Homepagina » Binnenland » Staat voor rechter gesleept om ‘gevaarlijke’ 5G-straling. ‘Help ons de uitrol van 5G te stoppen!’
5G

Staat voor rechter gesleept om ‘gevaarlijke’ 5G-straling. ‘Help ons de uitrol van 5G te stoppen!’

Een stichting sleept de overheid voor de rechter, in de hoop dat die opdracht geeft om de uitrol van 5G te stoppen. Stichting Stop5G zegt dat 5G-signalen gevaarlijk kunnen zijn voor de gezondheid van mensen en dieren.

Het kort geding tegen het ministerie van Economische Zaken en Klimaat dient op 21 april.

De stichting is van mening dat de uitrol van 5G onrechtmatig is omdat burgers onvoldoende worden beschermd tegen de risico’s van mobiele straling.

Zeer urgent

In de dagvaarding valt te lezen dat ‘door of namens de Staat onvoldoende (deugdelijk) wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de (schadelijke) gezondheidseffecten, terwijl uit vele onafhankelijke wetenschappelijke studies overtuigende aanwijzingen blijken voor ernstige en blijvende gezondheidsschade’.

Het kort geding gaat ondanks de coronacrisis gewoon door. De zaak is aangemerkt als zeer urgent.

In verband met het coronavirus is de zitting wel afgelast en zal de procedure schriftelijk worden gevoerd.

Op haar website schrijft Stop5G:

Er is tot op heden nauwelijks onderzoek gedaan naar de potentiële gezondheidsrisico’s van blootstelling aan 5G. De Gezondheidsraad bevestigt dit en geeft in een uitzending op RTL Z op 9 september jl. aan dat er veel zakelijke belangen liggen om 5G uit te rollen, zonder dat er goed is onderzocht wat de consequenties zullen zijn. Het onderzoek dat er ligt toont aan dat permanente schade kan optreden.

252 wetenschappers die de noodklok luiden

De Nederlandse staat negeert 252 wetenschappers uit 43 landen die allen onderzoek hebben gedaan naar de schadelijke effecten van elektromagnetische velden op mens, dier en milieu en die waarschuwen voor de schadelijke gevolgen ervan. Zij doen in het EMF Scientist Appeal een dringend beroep op de lidstaten van de VN – waaronder ook Nederland – om een betere bescherming van de gezondheid bij blootstelling aan EMV. Dit omdat volgens de wetenschappers de enorme verdichting van antennes bij 5G zal leiden tot toenemende gezondheidsrisico’s en tot een wereldwijde crisis.

Uitrol van 5G moet gestopt worden!

Het is bijzonder urgent dat 5G gestopt gaat worden. Met 5G zal er namelijk een enorme toename zijn van antennes. Gesproken wordt over 5 tot 10 keer meer antennes, wel elke 100 meter. De verwachting is dat de stralingsbelasting met een factor 10 tot 100 omhooggaat. De antennes zullen dicht in de woonwijken en op huizen en gebouwen geplaatst worden en zullen veel hogere frequenties gebruiken.

Doneren kan hier.

[Stop5GNL]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
1 jaar geleden

Ik heb me al aangemeld bij de bond tegen overheidszaken die ook een rechtszaak aan gaat spannen. Helaas kun je je niet meer aanmelden doch wel steunen.

https://www.bondoverheidszaken.nl/5G_Aansprakelijkheid.html

Xandra
Xandra
Reactie op  exegese
1 jaar geleden

Volgens mij kun je nog tot 4 april aanmelden bij de actie van de Nationale Bond tegen Overheidszaken als je de ondertekeningen van de contracten digitaal doet. (zo heb ik het ook gedaan)

René
René
1 jaar geleden

De vraag, naast de gezondheidsvraag, is óók nog: Waarom zouden de burgers van NL uberhaupt 5G willen hebben?

Is het huidige Internet met op steeds meer plaatsen glasvezel (en ook nog eens 4G) niet voldoende snel?
Is er echt behoefte aan nieuwe ontwikkelingen zoals een zelfrijdende auto, een koelkast die zelf de bestelling plaatst bij de AH en Google assistenten die nog meer data en beelden van een huishouding gaan vergaren?

Of zijn die vernieuwingen alleen gedreven om de heilige graal van de economische groei te blijven stimuleren? Waarvan de gemiddelde mens al lang weet dat al die (in modellen bedachte) economische groei in de praktijk helemaal niet leidt tot een beter leven. Sterker nog, slechts tot meer stress en onzinnige bezigheden.

Wat mij betreft wordt de slogan sowieso: 5G, weg ermee.

