Buitenland

Amerikaanse coalitie ‘bombardeert Syrische leger, waarna IS-aanval volgt’. Wordt er een vies spelletje gespeeld?

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Tijgers, een eliteteam van het Syrische leger, zouden in het dorp Kadir in de provincie Homs zijn gebombardeerd door gevechtsvliegtuigen van de Amerikaanse coalitie. Dat melden pro-regeringsbronnen, schrijft de website South Front.

De luchtaanvallen werden naar verluidt gevolgd door een IS-aanval in het gebied. Kadir is vanuit strategisch oogpunt een belangrijk dorp.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Als de berichten worden bevestigd is dit opnieuw een teken dat de Amerikaanse campagne in het door oorlog verscheurde land gericht is op het dwarsbomen van Syrië, Iran en Rusland in de strijd tegen IS.

Veel terrein

Vorige week heeft de Russische luchtmacht zeker 200 IS-strijders gedood.

Het Russische ministerie van Defensie liet weten dat gevechtsvliegtuigen strijders van de terreurgroep bestookten toen die op weg waren naar Deir ez-Zor in het oosten van Syrië.

Volgens Moskou concentreert IS haar troepen rond Deir ez-Zor omdat de terreurgroep elders in Syrië veel terrein heeft moeten prijsgeven.

In het westen van de provincie Homs en in het zuiden van de provincie Raqqa zijn IS-strijders teruggedreven door het Syrische leger en de Russische luchtmacht.

Illegaal

Vorige maand zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov in een interview met NBC News dat de VS tien militaire bases op Syrisch grondgebied en nog eens honderden bases over de hele wereld heeft, zelfs rond Rusland.

Hij voegde toe dat deze bases illegaal zijn, terwijl Rusland op uitnodiging van de Syrische overheid in Syrië is.

Turkse media onthulden onlangs de geheime locaties van de Amerikaanse legerbases in Syrië.

[SouthFront]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ruben020
Ruben020
6 jaren geleden

Het is duidelijk de de Amerikanen/Zionisten verschrikkelijk balen van het feit dat het einde van hun barbaarse pionnetjes nadert. En dat tot nu toe voor als nog Assad de touwtjes stevig in z,n handen heeft in Syrië. Met behulp van niet te vergeten, Rusland Iran en Hezbollah en nog wat Iraakse en Palestijnse milities. Ik verwacht dat we nog hele spannende tijden tegemoet komen , met in Het Witte Huis Trump en schoonzoon Zionist Jared Kushner, en Israël die nu inmiddels het hele Witte Huis hebben overgenomen, die ongetwijfeld met veel agressie landen als Rusland , Iran en trouwens ook China met veel laster en provocaties en militair vertoon zullen uitdagen. Want deze drie landen zijn in hun ogen een groot hinderlaag in de hun zogewenste NWO

Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

Wordt er een vies spelletje gespeeld? haha daar is geen ? voor nodig… Die kl*te Amerikanen spelen een zeer vies spelletje! Gaat echt nergens meer over wat die gasten allemaal flikken, en wij als mensen maar slikken.,., Ze doen maar wat zei in hun zieke geesten rechtsvaardig vinden en niemand die het echt stoppen kan. Amerika, terroristen staat!!!

Eelke Piers
Eelke Piers
6 jaren geleden

Er zijn geen Amerikanen in Syrië. Syrië kan die bases dus gerust platbombarderen.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

De VS is gewoon een slaaf van Israël……….het gehele midden oosten zal tot Israël behoren! Gen Wesley Clark Reveals US Plan To Invade Iraq, Syria, Lebanon, Lybia, Somalia, Sudan, And Iran
https://www.youtube.com/watch?v=r8YtF76s-yM

General Wesley Clark explains ISIS/Al Qaida was created by U.S. Allies CIA and Mossad
https://www.youtube.com/watch?v=ojcoKnTGf4s

Back to top button
6
0
We lezen graag je reactie!x