Buitenland

De EU is gecreëerd door nazi’s. Britse politicus geeft speech van zijn leven in Europees Parlement (bekijk ‘m hier)

Help mee door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De nazi’s mogen dan de Tweede Wereldoorlog hebben verloren, maar hun ambities hebben ze niet opgeborgen.

In 1942 maakten de nazi’s plannen over de manier waarop ze Europa na de oorlog wilden gaan besturen, zei UKIP-leider Gerard Batten in het Europees Parlement.

Ze wilden Europa verenigen in een Europese Economische Gemeenschap, en die kwam er in 1957 ook daadwerkelijk.

Ondemocratische EU

“Walter Hallstein, de eerste voorzitter van de Europese Commissie, werkte met plezier voor de nazi’s,” zei de Europarlementariër.

Batten merkte op dat we nu toewerken naar een Verenigde Staten van Europa. “De Europese Unie beïnvloedt inmiddels ieder aspect van het leven van Europese burgers.”

Hij zei dat de Britten onlangs vrijheid hebben gekozen boven overheersing in een ondemocratische EU. “Jammer genoeg is dat nog niet gerealiseerd.”

Prijskaartje

Hierna richtte hij zich tot Polen. “Jullie hebben gemerkt dat er een prijskaartje hangt aan lidmaatschap van de EU.”

“De EU wil dat jullie grote hoeveelheden migranten binnenlaten,” zei Batten. “Het is niet verwonderlijk dat jullie regering tegen deze dwangmaatregel is.”

“Vervolgens werden jullie bedreigd door de EU: als je de migranten niet binnenlaat, krijg je geen geld,” klonk het.

Compleet nutteloze en onbekwame premier May

“En als je iemand als multimiljardair George Soros, die zich probeert te bemoeien met jullie land, probeert tegen te werken, krijg je van de EU te horen dat dat niet mag,” zei de Europarlementariër.

“Wij hebben jullie in 1939 geholpen en nu vraag ik jullie om een gunst: help ons alsjeblieft met onze compleet nutteloze en onbekwame premier May en help ons alsjeblieft te vertrekken uit de EU,” besloot hij.

Bekijk de video hieronder:

[UKIP MEPs]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
4 jaren geleden

Wat een statement dat laatste stukje , help ons met de onbekwame en nutteloze May ? Nou wil hij ze wisselen voor de nutteloze en onbekwame die hier en in een groot deel van Europa rondloopt , May ruilen voor Juncker b.v…..Engelse humor….. En ja dat Europa een kind van de nazi’s is , dat is toch wel bekend….Het zijn wel moeilijk opvoedbare kinderen, want van eenheid is geen sprake en zelfstandig willen ze maar niet woorden…..

maarten54
maarten54
4 jaren geleden

Dit is toch wel lef hebben dacht ik zo, hij speelt met zijn leven lijkt het mij toe.
Een paar schapen zijn al over de spreekwoordelijke dam, nu nog even goed door rammen, geen gemekker meer, maar lekker blijven bokken.

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

Deze man vergeet wel te vermelden dat het Nep Huis van de Winsors bestaat uit Pure Zio Nazi Satanisten , Shape Shifters en Kinderverkrachters !

Havana
Havana
4 jaren geleden

Wat ik maar niet snap , is welk voordeel hebben ze aan het toelaten van migranten ??? Welke richting willen ze uit met Europa ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x