President Obama gaat nog dit jaar bekendmaken dat de aarde is bezocht door aliens”

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Barack Obama gaat voor het eind van zijn ambtstermijn onthullen dat intelligente aliens bestaan en de aarde hebben bezocht. Dat stelt een Amerikaanse lobbyist in gesprek met de Britse Daily Express.

Steven Bassett, directeur van de Paradigm Research Group, lobbyt al meer dan 20 jaar. Hij wil dat het Witte Huis open kaart speelt. In een interview met de krant in Londen zegt de 69-jarige Bassett ervan overtuigd te zijn dat 2016 het jaar is waarin de meest historische aankondiging ooit wordt gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bassett ziet het al helemaal voor zich: “Dit jaar zal op de voorpagina van alle kranten ter wereld staan dat we niet alleen zijn. Het belangrijkste nieuwsbericht dat ooit naar buiten is gekomen.”

‘Stel haar de volgende keer vragen over aliens!’

De lobbyist denkt dat zijn werk nu eindelijk vruchten zal afwerpen. Maar waarom het jaar 2016? Eerder dit jaar zei presidentskandidaat Hillary Clinton dat ze het UFO-mysterie tot op de bodem gaat uitzoeken als ze in het Witte Huis belandt.

Haar campagnemanager John Podesta zei openlijk dat topgeheime UFO-stukken moeten worden vrijgegeven. In februari 2015 twitterde de voormalig beleidsadviseur van Obama: “Mijn grootste mislukking van 2014: wederom niet gelukt de UFO-stukken naar buiten te brengen.”

In september 2015 twitterde Podesta over een interview dat Clinton had met een journalist: “Stel haar de volgende keer vragen over aliens!” In maart dit jaar schreef de Daily Express over de betrokkenheid van Clinton bij het Rockefeller Initiative van Laurance Rockefeller in de jaren negentig, dat gericht was op het naar buiten brengen van gevoelige informatie over dit onderwerp.

Lobbyist: "President Obama gaat nog dit jaar bekendmaken dat de aarde is bezocht door aliens"
Stephen Bassett (Wikimedia)

Bassett denkt echter niet dat Clinton de president zal zijn die de aankondiging gaat doen. Sterker nog, hij denkt niet dat ze de volgende president zal worden.

Waarheidsembargo

Hij is er zeker van dat wereldleiders na het Roswellincident in New Mexico een ‘waarheidsembargo’ opgelegd hebben gekregen om te voorkomen dat de waarheid over buitenaards bezoek naar buiten zou komen.

“Na Roswell werd dit waarheidsembargo opgelegd onder Truman,” zei Bassett. “Andere landen en internationale media stemden ermee in.”

Nu Clinton in de mainstream media al enkele maanden openlijk spreekt over aliens, wordt het waarheidsembargo doorbroken door Amerikaanse kranten, aldus de lobbyist. Het Witte Huis kan het volgens hem niet veel langer meer geheim houden.

Best bewaarde geheim ter wereld

Bassett is er zeker van dat aliens bestaan en ontmoetingen hebben gehad met wereldleiders op aarde. Hij zegt dat dit het best bewaarde geheim ter wereld is.

“De bekendmaking vindt dit jaar plaats,” zei Bassett stellig. “Ik weet niet zeker wie de verkiezingen gaat winnen, maar ik denk dat Obama het gaat aankondigen. Ik ben er 85 procent zeker van dat Obama de aankondiging zal doen voordat hij het Witte Huis verlaat. Enkele dagen later zal de Britse premier Cameron volgen.”

Bassett meent dat het waarheidsembargo ook van kracht is in landen als Rusland en China. Hij vindt het vreemd dat president Poetin nooit heeft geprobeerd de waarheid naar buiten te brengen.

“Ik probeer Obama hiertoe te dwingen,” besloot Bassett. “En ik denk dat dat gaat lukken.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Het zou zo mooi zijn, afwachten dus. Als het waar is moeten we direct gaan samenwerken met Buitenaardsen en om deze planeet/mensheid alsnog te redden.

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Ik ben geen ist, oog en ben ook niet ief, maar ik denk zelf, dat alles wat ie zal zeggen gewoon geregisseerd is, zoals bij allemaal. Ze verdwijnen via een achterdeurtje en ze worden pas naar voor geschoven als dat “nodig” is. Zelfs al zou er iets van die gading in de lucht hangen, waarin bevestigt wordt wat de meesten al schijnen te weten is het nog steeds zaak om sceptisch te blijven. Simpelweg omdat ze pas iets onthullen als ze er baat bij hebben. Een gemanipuleerde waarheid is wat mij betreft , levensgevaarlijk. Houw je doppen open!

bert s
bert s
7 jaren geleden

Een overheid zal nooit de disclosure uitvoeren aangezien ze dan toegeven dat ze decennia lang tegen de bevolking hebben gelogen, kansloos verhaal.

pietje
pietje
7 jaren geleden

Regeringen gaan het nooit toegeven ! Ze wachten op de dag dat er echt iets gebeurt en dan gaan ze de wapens pakken ! Want dat doet de mens ! Helaas !!!!!

Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x