Homepagina » Financieel » Geld en geluk. Gaat dat eigenlijk wel samen?
Geld en geluk. Gaat dat eigenlijk wel samen?

Geld en geluk. Gaat dat eigenlijk wel samen?

Vaak hoor je mensen klagen over hoe slecht ze het hebben Het gaat financieel niet lekker, ze hebben te weinig geld, de zaken gaan minder goed, de crisis had er ingehakt, ze moeten zoveel belasting betalen, enzovoort, enzovoort. Klagen, klagen, klagen…

En als je ze dan vraagt wat ze willen, is het antwoord uiteenlopend. De één wil graag meer geluk, minder tegenslagen en wat meer geld om in ieder geval de rekeningen te kunnen betalen. En de ander wil rijker zijn, zodat dromen uitkomen en waargemaakt kunnen worden.

Tegenstelling

Maar als je dan vraagt ‘wat vind je van geld?’ is het antwoord vaak niet positief. Je hoort dan vaak: “geld is de wortel van het kwaad”, “geld maakt je gierig” en “ach, geld maakt niet gelukkig”.

En eigenlijk zijn dit stuk voor stuk rare antwoorden.

Geld is namelijk geen van al deze dingen. Het is een wettig betaalmiddel, een ruilmiddel. En dat is alles!

En nee, geld maakt niet gelukkig. Natuurlijk niet. Waarom niet? Omdat het daar ook niet voor bedoeld is. Geld is bedoeld om iets te kunnen betalen. Dus geld is wel erg handig en het is helemaal oké om er genoeg van te hebben.

Geld maakt gierig? Je kent vast hele rijke mensen die uitermate gul zijn. Als rijke mensen gierig zijn, dan waren ze dat al voordat ze geld hadden. Meer geld stelt je in staat om meer te doen en meer te zijn wie je al bent. Ben jij een aardig persoon? Dan stelt meer geld je in staat om nóg aardiger tegen meer mensen te zijn.

En geld is de wortel van het kwaad? Dat is een kolossale misvatting, stammend uit bijbelse, vervlogen tijden. Ooit werd gezegd dat de ZUCHT naar geld de wortel van het kwaad is. En dat is toch echt heel iets anders dan dat geld zelf de wortel van het kwaad is. Geld is gewoon een betaalmiddel en het is zeker, dat als jij er meer van hebt, je er hele leuke dingen mee kunt en gaat doen.

Meer geld hebben is prettig. Stel je maar eens voor dat je de gave zou hebben om op de een of andere manier gewoon meer geld aan te trekken. Als je werknemer bent en je krijgt gemakkelijk een forse loonsverhoging. Of als je een eigen bedrijf hebt of ZZP’er bent en je kunt meer en/of fors hogere facturen uitschrijven… Of je krijgt andere financiële meevallers. Dat maakt je leven toch prettiger, of niet?

De ‘geheime gave’ om geld aan te trekken

Er zijn mensen die een ‘geheime geldgave’ hebben. Zij trekken het aan, alsof ze er magnetisch voor zijn. Op de een of andere manier hebben zij altijd meer tot hun beschikking dan ze in feite nodig hebben. Zij genieten van heerlijk verre vakanties, gaan luxueus uit eten, shoppen zonder op te hoeven letten hoeveel ze uitgeven, kopen vaak mooie kleren en schoenen, hoeven niet op de kleintjes te letten bij het boodschappen doen, doen leuke dingen, rijden een te gekke auto en meer. Heb je er beeld bij?

Hoe doen ze dat? Wel, het strekt te ver om dat in deze blog uit te leggen, maar het heeft in ieder geval te maken met je mindset, oftewel je geldprogrammering. Het zit ‘m in je eigen brein. En jouw ‘geldprogrammering’ bepaalt uiteindelijk hoe je over succes en geld denkt, hoe je ermee omgaat, hoe je ernaar handelt en uiteindelijk hoe je financiële resultaten zijn.

Het is een stukje van jouw onderbewustzijn dat uiteindelijk je financiële succes bepaalt.

