Het Complot

Oud-BBC-verslaggever zorgt voor opschudding: “Britse royals zijn gedaanteverwisselende hagedissen”

Help mee door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse oud-BBC-verslaggever David Icke heeft in eigen land voor de nodige opschudding gezorgd. Hij was deze week te gast in het BBC-programma This Week. Tijdens de uitzending zei hij nog steeds te geloven dat de Britse koninklijke familie bestaat uit ‘gedaanteverwisselende hagedissen’. Dat melden onder andere RT, de Huffington Post en de Daily Mirror.

De onderzoeker staat bekend om zijn theorie dat wereldleiders en de koninklijke familie in werkelijkheid tot een reptielenras behoren dat uit de ruimte komt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Icke ging ook in op andere complottheorieën, zoals recente onthullingen dat de Britse premier David Cameron samenzweert met grote corporaties om Groot-Brittannië in de EU te houden, terwijl hij zich naar buiten toe neutraal opstelt.

‘Natuurlijk was 9/11 een complot’

Icke staat in Groot-Brittannië in uitverkochte zalen, waar hij lezingen geeft over allerlei zaken, van het westerse buitenlandbeleid tot complottheorieën over 9/11.

Presentator Andrew Neil vroeg tijdens de uitzending: “Geloof je nog steeds dat de koninklijke familieleden gedaanteverwisselende hagedissen zijn?” Icke antwoordde: “Ja, dat geloof ik.”

Neil vroeg daarop of mensen nog steeds moeten geloven dat 9/11 een complot is. “Natuurlijk was dat een complot,” antwoordde Icke. “Er is een netwerk dat opereert via overheidsagentschappen en de CIA om een bepaalde agenda op te dringen aan de wereld.”

“Ik begrijp dat je misschien vragen hebt over 9/11, maar als je ook denkt dat Buckingham Palace wordt bewoond door hagedissen, is dat niet echt goed voor je geloofwaardigheid,” reageerde Neil.

“Het ligt niet zo eenvoudig,” verdedigde Icke zich. “Als je het achterliggende verhaal kent en het bewijs hiervoor, zie je het in een hele andere context.”

Dictatuur

Neil vroeg Icke ook voorbeelden van complotten te geven. “Ironisch genoeg probeerde George Osborne complotten rond de EU deze week belachelijk te maken,” zei Icke. “Hij vergeleek ze met het geloof in het monster van Loch Ness.”

“Daarnaast onthulde de Daily Mail dat de premier samenzweert met grote bedrijven om in de EU te blijven,” ging hij verder. Cameron werd ervan beschuldigd tot over zijn oren betrokken te zijn bij deze samenzwering.

Eerder dit jaar zei Icke een groot voorstander te zijn van een Brexit, een Brits vertrek uit de Europese Unie. Hij noemde de EU een ‘dictatuur’.

Bekijk het fragment hieronder:

[BBC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

David Icke is grappig! Ik moet altijd erg om hem lachen.

Groene Wolf
Groene Wolf
8 jaren geleden

Why the CIA cointed the term “conspiracy theorist” in 1967:

https://www.youtube.com/watch?v=bZMXOQJTQdQ

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Het is lachen met David Icke geblazen en heeft hij wel gelijk.

ferrimassi
ferrimassi
8 jaren geleden

Dit is een hofnar, er is genoeg te zeggen over de “royals”. Iedereen die serieuze kritiek heeft word in de hoek van icke geplaatst en afgeschreven door de doorsnee brit. Dit soort figuren doen meer kwaad dan goed denk ik.
Begin over 9/11 en je bent een icke gekkie.. Waarom denk je dat de bbc deze nar een platform geeft huh?
Hij heeft zichzelf ook jezus verklaard in de jaren 90. Ondanks dat hij regelmatig zinnige dingen zegt is hij niet serieus te nemen. Erg jammer.

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x