Homepagina » Buitenland » Macron pleegde in Libië roofoverval van de eeuw. Lees hier wat de Rothschilds ermee te maken hebben
Macron steekt Libië helpende hand toe, nadat hij het land eerst heeft leeggeroofd. Lees hier wat de Rothschilds ermee te maken hebben

Macron pleegde in Libië roofoverval van de eeuw. Lees hier wat de Rothschilds ermee te maken hebben

De Franse president Macron wil geen migranten meer op straat zien. Niet in Calais, niet in Parijs en ook niet in andere steden. Hij is van plan het probleem bij de wortel aan te pakken, in Libië.

Macron verkondigt daarbij de boodschap dat de oorzaak van het probleem bij terreurgroepen ligt die ‘misbruik maken van de politieke instabiliteit in het land’.

Hij biedt Libië een helpende hand om de terroristen een halt toe te roepen. Dit is de wereld op zijn kop, aangezien Frankrijk de drijvende kracht was achter het destabiliseren van Libië.

Onafhankelijk

Dat deed het land samen met de Verenigde Staten, de NAVO en de Golfstaten.

In 2010 merkte de Wereldbank op dat het erg goed ging met Libië. Het gemiddelde inkomen per hoofd van de bevolking was relatief hoog en iedereen had toegang tot onderwijs.

Zo’n twee miljoen Afrikaanse migranten vonden in Libië een baan. Het land investeerde in economische instituties zodat het onafhankelijk kon worden van de Afrikaanse Unie.

De VS en Frankrijk, zo bleek uit de e-mails van Clinton, besloten Gaddafi’s plan om een pan-Afrikaanse door goud gedekte munt uit te bouwen, te dwarsbomen.

Steentijd

Het was Clinton, zo schreef de New York Times, die president Obama een document liet ondertekenen dat een geheime operatie in Libië mogelijk maakte.

De VS begon rebellen te bewapenen, waaronder groepen die indertijd te boek stonden als terreurbewegingen.

Kort daarop bombardeerde de NAVO Libië terug naar de steentijd, waardoor Libiërs werden gedwongen hun land te ontvluchten.

Macron werkte op dat moment voor de Rothschilds, die vrijwel alle centrale banken op aarde beheren.

Roofoverval van de eeuw

In 2011 krijgt Rothschild een voet aan de grond in Libië, terwijl er nog oorlog woedt in het land.

Ondertussen plegen Amerikaanse en Europese banken de roofoverval van de eeuw door 150 miljard dollar aan Libische tegoeden in beslag te nemen.

De aanhangers van Gaddafi dachten dit geld te kunnen gebruiken voor het verzet, maar toen stierf Edouard Lacroix, die toegang had gekregen tot een deel van deze tegoeden, plotseling binnen een dag aan ‘kanker’.

En oud-minister van Olie Choukri Ghanem werd dood gevonden in Wenen.

Buit

Met hulp van de toenmalige Franse minister van Financiën Pierre Moscovici, economisch adviseur Macron en diverse bankiers ging het Amerikaanse ministerie van Financiën er met de buit vandoor.

Vanwege zijn functie dringt Macron door tot de elite van de financiële wereld, waar duistere plannen – zoals de verwoesting van een land als Libië – worden gesmeed.

Hij gaat de politiek in en wordt minister van Financiën. In 2016 richt hij zijn eigen partij op, die wordt gefinancierd door machtige multinationals, financiële instellingen en mediagroepen.

Ondertussen is in Libië een enorme buit te verdelen. Het land beschikt over de grootste oliereserves van Afrika, enorme gasreserves en gigantische aquifers met fossiel water.

Bovenstaande tekst is een passage uit het boek Recht voor onze ogen van de Franse journalist Thierry Meyssan.

