Homepagina » Mens en Dier » Longarts waarschuwt: coronapatiënten sterven door verkeerde behandeling!
longarts

Longarts waarschuwt: coronapatiënten sterven door verkeerde behandeling!

Een Roemeense longarts heeft opzien gebaard door haar coronapatiënten volgens haar eigen ‘traditionele’ methode te behandelen. Al haar patiënten hebben het overleefd. Toch waagt de arts zich op glad ijs, omdat het Roemeense ministerie van Volksgezondheid een heel specifiek behandelingsprotocol voorschrijft.

Dagblad National schreef: ‘Roemeense arts verricht wonderen: ze heeft 100 procent van haar coronapatiënten genezen’. De arts, Flavia Grosan geheten, komt uit Oradea, een stad in het westen van Roemenië.

Grosan heeft ongeveer 1000 patiënten behandeld en geen van hen belandde in het ziekenhuis. Nieuwssite Visegrad Post berichtte dat niet één patiënt is overleden.

Verkeerde behandeling

Volgens de longarts sterven mensen juist door een verkeerde behandeling. Ze zegt dat codeïne en lopinavir, twee geneesmiddelen die worden gegeven, de klachten van coronapatiënten juist kunnen verergeren. Bovendien krijgen ze in haar ogen te veel zuurstof toegediend.

Grosan legt uit dat de patiënten secreties als gevolg van de codeïne niet meer kunnen ophoesten en ademhalingsproblemen krijgen. Ze moeten vervolgens aan de beademing. Het toedienen van te veel zuurstof zou vervolgens leiden tot acidose, een te lage pH-waarde van het bloed. Dit kan leiden tot een hersenoedeem en dat is precies waaraan veel patiënten sterven, aldus de Roemeense longarts.

Geen ziekenhuis, geen doden

Zelf geeft ze patiënten claritromycine, een antibioticum, zodra ze klachten krijgen. Al haar patiënten zijn thuis behandeld. Geen ziekenhuis, geen doden.

Eerder zei de Duitse arts Claus Köhnlein in een interview met RT dat veel coronapatiënten in Lombardije in Noord-Italië waren gestorven als gevolg van het door de WHO aanbevolen behandelingsprotocol.

[Wochenblick]
4.8 93 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
24 dagen geleden

Het is niet de bedoeling om iemand te genezen… stel je voor.. dan is het draagvlak voor de GMO injektie weggevallen… een experimentele vaccinatie (wat geen vaccinatie is maar een gevaarlijke medicatie) mag alleen worden gebruikt als er geen ander geneesmiddel is.. en de mediaverslaafde Ab whiskey Oosterhuis maar roepen dat het niet duidelijk is of de vaccins werken… ze werken “wel” maar niet waarvoor ze ons brainwashen.. RIP

Isabeau
Isabeau
Reactie op  William
24 dagen geleden

https://www.stopworldcontrol.com/nl/chloordioxide/

Deze biochemicus noemt de werking van chloordioxide 100% werkzaam èn veilig, het fungeert als zuurstof boost op virussen en bacteriën en laat die exploderen zonder de lichaamseigen gezonde en verdedigingscellen aan te vallen.
Het doet me denken aan de manier van kankerbestrijding die 125 jaar geleden al is uitgevonden om zonder chemische troep kanker te genezen en daarbij de goede cellen intact te houden (celfrequentie), wat door -ik meen- Bayer was gekocht en ver en diep in de grootste brandkast is gestopt die ze hadden. Want er moest verdiend worden op chemokuren en mensvernietigende apparatuur.

sjef
sjef
Reactie op  Isabeau
24 dagen geleden

Isabeau, weet jij wat dat proces 125 jaar geleden werkte.

Max Hollander
Max Hollander
Reactie op  sjef
24 dagen geleden

Dat is de MOR (mortal oxilary Rate) met het systeem van dr Royal Raymond Rife, De man die in 1934 in een kliniek 16 opgegeven kanker patienten wist te genezen met zijn “tril de kanker dood” therapy. Belangrijke man die toen al vele ziekten inclusief kanker voor 100% wist te genezen. Maaaaar….. dat mag u niet weten dus niet gaan zoeken naar Royal Raymonad Rife en zijn rife machine want dan bent u een wappie

Marianna
Marianna
Reactie op  Isabeau
24 dagen geleden

ook een voorbeeld is dat de nylonkous, waarin geen ladders konden ontstaan, niet op de markt mocht komen.
Er zouden te weinig kousen worden verkocht.Dit is een voorbeeld uit mijn jeugd, maar als kind sprak dit gegeven mij al aan, omdat het iets zei over hoe de samenleving in elkaar zit.

