CoronaBinnenland

Proberen het RIVM en de minister van VWS hier nu de Raad van State te misleiden?

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

In 2021 sommeerde de bestuursrechter de minister van VWS en het RIVM om de instellingen van de PCR-tests vrij te geven. Het gaat daarbij om de individuele PCR-waarden waarmee in 2020 is getest op corona.

Zowel de minister als het RIVM ging tegen die uitspraak in hoger beroep. Dat diende eind vorige maand. De minister stelde daar dat de afspraken met laboratoria zo zijn gemaakt dat hij de Ct-waarden niet kán opvragen, dat hij die waarden nooit heeft gehad en ze dus ook niet kan delen, zelfs als de rechter zegt dat het moet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Is dat poging tot misleiden?

De Ct-waarde staat voor cycle threshold. Deze waarde geeft het aantal vermenigvuldigingscycli aan waarop de PCR positief is geworden.

Het RIVM bleek voor eigen onderzoek wel om de Ct-waarden te hebben gevraagd. Het instituut heeft ze (waarschijnlijk) ook ontvangen. “Is dat poging tot misleiden?” vraagt Rico Brouwer van Potkaars. “Ik kom tot die conclusie; oordeel zelf.”

Niet aanwezig

In oktober 2020 vroeg statisticus Fritsander Lahr via de Wob om inzage in de PCR-waarden waarmee is getest, waarop het coronabeleid sindsdien is gebaseerd. Dit is belangrijk aangezien de Eerste Kamer zich binnenkort gaat buigen over de zogeheten permanente coronawet.

Bijna negen maanden later kreeg hij een reactie op zijn Wob-verzoek. Lahr ontving een brief waarin stond: “De door u gevraagde informatie is niet aanwezig. Dat betekent dat ik uw verzoek om informatie afwijs op grond van artikel 3 van de Wob.”

Het ministerie van VWS meldde dat het optimale aantal cycli 40-45 is, terwijl de meeste onderzoeken anders aangeven, zei Lahr.

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
1 jaar geleden

Ze proberen alles weg te moffel,stelletje criminelen.
Maar de beerput loopt steeds meer over

Alice
Alice
1 jaar geleden

Staat de doofpot inmiddels al bijna helemaal open? Het begint namelijk steeds harder te stinken. Wat een vertoning. Het kan dus nóg gekker. Dat blijkt maar weer.

ralf
ralf
1 jaar geleden

een test die aangeeft of er “iets” te vinden is, die met meer cycli meer aangeeft, waarbij “iets” betekend dat totaal niet te zeggen is wat ze vinden.

kary mullis over de pcr test die hij zelf ontwikkeld heeft:
https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c

Spooked
Spooked
1 jaar geleden

Alles boven een Ct van 25 is poep erin, poep eruit.

Back to top button
89
0
We lezen graag je reactie!x