Bewustzijn

Artsen en geneeskundestudenten leren dit niet. Neuroloog doorprikt mythe rond ‘hersendood’

Help door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een gerespecteerde Braziliaanse neuroloog heeft de mythe rond ‘hersendood’ doorgeprikt. Hij stelt dat deze term is verzonnen om de transplantatie-industrie, waar miljarden in omgaan, draaiende te houden.

Neuroloog en professor Cicero G. Coimbra van de Federale Universiteit van Sao Paulo in Brazilië zei dat comapatiënten in veel gevallen kunnen herstellen, maar dat het medische establishment artsen en studenten niet voorziet van de juiste informatie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

LifeSite interviewde dr. Coimbra in Rome tijdens een conferentie. Het interview is hieronder te bekijken.

Legale wijze

In het interview legt hij uit dat de term ‘hersendood’ in de jaren zestig is bedacht, nadat voor het eerst met succes een menselijk hart werd getransplanteerd.

Er kwam steeds meer vraag naar organen van patiënten die volgens de medische kennis destijds ‘hopeloos comateus’ waren.

Voordat deze term werd bedacht, was er geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, zei dr. Coimbra.

“Maar door deze patiënten ‘dood’ te verklaren kon het medische establishment op legale wijze vitale organen uit deze comapatiënten verwijderen,” vervolgde hij.

Achtergehouden

In de jaren tachtig werd tijdens onderzoek bij dieren ontdekt dat het brein ‘stilvalt’ als de bloedtoevoer grotendeels wordt afgesneden, maar dat het dier dan nog niet ‘dood’ of ‘onherstelbaar beschadigd’ is.

Er was dus geen sprake van ‘hersendood’.

Geneeskundestudenten leren hier niets over, zei de Braziliaanse neuroloog.

Informatie wordt achtergehouden in het belang van de transplantatie-industrie, klonk het.

Big business

Hij zei dat de meeste artsen niet durven op te staan tegen het systeem. “Het transplantatiesysteem is een machtig systeem,” aldus Coimbra.

“Ze zitten overal,” voegde hij toe.

Alleen al in de Verenigde Staten ging er in 2016 zo’n 25 miljard dollar om in deze industrie. Naar verwachting zal dat rond 2025 zo’n 51 miljard dollar zijn.

“Het is big business,” zei dr. Coimbra.

Onherstelbare schade

Hij merkte op dat de meeste comapatiënten geen hersenschade hebben opgelopen, maar dat hun brein simpelweg is stilgevallen.

Hij benadrukte dat juist de standaardtest voor de diagnose hersendood onherstelbare hersenschade kan veroorzaken.

Als artsen drie essentiële hormonen toedienen, kan de bloedtoevoer naar het brein weer worden hersteld, legde hij uit.

Maar dit leren artsen en geneeskundestudenten niet, klonk het.

Bekijk het interview hieronder:

[LifeSite]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
4 jaren geleden

De mens als product, organen brengt miljoenen op en dat product verkoopt goed , voor dat stuk vlees heeft men veel geld voor over, ja, als het op overleven aan komt met een stuk vlees van een ander in je lijf wilt men wel betalen voor zo,n stukje orgaan. de Donar patiënten zijn nog niet eens echt dood en ze zetten zo een mes in het lichaam en snijden de boel gewoon eruit ,net zo makkelijk alsof men een varken slacht, gewoon doodleuk een artikel, want dat is het ook gewoon ,net zo makkelijk als of men bij de slager een stuk vlees koopt ,maar dit brengt alleen wat meer op,,de mens verkoopt goed, maar reken maar het blijft niet alleen maar bij organen ,want het lichaam kan nog veel meer geld opbrengen , net zoals bij een koe of varken ze kunnen alles gebruiken en aan de consument verkopen ..en deze consument koopt gewoon het product zonder er ook maar bij na te denken, en daar word voluit van geprofiteerd door het verkoop ervan..JA Mensen we zijn een product ,datzelfde product koopt dagelijks een product, en als dat product niet meer kan dienen voor het product , word men zelf het product, omdat men niet meer economische voldoet aan de eisen aan deze geweldige samenleving,word men gewoon geslacht, gewoon voor de nog functioneren economische werkende mens, tot dat ie zelf op de slachtbank legt.. ja die geweldige geld opbrengende massa , wat we menselijkheid noemen..

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
4 jaren geleden

orgaan diefstal door wet in nederland legaal gemaakt gekker kan het toch niet worden..
niet dat jij en ik elkaars organen krijgen, de goede blijven voorbehouden aan de elite de inferieure krijgen wij..
buiten dat ik nooit een orgaan van een ander in mijn organisatie wil hebben het gaat toch nooit goed werken en alle beperkingen maken daar mee mij nooit meer mij dus zalik niet meer zijn die ik ben..
dat even daar gelaten.. ook dat het implanteren van een ander zijn orgaan in een ander de moderne vorm van kannibalisme is, waar vroeger ook alleen de elite de organen van geofferde aten..
wanneer : maar dat het medische establishment artsen en studenten niet voorziet van de juiste informatie.
aan de hand is zijn dit de bloedhonden van de maatschappij die de zamenleving ontdoen van hun waarde en waardigheid.. deze slapende artsen dienen zelf te onderzoeken waarin zij geloven..
wanneer je gelooft is het, het jou op maat gemaakte karma dat het geloof je geeft..
na 4000 weken iets meer of minder door loop je alle weken voor je weer verrijst.. gewezen wordt je p je opgebouwde karma..
wanneer jij niet meer jou origineel ben wie ben jij dan.. wat is mens en wat is natuurlijk persoon.. ook wel voor wie telt de wet..

is de natuurlijk-persoon een origineel..!

die wie zich gelijk stelt in kopie..

wordt houder heeft geen wil kan niets in het geheel..

schijn dwingt verder geen optie..

:adrianus-johannes
:allerechtenbehorentoeaanhetonderbewusteoriginelebrein..

Peter Moerman
Peter Moerman
4 jaren geleden

Mijn huisarts vertelde mij, drie jaar na mijn hersentumor-operatie (bijna 13 jaar geleden), dat ik hartstikke dood ben geweest!… Ik vertelde hem, dat ik dat niet wist of heb gevoeld/meegekregen, maar wel buiten mijn lichaam ben geweest!…Dus… Je gaat niet dood, maar je verlaat alleen je lichaam!..

deze
deze
4 jaren geleden

helemaal correct gezien Rob ! Zodoende is mijn registratie ook een vette NO !
maar.. of daar daadwerke LIJK gehoor aan zal worden gegeven.. vertrouw het hele horror kabinet voor geen reet, we zijn veel te schaapachtig om die kliek er uit te trappen, dat we als MENSEN met ELKAAR omgaan zo als de NATUUR het heeft bedoeld
wat ik maar wil zeggen is dat ” ze ” alles doen en over l ij k e n gaan voor de poen en de macht, maakt niet uit, het gaat een keer klappen dit, zo ook de vaccinatieplicht die er aan komen gaat, een verkapte manier om ons straks allen een chip te verplichten onder de huid.. nou dan is het voor mij die ene kleur pil uit de Matrix !

groet

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x