Homepagina » Mens en Dier » Huisarts in open brief aan alle politieagenten: ‘Wilt u nog meewerken aan geweld tegen de eigen bevolking?’
huisarts
Foto: Bas Bogers CC BY-NC 2.0

Huisarts in open brief aan alle politieagenten: ‘Wilt u nog meewerken aan geweld tegen de eigen bevolking?’

Premier Rutte noemde de onrust afgelopen weekend in onder meer Amsterdam en Eindhoven ‘ontoelaatbaar’ en sprak zelfs van ‘crimineel geweld’. “Elk normaal mens kan hier alleen met afschuw kennis van nemen,” reageerde hij. Een huisarts die zondag op het Museumplein demonstreerde, besloot na deze uitspraken van Rutte in de pen te klimmen.

In een open brief aan de politie van Amsterdam en alle politieagenten in Nederland schrijft huisarts Els van Veen dat ze naar Amsterdam was gekomen om te demonstreren omdat ze zich erg bezorgd maakt over het schenden van onze grondrechten. De aanwezigheid van de vele politieagenten was voor haar intimiderend. “Langs alle randen van het Museumplein stond de ME met knuppels en schilden. Ik ben huilend naar hen toegelopen en vroeg waarom ze onschuldige burgers aanvielen. Ik kreeg geen antwoord, de agenten leken wel robots,” schrijft ze.

Ze had ook vernomen dat de politie Romeo’s inzet om geweld uit te lokken. “Ik heb daar inmiddels veel filmpjes van gezien. Ik ben verbijsterd dat dit gebeurt in Nederland. Ik ben bezorgd en bang,” aldus Van Veen.

De overheid en media houden elkaar in mijn beleving in een verstikkende greep

Volgens de kranten waren er alleen ‘wappies’ en ‘relschoppers’. “Dat is niet waar,” benadrukt de huisarts. “Er waren overwegend bezorgde mensen, van alle leeftijden. Ik heb musici gesproken en andere artsen.”

“De premier noemde mensen zoals wij crimineel. Maar ik zie dat anders. Sinds 17 januari ben ik mijn vertrouwen in een rechtsstaat verloren. Als ik een politiewagen zie, word ik bang. Ik durf geen aangifte te doen, want dan weet de politie mijn adres. Mijn indruk is dat de regering de politie aanzet tot geweld. Ik ben ervan overtuigd dat veel agenten zich hier niet goed bij voelen.”

Ze verwijst die agenten naar de buitenparlementaire onderzoekscommissie corona, die hier te vinden is. “Het parlement functioneert niet meer,” klaagt Van Veen. “Zij heeft zich buitenspel gezet met de coronawet. Deze ‘afgetreden’ regering heeft nu bijna alle macht. De overheid en media houden elkaar in mijn beleving in een verstikkende greep. De werkelijkheid wordt opgeofferd aan het narratief, dat wij ‘samen moeten strijden tegen een virus’. In mijn ogen maakt de overheid samen met de media dit land kapot. Wij zijn bang voor elkaar gemaakt. Groepen mensen zijn tegen elkaar opgezet.”

Spiegel

De huisarts roept de politie van Amsterdam en de landelijke politie op te stoppen met het gebruiken van geweld tegen burgers. “Wij hebben het recht om onze mening kenbaar te maken. Wij hebben het recht om te demonstreren. U hebt de plicht om ons te beschermen in plaats van ons aan te vallen. Ik vraag u in de spiegel te kijken en uzelf af te vragen of u nog wel mee wilt werken aan geweld tegen de eigen bevolking.”

Van Veen krijgt veel lovende reacties. “Mooie, krachtige open brief van mijn oud-huisarts. Ik deel haar mening volledig,” twittert Annelies. Journaliste Fiona Zwart schrijft: “Deze brief zegt alles. Deze huisarts was zelf op het Museumplein en zag het politiegeweld. Ondanks de censuur die steeds erger wordt, geven social media nog steeds de mogelijkheid om dit soort brieven de wereld in te sturen. Zodat niemand later kan zeggen: ‘Ik wist het niet’.”

