Homepagina » Het Complot » Man bekent 675 mensen te hebben geofferd tijdens satanische rituelen. In dit tv-interview onthult hij geheimen
Man bekent 675 mensen te hebben geofferd tijdens satanische rituelen. In dit tv-interview onthult hij geheimen

Man bekent 675 mensen te hebben geofferd tijdens satanische rituelen. In dit tv-interview onthult hij geheimen

Een filmpje waarin een Afrikaanse man vertelt dat hij 675 mensen heeft gebruikt voor satanische rituelen, heeft de aandacht getrokken van de media.

In de video vertelt de man dat hij al zijn hele leven de duistere wereld dient. Hij legt uit dat hij vooral kinderen heeft geofferd die aan hem werden gegeven door artsen en verpleegsters die lid waren van een geheim genootschap.

De jonge man claimt verder dat hij 664 demonische geesten tot zijn beschikking had. Veel Ghanese priesters gebruiken volgens hem duistere geesten om hun volgers te misleiden.

Satan aanbidden

Hij zegt zeker niet de enige te zijn en benadrukt dat er veel mensen zijn die satan aanbidden.

De man, die een masker draagt om zijn identiteit te verbergen, zegt dat hij rond duistere geesten is geboren omdat zijn familie een ‘volledig spirituele familie’ is.

Voormalige opperrechter

Op de vraag of hij dit niet allemaal ter plekke verzint, antwoordt hij dat zijn vader een voormalige opperrechter was en na diens dood bezittingen aan hem heeft nagelaten.

Hij voegt toe dat hij de wereld van het satanisme niet verlaten zou hebben als hij rijkdommen wilde.

De video toont een live tv-interview tussen de man met het masker en de populaire Ghanese presentator Otwinoko van Royal TV.

[GhanaWeb]


Vind je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. En wanneer word hij geëxecuteerd?

  10 likes
 2. Hee Richard joh kan je vast wennen voor Portugal….🌝
  Tja is dit waarheid, de mens is er gek genoeg voor….maar meestal plegen zulke mensen zelfmoord als ze tot inzicht komen , wat denkt hij nu dat er gebeurd? In de hel zit hij toch al verzonnen of niet….

  7 likes
  • Daar is het met 26 graden beter dan hier. Het is niet heet zoals in Spanje. Portugal is het land van de eeuwige lente. 26 graden in de zomer en 17 graden in de winter. Perfect!

   8 likes
 3. Waar zit dat beest !

  3 likes
 4. Heel the Deep State is in handen van satan. Zo lang we hen aan de macht laten zal hij over ons heersen. Zo simpel is het in feite.

  8 likes
 5. Nou, dan heeft ie succes gehad want ik glijd bijna uit over mijn toetsenbord vanwege de hitte. It’s hot like hell!

  5 likes
 6. Al die ouwe Adolf ergens in Argentinië tot aan zijn dood aan zijn glaasje kinderbloed mocht nippen zegt genoeg toch?

  3 likes
 7. Sprekend:

  “Op de vraag of hij dit niet allemaal ter plekke verzint, antwoordt hij dat zijn vader een voormalige opperrechter was en na diens dood bezittingen aan hem heeft nagelaten.”

  een logische vraag krijgt een onsamenhangend antwoord. Dat doen de leugenaars bijna allemaal. Hoeveel kinderen heeft u misbruikt? Blauw…

  Maar goed, dit artikel bevestigd mensen in hun vooroordeel en bijgeloof dus zal het wel veel geloofd worden. Mensen kunnen alles bedenken, als de “deep state”” maar van “satanisme en kinderoffers” beschuldigt wordt zien mensen die an mas door de vingers. Schrijnend.

  1 likes
 8. Satan is een kleuter die geen opvoeding geeft genoten…. Gewend overal zijn zin in te krijgen… The boy is in need of a good spanking…
  Of alias God in een slechte bui en zijn Satan-masker op, omdat hij op de normale manier niet genoeg zieltjes binnen haalt…. Je weet wel…. Club 1…Club 2…etc….Bij wie hoor jij?

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media kregen opdracht om RIVM ‘heel te laten’ tijdens coronacrisis: ‘Wat was ik naïef. Ik dacht dat het om de inhoud ging’

Het kabinet heeft er bij de grote ...

aartsbisschop

Aartsbisschop: Achter coronacrisis en wereldwijde protesten schuilen dezelfde krachten

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft gezegd dat ...