Homepagina » Buitenaards » Bewijs dat piramides zijn ‘gebouwd door aliens’ bevindt zich recht onder onze neus. Netflix-documentaire doet stof opwaaien
Bewijs bevindt zich recht onder onze neus dat piramides zijn 'gebouwd door aliens'. Netflix-documentaire doet stof opwaaien

Bewijs dat piramides zijn ‘gebouwd door aliens’ bevindt zich recht onder onze neus. Netflix-documentaire doet stof opwaaien

The Pyramid Code is een vijfdelige documentaire waarin onderzoek wordt gedaan naar oude piramides en tempels in Egypte.

De gepensioneerde professor Carmen Boulter van de Universiteit van Calgary heeft gedurende haar reizen naar Egypte en andere landen uitgebreid onderzoek gedaan.

Wie waren de oude Egyptenaren en wat wisten ze? Zou het kunnen dat de piramides vele malen ouder zijn dan traditionele egyptologen ons willen doen geloven? Kan het zijn dat de oude Egyptenaren veel hoger ontwikkeld waren dan wij? Waarom begrijpen we zo weinig van de oude Egyptenaren?

Zeer geavanceerde technologie

En zijn wij werkelijk de hoogst ontwikkelde beschaving die ooit op aarde heeft geleefd?

Deze bouwwerken zijn neergezet door een beschaving die niet de beschikking had over het wiel en die in vergelijking met moderne standaarden technologisch beperkt was.

In de Netflix-documentaire vragen onderzoekers zich af of de Egyptische piramides wellicht gebouwd zijn met behulp van zeer geavanceerde technologie.

Recht onder onze neus

We leren op school dat wij degenen zijn met kennis van geavanceerde technologie, iets waar de oude Egyptenaren niet over konden beschikken.

“Zolang we denken dat zij niet in staat waren om deze technologie te gebruiken, zullen we er niet naar zoeken,” zei dr. Boulter. “En toch bevindt het bewijs zich recht onder onze neus.”

[Express]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Pas nog een artikel in de “Televaag” gezien, waarin ze wanhopig een totaal onzinnige theorie aan het volk proberen te slijten, dat nu ontdekt is dat piramides waarschijnlijk gebouwd zijn met behulp van hellingen, touwen en palen om zo de blokken naar boven te transporteren. Ze moeten echt denken dat we totaal onnozel en debiel zijn. Ze blijven gewoon doorgaan met hun onzin en leugens.

Aradhel
Aradhel
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

@eksegese, die theorie is al wat jaartjes oud, want die heb ik een behoorlijk aantal jaren geleden al eens voorbij zien komen, dus ik verdenk de Televaag ervan dat ze die theorie dan maar weer eens stiekem van stal hebben gehaald. Duizenden slaven zouden op deze manier 30+ jaar eraan hebben moeten bouwen. Een andere theorie verteld dat die piramides door reuzen werden gebouwd….stel je dat eens voor. Ik denk zelf dat er daar andere misschien wel buitenaardse krachten voor nodig waren. https://www.ellaster.nl/2018/09/21/de-velen-mysteries-rond-de-piramides/

peter snijder
peter snijder
Reactie op  Aradhel
2 jaren geleden

de pyramiden moeten gebouwd zijn door een beschaving die ons ver uit in technologisch opzicht de baas was.
in die tijd waren wij nog in het stenen tijdperk of om het evolutionair uit te drukken in dierlijke staat
naar mijn mening moeten wij daarbij hulp gehad hebben van buitenaardsen.
veel van de egyptische pyramiden zijn uitgelijnd op het sterrenbeeld orion.,
zo boven zo beneden.

.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Volgens oude manuscripten heeft men 20 jaar over gedaan om de piramide van Cheops te bouwen, ongeveer 2 en een half miljoen blokken van ± 8 tot 40 ton. Dat moet dan betekenen dat men iedere dag zonder pauze, 7 dagen per week, 20 jaar lang, ±2 en een halve steen per vijf minuten moet hebben neergelegd. Iets wat gewoon niet kan ondanks zoveel mensen die ook nog eens niet de beschikking over het wiel hadden.

Frans2
Frans2
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

De eerste grote piramides werden vanaf 2600 BC gebouwd. Het wiel dateert al van 3500 BC. Maar een enorm gewicht op een wiel in woestijnzand werkt niet lekker, dan kun je beter lange sledes gebruiken, eventueel met boomstammen eronder op hardere vlakken.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Stenen absorberen, er is een apparaat ontwikkeld dat een lichtstraal uitzend op een object (b.v. steen), als deze altijd in het licht heeft gelegen dan komt de straal vrijwel direct weer terug. Daarmee zijn ze in de fundamenten van gebouwen gaan testen, b.v. een gebouw wat 1 jaar oud is. Dat leverde een vertraging op, vervolgens in gebouwen van 5 jaar, 10 jaar, 20 jaar, 50 jaar, 100 jaar, 200 jaar, 500 jaar, enz. Daar is een staat uit voort gekomen waar men berekeningen mee kan maken hoelang een object voor het laatst het daglicht heeft gezien. Daar zijn ze mee in de onderste delen van de piramide van Cheops geweest omdat te meten wanneer een van de eerste stenen die gelegd waren waar ze bij konden komen voor het laatst het daglicht heeft gezien, toen gaf dat apparaat aan dat die stenen 450000 jaar geleden voor het laatst het daglicht heeft gezien. Dit kan wel kloppen, de oude Soemeriers en ook de Maya’s hebben ons een kalendertelling nagelaten die nog 450000 jaar terug gaat vanaf 25000 jaar BC.

Frans2
Frans2
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Graag een link naar dat apparaat dat kan meten wanneer een steen voor het laatst licht ontvangen heeft.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Dat heb ik hier op deze site vernomen misschien toen ze nog Niburu was.

