Paranormaal

Bovennatuurlijke stem vastgelegd in voormalige rechtbank. Is dit de geest van een vrouw die ten onrechte is veroordeeld?

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een paranormaal onderzoeker uit Engeland heeft in een gebouw dat ooit dienst deed als rechtbank naar eigen zeggen de stem van een geest vastgelegd, schrijft de Daily Mirror.

Sean Reynolds van het tv-programma Ghost Dimension was in de Old Market Tavern in Altrincham toen het voorval zich voordeed.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nadat hij onverklaarbare voetstappen en andere geluiden had gehoord, vroeg hij de aanwezigheid zich kenbaar te maken.

Gejammer

Tot zijn verbazing hoorde Reynolds vervolgens een spookachtig gejammer. Volgens hem sprak de geest de woorden ‘I never’ (ik heb nooit).

Aangezien de kroeg ooit een rechtbank is geweest, suggereren sommigen dat de geest verklaarde onschuldig te zijn.

De huisbazin heeft er al vaak vreemde dingen meegemaakt en weigert bepaalde delen van het gebouw in haar eentje te betreden, aldus Reynolds.

Nooit vergeten

Hij voegde toe dat medewerkers van de kroeg voetstappen en harde knallen hebben gehoord en zelfs geestverschijningen hebben gezien.

Hij zegt nog nooit eerder zo duidelijk een stem van een geest te hebben vastgelegd op camera. “Dit moment zal ik nooit vergeten.”

Knipperen

Kroegbazin Karen Stevens werkt er nog maar een jaar, maar heeft toch al een aantal rare dingen zien gebeuren.

Zo gingen lichten zomaar uit, werden bankbiljetten één voor één van tafel gegooid en begon haar telefoon plotseling te knipperen.

Bekijk de video hieronder:

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Justin
Justin
6 jaren geleden

Ja duh, het kan ook zijn i never wanted to hurt someone.

Louise
Louise
6 jaren geleden

Waarom gaat die paranormale onderzoeker niet proberen die dolende geest naar het licht te brengen?? Wat moet je steeds met die verhalen ? Helpen, daar waar je kan, …… het is toch afschuwelijk als je overleden bent dat je door blijft leven…. want dat is wat er gebeurt als je de dood niet accepteeert en niet geholpen wordt……..

Emile
Emile
6 jaren geleden

Tja, we moeten ons zo langzamerhand gaan afvragen of er uberhaupt een kern van waarheid in zit.
Duizenden uren aan Ghost Hunter achtige series zijn er inmiddels en nog nooit is er één duidelijk bewijs geleverd van leven na de dood zeg maar.
Het is constant: hoorden jullie dat, zagen jullie dat en vervolgens ben ik een uur verder met de show en heb nul komma nul gezien of gehoord.
Het blijft na duizenden uren aan materiaal nog steeds iets wat je zelf meegemaakt moet hebben, videootjes, geluidsopnames zeggen helemaal niets, zoals Justin hierboven terecht zegt, wellicht is het I never wanted to hurt someone, of I never intended to hurt him/her/them, of I never go back to jail etc.. etc..
Het verbaasd me echter hoe lang sommige series al draaien en dat die gasten er nog steeds mee bezig zijn na tig seizoenen en er niet hopeloos van worden, maarja, zolang het geld opleverd zal het doorgaan 😉

Maarten V
Maarten V
6 jaren geleden

Heeft een geest longen en stembanden om die woorden te kunnen uitspreken?
Wellicht dan ook een kloppend hart en een volledig functionerende organen? Doch met verschil dat een geest geen zuurstof nodig heeft noch voedsel om te kunnen blijven bestaan zoals in zijn vroegere fysieke leven? Dus dit alles dan weer overbodig maakt.

Of is het misschien gewoon opgezet spel. Een paar youtubers, die de wereld voor de gek houden om dat beetje roem?

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x