Homepagina » Straling » 5G is het paard van Troje. We zouden het niet moeten willen. Maastrichtenaren uiten zorgen
5G is het paard van Troje. We zouden het niet moeten willen. Maastrichtenaren uiten zorgen

5G is het paard van Troje. We zouden het niet moeten willen. Maastrichtenaren uiten zorgen

Maastrichtenaren zijn bezorgd over de komst van 5G vanwege de gezondheidsrisico’s. Onlangs organiseerde de groep Maastricht Straling Info een bijeenkomst in een poging het onderwerp op de politieke agenda te krijgen, schrijft nieuwssite 1Limburg.

VodafoneZiggo experimenteert in Maastricht al met een 5G-mast, zonder medeweten van de gemeente.

Tijdens de bijeenkomst, waar ook enkele politieke partijen bij aanwezig waren, zei één van de sprekers dat hij verschillende klachten en een burn-out heeft gehad als gevolg van straling.

Militair wapen

Een tweede spreker liet zien hoe 5G gebruikt kan worden als militair wapen.

Over deze nieuwe technologie zei organisator Arno Kerbusch: “Er zijn veel bewijzen dat het ongezond is. Dat wordt genegeerd.”

Kerbusch hoopt dat Maastricht de eerste stad in Nederland gaat worden die de uitrol van 5G een halt gaat toeroepen.

Paard van Troje

“5G is het paard van Troje,” klonk het. “We zouden het niet moeten willen.”

Het kabinet lijkt ondertussen haast te maken met de uitrol. Gemeenten moeten verplicht 5G-masten gaan neerzetten.

Bewezen schadelijk

Dat terwijl 180 wetenschappers en artsen de Europese Unie hebben gewaarschuwd dat blootstelling aan straling afkomstig van dit soort technologie bewezen schadelijk is voor mens en milieu.

Wetenschappers hebben straling gelinkt aan onder meer tumoren, Alzheimer en onvruchtbaarheid.

[1Limburg]


Vond je dit belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Gemeenten moeten verplicht 5G-masten gaan neerzetten.
  wij als burger zijn verplicht aan ons zelf en onze kinderen en familie om ze weer neer te halen.
  in de fik met die handel.
  er is natuurlijk nog een manier om alles niet meer te gebruiken zoals t,computer, mobiel, laptop etc.
  maar dat is een droom hoewel?

  33 likes
  • Dat is idd een droom. Ik ken werkelijk niemand persoonlijk die nog ooit afstand zal doen van zijn internet middelen.

   4 likes
  • 5G is zo iets anders dan 4G verbeteren, zo wordt het wel gebracht. Dit is dus idd niet waar. Op elke hoek van de straat een mast.. OMG. Het gaat werkelijk gebeuren, complete beheersing van de mensheid, alles en dan alles wordt controleerbaar, beheersing van de mens! Wij moeten toch echt ons sterk maken tegen dit!

   2 likes
 2. Deze ‘mini cells’ hangen straks overal… maar zijn ook erg kwetsbaar…

  Het slopen van deze dingen kost veel minder tijd en moeite dan het monteren.

  Een netwerk van actoegroepen lijkt me op zijn plaats.

  12 likes
  • @Egetal, alles hangt straks vol met camera’s en de hele samenleving is bezaaid met controlemiddelen. Op geweld en vandalisme zullen ze terdege voorbereid zijn. Je zit eerder in een cel dan dat de tweede mast onklaar gemaakt zal zijn. Eventuele opstanden zullen bloedig neer geslagen worden door heel veel mensen die er nog heilig van overtuigd zijn daar heel erg goed aan te doen. De enige remedie is dat mensen gaan zien wat er aan de hand is. Een andere oplossing is altijd gedoemd te mislukken. Zegt het voort, zegt het voort. Echt geluk en welstand komt voort uit wijsheid nooit uit vermeende slimmigheidjes. Altijd als je een ander te slim, te sterk of te snel af wilt zijn is er sprake van strijd, en strijd daar is het satansgebroed heer en meester in. Dat gaan we nooit winnen. Als we echter niet meewerken aan onze eigen ondergang is het spelletje zo uit, daar hebben ze geen antwoord op omdat ze heeeel erg in de minderheid zijn doch alleen heeeel erg slim.

   10 likes
 3. Massaal niet kopen en niet gebruiken die troep, dan is het zo klaar en over. Ze zijn altijd afhankelijk van de medewerking van de massa, met alles wat ze maar verzinnen. Als die er niet is krijgen ze niets van de grond en is het over en sluiten voor de criminele elite.

