Archeologie

Magisch Egypte – De onzichtbare wetenschap (video)

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Egypte heeft nog een andere kant die weinig bekend is. Egypte wordt ook wel het land der geheimen genoemd. Een andere geschiedenis, een geheime geschiedenis, laat zien hoe een eerdere cultuur diepe wijsheid en magische vermogens naliet aan de Egyptenaren.

Deze historie is terug te vinden in verschillende mythen en andere culturen, maar ook in geheime genootschappen en occulte bronnen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een theorie die tegen de mainstream wetenschap ingaat en wordt aangehangen door een kleine, maar groeiende groep wetenschappers, schrijvers en onderzoekers richt zich op een alternatieve interpretatie van het Oude Egypte: niet als één van de eerste pogingen van de mens om een primitieve beschaving te stichten, maar als een onverklaarbaar hoog ontwikkelde cultuur waarvan we de metafysische prestaties nog maar pas beginnen te bevatten.

Seismische schok

Gids en schrijver John Anthony West zorgde in de negentiger jaren in de archeologische wereld voor een seismische schok toen hij en geoloog Robert M. Schoch van de Universiteit van Boston onthulden dat de Sfinx van Gizeh tekenen vertoonde van regen-erosie.

Het lichaam van de leeuw vertoont verticale goten als gevolg van langdurige en hevige regenval, wat het beeld dus minstens zou dateren tot een periode van langdurige, hevige regenval.

Een dergelijke periode vond rond 10.000 voor Christus voor het laatst plaats. De Egyptische beschaving was geen bouwproject, het was een nalatenschap.

Bron: Topdocumentaryfilms.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x