Homepagina » Het Complot » Oud-BBC-verslaggever zorgt voor opschudding: “Britse royals zijn gedaanteverwisselende hagedissen”
Oud-BBC-verslaggever zorgt voor opschudding: "Britse royals zijn gedaanteverwisselende hagedissen"

Oud-BBC-verslaggever zorgt voor opschudding: “Britse royals zijn gedaanteverwisselende hagedissen”

De Britse oud-BBC-verslaggever David Icke heeft in eigen land voor de nodige opschudding gezorgd. Hij was deze week te gast in het BBC-programma This Week. Tijdens de uitzending zei hij nog steeds te geloven dat de Britse koninklijke familie bestaat uit ‘gedaanteverwisselende hagedissen’. Dat melden onder andere RT, de Huffington Post en de Daily Mirror.

De onderzoeker staat bekend om zijn theorie dat wereldleiders en de koninklijke familie in werkelijkheid tot een reptielenras behoren dat uit de ruimte komt.

Icke ging ook in op andere complottheorieën, zoals recente onthullingen dat de Britse premier David Cameron samenzweert met grote corporaties om Groot-Brittannië in de EU te houden, terwijl hij zich naar buiten toe neutraal opstelt.

‘Natuurlijk was 9/11 een complot’

Icke staat in Groot-Brittannië in uitverkochte zalen, waar hij lezingen geeft over allerlei zaken, van het westerse buitenlandbeleid tot complottheorieën over 9/11.

Presentator Andrew Neil vroeg tijdens de uitzending: “Geloof je nog steeds dat de koninklijke familieleden gedaanteverwisselende hagedissen zijn?” Icke antwoordde: “Ja, dat geloof ik.”

Neil vroeg daarop of mensen nog steeds moeten geloven dat 9/11 een complot is. “Natuurlijk was dat een complot,” antwoordde Icke. “Er is een netwerk dat opereert via overheidsagentschappen en de CIA om een bepaalde agenda op te dringen aan de wereld.”

“Ik begrijp dat je misschien vragen hebt over 9/11, maar als je ook denkt dat Buckingham Palace wordt bewoond door hagedissen, is dat niet echt goed voor je geloofwaardigheid,” reageerde Neil.

“Het ligt niet zo eenvoudig,” verdedigde Icke zich. “Als je het achterliggende verhaal kent en het bewijs hiervoor, zie je het in een hele andere context.”

Dictatuur

Neil vroeg Icke ook voorbeelden van complotten te geven. “Ironisch genoeg probeerde George Osborne complotten rond de EU deze week belachelijk te maken,” zei Icke. “Hij vergeleek ze met het geloof in het monster van Loch Ness.”

“Daarnaast onthulde de Daily Mail dat de premier samenzweert met grote bedrijven om in de EU te blijven,” ging hij verder. Cameron werd ervan beschuldigd tot over zijn oren betrokken te zijn bij deze samenzwering.

Eerder dit jaar zei Icke een groot voorstander te zijn van een Brexit, een Brits vertrek uit de Europese Unie. Hij noemde de EU een ‘dictatuur’.

Bekijk het fragment hieronder:

[BBC]


Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

34 reacties

 1. David Icke is grappig! Ik moet altijd erg om hem lachen.

  18 likes
  • Ja maar, buiten die Aliens en reptielen, slaat hij wel keer op de nagel op de kop..dus lach jij maar met Icke, ik heb bewondering voor die man.

   61 likes
   • Ph

    Ik ben het helemaal met je eens en wie het niet wil geloven moet deze foto maar eens goed bekijken en eventueel uitvergroten. Let daarbij op de pupil van het rechter oog.
    Het linker oog heeft moeite om gewoon te blijven, want in bepaalde psychologische omstandigheden hebben ze moeite om hun menselijke vorm vast te houden.
    Vergroot het uit tot 250 of 300% met je statusbalk.

    https://whatisworldcup.files.wordpress.com/2014/06/queen-elizabeth-angry-2.jpg

    Je ziet al dat ze boos is en daar verraad ze zichzelf mee.

    4 likes
    • Loki, een plaatje zegt niets, dat is enerzijds een moment opname, anderzijds is er ook nog Photoshop;)

     Ik denk dat Icke zulke onzin uitkraamt om zijn eigen vel te reden, zo laten bepaalde instanties/machten/krachten hem met rust.
     Want al de rest, en ik heb ook veel van zijn shows gezien en al heel veel van hem gelezen, slaat die keer op keer de nagel op de kop.

