Binnenland

Man wint titel Miss Nederland: ‘Dit is een belediging voor alle vrouwen’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!

De 22-jarige transgender Rikki Kolle is zaterdagavond verkozen tot Miss Nederland 2023. “Deze finalist heeft tijdens de hele show gestraald en heeft in het traject ook de grootste progressie doorgemaakt,” zei de jury.

Kolle deed in 2018 mee aan het tv-programma Holland’s Next Top Model. Daarin bereikte hij de finale. Hij was de tweede transgender die aan het programma meedeed.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Komend jaar zal Kolle zich als Miss Nederland presenteren. Ook vertegenwoordigt hij Nederland bij de Miss Universe verkiezing.

Walgelijk

Op social media regent het kritiek. “Een man is Miss Nederland 2023 geworden. Walgelijk. De boodschap is dat mannen beter zijn in vrouw-zijn dan vrouwen zelf, dat mannen mooier zijn dan vrouwen. Onder het mom van progressie worden vrouwen uitgegumd. Maar dat laten we niet gebeuren,” zegt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn.

Commentator Eva Vlaardingerbroek had niet anders verwacht. “Het is inmiddels allemaal zo voorspelbaar en onorigineel.”

“Is dit de mooiste vrouw van Nederland anno 2023? Of werd deze persoon verkozen omwille van het mannelijk DNA? Dit is een belediging voor alle vrouwen,” vindt huisarts Frank Peeters.

Waar ligt de grens?

“Biologische mannen die sportwedstrijden in de vrouwencategorie winnen. Het uitgummen van het woord vrouw. Het toestaan van mannen die zich vrouw voelen in vrouwenkleedkamers. Waar ligt de grens?” vraagt jurist Kim Boon zich af.

“Wat mij betreft hebben we die grens overigens allang bereikt, met oneerlijke concurrentie, onzekerheid en onveiligheid voor vrouwen als gevolg,” voegt ze toe.

Ideologisch blind

Wetenschapper Ferdinand Meeuws kan er met zijn pet niet bij: “Dat transgenders alle vrouwelijke sportwedstrijden winnen kan ik begrijpen. Maar nu ook een Miss Nederland, dat gaat mijn melk te boven.”

“Iedereen die nu nog niet ziet dat de woke-ideologie de vrouw uitgumt, is ideologisch blind,” merkt Tweede Kamerlid Harm Beertema (PVV) op.

Eerder zei BlackRock-baas Larry Fink dat je gedrag ten aanzien van diversiteit en inclusie ‘moet afdwingen’:

(Video verwijderd? Klik hier...)


4.6 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

270 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rick
Rick
10 maanden geleden

Bouwpakket scoort beter als vrouw dan vrouwen zelf, al zijn die vrouwen ook bijna geen wonderen van de natuur maar van de plastisch chirurg

Andre
Andre
10 maanden geleden

Om te kotsen is dit.

Ton
Ton
10 maanden geleden

Als het een lul heeft is het geen vrouw.
maar een lul.

Hans
Hans
10 maanden geleden

Mijn felicitaties gaan naar Miss Lukt.

Back to top button
270
0
We lezen graag je reactie!x