Frans2
Frans2
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
2 jaren geleden

Geen link, dan bestaat dat fantastische apparaat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet.

Lindeboom
Lindeboom
2 jaren geleden

Netflix is zionisme

phoebe
phoebe
Reactie op  Lindeboom
2 jaren geleden

ach zolang we dat maar weten is er toch niets mis mee om te kijken of muziek te luisteren.. zoveel leuks gebeurd er toch al niet meer in de wereld..

TACP
TACP
Reactie op  Lindeboom
2 jaren geleden

@ Lindeboom

Kan wel zo zijn, maar deze documentaire serie (haar studies en expedities) zijn een aanrader voor iedereen. Netflix mag dan wel niet anders zijn dan elke andere multinational; maar professor Boulter behoort niet tot de elite. Als zij hierdoor meer aandacht krijgt voor haar werk en haar crowd funding campagne nieuw leven in kan blazen is dat alleen maar goed.

El Trueporino
El Trueporino
2 jaren geleden

Het is mogelijk om met behulp van ademhalings-en concentratie technieken de zwaarte kracht op te heffen.

Technologie is eigenlijk een vervanging, of compensatie voor krachten die wij verleerd zijn.

Zo heb ik wel eens iemand een kist waarin een motorblok in zat van 150 kg met de hand op een weegschaal zien zetten, omdat hij dacht dat het maar 15 kg woog.
Nadat hij zag wat de weegschaal aangaf, moeten we de kist met 4 man weer van de weegschaal afhalen.
Ook mensen die dodelijk vermoeid zijn kunnen in een second wind terecht komen waar ze zware dingen tillen als of het een veertje is.
En neem het bekende voorbeeld van een moeder die een auto met 1 hand optilt, om met de andere haar kind onder een auto vandaan te slepen.

Het parasympatisch zenuwstelsel is niet alleen om de darmen aan te sturen, het geeft een verbinding met het causale lichaam of wel het onbewuste waarin al onze verslavingen, maar ook onze talenten gehuisvest zijn.

Only you
Only you
Reactie op  El Trueporino
2 jaren geleden

Ooit van telekinese gehoord, nou door digitale tijdperk zijn wij mensen deze eigenschappen verloren L

Arwijn
Arwijn
2 jaren geleden

Waarom moeten de makers van mirakelen altijd maar van een andere wereld komen? Waarom zou de mensheid het niet voor mekaar hebben kunnen krijgen? Waarom zou de mensheid geen ongelooflijke magie-achtige technologieën en technieken hebben kunnen uitvinden in het verleden?

Ik bespeur een soort minachting voor de mensheid elke keer als we weer iets tegenkomen waarvan meteen aangenomen word dat mensen het niet hebben kunnen maken…

Coldshot
Coldshot
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

Arwijn, Kijk om je heen,, kijk naar de machthebbers, naar het graaien, naar de armoede en ellende in ons land en de wereld.. Hoe kunnen we anders dan minachting hebben voor de menselijke soort als dt onze leiders zijn? (en we ze laten begaan..).

densie
densie
Reactie op  Arwijn
2 jaren geleden

hier heb ik al eens geopperd…de film op YT te beluisteren en te zien:
There are no forests on Earth….
Reuzen waren het die the Silicontrees hebben gerooid/afgezaagd…dat wat vulkanen wordt genoemd zijn bergen afval er van (en dat broeit!) alle plateau’s, “rotsen” tafelberg e.d. zijn afgezaagde bomen…wie weet hangt het hiermee samen…durf er mijn hand niet voor in het vuur te steken….zoveel scenario’s mogelijk….

namaste

thomass30
thomass30
2 jaren geleden

Anti-zwaartekracht technologie van de Atlantiërs (buitenaardsen) en hier komt ook Tesla bij kijken.

vladi
vladi
Reactie op  thomass30
2 jaren geleden

levitation by frequency

fff

Sint Zwarte Biff
Sint Zwarte Biff
2 jaren geleden

Allemaal ouwe koek. De Egyptische beschaving is op gang geholpen door de Atlantiër Toth.
Lees de smaragden tafelen, daar staat het allemaal glashelder beschreven.

A.J.G van Straaten
A.J.G van Straaten
2 jaren geleden

Wie zegt mij dat die stenen versleept zijn ik denk eerder aan stenen die door een 3d printer gemaakt zijn en hoefde men alleen de grondstoffen te vervoeren. Ook de obelisken en de sarcofagen zijn 3d print werk. Technologie word langs een tijdlijn opnieuw geïntroduceerd. De geschiedenis herhaald zich letterlijk. Er is een begin en een eindtijd daarna begint het weer opnieuw. Er is nu een bedrijf in Amerika die begint met 3d blokken te printen afgekeken in Peru staat erbij maar dit bedrijf heeft het zelfde logo als het logo van de BP tankstations en dat is een zonnesymbolen maar dan in de kleur blauw. Symbolen van de vrijmetselaars.

vladi
vladi
Reactie op  A.J.G van Straaten
2 jaren geleden

de afgeroomde kennis waar het volk het bestaan niet van kent.

fff

jipppiieeeeee!!
jipppiieeeeee!!
2 jaren geleden

Reuzen hebben de Piramides opgestapeld, denk ik 🙂

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Welk bewijs onder wie z’n neus?

Jaya
Jaya
2 jaren geleden

Het leven is eeuwig dus daarbinnen is alles mogelijk.

x

Check Also

egyptenaren

Wisten de oude Egyptenaren meer dan we denken?

Veel mensen kijken momenteel op Netflix een ...

kaag

Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’

Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

30
0
We lezen graag je reactie!x