Buitenland

53 doden in Gibraltar: ‘Een massaslachting’

Help mee door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanuit de hele wereld blijven er verontrustende berichten binnenstromen over mensen die zijn gestorven nadat ze een prik hadden gekregen. Ook op het zuidelijkste puntje van het Iberisch Schiereiland is een sterftegolf waargenomen nadat mensen de beruchte prik hadden gekregen.

Binnen 10 dagen na de vaccinatie stierven er in Gibraltar maar liefst 53 mensen. Familieleden en betrokkenen spreken van een ‘massaslachting’. Al deze mensen zijn gestorven nadat de eerste 5850 doses van het coronavaccin van Pfizer door het Britse leger waren ingevlogen. In de meeste gevallen ging het om bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen die tussen de 70 en 90 jaar oud waren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Opmerkelijk genoeg zijn de personen geregistreerd als coronadode. Dat is statistisch gezien erg onwaarschijnlijk, aangezien Gibraltar voor 9 januari dit jaar nauwelijks last had van het coronavirus. Sinds het begin van de pandemie bijna een jaar geleden zijn er in Gibraltar in totaal slechts 70 coronadoden gemeld.

Het sterftecijfer in Gibraltar was veel lager dan in Groot-Brittannië en het aangrenzende Spanje. Dat was niet het gevolg van de maatregelen, want Spaanse forenzen bleven van en naar Gibraltar reizen.

Sterftegolf het gevolg van de vaccinaties?

Sinds de start van de vaccinaties is het aantal coronadoden in enkele dagen meer dan verdrievoudigd. Een niet onaanzienlijk deel van deze mensen is niet gestorven aan corona, maar als gevolg van de vaccinaties, schrijft het Oostenrijkse weekblad Wochenblick.

In Groot-Brittannië is de coronasterfte hoger dan ooit tevoren. Dat terwijl een deel van de bevolking inmiddels is gevaccineerd en er nog altijd zeer strenge maatregelen van kracht zijn. De ‘tweede sterftegolf’ valt duidelijk samen met de vaccinatiecampagne, aldus het blad.

“De mensen die overlijden vlak nadat ze zijn ingeënt, worden weggeschreven als ‘coronadode’ en dus ook nog eens gebruikt om de angst verder aan te wakkeren en lockdowns te rechtvaardigen.”

[Wochenblick]

4.5 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar volgens de onderzoeksredactie van het RTL4Nieuws (aldus hun geraadpleegde deskundigen) hoeven wij ons geen zorgen te maken!
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/artikel/5210255/16000-patienten-gemeld-met-mogelijke-bijwerkingen-van-coronavaccins

Christina
Christina
3 jaren geleden

Misdadig!!!

Walther
Walther
3 jaren geleden

Als je belt naar het pfiser call center krijg je te horen dat het vaccine niet eens goedgekeurd is dus vandaar dat den domme mensch er dood bij neer valt.

Bea
Bea
3 jaren geleden

? ?

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x