TEMwave
TEMwave
Reactie op  René
1 jaar geleden

Nú voldoet het 4G netwerk misschien, maar over een aantal jaar echt niet meer. De vraag naar mobiele data groeit zó ongeloofelijk hard, en er komt een punt waarop het huidige 4G netwerk het gewoon niet meer aan kan. En het is dan geen kwestie van een paar extra 4G antennes erbij: op een bepaald moment is de lucht “vol” met ruis.
Stel je even voor dat je in een groot café staat, en je probeert met een vriend te praten. In het begin gaat dat prima, maar als het drukker wordt wordt het steeds lastiger om je vrienden te verstaan, tot je uiteindelijk in elkaars oor staat te schreeuwen.
In deze analogie is 5G alsof je gebarentaal gaat maken. Ineens is het mogelijk om weer normaal met elkaar te communiceren, hoe hard iedereen ook schreeuwt.
Of je het nou leuk vindt of niet, 5G is een ontwikkeling die nodig is om onze vraag naar altijd maar grote datasnelheden en bandbreedtes te bevredigen.
Daarbij: een hogere frequentie betekent niet automatisch dat de straling schadelijker is. Als dat zo zou zijn zou ik maar niet naar buiten gaan: licht heeft een veel hogere frequentie dan enig radiosignaal ooit zal hebben.
Ik zou dan eerder bang zijn voor 2.45GHz wifi, dat is immers de frequentie waarop je magnetron werkt…. of voor straling uit het heelal..

René
René
Reactie op  TEMwave
1 jaar geleden

Als het te druk wordt in het Café wordt het misschien tijd eens wat anders te gaan doen in plaats van steeds maar grotere Café’s te bouwen.
Waarschijnlijk is dat een betere oplossing.

Rob
Rob
Reactie op  TEMwave
1 jaar geleden

@TEMwave. Er is alleen maar steeds meer vraag naar data van de bevolking door de heersende macht. Data mining is waar het om gaat. Ze willen alles alleen maar steeds meer in hun macht krijgen. Als het om internet gaat, bellen etc dan heb je helemaal geen 5G nodig. Ze spiegelen je dat alleen maar voor om niet zelf toe te geven dat ze er alleen maar op uit zijn om totale controle over elk aspect van je leven te krijgen. Alles aan het internet is de trend, elk apparaat. Daarom wordt het ook het internet of things genoemd. DAAR is 4G niet genoeg voor dus moet er 5G komen. Smart is alleen maar smart voor de heersende macht, om steeds meer controle te krijgen en steeds meer een 24/7 big brother systeem te ontwikkelen waardoor elke seconde alles en iedereen gevolgd wordt om je in het gareel te houden. Mensen hebben niet steeds meer data nodig, ze willen gewoon alles zo’n beetje live in de gaten houden en alles opslaan. Er wordt zelfs gezegd dat ze met alles wat er dan opgeslagen wordt, ze kloons kunnen inzetten en je daar mee te vervangen. De mens zet alles van zijn / haar leven zelf op het internet. Waarom denk je anders dat er zoveel data centra uit de grond worden gestampt?

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  TEMwave
1 jaar geleden

LiFi is een veeeeeel beter alternatief. En die lui die onder 4G masten wonen (flats bv) worden ook hartstikke ziek.

Kijk ook hier eens naar.
https://www.youtube.com/watch?v=BwyDCHf5iCY

André
André
Reactie op  TEMwave
1 jaar geleden

@TEMwave 4G is nog niet uitontwikkeld. Dit kan prima verbeterd worden. Kijk wat Ziggo doet met zijn internetsnelheden met dezelfde hardware wat je in huis hebt. En 5G maakt juist gebruik van frequenties die richting magnetron gaan. Het wordt daarnaas gebruikt voor crowdcontrol…. gaat er al een belletje rinkelen?

Barry
Barry
Reactie op  TEMwave
1 jaar geleden

5G is een militair wapen, is ook daarom ontwikkeld. Misschien dat het stralingsniveau laag is, maar dat wil niet zeggen dat dit kan veranderen. Daarom een slechte ontwikkeling.

vladi
vladi
Reactie op  René
1 jaar geleden

de tech is prima maar het moet bekabeld blijven.

Jeromy Johnson on 5G

fff

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Deze periode met de gekweekte corona hype, toont eens te meer aan, dat al dat doordrammen op velerlei gebied bullshit is.

Er zijn is deze periode, kladblokken vol met gewone mensen problemen, niets is meer normaal.

Iets simpels als het mondkapje.

