Homepagina » Mens en Dier » Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’
ggd
Foto: Unsplash

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de coronamaatregelen disproportioneel. Hij bekritiseert met name het feit dat het RIVM corona classificeerde in categorie A. “Ik vind dat het RIVM de overheid de keuze had moeten laten om het virus al dan niet in categorie A te plaatsen, waarbij men de argumenten voor en tegen erbij had moeten vermelden,” zei Vosters bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.

Al na een maand of drie

“Ik heb ernstige kritiek op het feit dat het RIVM corona toen niet-tijdelijk in categorie A heeft ondergebracht en dat de overheid dus ook niet aldus heeft gehandeld. Dit onderbrengen van het virus in categorie A gaf de overheid bevoegdheden waarvoor nu medisch-epidemiologisch gezien geen reden meer is.”

Vosters wees erop dat al na een maand of drie duidelijk werd dat het virus niet in die categorie thuishoorde. “Dat kunnen we nu veilig zeggen, omdat na drie maanden het reproductiegetal al omlaag ging. Daarmee bedoel ik dat het aantal mensen dat door een besmet persoon wordt besmet, inmiddels was afgenomen. Dat was nog voordat de maatregelen, zoals de anderhalve meter, werden ingevoerd.”

De mond gesnoerd

De voormalige GGD-directeur zei verder dat hij tenminste drie artsen persoonlijk kent die kritiek hebben op het huidige coronabeleid, maar die van hun werkgever niet met hun kritiek naar buiten mogen komen. Deze artsen is de mond gesnoerd.

Vosters zei onlangs in een filmpje van de stichting Artsen Covid Collectief, waar hij deel van uitmaakt: “Als tegen de bevolking gezegd wordt: doe een kapje om omdat je je oma toch niet dood wilt hebben, dan is dat pure chantage. Morele chantage. Daar moet je dus van wegblijven.”

4.6 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paca
Paca
1 maand geleden

Deze meneer zou meer zeggenschap moeten krijgen.. gezond verstand.

H.J.
H.J.
Reactie op  Paca
1 maand geleden

Inderdaad Paca, al ruim 1 jaar worden we zachtkens belazert.

Natuurlijk is er iets, Corona is iets en griep is iets en weet je, aan beide kan je dood gaan als het je tijd is.

Maar dat Corona wordt misbruikt om onze vrijheden en de democratie te vernietigen, is een ding wat zeker is.

Bedankt Rutte voor de afbraak van mijn vrijheden.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Paca
1 maand geleden

Ik hoop NIET dat deze meneer zeggenschap krijgt. Hij weet blijkbaar niet dat het RIVM de orders opvolgt die door de WHO zijn opgedrongen. Want bij het uitroepen van een pandemie is het de WHO die de volledige zeggenschap, en dus wereldwijd, over alle landelijke gezondheidsorganisaties krijgt die bij het WHO zijn aangesloten. Die keuze ligt dus ook helemaal niet bij de overheid, want de overheid (Nederlandse regering) krijgt de orders van het RIVM.

Corona is in de A-categorie terechtgekomen de dag nadat Bill Gates een extra donatie van 50 miljoen dollar had gedaan. In 1e instantie heerste er bij de WHO een andere opvatting, namelijk dat er helemaal geen sprake was van een pandemie. Hier zie je dus duidelijk de belangen van Bill Gates, m.b.t. het vaccineren van de wereldbevolking en zijn oneindige drang om veel geld te verdienen.

Corona moest en zou de A-status krijgen. Dat was nodig om het plan van de NWO uit te voeren. Mensen moeten begrijpen dat de agenda van Covid-19 parallel loopt aan het programma van de Nieuwe Wereld Orde van Klaus Schwab. Dat is geen toeval, daar is decennia naar toegewerkt om de “great opportunity” te benutten en de “Great Reset” gebruikt wordt om mensen ziek te maken en met vergif te injecteren, een feit te laten worden.

Deze man moet ook begrijpen dat het juist de bedoeling is dat de situatie niet wordt teruggedraaid, want anders valt ook onze regering door de mand en dan heb ik het met name over Hugo en Mark. Vandaar dat alles uit de kast is gehaald om de afschaffing van de avondklok terug te draaien. Dat was cruciaal, want anders valt het plan van Rutte en de Jonge, het RIVM en de Nieuwe Wereld Orde in duigen.

Ook het monddood maken van artsen behoort tot het programma van Rockefeller Lockstep 2010. Dat staat daarin duidelijk beschreven.

Kan die buitenparlementaire onderzoekscommissie zelf geen onderzoek doen. Hebben wij hier dan met ambtenaren te maken die nergens kaas van hebben gegeten! Tijd voor bijscholing.