Wat als je deze gave niet hebt?

Bij sommige mensen is deze geldprogrammering ronduit belabberd. Deze mensen worden dakloos of zitten in de bijstand, in een armoedig flatje, 3-hoog achter. En dat alles komt ogenschijnlijk door externe factoren, want niemand kiest er bewust voor om als dakloze te leven of in een armoedig flatje te wonen. Het feit dat deze mensen in die situatie zitten is dan ook bijna altijd een combinatie en aaneenschakeling van foute keuzes geweest.

Wat als je deze gave een heel klein beetje hebt?

De grootste groep mensen heeft een heel klein beetje van deze gave. Zij hebben een middelmatige geldprogrammering in hun onderbewustzijn. Zij doen het redelijk, hebben een gemiddeld inkomen, maar missen toch vaak net dat extra stukje om het leven te kunnen leiden dat ze zo graag willen.

En wat als je deze ‘magische’ gave wél hebt?

Er is er een relatief kleine groep die een goede tot uitstekende geldprogrammering in hun brein heeft. Deze mensen hebben op financieel gebied niks te klagen. Zij trekken meer geld aan dan zij nodig hebben en genieten met volle teugen van het leven. Ze kunnen dit doen, ondanks dat het leven nou eenmaal geld kost. Hoe leuker, luxueuzer en mooier je wilt leven, hoe meer geld je daarvoor moet hebben. Zo zit onze maatschappij nou eenmaal in elkaar.

Hoe staat het met jou?

Het goede nieuws is dat jij jouw eigen onderbewustzijn precies zo kunt programmeren voor deze vorm van geldmagnetisme. Je kunt deze gave dus aanleren, waardoor je leven spectaculair kan veranderen. Het is maar net waarvoor jij kiest. Eén ding is zeker: meer geld stelt je in staat om meer dingen te doen.

Wanneer je luistert naar alle delen van het HypnoMiljonair Programma, dan stel je je brein in op het aantrekken van meer succes en meer geld. Je ontwikkelt snel en veilig een positieve geldprogrammering die je magnetisch maakt voor succes en meer geld.

Dit intensieve programma helpt je jouw ‘geldbrein’ dusdanig te programmeren, dat je gaat behoren tot de kleinere groep mensen voor wie geld nooit een issue is. Dit is de groep mensen die kunnen doen wat ze leuk vinden.

Na dit programma:

 • Is je manifestatiekracht op het gebied van meer geld aantrekken omhoog geschoten
 • Heb je de gave om uitermate winstgevende ideeën te bedenken
 • Kun je jouw gouden ideeën in gedachten testen op winstgevendheid en haalbaarheid
 • Heb je de kennis in huis om deze gouden ideeën om te zetten in een actieplan
 • Heb je de juiste mentale eigenschappen om je plannen uit te voeren en tot succes te brengen
 • Geniet je van een financieel beter leven

Je drive om succesvol te worden in korte tijd wordt vanuit je binnenste in de turbostand gezet, je gaat er helemáál voor. Voortaan zul jij uit het juiste hout gesneden zijn voor het financiële succes dat je zo graag wenst.

Megakorting

Je kunt het HypnoMiljonair Programma de komende dagen downloaden van 347 voor slechts éénmalig 47 euro. En dat is dus 300 euro korting!

Deze superkorting van 300 euro is je eerste winst!

Let op, gebruik de speciale kortingscode KRT50 om van de korting te profiteren. En wees er snel bij, want de kortingscode werkt slechts een paar dagen! Daarna vervalt hij automatisch en betaal je weer het normale bedrag.

Klik hier en download het programma nu! Gebruik de kortingscode KRT50 en start vandaag nog met dit complete programma, zodat je jezelf de komende dagen en weken transformeert in een super succes- en geldmagneet.

Je leven zal er blijvend door veranderen in positieve zin. Stel je eens voor als Vrouwe Fortuna je voortaan toelacht en je je financiële situatie voorgoed fors verbetert…

Hoe ziet jouw leven er dan uit? Ga je binnenkort ook Christmas Shoppen in New York, Parijs of Londen?