4.7 142 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

Men wil zelfs politie uit naburige EU landen gaan inzetten in Nederland las ik op een populaire propaganda site. Benieuwd wat het volk van die landen daarvan vindt.

Dubito
Dubito
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Op weg naar Europol. Mooie gelegenheid om het eens uit te proberen op de bevolking. Gepantserde politiewagens met blauw eurovlaggtje. We hebben ze al eerder gezien.
Verzoek aan de duimpjes-naar-beneden-zetter bij vrijwel iedere reactie: als je toch niets anders te doen hebt: zou je eens met tegenargumenten willen komen in plaats van dit zinloze en luie duimpjes-plaatsen? Dan ontstaat er misschien een interessante gedachtewisseling en maak je dit forum nog waardevoller.

Edward
Edward
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Misschien omdat veel mensen geen zin hebben in een totalitaire politiestaat onder regie van ondemocratisch geplaatste EU technocraten ?

Dubito
Dubito
Reactie op  Edward
1 maand geleden

Zie mijn reactie hieronder met een link naar een video over ‘Eurogendfor’. (gend van gendarme en for van force)
Letterlijk levensgevaarlijk.
Veel mensen hebben daar terecht geen zin in, dus volgens EU-logica wordt het ingevoerd.

Edward
Edward
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

The EGF was launched by an agreement in 2006 between five member states of the European Union: France, Italy, the Netherlands << (door Rutte), Portugal, and Spain. Romania joined in 2009; Poland in 2011. Its status is enshrined in the Treaty of Velsen of 18 October 2007. The headquarters are located in Vicenza, Italy.

Wilde Westen
Wilde Westen
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Ik zie binnenkort een goed artikel hierover verschijnen in gezond verstand, naar mijn idee.

Dubito
Dubito
Reactie op  Wilde Westen
1 maand geleden

Of de Andere Krant of een interview met een deskundige op BLCKBX.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Wilde Westen
1 maand geleden

Ja dat doet de oplage toenemen !!!

Mar
Mar
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Precies !! Paar artikelen terug ook oproep aan gedaan ,duimpjes naar beneden zetter,het blijft zielig er tegen in te gaan want niemand blijft bespaard ook die duimpjes naar beneden zetter niet tegen de realiteit.

Patrick
Patrick
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Iemand mag het toch oneens zijn met je mening zonder hiervoor in discussie te hoeven gaan?

salvar
salvar
Reactie op  Patrick
1 maand geleden

die hebben geen mening.
ze rennen de reactie langs en klik klik klik etc. zo taak volbracht.

TaoTruth
TaoTruth
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Over het algemeen zijn dat trollen, al dan niet van de overheid.

antje
antje
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

ik erger me ook al heel lang aan al die duimpjes naar beneden bij alle goeie reacties die vóór de bevolking zijn,
maak je eens kenbaar dan

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Het ‘corona’virus is de redding geweest voor trouwe Rothschild-paladijn Emmanuel Macron. Op 07 mei 2017 heeft hij de verkiezingen ‘gewonnen’ van Marine le Pen met een percentage van 66,06%.
Tijdens de protesten van de gele hesjes tot 10 maart 2020, waarbij in diverse Franse steden pantserauto’s aanwezig waren met het EU-logo heeft de politie met letterlijk grof geschut zich gekeerd tegen vreedzame demonstranten. Ook hier zijn op grote schaal romeo’s en julia’s ingezet om de boel te laten escaleren, zodat de politie een vrijbrief had om excessief geweld te kunnen gebruiken. Tientallen mensen zijn blind geraakt aan een oog of hebben ander ernstig letsel opgelopen door het gebruik van rubberen kogels. Tevens hebben de nodige politieagenten zelfmoord gepleegd, omdat ze niet meer ingezet wilden worden tegen protesterende medeburgers.

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Deze mensen zijn vaak niet in staat een dialoog te voeren, want logisch nadenken is niet een van hun sterkste kanten, anders zagen ze de fascistische agenda wel, die over de mensheid wordt uitgerold.

P. Strijbos
P. Strijbos
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Schandalig. Weg met delaarste vrijheden

Nina
Nina
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Dat is een van de Europese leger/politieeenheden, dat is al langer bekend. Dan kunnen ze je niet verstaan en mogen alles doen tegen de burger en ze worden nergens op afgerekend of voor gestraft. Europese politiestaat.