     Vandaar mij bewondering voor die man, hij weet waarover hij het heeft en overal waar dat die komt, lopen de zalen vol.
     Hij is er in geslaagd om mensen wakker te maken, of thans dat ze eens gaan beginnen nadenken over de echte realiteit, dus niet alleen maar de realiteit die word voorgekauwd door politici, die in opdracht werken van de multinationals en de banken.

     Want zo zegt Icke zelf: als ik er in slaag om zelfs een handvol mensen wakker te maken en beginnen te twijfelen als ze een van mijn shows na het einde verlaten, dan is mijn doel/opzet geslaagd….Wat mij betreft is die daar ruimschoots in geslaagd!!

     10 likes
   • Buiten die hagedissen zijn er vele die hetzelfde verhaal vertellen, daar is hij niet uniek in en dat deden ze ver voor david icke ermee kwam.

    Shapeshifting bij foto’s en dat betekent dat het alien reptielen zijn. En zo gaat men in zaken geloven waar ze geen harde feiten voor hebben.
    Laat die alien reptielen DNA maar eens zien dan.

    Dat de royals geen lieverds zijn, en goed warm ingepakt leven in hun kastelen leven, weet men ook wel zonder de hagedissen erbij te halen.

    3 likes
   • Een standbeeld voor David Icke. Hiij durft het wel te zeggen ,en spreekt de waarheid

    2 likes
  • David Icke is zelf de grootste hagedis.

   Hij is om te janken.

   7 likes
 2. Dit is een hofnar, er is genoeg te zeggen over de “royals”. Iedereen die serieuze kritiek heeft word in de hoek van icke geplaatst en afgeschreven door de doorsnee brit. Dit soort figuren doen meer kwaad dan goed denk ik.
  Begin over 9/11 en je bent een icke gekkie.. Waarom denk je dat de bbc deze nar een platform geeft huh?
  Hij heeft zichzelf ook jezus verklaard in de jaren 90. Ondanks dat hij regelmatig zinnige dingen zegt is hij niet serieus te nemen. Erg jammer.

  7 likes
  • Als je denkt dat hij maar wat raaskalt, zou je toch is wat beter onderzoek moeten doen.
   Schijnbaar weet je weinig van de achtergronden van dit soort zaken. Begin dan maar eens met de foto in mijn reactie op Ph.

   3 likes
   • De ”hagedis ogen” heeft te maken met verlichting. Als lampen van twee kanten in een bepaalde hoek op het oog schijnen, en dat weer gefilmd / gefotografeerd word dan lijkt het een spleetje.

    Niks aan de hand dus…

    11 likes
    • Rob

     In dit geval is er geen belichting, erg jammer dat je er zover naast zit.

     Effe op letten dus…….

     2 likes
     • Geen belichting? is de foto in het donker genomen dan?
      Hoe weet jij waar er lampen stonden in die omgeving, misschien werd er wel vanaf meerdere hoeken gefotografeerd, kan ook zomaar. Of heb jij meer info over de omstandigheden waar die foto in geschoten is?

      9 likes
   • Ik zeg niet dat alles BS is, hij weeft waarheden heel mooi in zijn fantasie wereld. Dat de elite pedo’s en criminelen zijn acht ik wel bewezen.. Maar de vage beelden van zogenaamde shapeshiftende reptielen is voor mij een brug te ver. Vooral als iemand een verleden heeft van psychische problemen. heb zijn boeken niet gelezen, maar wel aardig wat lezingen op youtube bekeken. Concrete bewijzen zijn er niet voor veel van zijn uitspraken. Alleen wat digitale artefacten in youtube filmpjes..

    3 likes
  • Even een vraagje. Niet alleen aan jou maar ook aan alle andere Icke-bashers hier.

   Komt ie: ‘Hoeveel boeken met daarin de uitgebreide onderbouwingen van al die ‘lacherige’ onderwerpen heb je van Icke gelezen?’

   Thanks – Robert

   5 likes
  • @ferrimassi Je zit helemaal goed.

