Mens en DierCorona

Longarts waarschuwt: coronapatiënten sterven door verkeerde behandeling!

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Roemeense longarts heeft opzien gebaard door haar coronapatiënten volgens haar eigen ‘traditionele’ methode te behandelen. Al haar patiënten hebben het overleefd. Toch waagt de arts zich op glad ijs, omdat het Roemeense ministerie van Volksgezondheid een heel specifiek behandelingsprotocol voorschrijft.

Dagblad National schreef: ‘Roemeense arts verricht wonderen: ze heeft 100 procent van haar coronapatiënten genezen’. De arts, Flavia Grosan geheten, komt uit Oradea, een stad in het westen van Roemenië.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Grosan heeft ongeveer 1000 patiënten behandeld en geen van hen belandde in het ziekenhuis. Nieuwssite Visegrad Post berichtte dat niet één patiënt is overleden.

Verkeerde behandeling

Volgens de longarts sterven mensen juist door een verkeerde behandeling. Ze zegt dat codeïne en lopinavir, twee geneesmiddelen die worden gegeven, de klachten van coronapatiënten juist kunnen verergeren. Bovendien krijgen ze in haar ogen te veel zuurstof toegediend.

Grosan legt uit dat de patiënten secreties als gevolg van de codeïne niet meer kunnen ophoesten en ademhalingsproblemen krijgen. Ze moeten vervolgens aan de beademing. Het toedienen van te veel zuurstof zou vervolgens leiden tot acidose, een te lage pH-waarde van het bloed. Dit kan leiden tot een hersenoedeem en dat is precies waaraan veel patiënten sterven, aldus de Roemeense longarts.

Geen ziekenhuis, geen doden

Zelf geeft ze patiënten claritromycine, een antibioticum, zodra ze klachten krijgen. Al haar patiënten zijn thuis behandeld. Geen ziekenhuis, geen doden.

Eerder zei de Duitse arts Claus Köhnlein in een interview met RT dat veel coronapatiënten in Lombardije in Noord-Italië waren gestorven als gevolg van het door de WHO aanbevolen behandelingsprotocol.

[Wochenblick]

4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
3 jaren geleden

Het is niet de bedoeling om iemand te genezen… stel je voor.. dan is het draagvlak voor de GMO injektie weggevallen… een experimentele vaccinatie (wat geen vaccinatie is maar een gevaarlijke medicatie) mag alleen worden gebruikt als er geen ander geneesmiddel is.. en de mediaverslaafde Ab whiskey Oosterhuis maar roepen dat het niet duidelijk is of de vaccins werken… ze werken “wel” maar niet waarvoor ze ons brainwashen.. RIP

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Zo erg dat dit positieve nieuws niet op de staatstelevisie gezien kan worden. Nog steeds zo veel mensen die alleen maar weten wat ze te horen en te zien krijgen op de staatstelevisie en dus onwetend blijven! Als ik het doorstuur ben ik een wappie,je wordt er moedeloos van.

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Waarom wachten op een vaccin als er al medicijnen zijn die werken, oh wacht…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Genocide agenda…

EN OOK NOG….
Een studie van de Universiteit van Tel Aviv wees uit dat een Zuid-Afrikaanse variant van het CCP-virus (Chinese Communistische Partij) meer mensen treft die met de Pfizer zijn gevaccineerd dan niet-gevaccineerde mensen.

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x