Dubito
Dubito
Reactie op  Nina
1 maand geleden

Het betreft ‘Eurogendfor’. Mede geïnitieerd door Nederland. Hier een duidelijk verhaal over het gevaar van een dergelijke politiemacht die zich niet hoeft te houden aan de grondrechten (inclusief doodstraf) van de burgers van het land waar ze wordt ingezet (Duits):

https://youtu.be/qElgfAkXH_8

Huiveringwekkend.

Edward
Edward
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Klopt, maar weinigen hebben het door !

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Dag jongens, jullie begrijpen hoe smerig dit spel gespeeld wordt.
Voor veel mensen is dit simpelweg niet te bevatten, zelfs niet als ze met hun neus op de feiten gedrukt worden.
Het smerige en dodelijke spel wordt ook zo geraffineerd gespeeld en het verloop heel gefaseerd uitgerold. Op het oog kleine veranderingen met desastreuze gevolgen.
Van Schengenlanden naar EU naar Globalisering.
Onder het mom van vrije economie en vrij verkeer van personen terwijl dit in werkelijkheid de voorbereidingen waren van de NWO.
Wat jullie benoemen qua E.U. politiemachten (ordinaire knokploegen, ook de Romeo’s vallen er ook onder) doet denken aan Blackwater, zie hoe Blackwater overal heeft huisgehouden.
De politie is hier wegbezuinigd, ik heb vrienden bij de politie, de werkdruk is zo extreem hoog dat ze, geloof het of niet, niet eens kans hebben überhaupt stil te staan bij wat er speelt.
Voor mij niet te bevatten maar het is echt zo.
Ik weet niet wanneer de schellen van de ogen vallen.
Waarschijnlijk pas als halve families opgepakt worden of uitgemoord zijn.

Dank voor de linkjes!

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Loes in de Pels
1 maand geleden

Ik wil zeker niet goed praten wat de politie doet.
Maar ik geloof dat veel mensen zich nog niet voldoende bewust zijn van hoe iedereen tegen elkaar uitgespeeld wordt en hoe de realiteit gemanipuleerd en weergegeven wordt door de media.

Dubito
Dubito
Reactie op  Loes in de Pels
1 maand geleden

Een groot percentage van de politiemensen zit ziek thuis, compleet gedemoraliseerd door reorganisatie op reorganisatie, niet werkende ict, scheldpartijen op straat, etc etc. Er zitten echt mensen in dat ME-pak, en op een bepaald moment breken die ook als ze dagenlang recht in het gezicht worden uitgescholden of verbaal bestookt met geëmotioneerde argumenten (ja, ik ken de politie ook een beetje van binnenuit).

Nu zie ik nog een groot gevaar aankomen, en dat is het quasi-geüniformeerd (voorlopig nog hesjes) inschakelen van voetbalsupporters/hooligans als ordetroepen (grondwettelijk verboden, maar noodtoestand hè). Tijdens de Balkanoorlog vormden de vrijwillig georganiseerde ‘voetbalsupporters’ de allerwreedste militia van Servië: de Super Tigers o.l.v. ‘Arkan’.
Ook moeten we ons de ‘Fasci di Combattimento’ (strijdgroepen) herinneren in het vooroorlogse Italië, ook militia’s, gerecruteerd uit teleurgestelde ex-soldaten (Italië verloor mede WO1) – waar de term ‘Fascisten’ vandaan is gekomen (oorspronkelijk Romeins machtssymbool van een bundel pijlen, de fasces).
Kijk in vredesnaam uit met het inschakelen van dat soort vrijwilligers-strijdgroepjes, want je bewandelt dan het zeer gevaarlijke pad op weg naar fascisme. We zijn daar de laatste tijd al ver genoeg op gevorderd.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Hey Dubito : ) en alle anderen natuurlijk : /

Het percentage ziekteverzuim onder de politie ligt inderdaad heel hoog.
Het wegbezuinigen van politiemensen- maar ook van ziekenhuismedewerkers- zorgt voor meer werkdruk, meer uitval en meer stress onder medewerkers. Hoeveel politiebureau’ s en ziekenhuizen zijn er wel niet gesloten of failliet gegaan?
Bij stress gaan mensen in de survivalmode en heel primair reageren op wat er om hen gebeurd.
Hun filter werkt dan ook niet meer zo goed. Het zelfstandig denken is dan helemaal ver te zoeken en Befehl ist Befehl is zo makkelijker in stand te houden.

