CoronaBuitenland

‘Schokkende’ studie linkt covidprik aan autisme

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Vrouwtjesratten die ingespoten worden met het mRNA-coronavaccin krijgen nakomelingen die symptomen van autisme vertonen. Dat blijkt uit een onderzoek dat is gedaan in Turkije.

In de gepeerreviewde studie, die op 10 januari is verschenen in het tijdschrift Neurochemical Research, wordt gekeken naar de links tussen mRNA-coronavaccins en neurologische ontwikkelingsstoornissen, waaronder autisme.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

ken

Onderzoekers bestudeerden de nakomelingen van ratten die tijdens de zwangerschap het mRNA-vaccin van Pfizer kregen toegediend. De wetenschappers ontdekten dat de vaccins een ‘grote invloed’ hadden op de neurologische ontwikkeling.

Twee groepen

Tijdens het onderzoek werden vrouwtjesratten onderverdeeld in twee groepen. Ratten in de eerste groep kregen op dag 13 van de zwangerschap een zoutoplossing, de ratten in de tweede groep kregen op dezelfde dag een Pfizer-prik.

Er werden in totaal 41 nakomelingen geboren, 20 in de placebogroep en 21 in de vaccingroep. Vijftig dagen na hun geboorte werden ze onderworpen aan verschillende gedragstesten.

Na de testen werden ze ingeslapen, waarna de onderzoekers het brein van de nakomelingen analyseerden. De mannelijke nakomelingen in de vaccingroep bleken aanzienlijk minder neuronale verbindingen te hebben in bepaalde gebieden van de hippocampus, het gedeelte van het brein dat gerelateerd is aan het vormen van nieuwe herinneringen, leren en emoties.

Ook bleken zich in de kleine hersenen van deze nakomelingen aanzienlijk minder purkinjecellen te bevinden. Purkinjecellen zijn een speciaal type zenuwcel in het brein.

Schokkend

“Het mRNA-coronavaccin lijkt autisme-achtig gedrag bij mannetjesratten uit te lokken,” concludeert de studie.

De Canadese radioloog William Makis noemde de studieresultaten ‘schokkend’. We moeten volgens hem onmiddellijk stoppen met vaccineren en beginnen met het opnemen van de niet te overziene schade die de volgende generatie is aangedaan.

BBC

Journalist Sally Beck verwees naar de studie en schreef erbij dat de BBC de coronaprik voortdurend opdrong aan zwangere vrouwen.

De Association of American Physicians & Surgeons (AAPS) deelde de studie op X. Vorige maand pleitte de vereniging ervoor om de corona-injecties van de markt te halen.

[Zero Hedge via The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jackie
jackie
4 maanden geleden

Persoonlijk denk ik dat de jeugdprikken (baby, 4 jaar, 9 jaar) in veel gevallen ook autisme hebben veroorzaakt.

wolfje168
wolfje168
4 maanden geleden

Straks loopt het land vol met wezenloze figuren. Dat schoot zonder vaccinatierondes trouwens ook al flink op.

jessie nameles
jessie nameles
4 maanden geleden

dit heet bla bla . niemand weet het .gewoon geen prikkies nemen dat is t beste!!!!!

Joyce
Joyce
4 maanden geleden

Sorry, autisme wordt in eerste instantie veroorzaakt door de kindervaccinaties de covid prik doet er nog een schepje bovenop!

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x