Rob
Rob
Reactie op  Marianna
24 dagen geleden

Dat is met veel zaken zo. Hier in de buurt zie ik soms een auto van de gemeente waarop te lezen is dat die auto water als uitstoot heeft. Die rijdt dus op waterstof. Maar dat mag ook niet massaal want dan verdienen de Rockefellers en de olie industrie niet genoeg meer en hebben ze geen macht meer. En dan maar naar de mens blijven wijzen als vervuiler terwijl ze zelf de oorzaak zijn. De Rockefellers schijnen ook aan de wieg van de farmaceutische industrie te staan. Medicijnen maken uit olie. Daar zouden zij mee begonnen zijn ergens begin vorige eeuw. Dit soort bloedlijn families zijn de kern van alle ellende in wereld maar geven altijd de bevolking overal de schuld van.

Rosa
Rosa
Reactie op  Marianna
14 dagen geleden

Dat heb ik vroeger ook van mijn vader gehoord, hij werkte bij Dupont waar ze nylon maakten

Inge
Inge
Reactie op  William
24 dagen geleden

Ab Osterhaus heeft 10% aandelen Astra Zeneca dus dat verklaart een hoop.

Rob
Rob
Reactie op  Inge
24 dagen geleden

Nuf said.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Inge
24 dagen geleden

Dan is ie ongeveer 10 miljard waard.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  William
24 dagen geleden

Ik ben in Februari 2020 begonnen het Franse nieuws over Pr. Dr. Didier Raoult op deze en andere sites te zetten, hij heeft met zijn geneesmiddelen mensen genezen, die na 6 dagen naar huis konden, volkomen genezen, nooit echte réacties ontvangen, een paar op Café Weltschmerz, voor de rest doodse stilte, dit zegt toch genoeg, over deze wouwelende ouwehoerende menigte, niet echt geinteresseerd dan met en over zich zelf ! ze krijgen gewoon wat ze toekomt !

Rob
Rob
Reactie op  Jenne Sr.
24 dagen geleden

In de eerste plaats hebben we geen gezondheidszorg. Ten tweede, niemand kan een ander genezen. Ten derde, geen enkel medicijn geneest iets. Medicijnen onderdrukken alleen maar wat de mens voelt en meer niet. Gezondheid gaat om het leven. Wat ze in de wereld gezondheidszorg noemen is een verborgen ziektezorg. Ze behandelen dus ook geen mensen maar alleen de ziekte. Opvallend genoeg ziet de elite de mens als een ziekte voor HUN wereld.

Als we werkelijk gezondheidheidszorg hadden dan hadden we de hele huidige ziekte industrie en ziekte zorg überhaupt niet eens. In een onbewuste wereld zouden gezondheidscentra moeten komen. Maar zelfs dat leidt nog niet tot wezenlijke genezing. Een mens kan genezen zonder iets van buitenaf. Zonder medicijnen, zonder kruiden, zonder speciale voeding of diëten enz. Genezing is een proces dat van binnenuit werkt. In dat proces heb je NIETS van buitenaf nodig. Je kunt gewoon pizza’s eten en zelfs voedsel uit de magnetron. Alhoewel het beter voor het lichaam is om een gezonde maaltijd te nemen maakt het voor het genezingsproces helemaal niks uit. Zo’n proces bouwt je eigen energie op waardoor je minder energie uit voedsel nodig hebt. Medicijnen verstoren je energie juist want het is alle chemische troep. Het is gif voor je gezondheid.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Rob
23 dagen geleden

Beste Rob, veel wat je schrijft is op waarheid gebaseerd, maar in de natuur is alles aanwezig om je te helpen je lichaam en ook geest te genezen, van niets komt niets mijn best, soms is dat kleine zetje nodig om je lichaam te helpen, maar zo je zegt je lichaam kan zich zelf reparen door rust ritme voedsel, misschien is schoon water wel het belangrijkste, groet !

Vlinder
Vlinder
24 dagen geleden

Zo erg dat dit positieve nieuws niet op de staatstelevisie gezien kan worden. Nog steeds zo veel mensen die alleen maar weten wat ze te horen en te zien krijgen op de staatstelevisie en dus onwetend blijven! Als ik het doorstuur ben ik een wappie,je wordt er moedeloos van.