[Voltairenet]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • War on Error schreef:

  Wacht ff. Nog lang niet genoeg voor Macron (zijn bovenbazen). Huidige missie: de EU verwoesten.
  Zie overeenkomsten qua c.v. met ene Adolf H.; geen grap, niet overdreven, niks verzonnen:

  Paar dingen – de media en politiek zorgvuldig blijven verzwijgen qua ‘maccon’ Macron hier op een rij:

  Canada vormt een band met Frankrijk om oorlog te voeren in Afrika 31 octobre 2016
  Premier Justin Trudeau: versterking band met Fraijkrijk voor militaire interventies in Afrika: http://citoyenveilleur.canalblog.com/archives/2016/10/31/34502958.html

  Raar mannetje, uiterst gevaarlijk en foute geldschieters; vol duivelse plannen:

  “Emmanuel Macron, the pro-abortion, pro-LGBT, anti-family, pro-Moslem, pro-immigrant, and rumored to be a freemason, toes the party line for his anti-Catholic bankers and rabbis.

  a sexual relation at the age of 15 with a married women? Much less one who is almost 25 years his elder?
  Brigette should be charged with statutory rape of a minor under Article 227-27 of the French Republic.

  Brigitte nicknamed ‘Bibi’ is not only Macron’s handler, she has steered his career including his 4 year stint at Rothschild & Co. before departing for a position in François Hollande’s cabinet and his recent election.

  According to the World Jewish Congress, whose Chairman of the Governing Board is David René de Rothschild, they “look forward to fighting racism and xenophobia” with Macron.
  It is symbolic that President Macron and his sexual predator wife Bibi http://callmejorgebergoglio.blogspot.it/2017/07/emmanuel-macron-shills-for-his-masters.html

  Macron noemt Frankrijk, en de Fransen nazi’s. Doel met terugwerkende kracht Frankrijk leegtrekken dmv. schuldbetalingen aan Algerije:
  http://ripostelaique.com/macron-un-traitre-qui-pretend-gouverner-la-france.html
  Dat werkt perfect met Duitsland; gewoon dat model copieren – ook eeuwigdurend; in opdracht van zijn touwtjestrekkers.

  Ook neemt Macro een feitenvrije uiterst oorlogszuchtige rol in de omverwerping van de democratie in Syrië. Hij stelt zich ten doel Assad te verwijderen – aldoende oorlogsmisdaden begaan geen probleem: http://www.i24news.tv/fr/actu/international/europe/135870-170124-macron-en-visite-au-liban-rejette-le-mouvement-bds-contre-israel

  Hitler was a Rothschild
  Adolf’s father, Alois Hitler, was the illegitimate son of Maria Anna Schicklgruber and Baron Rothschilds. a book by Walter Langer, called ‘The Mind of Hitler’, the high level Gestapo officer, Hansjurgen Koehler, published in 1940, under the title “Inside the Gestapo”. He writes about the investigations into Hitler’s background carried out by the Austrian Chancellor, Dolfuss, in the family files of Hitler. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_rothschild04.htm

  Ook Macron is een agent voor de Rothschilds, naar de VS gehaald en daar geprogrammeerd, net als Hitler: Personnalités françaises ayant participé au programme « Young Leaders » Emmanuel Macron (2012, ministre de l’Économie, de l’Industrie et du Numérique, président de la République française) https://fr.wikipedia.org/wiki/French-American_Foundation
  De subversie komt van binnenuit.
  Jessy Clover (Groen Links) is ook zo’n geprogrameerde Young Global Leader; Rutte is ook herhaaldelijk in dergelijke kringen gesignaleerd. Christelijke partijen echoën ook duidelijk dezelfde retoriek. Macron neemt met Duitsland de hele EU op sleeptouw. Superstaat. Technocratie ipv. Democratie.
  Nou, dan snap je de bedoelingen wel. Oder?

  26 likes
 • dirk schreef:

  Het massaal importeren van mensen uit probleemgebieden kan natuurlijk nooit een gedegen oplossing bieden.

