Buitenaards

Bewijs dat piramides zijn ‘gebouwd door aliens’ bevindt zich recht onder onze neus. Netflix-documentaire doet stof opwaaien

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

The Pyramid Code is een vijfdelige documentaire waarin onderzoek wordt gedaan naar oude piramides en tempels in Egypte.

De gepensioneerde professor Carmen Boulter van de Universiteit van Calgary heeft gedurende haar reizen naar Egypte en andere landen uitgebreid onderzoek gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wie waren de oude Egyptenaren en wat wisten ze? Zou het kunnen dat de piramides vele malen ouder zijn dan traditionele egyptologen ons willen doen geloven? Kan het zijn dat de oude Egyptenaren veel hoger ontwikkeld waren dan wij? Waarom begrijpen we zo weinig van de oude Egyptenaren?

Zeer geavanceerde technologie

En zijn wij werkelijk de hoogst ontwikkelde beschaving die ooit op aarde heeft geleefd?

Deze bouwwerken zijn neergezet door een beschaving die niet de beschikking had over het wiel en die in vergelijking met moderne standaarden technologisch beperkt was.

In de Netflix-documentaire vragen onderzoekers zich af of de Egyptische piramides wellicht gebouwd zijn met behulp van zeer geavanceerde technologie.

Recht onder onze neus

We leren op school dat wij degenen zijn met kennis van geavanceerde technologie, iets waar de oude Egyptenaren niet over konden beschikken.

“Zolang we denken dat zij niet in staat waren om deze technologie te gebruiken, zullen we er niet naar zoeken,” zei dr. Boulter. “En toch bevindt het bewijs zich recht onder onze neus.”

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
5 jaren geleden

Pas nog een artikel in de “Televaag” gezien, waarin ze wanhopig een totaal onzinnige theorie aan het volk proberen te slijten, dat nu ontdekt is dat piramides waarschijnlijk gebouwd zijn met behulp van hellingen, touwen en palen om zo de blokken naar boven te transporteren. Ze moeten echt denken dat we totaal onnozel en debiel zijn. Ze blijven gewoon doorgaan met hun onzin en leugens.

Lindeboom
Lindeboom
5 jaren geleden

Netflix is zionisme

El Trueporino
El Trueporino
5 jaren geleden

Het is mogelijk om met behulp van ademhalings-en concentratie technieken de zwaarte kracht op te heffen.

Technologie is eigenlijk een vervanging, of compensatie voor krachten die wij verleerd zijn.

Zo heb ik wel eens iemand een kist waarin een motorblok in zat van 150 kg met de hand op een weegschaal zien zetten, omdat hij dacht dat het maar 15 kg woog.
Nadat hij zag wat de weegschaal aangaf, moeten we de kist met 4 man weer van de weegschaal afhalen.
Ook mensen die dodelijk vermoeid zijn kunnen in een second wind terecht komen waar ze zware dingen tillen als of het een veertje is.
En neem het bekende voorbeeld van een moeder die een auto met 1 hand optilt, om met de andere haar kind onder een auto vandaan te slepen.

Het parasympatisch zenuwstelsel is niet alleen om de darmen aan te sturen, het geeft een verbinding met het causale lichaam of wel het onbewuste waarin al onze verslavingen, maar ook onze talenten gehuisvest zijn.

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Waarom moeten de makers van mirakelen altijd maar van een andere wereld komen? Waarom zou de mensheid het niet voor mekaar hebben kunnen krijgen? Waarom zou de mensheid geen ongelooflijke magie-achtige technologieën en technieken hebben kunnen uitvinden in het verleden?

Ik bespeur een soort minachting voor de mensheid elke keer als we weer iets tegenkomen waarvan meteen aangenomen word dat mensen het niet hebben kunnen maken…

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x