  10 likes
  • Good luck with that one… de massa… is nog lang niet uitgeslapen. De massa rent straks naar de Mediamarkt voor hun 5G super smart phone.

   9 likes
  • ja, deze is wel stom, iedereen koopt gewoon een nieuwe Smart Phone en daar zit standaard 5G functionaliteit op. Of mensen nou weten wat het inhoud of niet. Ik denk dat je hier een te klein publiek aanspreekt om er voor te zorgen dat niemand het koopt en het niet van de grond af komt want dat komt het toch wel.

   1 likes
 4. Nah ja, dan weten we ook meteen waarom ze het songfestival niet kregen!

  12 likes
 5. Dat ze die troep maar bij de overheid in de tuin zetten dan raken die met z n alle gek

  9 likes
 6. Opwarming van de aarde, ze maken van de aarde één grote microgolfoven. CO2 is voor mij van geen belang maar de microgolven des te meer en de invloed op het elektromagnetisch veld niemand die daarvan spreekt.

  10 likes
 7. Dus ehhh klimaat is een hoax en dit is wel waar…… ok….enge troep. Met gevolgen op korte termijn.

  Dan dit: als gevolg van 5G raken vogels gedesoriënteerd en vallen uit de lucht. Dat is al gebeurd. Als er heel veel vogels verdwijnen krijgen insecten de overhand en is het biologisch evenwicht verstoord. Dat willen wij volgens mij echt niet.

  6 likes
 8. Iedereen kan een boog met pijlen maken.

  5 likes
 9. Is niet alleen voor vogels voor ALLES wat leeft toch ook insecten die hebben wij ook nodig

  5 likes
 10. Het is één groot plan om ons los te maken van onze oorsprong, los van onze ziel, totaal los van de essentie van een echt mens te zijn. Ze zullen niet rusten tot we zijn vervalleen tot wezens die reageren en handelen op kunstmatige intelligentie. Emotieloze en willoze zombies zullen we worden uiteindelijk.
  zie in onderstaande link de heldere uitleg, dat is hoe het werkt en wat de uitkomst zal zijn als we het geen halt toeroepen door er gewoon niet aan mee te werken.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=615&v=ZhMHX8sQNuM

  4 likes
 11. Het web moet je zien als een spin(zwarte weduwe). Zij vreet man en kinderen op. Bij mythologie verhalen gaat het vaak over het wiel. Dit wiel is nu het spinnenweb(internet). In de oude verhalen draait het om natuurfenomenen.
  De pomoborobol bij het vaticaan zegt alles.

  3 likes
 12. Er is wel degelijk iets mogelijk. Spreek je gemeente aan. In ruim twintig gemeenten is het al gelukt. Ze stellen dat 5G er pas mag komen als de veiligheid bewezen is. Dat bewijs komt er niet. Is onmogelijk volgens onafhankelijke wetenschappers. Dan is er ook nog de mogelijkheid om gemeenteraadsleden financieel aansprakelijk te stellen voor de schadelijke gevolgen en die zullen er zeker zijn. Kijk bijvoorbeeld op de website van stopumts. Er zijn voorbeelden te krijgen van documenten die door juristen zijn opgesteld.
  In de week voor kerst gaat de tweede kamer bepalen of het meewerken aan de uitrol door gemeenten verplicht gesteld gaat worden. Rutte heeft dat al wel geroepen, maar dat is goddank dus nog niet wettelijk geregeld. We kunnen in de komende weken de kamerleden bombarderen met berichten. Er is echt wel wat te bereiken. Kom in actie allemaal!!!! Als het er eenmaal is, zijn we verloren. Wist je dit al? In Engeland hebben ze een paar weken geleden in een bepaalde plaats de ambulances uitgerust met 5G technologie. Binnen 11 dagen waren er drie ambulancemedewerkers dood. Afschuwelijk!!! Uiteraard weten ze echt niet waardoor dat komt, maar ze vinden het wel zeer uitzonderlijk. Tja… zulke ambulances zijn gewoon rijdende magnetrons….
  5G moet koste wat kost tegen gehouden worden. Kom in actie!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wilders

Wilders wil uit de EU vanwege ‘compleet gestoord’ coronaplan Brussel: ‘Nexit’

De Europese Commissie wil belastingen gaan heffen ...

vaccinatiepaspoort

EU werkt al sinds 2018 aan ‘vaccinatiepaspoort’, onthult dit rapport

Een rapport dat eind 2019 is gepubliceerd ...