Pieter Gelens
Pieter Gelens
Reactie op  Vlinder
24 dagen geleden

Doorsturen werkt niet meer sinds vier maanden. Neurologen legden toen al precies uit wat er in het brein gebeurt met een media bombardement. Neem je maatregelen met diegenen die op dezelfde golflengte zitten als jezelf.

Arnie
Arnie
24 dagen geleden

Waarom wachten op een vaccin als er al medicijnen zijn die werken, oh wacht…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
24 dagen geleden

Genocide agenda…

EN OOK NOG….
Een studie van de Universiteit van Tel Aviv wees uit dat een Zuid-Afrikaanse variant van het CCP-virus (Chinese Communistische Partij) meer mensen treft die met de Pfizer zijn gevaccineerd dan niet-gevaccineerde mensen.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
24 dagen geleden

Gelukkig zijn er artsen die wel na eer en geweten hun patiënten behandelen en genezen. En niet de instructies van kwakzalvers opvolgen om t Lijden te bevorderen om t evil te dienen👍❤️❤️❤️❤️

Tom
Tom
Reactie op  W Appie🤔😁
24 dagen geleden

Het zijn er maar heel erg weinig, 99,9% van de artsen zijn protocolvolgers, doen precies wat er in de protocollen en zwaar door de farmacie gemanipuleerde medische boeken staat. Onze medische zorg is zelf zwaar ziek.

Annette
Annette
24 dagen geleden

En weer een duidelijk verhaal, waaruit blijkt dat die zogenaamde WHO, nota bene een organisatie die er is om het beste doen voor zieke mensen, in feite het omgekeerde doet. Deze verklaring van deze Roemeense arts is alweer het zoveelste bewijs. Het is helemaal niet de bedoeling dat mensen beter worden. Dat was vorig jaar ook al duidelijk met die Nederlandse arts die zijn mensen genas met hydroxychloroquine en plotseling een verbod kreeg om dat te blijven doen. Mijn vertrouwen in artsen is inmiddels tot een nulpunt gedaald. Uiteraard zullen er nog wel goede rondlopen, maar de meesten volgen braaf de regels die hun worden opgelegd. En die zijn er duidelijk niet op gericht om mensen gezond te houden, hetzij beter te maken. Dat zij nu ook zo verbeten meedoen met de prikcampagne zegt mij genoeg: ze worden er dik voor betaald en dat is schijnbaar voldoende om mee te werken. Dat er een aantal artsen zijn die NIET meewerken is mooi, maar het zijn er helaas nog veel te weinig. Ook voor artsen geldt schijnbaar: geld stinkt niet.

Marianna
Marianna
Reactie op  Annette
24 dagen geleden

in de artsenopleiding wordt veel te weinig gedoceerd over medicijnen.Maar het valt mij op dat de Nederlandse apothekers zo stil zijn.

Tom
Tom
Reactie op  Marianna
24 dagen geleden

Apothekers: die sector is ook hun originele taak compleet vergeten, het zijn nu medicijndoosjes schuivers geworden, hoe meer doosjes hoe beter. En vergeet niet het volgen van alle protocollen, niet meer zelf nadenken.

Marianna
Marianna
Reactie op  Tom
24 dagen geleden

ze zitten vast aan de Big Pharma,
alles komt tegenwoordig kant en klaar binnen, of niet…en vergeet vooral niet de verzekeraars, die bepalen wat er vergoed wordt, zodat ze zelf ook nog iets overhouden.

Inge
Inge
Reactie op  Marianna
24 dagen geleden

Artsen hebben op de eerste plaats de eed van Hippocratus afgelegd, daarnaast hebben ze zich te houden aan de Wet op de geneeskundige Behandelingsovereenkomst en de Code van Neurenberg. Er wordt namelijk verzaakt om patiënten in te lichten dat het om een experimenteel vaccin gaat en daarmee lopen artsen nu en in de toekomst het risico te worden aangeklaagd op het verzwijgen van informatie.

Mikkel
Mikkel
24 dagen geleden

Een antibioticum? Dus deze arts bestrijdt een bacteriële infectie en geen hoaxvirus… In de VS klagen onderzoekers nu de CDC aan voor bedrog. 1500 samples onderzocht, nergens Corona/COVID gevonden. Het bestaat volgens die onderzoekers niet.

Tom
Tom
Reactie op  Mikkel
24 dagen geleden

Het is iets genuanceerder: na de virus infectie volgt vaak een bacteriologische infectie (longontsteking) waar je uiteindelijk aan sterft, niet aan het virus zelf.

