Buitenland

Journalist doet oproep aan Nederlandse volk: ‘Stop jullie criminele regering en parlement’

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!

Sonja van den Ende bezocht deze week als eerste Nederlandse journalist de Azov-staalfabriek in de Oekraïense stad Marioepol. Ze merkt op dat we hier te maken hebben met rasechte nazi’s, die gefinancierd en getraind worden door het ‘vrije democratische’ Westen.

“Wat ik te horen en te zien kreeg en de lucht van lijken zal ik niet snel vergeten,” schrijft Van den Ende op haar website. De Azov-nazi’s van het Oekraïense leger hielden ouderen, bejaarden, vrouwen en kinderen gevangen in de fabriek.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Azov-nazi’s aten zelf het voedsel op en lieten een groot deel van de gevangenen, waaronder kinderen, omkomen van de honger, zegt de journalist. De lichamen van overledenen werden volgehangen met mijnen en naar buiten geslingerd, waarna ze ontploften. Daarnaast werden lichamen met mijnen in grote koelkasten gelegd, in de hoop dat ze bij ontdekking zouden exploderen.

nederland
Foto: Sonja van den Ende bij Azov-staalfabriek (VK/Sonja van den Ende)
Tweede bevrijding

“Dit zijn regelrechte nazipraktijken uit het handboek van Adolf Hitler,” benadrukt Van den Ende. “Ik was er en ik heb het gehoord. Ik heb bewijzen gezien en heb de ontbinding van de lijken geroken, die in de catacomben liggen weg te rotten.”

“Het moge duidelijk zijn dat alle westerse regeringen medeschuldig zijn aan de gruwelijkheden die hier hebben plaatsgevonden,” schrijft ze. “In 1945 bevrijdden de Russen Auschwitz in Polen. Dit is naar mijn mening een soort tweede bevrijding. Het Westen verzwijgt dit, maar dat kan niet meer. Het is te crimineel om wapens te sturen naar nazi’s die burgers – kinderen en ouden van dagen – vermoorden.”

nederland
Foto: Azov-staalfabriek (VK/Sonja van den Ende)
‘Nederlandse regering medeplichtig aan genocide’

Van den Ende doet een oproep aan het Nederlandse volk. “Stop jullie criminele regering en parlement. Zij leveren wapens aan nazi’s die kinderen, vrouwen en ouderen doden. Dit is geen oorlog, dit is barbaars.”

“Scholen, klinieken, markten en burgers zijn het doelwit van deze criminelen. De Nederlandse regering moet direct stoppen met leveren en aftreden. De Nederlandse regering is medeplichtig aan genocide. Stop deze genocide!” benadrukt ze.

4.9 231 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Deug-Nietje
Deug-Nietje
1 jaar geleden

Zwiene oogjes 🤮

Deug-Nietje
Deug-Nietje
1 jaar geleden

Hoe verschrikkelijk is NL afgezakt door dit te steunen met wapens
Om te kotsen ( alweer ) 🤮🤮🤮🤮

Bep
Bep
1 jaar geleden

Grote gros is doof voor de verhalen omtrent corona, vaccinatie en Oekraïne.

Muis 010
Muis 010
1 jaar geleden

Natuurlijk gaan ze niet stoppen de oorlog is een rode lap zodat ze de rest kapot kennen maken met zo genaamde inflatie tekorten met graan benzine lkkr duurder maken
En aftreden gaat niet mag niet van die oppernazi klaus

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x