Dan is het ook nog eens de GGD die de testen afneemt en vaccinaties doorvoert. Het is niet voor niets dat de huisartsen buitenspel gezet zijn. De GGD zit tot de nek in het complot, om mensen ziek te maken. Wakker worden mensen!

Laat u niet testen en ook niet inenten. Hier zit momenteel het gevaar. U wordt vergiftigd. Zie het resultaat van de laatste maanden met wereldwijde doodzieke mensen en al die stergevallen.

Rob
Rob
Reactie op  serieuze aangelegenheid
1 maand geleden

WHO fascisme en corona pandemie hoax, mede mogelijk gemaakt door Bill Gates.Dat kan zo vooraf in de reclame voor het nieuws gezet worden.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
1 maand geleden

> Oud-GGD-directeur over corona:
> ‘Er zijn helemaal geen maatregelen
> nodig!’

Dàt heb ik ook al héél vaak geroepen, maar niemand gelooft mij. Je bent dan een schreeuwende in de woestijn. Bijna iedereen gelooft de regering want die weet het immers beter en heeft het beste met ons voor. Mensen wordt nu wakker. Kom uit je winterslaap……

James
James
Reactie op  -= GensNet =-
1 maand geleden

Het is al lang geen winterslaap meer, alleen het lef om de ogen open te doen ontbreekt.

Pieter
Pieter
Reactie op  -= GensNet =-
1 maand geleden

Wie snapt nu nog niet dat de maatregelen niets te maken hebben met virusbestrijding maar met de uitrol van de BBB agenda.

Slechts als voorbeeld: Zie EU notulen 2017/18 toen was al vastgelegd om per 2022 een vaccinatiepaspoort in te voeren.

Rob
Rob
Reactie op  -= GensNet =-
1 maand geleden

Ze zijn altijd met telescopen aan het zoeken naar aliens en buitenaards leven. Als je hier op de planeet waarheidsgetrouw bent tussen al die gebrainwashte schapen voel je je soms ook net een wezen van een andere wereld. We zitten wel met zijn allen op dezelfde planeet maar maken niet allemaal van dezelfde wereld deel uit. Van welke wereld je hier deel uit maakt ligt eraan hoe je in elkaar steekt en dar zijn grote versvchillen in.

-= GensNet =-
-= GensNet =-
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Er is in deze wereld overduidelijk geen plaats meer voor mensen die anders denken. Het is slikken of stikken.

Vlinder
Vlinder
1 maand geleden

Heel raar misschien,maar zou het niet zo kunnen zijn dat iedereen moet worden gevaccineerd om 5g aan te kunnen. Het zal wel een hersenspinsel zijn hopelijk. Maar op een gegeven moment lijkt niks meer te gek. Het is allemaal niet meer te bevatten.

Edward
Edward
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Stralingsgevaar is er zeker, maar 5G is bedoeld voor een wereldwijde crowdcontrol, om iedereen tot in zijn/haar slaapkamer te kunnen volgen. Dat is straks met 5G gewoon mogelijk, privacy is straks in de Nieuwe Wereld volledig verdwenen.

Rob
Rob
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Gecontroleerd door AI. De bouwer van het internet is al met internet twee bezig. Alles open source en gerund door AI. Dan hebben ze geen big tech bedrijven meer nodig die de boel nu nog controleren. Met open source komt alles direct in het bereik van de AI. Of anders gezegd, met open source kan AI alles direct controleren omdat er geen bedrijven / objecten tussen staan. Eén grote technologische en digitale wereld waar alles en iedereen deel van uit maakt. Voor de AI dus ook direct te detecteren.

petertje
petertje
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Gelukkig heb ik geen telefoon, wat moet ik ermee?

Tom
Tom
Reactie op  petertje
1 maand geleden

Ik wel, een originele Nokia 3310. Kun je prima mee bellen, batterij hoef je maar 1x in 2 weken te laden en start binnen 10 seconden op als je ‘m uit had staan.

Rob
Rob
Reactie op  petertje
1 maand geleden

Dat gaat niet alleen om je telefoon, dat gaat ook om je computer, laptop, elk apparaat dat aan het internet hangt. Straks met 5G hangt alles aan het internet, inclusief de (overgebleven) bevolking als de agenda erdoor komt. Alles moet in hun ogen volledig controleerbaar zijn. Met nanotechnologie in je lichaam en je dna veranderd ben jij straks niet meer de mens die je n nog wel bent. Dan ben je straks net als een computer aan het netwerk.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Voor de crowdcontrol zit alle benodigde informatie in een microchip, die met de vaccinatie geïnjecteerd wordt. Dat is ook 1 van de redenen om mensen te vaccineren.