  8 likes
  • exegese schreef:

   Klopt asl een bus @dirk,de gigantische vluchtelingenstroom die gepland op gang is gebracht heeft tot doel onze samenleving gericht te ontwrichten en grote groepen mensen uit hun kracht te halen. Alles is zorgvuldig gepland en dient heel andere doelen dan het welzijn van ons of die van de vluchtelingen. We worden op die manier moedwillig tegen elkaar opgezet en afgeleid van de echte problematiek. Er zijn verstandige mensen die dat haarscherp zien en vertellen.

   http://politiek.tpo.nl/2015/09/30/moslims-horen-niet-thuis-in-europa/

   15 likes
 • Havana schreef:

  Hoelang zal de Westerse mafiabende nog blijven opereren en armere landen blijven leegzuigen , aanvallen en destabiliseren ? Het wordt tijd dat er een “superman” verschijnt die het goed voor heeft met de met de gewone mensen van deze planeet en hen verlost van deze wrede bende . Ze hebben al genoeg aangericht.

  19 likes
 • Gezinusk schreef:

  Met de bolsjewistische revolutie die door westerse internationale bankiers werd aangestoken en gefinancierd werd de Russische Tsaar en zijn familie vermoord. Het tsarengoud, volgens deskundigen destijds één van de meest uitzonderlijke en grootste collectie ter wereld werd op onverklaarbare wijze nooit terug gevonden.

  Ik heb onlangs begrepen dat het zelfde scenario geld voor Libië waar de goudvoorraad op de één of andere wijze foetsie schijn te zijn.

  12 likes
 • luna schreef:

  hij heeft de kop van een roofvogel, maar ook hele erge enge priem ogen die overal geld ruikt en dus.. macht..
  moet hem niet, net als de vele (ontelbare inmiddels ) andere eng bekken die allemaal het kartel vormen van de elite die ons maar blijft voorliegen en allerlei verdragen en niet geldende referenda door de strot persen zodat we vanzelf wel stikken als ” die ” gewenste 3e w.o. die ze in petto hebben niet kan doorgaan omdat de mensen massaal nu aan het ontwaken zijn over heel de wereld, het moet alleen nog sneller dat er meer en meer mensen de monsterlijke streken en misdaden doorzien van deze ” leiders ” ( zo ook HIER in ons eigen land.. het zal wel een hele battle gaan worden na het reces.. ik lach nu al mijn buikvet krom

  afgelopen avond dacht ik naar een vervolg van een hele goede serie te gaan kijken, maar dit was de herhaling van in het vroege voorjaar, dus toch weer gekeken : The Night Manager
  Zelden zo een duidelijke en zuivere weergave gezien van w a a r het allemaal een beetje om draait, de serie is net een docu, een soort ECHT JOURNAAL waar je op de npo en zooi zenders n o o i t iets van zal vernemen, kijken!

  12 likes
 • pjoter schreef:

  Alleen blinden zien geen heftig woedende 3e w.o. te keer gaan,als een katachtige duivel in het nauw, terwijl zij zelf als zombie-slaven worden leeggezogen, gedogmatiseerd en manipulerend worden misbruikt.

  WORD A.U.B WAKKER!!!

  10 likes
 • Arwijn schreef:

  Schaamteloze Leugenaars, Moordernaars en Dieven krijgen promotie in het huidige regeringscircuit. En de mensheid kijkt het aan alsof het allemaal een actiefilm is: Spiritueel Gedistantieerd, Moraal Gedesorienteerd en met volle Support gedreven door Stockholm Syndroom.

  9 likes
 • weg met ons schreef:

  Off topic, laatste tijd is duidelijk geworden dat Nederland veel psychisch gestoorde buitenlanders heeft toegelaten, ex huursoldaten en ander vreemdsoortig levensgevaarlijke mensen. Misschien ook toevallig heel gevaarlijke (gek gemaakte ?) ex gevangenen van Guantanamo bay? Men zegt van niet, maar ja, wat nieuwe paspoorten met andere nationaliteit en het zaakje is geregeld.

  6 likes
 • dna schreef:

  Maar beta sex slaaf Rihanna als kadootje met geheimzinnige kadootjes, is dan weer wel welkom. Ik wil niets meer met politiek en duistere universiteit “clubjes” meer te maken hebben in ieder geval.

  1 likes
 • x

  Check Also

  frankrijk

  Enorme opstand in Frankrijk op nationale feestdag: ‘Revolutie! Revolutie!’

  Op de nationale feestdag van Frankrijk, de ...

  kaag

  Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

  Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

  >