Angst en geweld is door de eeuwen heen altijd met succes ingezet om burgers in toom te houden. Problem solution,
je creëert een fictieve vijand waartegen het volk in bescherming genomen moet worden.
Het sociale contract.

Onze nanny wist ons in toom te houden door ons bang te maken voor geesten. Inmiddels weet ik dat ik minder te duchten heb van geesten en aliëns dan van de kwaadaardige mens.

Ondanks de technologische revolutie en lawines aan informatie leven we bijna in dezelfde onwetendheid als in de dark ages, mensen zijn nu net zo onwetend en net zo goedgelovig als in de middel eeuwen. Hoe ironisch is dat.

Dubito
Dubito
Reactie op  Loes in de Pels
1 maand geleden

Ik vrees dat we nooit afkomen van de primaire angstreacties, dat heeft m.i. alles te maken met ons ingebakken evolutionaire mechanisme: instandhouding van de soort door de beste aanpassing (survival of the fittest). Alles wat het overleven van de groep bedreigt moet geëlimineerd worden. Of dat nou ‘bezeten’ mensen waren, albino’s, heksen, ongelovigen, wappies: WEG ermee. Bedreigend.
Het blijft triest om mensen toch steeds weer vanuit hun reptielenbrein te zien opereren – en ze weten het zelf niet. Rutte is daar een prachtig voorbeeld van: een reptielenbrein verpakt in een quasi intellectuele woordenbrij.’Nee joh, nee joh…hahahaha!’ (als een aap bang is laat hij zijn volle gebit zien, ten onrechte geïnterpreteerd als lachen)

Jani
Jani
Reactie op  Loes in de Pels
1 maand geleden

Deugde die nanny nu wél of niet?

Een bezorgde burger
Een bezorgde burger
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

Fijn om hier een doordachte ,heldere, en vooruitkijkende blik een reactie te lezen over het fenomeen “voetbalsupporters beschermen hun stad” ! Ik wil daar nog even ongevraagd aan toevoegen dat de bejubelende reacties daarop via sociaal media, en de positieve verslaggeving daarvan in de mainstream media mij ook ernstige zorgen baard mbt dit soort ontwikkelingen. Persoonlijk dacht ik vanochtend meer aan de SA (stürmabteilung) die tussen 1921-1933 als een soort van knokploeg in Duitsland functioneerde. Mooi dat je me ook nog even terug attendeert op de rol van verschillende “harde kernen” in de burgeroorlog van voormalig Joegoslavië. We leven idd in bizarre tijden momenteel ,waarin veel mensen een kort geheugen hebben ,en zich door massa opinie en emoties van links naar rechts laten slingeren en visa versa. Een hele gevaarlijke situatie waar politieke machtswellustelingen heel snel misbruik van zouden kunnen maken. Laat de tijden van Nederlandse nuchterheid weer snel terugkeren aub.

jtprf
jtprf
Reactie op  Dubito
1 maand geleden

deze link kán als je besef hebt veel zeggen. Maar dát kan ik hier niet vermelden, want A; het word niet goedgekeurd, en B; het merendeel onwetende publiek zal het ook niet waarderen en begrijpen.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  wolfje168
1 maand geleden

Dat begon toen de Franse politie niet meer wou optreden tegen de gele hesjes. De oplossing was ME uit andere EU staten.

Akkafietje
Akkafietje
1 maand geleden

Het kan nu toch niet lang meer duren voor deze corrupte regering tot zelf besef komt

doorprikkie ?
doorprikkie ?
Reactie op  Akkafietje
1 maand geleden

Oja, met een man als Rutte en Hugo.
Hoelang zal dit duren Rutte heeft geen gevoel van besef.
Zijn Moeder Merkel fluistert het hem wel in het oor.(goed zo jongen en door)
Hoe kan deze man NU aan populariteit winnen, dat kan alleen van die gene die de andere Wappies noemt.
Nederland kijk om je heen en Rutte 17 mrt kiezen, dan moet je opgesloten worden.