Molly
Molly
Reactie op  Vlinder
1 maand geleden

Juist m et vaccinatie kunnen ze je ziekmaken daarom moet iedereen gevaccineerd worden

doornbos
doornbos
1 maand geleden

Zo is het helemaal heer Vosters! 80 jaar geleden adviseerden artsen hoe de bevolking te zuiveren… Nou zeg. Blij dat er veel veranderd is. Maar serieus, de huidige generatie lafbekken doen die uit vervlogen tijden ernstig verbleken. Sedert een jaar weten we dat er klaarblijkelijk toch minderwaardige mensen bestaan. OMT, regering, het hele zootje een gele stikker met de tekst ‘leeghoofd’. Dan zorgt de bevolking wel voor bordjes ‘voor leeghoofden verboten’.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

ja, de bevoking moet ze massaal onder huisarrest stellen. dat gaat wel gebeuren.

Georg Gunther
Georg Gunther
1 maand geleden

hulde voor deze man , nu nog meer mensen die zich uitspreken

Anne
Anne
1 maand geleden

Ik hoop dat er meer naar buiten treden over deze nonsens. Alles weer open gooien dat is enige wat werkt. Stoppen met die gifspuiten en alle onzin regels.
RESPECT voor deze man.

Tom
Tom
Reactie op  Anne
1 maand geleden

Misschien wel 2 maart? Wie weet: https://www.youtube.com/watch?v=hcZ-DROKxec

Geen variatie
Geen variatie
1 maand geleden

Kortom, dat vaccineren is dus ook niet nodig. Dat niet gevaccineerden de gevaccineerden kunnen besmetten bewijst dus dat het “vaccin” niet werkt. Ja, om je te doden.
Als deze stelling waar zou zijn dan zou ook iedereen jaarlijks een griepspuit moeten halen.
Is wel duidelijk toch wat het doel is om iedereen te vaccineren.
Genocidespuit, ontsproten aan het ziekelijke brein van Bill Gates.

Nina
Nina
Reactie op  Geen variatie
1 maand geleden

Tuurlijk is vaccinatie niet nodig, maar als je mensen bang maakt kan de overheid er alles doorheen drukken. Genoeg vitamine C, D en zink en je wordt niet verkouden of grieperig.

mikkie
mikkie
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Een jaar lang minimaal 4000 besmettingen per dag. ik kom uit op ongeveer 1.5 miljoen. Dus MINIMAAL! Wanneer is de groepsimmuniteit bereikt? Iemand?..

mikkie
mikkie
Reactie op  Geen variatie
1 maand geleden

Ja, ik lees en hoor nog steeds overal dat je ondanks de spuit nog steeds ziek kunt worden
en ook anderen kunt besmetten. Hoe zinloos allemaal dus..Dan ligt het toch dik bovenop dat de vaccinatie een ander doel dient?

Perm
Perm
1 maand geleden

Moeten er nog meer bewijzen boven tafel komen om alle leugens over corona te ontmaskeren? Of is dit al voldoende om de schuldigen voor vele jaren achter de tralies te krijgen. Ik heb inmiddels begrepen dat de voorbereidingen voor een Tweede Neurenberg tribunaal in volle gang zijn. We moeten al vast beginnen om een lijst met schuldigen op te stellen. Ze kunnen alvast beginnen met het pakken van hun koffers.

Jopie
Jopie
1 maand geleden

Al staan er 100000 artsen op tegen de coronamaatregelen , de WHO is de te volgen agenda ! Daar wordt niet vanaf geweken .

eric denissen
eric denissen
1 maand geleden

The Lancet zegt het nu ook:
Het is een netto verlies voor de gezondheid, sociale en economische welzijn van gemeenschappen als post-infectieuze personen 10 dagen positief en geïsoleerd testen. Volgens ons is de huidige PCR-testen dus niet de juiste gouden standaard voor het evalueren van een SARS-CoV-2 volksgezondheidstest.
Testen voor SARS-CoV-2 heeft zich gebaseerd op PCR-technologie. PCR zoekt de genetische code van het virus van neus-of keelswabs en versterkt het over 30-40 cycli, verdubbeling van elke cyclus, waardoor zelfs miniscule, mogelijk alleenstaande exemplaren kunnen worden ontdekt. PCR is dus een krachtige klinische test, specifiek wanneer een patiënt besmet is of onlangs was met SARS-CoV-2.
Fragmenten van RNA kunnen wekenlang blijven hangen nadat infectieuze virus is geruimd, vaak bij mensen zonder symptomen of bekende blootstellingen.
Voor volksgezondheidsmaatregelen is echter een andere aanpak nodig. Testen om te helpen de verspreiding van SARS-CoV-2 te vertragen vraagt niet of iemand RNA in zijn neus heeft van eerdere infectie, maar of ze vandaag aanstekelijk zijn.

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

58
0
We lezen graag je reactie!x