   1 likes
 3. David is in mijn ogen een visionair. Hij heeft gelijk!Het klinkt misch ongeloofwaardig,totdat je zijn goed onderbouwde bevindingen leest.Het zogenaamde leventje wat wij lijden is misschien wel eens anders ingevuld dan we zelf denken!En word geregisseerd in grote lijnen door wezens die boven ons staan en tussen ons leven.Kijk nu een wat er nu in Frankrijk gebeurd elke dag demonstraties horen wij ervan ?De slaafjes moeten rustig blijven en luisteren hun werk doen en consumeren!Vriendelijke groeten Steef.Kijk eens naar de film the Live.(tipje)

  31 likes
 4. Zie onze eigen royalty’s niet over het hoofd en hun geheime ‘rituelen/offers’ in aanwezigheid van enkele ‘hoogwaardigheids bekleders’ uit onze regering, verbijsterend!!

  21 likes
 5. Bewonder David al heel lang ! Hij durft !!! Daarbij heeft hij volgens mij ook nog gelijk ! Die oude muts de moeder van de “koningin”is over de honderd jaar geworden zijzelf is ook al 90 geweest ze leven langer als ons normale werkende mensen !!!! Diana is niet voor niets dood (heel vroeg gestorven) ze had het door !! Stumpert !! Daarom moest ze dood onschuldig vrouwtje !

  11 likes
 6. Het is lachen met David Icke geblazen en heeft hij wel gelijk.

  7 likes
 7. David Icke doet me aan Micha Kat denken; waar hij voor staat kan belangrijk zijn (bij Mischa Kat de Demmink zaak), maar dan komen er weer zulke vreemde onzin verhalen dat je de rest ook niet serieus kunt nemen. Richt je op 1 belangrijke zaak en ga niet steeds gekkere verhalen verzinnen, want daarmee graaf je je eigen graf, wat je tegenpartij graag wil. FOCUS en geen onzin (of slaan dit soort mensen na verloop van tijd compleet door?).

  2 likes
 8. Zozo David Icke op de BBC, dat is groot nieuws.
  Dan nog former officiers en een former fotograaf U.S. airforce base op CNN.
  Kennelijk wordt ontkennen, verdraaien en liegen niet meer getolereerd en is disclosure nu echt begonnen.

  https://www.youtube.com/watch?v=dkVDKHwAvAo

  3 likes
 9. Why the CIA cointed the term “conspiracy theorist” in 1967:

  https://www.youtube.com/watch?v=bZMXOQJTQdQ

  2 likes
 10. Dat van de hagedissen geloof ik nog niet 100%, het 911 complot wel volledig. Ik ben zelf ook actief in de bouw wereld en heb alle 3 delen van loose change bekeken.

  2 likes
 11. Ik vind David Icke een van de briljantste denkers van deze tijd. Maar dat zegt niets over het waarheidsgehalte van zijn theorieën.

  2 likes
 12. Tja, en op z’n site staat meteen een link naar een shop. Tja, moet toch ergens inkomsten uithalen uit z’n verhalen. Tja, mensen willen soms graag misleid worden, kijk maar naar ons ” lach weg” kabinet.

  2 likes
 13. Zoek maar eens op google naar reptilians en shape shifters het zal je verbazen.

  2 likes
 14. rasecht berensiroop

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org

  Exo- politician Space sciences is the complete study of the universe
  This transfiguration in live-tv show costs no cents
  to understand outside the movie studios
  requirements in depth review
  Icke the evidence, no lies, no ufo coverups
  Extraterrestrials visiting planet Earth
  On space science area for knowledge and technology
  What one has done anything wrong here
  That extraterrestrials this scientific medical technology can do

  0 likes
 15. Alleen de EU? Volgens mij is het groter. Denk bv. alleen al aan data/zionistische invloeden/heilige grafkerk waarbij verschillende geloof richtingen/landen ook Rusland/orthodoxe kerk bij betrokken zijn. Die hebben allemaal hun eigen plekje in die kerk.
  Effe wat anders. Wat betekent het Orange logo tijdens EK wedstrijden(af en toe) onderaan in beeld? Zag het voor vuurwerk incident. Heeft dit met de oranje punten te maken van de NAVO plekken Dan is het een false flag incident.
  Het grootste gevaar voor ons is data/tv/technologie. Politiek is poppenkast.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...