Homepagina » Buitenland » Mainstream media prijzen jihadistencommandant die trouw zwoer aan IS de hemel in. Zie hier wat de NOS schrijft over deze ‘verzetsheld’
Mainstream media prijzen jihadistencommandant die trouw zwoer aan IS de hemel in. Zie hier wat de NOS schrijft over deze 'verzetsheld'
Foto: Wikimedia Commons

Mainstream media prijzen jihadistencommandant die trouw zwoer aan IS de hemel in. Zie hier wat de NOS schrijft over deze ‘verzetsheld’

Als je de berichten hebt gelezen in de mainstream media over de ‘Syrische activist’ Abdel Basset al-Sarout, dan denk je waarschijnlijk dat het een aardige jongeman was.

Syrische rebellen begraven oud-keeper die ook verzetsheld werd, kopt de NOS. En NRC: Syrische voetballer annex strijder omgekomen bij gevechten.

Sarout gold in Syrië jarenlang als topvoetballer en nog veel bekender werd hij de laatste jaren als ‘zanger van de revolutie’, aldus onze staatsomroep.

CIA

Wij hebben een betere omschrijving: Syrische voetballer, zanger van liederen van Al Qaida en een door de CIA gesteunde jihadistische rebellencommandant.

Volgens de NOS zong hij ‘ballades en strijdliederen tijdens bijeenkomsten van de oppositie’.

Wat zong onze verzetsheld en stervoetballer dan zoal?

Onder meer het volgende:

We vernietigden Amerika met een lijnvliegtuig. Het World Trade Center is een berg puin. Het World Trade Center is een berg puin.

Osama bin Laden, hij die Amerika terroriseert. Met de kracht van ons geloof en ons wapen is de PIKA (mitrailleur). Met de kracht van ons geloof en ons wapen is de PIKA.

Zeker een aardige jongen:

Eer

In een andere video zingt Sarout dat hij van plan is om de alawieten uit te moorden, een religieuze minderheid waar ook president Bashar al-Assad deel van uitmaakt.

“Als ze terrorist zeggen, dan is dat een eer. Ons terrorisme is een zegen en goddelijke roeping. Alawieten, wees geduldig, o alawieten. We komen om jullie af te slachten.”

Wie wil er nou niet na afloop van de wedstrijd even een pilsje drinken met deze verzetsheld?

Genocide

In andere video’s roep Sarout op tot genocide tegen de alawieten en de verdrijving van de sjiieten.

“Wij zijn allemaal jihadisten! Het besluit van Homs staat vast. Wij willen de alawieten uitroeien. Sjiieten moeten vertrekken!”

Al Jazeera Arabic onthulde dat hij trouw zwoer aan IS. Op foto’s is te zien dat hij de vlag van de terreurgroep in zijn handen houdt.

Opgehemeld

En dan even terug naar de NOS: Helemaal onomstreden was de oud-doelman overigens niet. Hij werd verdacht van het trouw zweren aan Islamitische Staat, iets wat hij zelf ontkende.

Gelukkig, hij ontkende het zelf. Dat moeten we hem maar geloven. Die vlag heeft hij vast per ongeluk vastgepakt.

Sarout werd later een commandant van Jaysh al-Izza. Deze tak van het beruchte Vrije Syrische Leger werd naar verluidt ondersteund door de CIA.

En zo worden jihadisten, die toch al worden gesteund door het Westen, ook nog eens opgehemeld door de MSM.

[MintPress News]


Vind je dit belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

5 reacties

 1. De overheid en regering perst ons af en liegt, bedriegt en verdraaid waarheden en rooft links en rechts ons geld waarmee Midden-Oosten huurmoordenaars zijn gefinancierd. Rutte en het voltallige kabinet, de zoete praters in de politiek van de afgelopen jaren behoren allen voor altijd opgesloten in een dichtgemetselde kliniek vol met hongerige ratten. Het zijn regelrechte politieke oorlogsmisdadigers die tot overmaat van ramp ook nog even de burgers vertellen hoe deze zich hebben te gedragen.

  Iemand die willens en wetens moordenaars steunt en inhuurt zijn gelijk aan moordenaars of zelfs nog erger.

  8 likes
 2. arnoudvanderstaak

  goddelijke roeping: zegt die idioot, hij zal zeker satan bedoelen, al bestaat die ook niet echt. want dat is een creatie uit ons eigen bewustzijn. want die man heeft werkelijk geen weet, wie de werkelijke God is en wat die werkelijk is, om maar even wat op te sommen, de werkelijke God, oordeelt niet, vraagt geen offers, veroordeeld niet, zal nooit of te nimmer partij kiezen voor welk land dan ook of voor welk geloof dan ook, want die is onvoorwaardelijke liefde, iets dat die gek niet kent. en de werkelijke God, zal nooit maar dan ook nooit !!! vragen in wat voor vorm dan ook oorlog te voeren.

  3 likes
 3. Terrorisme is bedacht en in het leven geroepen door de elite. Zij zullen alles doen om het in stand te houden. Dat de meesten niet doorhebben dat dat zo is, is één van de redenen dat zij de wereld ongestoord onder kunnen dompelen in angst met behulp van weerzinwekkende debielen die zich hiervoor lenen. Als niemand zich zou lenen om anderen te vermoorden of anderszins leed toe te brengen, of het nou met terrorisme, oorlog (wat in wezen geen enkel verschil maakt) of criminaliteit is, het zou hen (het clubje psychopatische elite) elk wapen uit de hand slaan. Ze zouden machteloos toe moeten zien hoe hun algehele vergaarde macht down the drain gaat. Ze zouden onherroepelijk gedegradeerd worden tot hetzelfde gewone volk wat zij zo verachten en denken te mogen misbruiken, uitknijpen, vermoorden, verkrachten en tergen tot op het bot. Als ze geen macht meer over ons hadden, dat zou ze leren ! Daarvoor is maar één ding nodig : niet meer vrijwillig meewerken aan onze eigen ondergang.

  3 likes
 4. Dit past dan toch wel bij de NOS berichtgeving. Nazi Omroep Stichting.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Advocatenteam 9/11-verdachten geïnfiltreerd door CIA. Grootste strafzaak in Amerikaanse historie krijgt bizarre wending

Advocatenteam 9/11-verdachten geïnfiltreerd door CIA. Grootste strafzaak in Amerikaanse historie krijgt bizarre wending

Het wordt de grootste strafzaak in de ...

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent onthult in deze video wat de Russische hoax, zaak Epstein en coup tegen Trump met elkaar te maken hebben

Voormalig CIA-agent en klokkenluider Kevin Shipp zegt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.