Binnenland

Kamer stemde halfjaar geleden nog unaniem tegen 2G: ‘Wat zijn aangenomen moties nog waard?’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Tweede Kamer is door minister De Jonge gevraagd om aanstaande woensdag al te debatteren over het veranderen van de wet om de coronapas in winkels en op het werk in te voeren. De VVD, D66, CDA en ChristenUnie steunden het verzoek van de minister.

Er wordt verbaasd gereageerd. Velen maken hieruit op dat de partijen de wetswijziging zullen steunen. “Onbegrijpelijk dat ze akkoord gaan om zoiets ingrijpends erdoorheen te willen jassen,” stelt BBB-voorvrouw Caroline van der Plas.

Nu lopen ze allemaal braaf achter faalhaas Hugo de Jonge aan

“Na de coronapas komt 2G. Omdat er een meerderheid is die eerst unaniem ertegen stemt, en het vervolgens gewoon doet,” aldus een verbaasde Fleur Agema (PVV).

Ze verwijst daarbij naar een motie van Segers en Wilders over het in beleid en wetgeving garanderen dat een vaccinatiebewijs in geen geval als exclusief toegangsbewijs voor voorzieningen of locaties mogelijk wordt. Die motie werd Kamerbreed aangenomen.

PVV-leider Geert Wilders is woest. “Een halfjaar geleden was de hele Tweede Kamer nog tegen 2G! Nu lopen ze allemaal braaf achter faalhaas Hugo de Jonge aan,” schrijft hij op Twitter.

We worden keihard voorgelogen en bedrogen

Denk-voorman Farid Azarkan verwijst naar een andere motie, over geen coronavaccinatieplicht. Ook die motie werd aangenomen. Alleen D66 en VVD stemden tegen. Azarkan vraagt zich hardop af: “Wat zijn aangenomen moties nog waard?”

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) antwoordt: “We worden samen met de bevolking door het kartel keihard voorgelogen en bedrogen, continu, aan alle kanten en met droge ogen.”

4.9 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem1
Willem1
1 jaar geleden

Zijn al heel lang niks meer waard met dit als resultaat Geen QR code moet je achter een zeiltje staan zodat de kinderen de sinterklaas intocht niet zien https://www.youtube.com/watch?v=6dIuRToMkdg&ab_channel=deKapitein

Edje
Edje
1 jaar geleden

wordt dit een tijdelijke maatregel of permanent?

Fryske frou
Fryske frou
1 jaar geleden

Helmaal niks..!!
Maar dat is met alles rond corona, ze liegen of het gedrukt staat. Mondkapjes helpen niet .. 10 x .. en ineens helpen ze toch wel. Nee, die qr-code komt er niet .. o, hij komt wel.
Allemaal moties geweest in de Slaapkamer, verworpen .. en nu toch een feit.

Marcel
Marcel
1 jaar geleden

De betere vraag is; wat is dit hele kabinet nog waard? Arrestaties kunnen toch niet lang meer uitblijven lijkt mij!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x