Maar ook wie telt de personen, die aan de ons zo bekende griep zijn gestorven.?
Wie durft de aantallen weg gesaneerde verpleeghulpen te benoemen, in deze Rutte tijd.?
Wie durft het aantal ziekenhuizen te benoemen, die zijn gesloten in deze Rutte tijd.?
Wie durft het aantal verzorgingshuizen voor ouderen te benoemen, die zijn gesloten in deze Rutte tijd.?

Wie.?

Barry
Barry
Reactie op  H.J.
1 jaar geleden

Verkeerde topic?

rop
rop
1 jaar geleden

In ieder geval kan het ook weer een groot gezondheids risico vormen,
de nu heersende corona zal straks weer gouw vergeten zijn, de doden zijn begraven en ook deze zullen langzaam vergeten worden, met af en toe een bloemetje op het graf neerleggen even erbij stil staan ,wat gebruikelijk is
de economie weer op volle toeren zodat de mensheid weer met zn vervuiling van natuur en zichzelf gewoon zijn oude gewoonte ermee oppakt,
daarbij komt deze G5 die ook een gezondheid risico vormt van een te hoge straling er ook nog eens bij kijken en dan gaat men gewoon er gebruik van maken ondanks zijn sputterende tegenstand ertegen van vele, weer bezig aan de door gedraaide molen van de economie zullen deelnemen,met deze in de toekomst te hoge frequentie energie erbij,die volgens vele de gezondheid gaat schaden,
alle mensen die er tegen zijn blijven gewoon hun telefoon en laptop gebruiken en dat is het dan.. niemand zal zeggen ik stop ermee met het gebruik ervan, dan treed er een verveling op omdat ze deze niet meer gebruiken, wat ook schadelijk is, of het is de verveling die dan ook een ziekte veroorzaakt gaat opleveren ,of het is de straling ervan.
nee hoor, het gedrag van de mens om zich aan te passen aan het gebruik en luxe erin en ermee niet meer te kunnen spelen, zal zwaarder zijn dan de kwaal die ermee en erbij komt kijken, men protesteert wel, maar dat is een soort angst erachter, het gebruik ervan is hun Heilig en alles wat heilig moet verdedigt worden.

freddy
freddy
1 jaar geleden

donatie gedaan. gezondheidsschade zou niet alleen mensen en dieren betreffen, maar ook bomen en planten beschadigen. stond in onderzoek waaraan gerefereerd werd in een eerder artikel over g5 dat hier werd gepubliceerd.

rayoflight
rayoflight
1 jaar geleden

Corona is niet de vijand maar de Technocraten wel.

Of protesteren en demonstreren helpt waag ik te betwijfelen.
Zoals ik het zie is de overheid vijandig gezind tegen de burger omdat deze de belangen van grote bedrijven volgt en de burger inziet dat 5G slecht voor de gezondheid is.

Dan kun je ruwweg 2 dingen doen

1 5G in je buurt bestrijden met 7G (dat is een 5w laser ). (it’s a joke)

2 of jezelf tegen deze straling beschermen.

Bescherming.

a ) Koop en goedkope EMF meter.

b ) Kleding / beddegoed , kapjes , schoenen. Er zijn legio mogelijkheden. Ook een soort klamboe kan helpen. Ga je na buiten kun je het beste een burqa van emf werende stof dragen. Ik weet dit klingt allemaal enorm zielig maar ik zie geen andere optie.

Deze wereld is niet van ons maar van de technocraten die doen wat ze willen. Het is echt het recht van de sterkste en de gewone man met zijn moreel is niet bepaald opgewassen tegen deze monsters. Ook zijn politiekeflapdrollen er zich ervan bewust dat ze moeten luisteren naar hun bazen. Verwacht dus niet dat ook demonstreren iets uithaalt. Jezelf beschermen is het beste dat je kunt doen.

Ellen starmans
Ellen starmans
1 jaar geleden

Wij zijn er ook op tegen dat er 5 g komt want dat is zeer gevaarlijk

cornelis
cornelis
1 jaar geleden

Het is bizar. Frequnetie circa 60 Megahertz van 5G doet de electronen van O2 (zuurstof) zodanig spinnen, trillen dat het hemoglobine in het bloed het zuurstof niet meer kan opnemen. Vandaar 5G als wapen. Het kan vrij exact worden gericht om mensen uit te schakelen, die dan omvallen. Vergelijk Minister Bruins Slot van volksgezondheid, die zag tot aftreden zag gedwongen. Vond David Ycke, die al jaren waarschuwt, meestal een blaaskaak, maar zijn laatste video op Bitchute is zeer opmerkelijke info. Duurt wel ongeveer 2 uur.

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x