Nina
Nina
Reactie op  Akkafietje
1 maand geleden

Nee, die kennen geen empathie. Hier heeft Rutte juist zo lang naar toe gewerkt, echt al jaren!!!.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Akkafietje
1 maand geleden

Tja, cognitieve dissonantie is voor de meeste mensen al een moeilijk iets om mee om te gaan. Voor narcisten en psychopaten onmogelijk.

Ouwe man
Ouwe man
1 maand geleden

Respect

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Bravo, Els van der Veen.
Toch zal rutte zich er vanaf willen maken met iets als: Ik was niet goed geïnformeerd

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

idd Rob, bravo Els, het wordt steeds gekker met dit kabinet

doorprikkie ?
doorprikkie ?
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Ben me er niet van bewust.

Perm
Perm
Reactie op  doorprikkie ?
1 maand geleden

En meer van dit geneuzel door onze levensgevaarlijke vrijmetselaar Mark Rutte. Kijk eens in de spiegel Mark en vraag je af of je ons volk nog verder in angst wilt storten.

Just me
Just me
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

Welnee hij zeg dat hij zich niks herinnert..

doornbos
doornbos
Reactie op  Rob Bentvelzen
1 maand geleden

‘Geen actieve herinnering’. Een slecht geheugen komt veel voor bij historici.

Snappie
Snappie
1 maand geleden

Uiteraard waren er heel hardwerkende normale burgers in Amsterdam, daar wordt snel aan voorbijgegaan helaas.

Echter de rellen die je nu ziet in de grote steden is het resultaat van 20 jaar lang onbeperkte massa immigratie. Dat schorem komen we nooit meer vanaf.

Rob
Rob
Reactie op  Snappie
1 maand geleden

Juist, het lijkt wel alsof mensen dat zelfs nog willen verdedigen…. Allochtone reljeugd die binnensteden slopen en ziekenhuizen aanvallen. Daar mag de ME van mij flink op losgaan.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Denk je écht dat het allochtone Urkers waren?

Ikke
Ikke
Reactie op  Snappie
1 maand geleden

Deze problemen zijn er door corrupte en psychopatische eliten.

EMBÉ
EMBÉ
Reactie op  Snappie
1 maand geleden

De rellen zijn veroorzaakt door de -in loondienst van de staat-plunderaars. Net als die undercoveragenten de romeo’s die ook door de staat betaalt worden. Dit illegaal door de regering bedacht plannetje moet ervoor zorgen dat mensen die hun eigen zaken in vlammen zien opgaan schreeuwen om actie. De regering moet van de failliete ondernemers een halt toeroepen aan deze wanorde. De media zinspeelt hierop in. De protesterende massa wordt in geuren en kleuren in beeld gebracht. Die rellen zijn een geplande chaos zodat er nog harder opgetreden kan worden tegen het volk. Ook door de media worden sommigen helaas geconditioneerd (lees gehypnotiseerd) om mee te doen aan die plunderingen…helaas wórdt hier gebruik gemaakt van gedachten beïnvloeding. Net als die reclamespotjes van cola of pepsie….je krijgt dorst en jawel koopt cola of pepsie in de winkel…

Simon
Simon
Reactie op  EMBÉ
1 maand geleden

Of de relschoppers allemaal in dienst van de overheid zijn is misschien iets te ver, maar dat ze zijn aangezwengeld door dezen is zeker het geval. Met de huidige opgebouwde frustratie heb je maar een klein vonkje nodig. Daar wordt nu in de media weer gretig gebruik van gemaakt om de deugmens uit te hangen. Hoe feller je de rellen veroordeeld des te meer deugmens ben je en het deugvolk doet vrolijk mee. Ondertussen hebben we het niet meer over de bizarheid van alle maatregelen, win-win voor de overheid.

johan
johan
1 maand geleden

Goed verwoordt! Het gevoel dat bij veel mensen momenteel speelt en vrienden/familie verdeelt.

