Homepagina » Mens en Dier » Longarts waarschuwt: coronapatiënten sterven door verkeerde behandeling!
longarts

Longarts waarschuwt: coronapatiënten sterven door verkeerde behandeling!

Een Roemeense longarts heeft opzien gebaard door haar coronapatiënten volgens haar eigen ‘traditionele’ methode te behandelen. Al haar patiënten hebben het overleefd. Toch waagt de arts zich op glad ijs, omdat het Roemeense ministerie van Volksgezondheid een heel specifiek behandelingsprotocol voorschrijft.

Dagblad National schreef: ‘Roemeense arts verricht wonderen: ze heeft 100 procent van haar coronapatiënten genezen’. De arts, Flavia Grosan geheten, komt uit Oradea, een stad in het westen van Roemenië.

Grosan heeft ongeveer 1000 patiënten behandeld en geen van hen belandde in het ziekenhuis. Nieuwssite Visegrad Post berichtte dat niet één patiënt is overleden.

Verkeerde behandeling

Volgens de longarts sterven mensen juist door een verkeerde behandeling. Ze zegt dat codeïne en lopinavir, twee geneesmiddelen die worden gegeven, de klachten van coronapatiënten juist kunnen verergeren. Bovendien krijgen ze in haar ogen te veel zuurstof toegediend.

Grosan legt uit dat de patiënten secreties als gevolg van de codeïne niet meer kunnen ophoesten en ademhalingsproblemen krijgen. Ze moeten vervolgens aan de beademing. Het toedienen van te veel zuurstof zou vervolgens leiden tot acidose, een te lage pH-waarde van het bloed. Dit kan leiden tot een hersenoedeem en dat is precies waaraan veel patiënten sterven, aldus de Roemeense longarts.

Geen ziekenhuis, geen doden

Zelf geeft ze patiënten claritromycine, een antibioticum, zodra ze klachten krijgen. Al haar patiënten zijn thuis behandeld. Geen ziekenhuis, geen doden.

Eerder zei de Duitse arts Claus Köhnlein in een interview met RT dat veel coronapatiënten in Lombardije in Noord-Italië waren gestorven als gevolg van het door de WHO aanbevolen behandelingsprotocol.

[Wochenblick]
4.8 100 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
6 maanden geleden

Het is niet de bedoeling om iemand te genezen… stel je voor.. dan is het draagvlak voor de GMO injektie weggevallen… een experimentele vaccinatie (wat geen vaccinatie is maar een gevaarlijke medicatie) mag alleen worden gebruikt als er geen ander geneesmiddel is.. en de mediaverslaafde Ab whiskey Oosterhuis maar roepen dat het niet duidelijk is of de vaccins werken… ze werken “wel” maar niet waarvoor ze ons brainwashen.. RIP

Vlinder
Vlinder
6 maanden geleden

Zo erg dat dit positieve nieuws niet op de staatstelevisie gezien kan worden. Nog steeds zo veel mensen die alleen maar weten wat ze te horen en te zien krijgen op de staatstelevisie en dus onwetend blijven! Als ik het doorstuur ben ik een wappie,je wordt er moedeloos van.

Arnie
Arnie
6 maanden geleden

Waarom wachten op een vaccin als er al medicijnen zijn die werken, oh wacht…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
6 maanden geleden

Genocide agenda…

EN OOK NOG….
Een studie van de Universiteit van Tel Aviv wees uit dat een Zuid-Afrikaanse variant van het CCP-virus (Chinese Communistische Partij) meer mensen treft die met de Pfizer zijn gevaccineerd dan niet-gevaccineerde mensen.

x

Check Also

protest

Massale protesten laten zien: wereld heeft buik vol van coronapas en vaccinatieplicht

In allerlei landen gaan mensen massaal de ...

de jonge

De Jonge opent aanval op ongevaccineerden: ‘Echt zeer zorgelijke en gevaarlijke uitspraken dit’

Ongevaccineerde coronapatiënten houden bedden bezet die eigenlijk ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

59
0
We lezen graag je reactie!x