Klik nu hier, want deze actie is zeer tijdelijk geldig, en alleen met de kortingscode!

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • frans schreef:

  Geld dat je nodig hebt maakt gelukkig, geld dat je teveel hebt maakt ongelukkig, hebberig .

  7 likes
  • Pascalletje schreef:

   @frans

   Geld maakt geheel niet gelukkig!! Geld is om je te beperken in de open gevangenis waar je in leeft. Het bewustzijn van de mens moet dit toch eens gaan inzien.

   3 likes
 • Mammon schreef:

  Whoehoe!!

  – Belazer de MASSA dan rinkelt de KASSA –

  Tja, heel Oh Zo Slim Nederland trap er weer meet beide voeten, armen, benen, alles in!

  Zelfde als dat Klaas Dijkhof vandaag voorstelt om in probleemwijken de etters, veelplegers, kutbuitenlandertjes, enz. dubbel zo zwaar te straffen.
  In te kunnen grijpen binnen het gezin, enz.
  Dit zijn wijken zoals oa. Kanalen Eiland Utrecht. Daar is de haat van de -gekleurde- mens (Moslims\Negers) ZOO groot, dat als je als Blanke in je eentje op straat loopt, je zonder problemen achterna gezeten wordt, stenen worden gegooid, ze je beroven. Fietsen en motorrijtuigen zijn daar nergens veilig. Diefstal 24 uur aan een stuk…..
  En de reactie van de Politiek en bijv. NU.NL =

  NEEEE, dat is discriminatie en rascisme. OOOOH dat mag niet (???!!)

  Resultaat wordt dus; Wordt niets aan gedaan, de blanke die er wonen zijn de l*l.
  Al het Uitschot, Tuig, Islam, Moslims blijven dus volledig vrij spel houden en de brave Burger zal wel verder de pineut worden.
  Meer verkeerscontroles (JA, -dit- zijn de echte criminelen!) Hogere boetes, Blanke mensen in de Bijstand worden 4x zo hard aangepakt door de Gemeentes dan de Parasieten weer.

  En de ellende gaat weer door, wordt weer erger in NL en the Sh*t goes on….

  9 likes
  • DE WAARHEID! schreef:

   Like, Nr9

   Inderdaat en ehm zelf heb ik ooit meegemaakt dat ik even tegen agent de waarheid had gezegd, nadat hij vertikte een aangifte op te nemen van een gewelds incident, waar meerdere getuigen waren betrokken.
   Als gehandicapte met een WIA uitkering werd ik door zeven man voor mijn woning inelkaar geslagen en getrapt, omdat ik door handicap iets magerder eruit zie vonden ze mij een vieze ranzige homo die hier niet thuis hoort (uhum…ben gewoon hetro, enfin)

   De agent waar ik tegenuit viel heeft met enkele collega’s aangifte gedaan wegens belediging en bedreiging.
   Ik heb hiervoor 160 uur werkstraf gehad met 2jaar pschiatriche behandeling. Ook schroomde meneer de agent en collegae niet om bij mij huiszoeking te doen, het uizoeken of mijn uitkering wel rechtmatig was, ik moest verplicht naar een participatie baan kijken en heeft uit aller voorzorg mij aangemeld bij het CBR, die mijn rijbewijs introk dmv valse verslaggeving van politie, tja, je weet maar nooit reactie stond weer hoog in het vaandel……want het zou je maar gebeuren, dat je door een gehandicapt iemand aangereden zou worden was het devies.

