Mens en DierCorona

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de coronamaatregelen disproportioneel. Hij bekritiseert met name het feit dat het RIVM corona classificeerde in categorie A. “Ik vind dat het RIVM de overheid de keuze had moeten laten om het virus al dan niet in categorie A te plaatsen, waarbij men de argumenten voor en tegen erbij had moeten vermelden,” zei Vosters bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.

Al na een maand of drie

“Ik heb ernstige kritiek op het feit dat het RIVM corona toen niet-tijdelijk in categorie A heeft ondergebracht en dat de overheid dus ook niet aldus heeft gehandeld. Dit onderbrengen van het virus in categorie A gaf de overheid bevoegdheden waarvoor nu medisch-epidemiologisch gezien geen reden meer is.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Vosters wees erop dat al na een maand of drie duidelijk werd dat het virus niet in die categorie thuishoorde. “Dat kunnen we nu veilig zeggen, omdat na drie maanden het reproductiegetal al omlaag ging. Daarmee bedoel ik dat het aantal mensen dat door een besmet persoon wordt besmet, inmiddels was afgenomen. Dat was nog voordat de maatregelen, zoals de anderhalve meter, werden ingevoerd.”

De mond gesnoerd

De voormalige GGD-directeur zei verder dat hij tenminste drie artsen persoonlijk kent die kritiek hebben op het huidige coronabeleid, maar die van hun werkgever niet met hun kritiek naar buiten mogen komen. Deze artsen is de mond gesnoerd.

Vosters zei onlangs in een filmpje van de stichting Artsen Covid Collectief, waar hij deel van uitmaakt: “Als tegen de bevolking gezegd wordt: doe een kapje om omdat je je oma toch niet dood wilt hebben, dan is dat pure chantage. Morele chantage. Daar moet je dus van wegblijven.”

4.6 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paca
Paca
3 jaren geleden

Deze meneer zou meer zeggenschap moeten krijgen.. gezond verstand.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
3 jaren geleden

> Oud-GGD-directeur over corona:
> ‘Er zijn helemaal geen maatregelen
> nodig!’

Dàt heb ik ook al héél vaak geroepen, maar niemand gelooft mij. Je bent dan een schreeuwende in de woestijn. Bijna iedereen gelooft de regering want die weet het immers beter en heeft het beste met ons voor. Mensen wordt nu wakker. Kom uit je winterslaap……

Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Heel raar misschien,maar zou het niet zo kunnen zijn dat iedereen moet worden gevaccineerd om 5g aan te kunnen. Het zal wel een hersenspinsel zijn hopelijk. Maar op een gegeven moment lijkt niks meer te gek. Het is allemaal niet meer te bevatten.

doornbos
doornbos
3 jaren geleden

Zo is het helemaal heer Vosters! 80 jaar geleden adviseerden artsen hoe de bevolking te zuiveren… Nou zeg. Blij dat er veel veranderd is. Maar serieus, de huidige generatie lafbekken doen die uit vervlogen tijden ernstig verbleken. Sedert een jaar weten we dat er klaarblijkelijk toch minderwaardige mensen bestaan. OMT, regering, het hele zootje een gele stikker met de tekst ‘leeghoofd’. Dan zorgt de bevolking wel voor bordjes ‘voor leeghoofden verboten’.

Back to top button
58
0
We lezen graag je reactie!x