Buitenland

Macron pleegde in Libië roofoverval van de eeuw. Lees hier wat de Rothschilds ermee te maken hebben

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Franse president Macron wil geen migranten meer op straat zien. Niet in Calais, niet in Parijs en ook niet in andere steden. Hij is van plan het probleem bij de wortel aan te pakken, in Libië.

Macron verkondigt daarbij de boodschap dat de oorzaak van het probleem bij terreurgroepen ligt die ‘misbruik maken van de politieke instabiliteit in het land’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Hij biedt Libië een helpende hand om de terroristen een halt toe te roepen. Dit is de wereld op zijn kop, aangezien Frankrijk de drijvende kracht was achter het destabiliseren van Libië.

Onafhankelijk

Dat deed het land samen met de Verenigde Staten, de NAVO en de Golfstaten.

In 2010 merkte de Wereldbank op dat het erg goed ging met Libië. Het gemiddelde inkomen per hoofd van de bevolking was relatief hoog en iedereen had toegang tot onderwijs.

Zo’n twee miljoen Afrikaanse migranten vonden in Libië een baan. Het land investeerde in economische instituties zodat het onafhankelijk kon worden van de Afrikaanse Unie.

De VS en Frankrijk, zo bleek uit de e-mails van Clinton, besloten Gaddafi’s plan om een pan-Afrikaanse door goud gedekte munt uit te bouwen, te dwarsbomen.

Steentijd

Het was Clinton, zo schreef de New York Times, die president Obama een document liet ondertekenen dat een geheime operatie in Libië mogelijk maakte.

De VS begon rebellen te bewapenen, waaronder groepen die indertijd te boek stonden als terreurbewegingen.

Kort daarop bombardeerde de NAVO Libië terug naar de steentijd, waardoor Libiërs werden gedwongen hun land te ontvluchten.

Macron werkte op dat moment voor de Rothschilds, die vrijwel alle centrale banken op aarde beheren.

Roofoverval van de eeuw

In 2011 krijgt Rothschild een voet aan de grond in Libië, terwijl er nog oorlog woedt in het land.

Ondertussen plegen Amerikaanse en Europese banken de roofoverval van de eeuw door 150 miljard dollar aan Libische tegoeden in beslag te nemen.

De aanhangers van Gaddafi dachten dit geld te kunnen gebruiken voor het verzet, maar toen stierf Edouard Lacroix, die toegang had gekregen tot een deel van deze tegoeden, plotseling binnen een dag aan ‘kanker’.

En oud-minister van Olie Choukri Ghanem werd dood gevonden in Wenen.

Buit

Met hulp van de toenmalige Franse minister van Financiën Pierre Moscovici, economisch adviseur Macron en diverse bankiers ging het Amerikaanse ministerie van Financiën er met de buit vandoor.

Vanwege zijn functie dringt Macron door tot de elite van de financiële wereld, waar duistere plannen – zoals de verwoesting van een land als Libië – worden gesmeed.

Hij gaat de politiek in en wordt minister van Financiën. In 2016 richt hij zijn eigen partij op, die wordt gefinancierd door machtige multinationals, financiële instellingen en mediagroepen.

Ondertussen is in Libië een enorme buit te verdelen. Het land beschikt over de grootste oliereserves van Afrika, enorme gasreserves en gigantische aquifers met fossiel water.

Bovenstaande tekst is een passage uit het boek Recht voor onze ogen van de Franse journalist Thierry Meyssan.

[Voltairenet]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Schaamteloze Leugenaars, Moordernaars en Dieven krijgen promotie in het huidige regeringscircuit. En de mensheid kijkt het aan alsof het allemaal een actiefilm is: Spiritueel Gedistantieerd, Moraal Gedesorienteerd en met volle Support gedreven door Stockholm Syndroom.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

Wacht ff. Nog lang niet genoeg voor Macron (zijn bovenbazen). Huidige missie: de EU verwoesten.
Zie overeenkomsten qua c.v. met ene Adolf H.; geen grap, niet overdreven, niks verzonnen:

Paar dingen – de media en politiek zorgvuldig blijven verzwijgen qua ‘maccon’ Macron hier op een rij:

Canada vormt een band met Frankrijk om oorlog te voeren in Afrika 31 octobre 2016
Premier Justin Trudeau: versterking band met Fraijkrijk voor militaire interventies in Afrika: http://citoyenveilleur.canalblog.com/archives/2016/10/31/34502958.html

Raar mannetje, uiterst gevaarlijk en foute geldschieters; vol duivelse plannen:

“Emmanuel Macron, the pro-abortion, pro-LGBT, anti-family, pro-Moslem, pro-immigrant, and rumored to be a freemason, toes the party line for his anti-Catholic bankers and rabbis.

a sexual relation at the age of 15 with a married women? Much less one who is almost 25 years his elder?
Brigette should be charged with statutory rape of a minor under Article 227-27 of the French Republic.

Brigitte nicknamed ‘Bibi’ is not only Macron’s handler, she has steered his career including his 4 year stint at Rothschild & Co. before departing for a position in François Hollande’s cabinet and his recent election.

According to the World Jewish Congress, whose Chairman of the Governing Board is David René de Rothschild, they “look forward to fighting racism and xenophobia” with Macron.
It is symbolic that President Macron and his sexual predator wife Bibi http://callmejorgebergoglio.blogspot.it/2017/07/emmanuel-macron-shills-for-his-masters.html

Macron noemt Frankrijk, en de Fransen nazi’s. Doel met terugwerkende kracht Frankrijk leegtrekken dmv. schuldbetalingen aan Algerije:
http://ripostelaique.com/macron-un-traitre-qui-pretend-gouverner-la-france.html
Dat werkt perfect met Duitsland; gewoon dat model copieren – ook eeuwigdurend; in opdracht van zijn touwtjestrekkers.

Ook neemt Macro een feitenvrije uiterst oorlogszuchtige rol in de omverwerping van de democratie in Syrië. Hij stelt zich ten doel Assad te verwijderen – aldoende oorlogsmisdaden begaan geen probleem: http://www.i24news.tv/fr/actu/international/europe/135870-170124-macron-en-visite-au-liban-rejette-le-mouvement-bds-contre-israel

Hitler was a Rothschild
Adolf’s father, Alois Hitler, was the illegitimate son of Maria Anna Schicklgruber and Baron Rothschilds. a book by Walter Langer, called ‘The Mind of Hitler’, the high level Gestapo officer, Hansjurgen Koehler, published in 1940, under the title “Inside the Gestapo”. He writes about the investigations into Hitler’s background carried out by the Austrian Chancellor, Dolfuss, in the family files of Hitler. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_rothschild04.htm

Ook Macron is een agent voor de Rothschilds, naar de VS gehaald en daar geprogrammeerd, net als Hitler: Personnalités françaises ayant participé au programme « Young Leaders » Emmanuel Macron (2012, ministre de l’Économie, de l’Industrie et du Numérique, président de la République française) https://fr.wikipedia.org/wiki/French-American_Foundation
De subversie komt van binnenuit.
Jessy Clover (Groen Links) is ook zo’n geprogrameerde Young Global Leader; Rutte is ook herhaaldelijk in dergelijke kringen gesignaleerd. Christelijke partijen echoën ook duidelijk dezelfde retoriek. Macron neemt met Duitsland de hele EU op sleeptouw. Superstaat. Technocratie ipv. Democratie.
Nou, dan snap je de bedoelingen wel. Oder?

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Met de bolsjewistische revolutie die door westerse internationale bankiers werd aangestoken en gefinancierd werd de Russische Tsaar en zijn familie vermoord. Het tsarengoud, volgens deskundigen destijds één van de meest uitzonderlijke en grootste collectie ter wereld werd op onverklaarbare wijze nooit terug gevonden.

Ik heb onlangs begrepen dat het zelfde scenario geld voor Libië waar de goudvoorraad op de één of andere wijze foetsie schijn te zijn.

dirk
dirk
6 jaren geleden

Het massaal importeren van mensen uit probleemgebieden kan natuurlijk nooit een gedegen oplossing bieden.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x