   0 likes
 • salvar schreef:

  de meeste mensen hebben te weinig te makken.
  de rijken worden steeds rijker en het wordt ook nog door het kabinet in stand gehouden.

  kijk wat rutte zegt: iedereen gaat er op vooruit?
  grote leugen natuurlijk,we zijn er dit jaar al op achteruit gegaan de prijzen zijn dit jaar gestegen met 13% en weg is een gedeelte van je geld.
  er zijn mensen die er helemaal of bijna niet erop vooruit gaan.
  de meesten (als je rutte moet geloven) 1,5%,even kijken op papier waarschijnlijk wel maar daar komen we niet voor toch?
  1,5% per 1 jan. 2019
  3% bij het lage tarief (verhoging 50%) dus kom ik op zijn minst 1,5% tekort.
  zorg weer lekker omhoog , hoezo we gaan erop vooruit.

  geloof er maar geen moer van de mensen die weinig hebben wordt het echt niet meer.
  dus in mijn ogen maakt geld wel gelukkig.
  kijk maar hoe blij de gepensioneerden zijn met een aow en pensioen van pakweg 2000 euro in de maand en die krijgen er 7% bij per 1 jan 2019
  dus de regering houd her graaien in stand.
  vraag aan rutte hoe het kan dat iemand zoveel geld per maand krijgt ook nog het meeste erbij krijgt?
  ja zegt ie dan dat zit in het systeem en daar kan ik niets aan doen.
  uitspraak van ceasar geef ze brood en spelen en de kerk houd ze arm en rutte natuurlijk.

  geld maakt je leven gemakkelijker en zorgelozer toch dus geld maakt gelukkig.

  7 likes
 • Jur schreef:

  Het valt wel op dat mensen die werken voor hun geld ontzettend veel belastingen betalen in verhouding met mensen die geld voor hun laten werken.

  3 likes
 • Christgalactic schreef:

  Ik merk op dat het artikel teveel laat uitschijnen dat men steeds de keuze zou hebben tussen wit en zwart. Maar in 90 % is het zogenaamde wit nog zo wit niet!
  Meestal is de keuze tussen antraciet en zwart bij wijze van spreken.

  Daarbij merk ik op dat hypnose veelal een probleem verdrukt in plaats van oplost. Tinnitus bijvoorbeeld is niet opgelost als je het verdoofd.

  In lak ‘ ech ala k’in

  3 likes
 • Jur schreef:

  Het boek ‘Rijke Pa Arme Pa’ heeft me al veel geleerd over hoe je met geld, meer geld kan maken. Ik vind dat een aanrader om te lezen. Het legt de basis best goed uit. Uiteraard valt er ook veel op internet te leren. De praktijk is wel vaak wat lastiger.

  2 likes
 • Pascalletje schreef:

  Hebzucht is leidend aan het ego van de mens dus er staat ons nog wat te doen omdat niemand of bijna niemand zich daar bewust van is.

  2 likes
 • Danny Van de Walle schreef:

  citaat:”… en je gaat behoren tot de kleinere groep mensen voor wie geld nooit een issue is”

  Deze groep mensen noemt men vandaag de dag de elite, waarvan we weten dat de witte helmen in Syrië bijvoorbeeld voor hen werken en de lokale burgers daar omkoopt om dan de zaken in scène te zetten!!

  In lak ‘ ech ala k ‘ in

  1 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Geluk is niet gebonden aan voorwaarden.
  Dat zit in je, en is onvoorwaardelijk.
  Ieder heeft het in zich.
  Het is niet te koop, maar je kunt het wel verliezen.

  1 likes
 • rob schreef:

  Inderdaad geld is een betaalmiddel en meer niet …de rest is invulling van de mindfulness…en die bestaat uit een beoordeel over dat middel en die kan voor een ieder persoonlijk zijn..men breit er gewoon een verhaal aan vast die men zelf het graagst wil geloven geld is een middel meer niet, en als men niet genoeg heeft van dat smeermiddeltje volgt er gouw een beoordeel/veroordeel en als men dat doet voelt het ook nog een eens een soort pijn van een prikkeling zijn eigen zelf.

  0 likes
 • x

  Check Also

  7 Ultieme Tips om snel een rijke geld-mindset te krijgen

  Ben je op zoek naar meer financiële ...

  meer geld

  Hoe de kracht van hypnose meer rijkdom kan creëren?

  Enorm veel mensen willen een betere financiële ...

  >