Archeologie

Magisch Egypte – De onzichtbare wetenschap (video)

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Egypte heeft nog een andere kant die weinig bekend is. Egypte wordt ook wel het land der geheimen genoemd. Een andere geschiedenis, een geheime geschiedenis, laat zien hoe een eerdere cultuur diepe wijsheid en magische vermogens naliet aan de Egyptenaren.

Deze historie is terug te vinden in verschillende mythen en andere culturen, maar ook in geheime genootschappen en occulte bronnen.

Een theorie die tegen de mainstream wetenschap ingaat en wordt aangehangen door een kleine, maar groeiende groep wetenschappers, schrijvers en onderzoekers richt zich op een alternatieve interpretatie van het Oude Egypte: niet als één van de eerste pogingen van de mens om een primitieve beschaving te stichten, maar als een onverklaarbaar hoog ontwikkelde cultuur waarvan we de metafysische prestaties nog maar pas beginnen te bevatten.

Seismische schok

Gids en schrijver John Anthony West zorgde in de negentiger jaren in de archeologische wereld voor een seismische schok toen hij en geoloog Robert M. Schoch van de Universiteit van Boston onthulden dat de Sfinx van Gizeh tekenen vertoonde van regen-erosie.

Het lichaam van de leeuw vertoont verticale goten als gevolg van langdurige en hevige regenval, wat het beeld dus minstens zou dateren tot een periode van langdurige, hevige regenval.

Een dergelijke periode vond rond 10.000 voor Christus voor het laatst plaats. De Egyptische beschaving was geen bouwproject, het was een nalatenschap.

Bron: Topdocumentaryfilms.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x