Ertje
Ertje
24 dagen geleden

Dit geeft antwoord op mijn vraag hoe longontstekingpatiënten werden behandeld voordat Covid-19 bestond. Waarom word er door de medische wereld geluisterd naar de WHO?

Mikkel
Mikkel
Reactie op  Ertje
24 dagen geleden

Gewoon, omdat zij meedoen met het duivelse plan tegen de mensheid.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Ertje
24 dagen geleden

Is lekker makkelijk. Als je luistert naar de WHO hoef je zelf niet te denken.

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Ertje
24 dagen geleden

De nep pandemie zorgt er voor dat de geneeskunde wordt verlaten en het uitsluitend nog gaat over genetica. Aan de 74 jaar geleden opgestelde Neurenbergode heeft men geen enkele boodschap. Nazi’s maken meer dan ooit de dienst uit. Ook in ons land. Zwak uitgedrukt.

H.J.
H.J.
24 dagen geleden

Thuis verplegen is niet interessant voor de groot verdieners van de Ziekenhuizen.

Waar blijft de waarheid.?

Naamloos
Naamloos
Reactie op  H.J.
24 dagen geleden

De waarheid blijft onder de tafel. En wij, burgers, zullen die waarheid eronder vandaan moeten halen. Het initiatief ligt bij ons.

Jacky
Jacky
24 dagen geleden

Petje af voor deze longarts.
Zij verdient het om arts genoemd te worden.
Zij houdt zich aan de EED VAN HIPPOCRATES!!
De WHO hangt aan het geldinfuus van Kill GATES.
Zoals zij zijn er gelukkig al velen maar er zullen er nog velen moeten volgen.

Babet
Babet
Reactie op  Jacky
24 dagen geleden

Ik begrijp je reactie Jacky.
Petje af voor deze longarts maar alleen omdat ze dit naar buiten brengt!
Want iedere arts, in Nederland en waar ook ter wereld, WEET!!!! dat codeine hoestprikkeldempend is!!!
En…
dat je dit NOOIT MAG GEVEN aan mensen die slijm ophoesten!!!

Simpelweg omdat je dan een longontsteking veroorzaakt!

Echt iedere arts WEET DIT!!!

En ze houden allemaal hun be.. uh mond dicht!

Dit gaat helemaal niet over zorg.
Dit gaat over oorlog, onveiligheid.
Ik vertrouw geen enkele arts meer.

Omdat dit een heel duidelijk signaal is dat ze het vertrouwen niet waard zijn!

Ja, op een enkeling na, maar het gros is een stelletje naaiers die om erbij te horen geen mensenlevens sparen, maar naar de ka-la-ooten brengen omdat het ze royaal geld oplevert.

Anna
Anna
Reactie op  Babet
24 dagen geleden

Inderdaad. Codeine is hoestprikkeldempend. Voor slijmophoesters gebruik je heel andere middelen zoals Bisolvon (broomhexine) in mijn eerdere jaren als apothekers-assistent Petje af voor deze arts, hoop alleen dat ze haar werk mag blijven doen en niet op non-actief wordt gezet. Dit hebben we al eerder zien gebeuren.

Inge
Inge
Reactie op  Anna
24 dagen geleden

En Acetylcysteïne bij hardnekkig slijm.

Babet
Babet
Reactie op  Inge
24 dagen geleden

@ anna en inge, klopt helemaal. Maar is toch wel pharma hé….helaas..
Is daarin alleen de meerwaarde?
We vergeten, of slaan, misschien geheel onbewust, dat over wat het allerbeste en meest natuurlijk werkt. Namelijk o.a: thijm, in olie en/of thee. En dennen bijvoorbeeld in olie en/of thee. Beiden tegen ademhalingsinfecties ook bronchitis bijv…..
Wat ik er vooral mee wil zeggen: Ik begrijp de reacties heel goed, maar zie door jullie reacties ineens ook hoe eenvoudig we daarmee al grijpen naar de pharma…
Hoe en dat ze ons leven beinvloeden…en al hebben beinvloed en hoe “normaal” wij, ik inclusief, dit zijn gaan vinden. Dat terwijl de Levende natuur zelf de oplossingen al-inclusief ons gratis!! biedt.
Daar wil ik meer en meer voor gaan.
Dank voor jullie bijdrage dus!

x

Check Also

gates

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker

Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda ...

corona

Toparts waarschuwt: coronaprik doodt grote aantallen mensen

Normaal gesproken wordt een medicijn door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x