OptimaForma
OptimaForma
1 maand geleden

Wacht maar tot de gevaccineerden komen met joelende beelden vanaf pinkpop en de ongevaccineerden nog steeds anderhalve meter afstand moeten houden met een muilkorf op. Ook al werk je al een jaar in de frontlinie en heb je meer antistoffen dan iemand met 8 vaccinaties, jij doet niet meer mee. En het geweld wat daarbij gepaard gaat, is nog veel heftiger dan wat we nu zien. Van beide kanten

Ikke
Ikke
Reactie op  OptimaForma
1 maand geleden

Nee hoor, de gevaccineerden moeten ook doorgaan met de maatregelen. Straks mogen we het land niet eens meer uit. Let maar op. Het wordt een full-blown nazi-communistische wereld waarin iedereen in doodsangst leeft en ongekend onderdrukt wordt. WW2 en WW3 ontkenners zijn het, die regering van ons.

Rob
Rob
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

En Pinkpop is er dan ook niet meer want die organisatie is dan failliet. Dat mensen straks weer van alles mogen, of kunnen, doen als ze gevaccineerd zijn is alleen maar de bekende wortel voorhouden om de mensen richten gifspuit te lokken. Het oude financiële en economische systeem staat sowieso op instorten, ook zonder de maatregelen. Dan gaat alles failliet. Maar de elite wil de gelegenheid gebruiken om het versneld in te laten storten en een nieuw, volledig technologisch, systeem in te voeren. En daar moet in hun ogen ook een deel van de bevolking deel van uit maken. De rest moet uitgeroeid worden. Dat uitroeien daar werkt de politie, GGD en andere organisaties zelf aan mee, daarmee niet realiserende dat ze ook hun eigen toekomst en dat van hun kinderen aan het vernietigen zijn. Wat nu gaande is wordt (terecht) de eindstrijd genoemd.

Jani
Jani
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Hier uw gelijk ‘Ikke’. Vanavond op het journaal. De dame die eerder publiekelijk het eerste vaccin kreeg, kreeg vanavond haar tweede. Maarrrr…zij behield nog dezelfde afstand- enz. beperkingen ondanks dat tweede vaccin.

Dubito
Dubito
Reactie op  Jani
1 maand geleden

Maarrrr…ze mag nu wel in het vliegtuig. Oh, eerst even negatieve testuitslag laten zien….wat?! Hoe kan dat nou? Positief!

Nuchter blijven
Nuchter blijven
1 maand geleden

Ja, dat zeggen ze vaak, ik wist het niet of daar weet ik niets van of ik volg alleen bevelen. Maar hele volkeren zijn met die woorden in diverse oorlogen “gezuiverd”, om het maar even netjes te houden.

Stay Positive
Stay Positive
1 maand geleden

Rutte: Crimineel geweld. Nee dat hele plan waar die NSB’er (the reset) is niet zo crimineel. Die reset is niks anders dan vrede.

Die vent is compleet de weg kwijt. Al was ie dat al lang want wie geeft nou het nationale op voor een global ziek sekte clubje.

Gert
Gert
1 maand geleden

Uiteraard zijn er natuurlijk veel meer mensen van diverse pluimage aanwezig op z’on demonstratie, echter framed de media en de overheid dat het enkel en alleen wappies, tuig, randdebielen zijn, zodat de overgrote menigte koest gehouden kan worden.

Meneer Rutte is niks beter dan Nicolae Ceaucesceau in zijn gloriejaren!

Rob
Rob
Reactie op  Gert
1 maand geleden

Voor 99% is het allochtone reljeugd, kijk de foto’s er maar op na. Jammer voor die 1% goedwillenden die wel normaal willen protesteren.

Just me
Just me
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Onzin, dus jij zegt dat ze liegt terwijl ze daar zelf aanwezig was en met eigen ogen heeft gezien dat er overwegend mensen van allerhande leeftijd waren, jij baseert je mening op foto’s zij was daar.aanwezig.

Een bezorgde burger
Een bezorgde burger
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Het lijkt me er meer op dat 2 gebeurtenissen met elkaar overlapt worden. Amsterdam en Eindhoven waren zondag een ander beeld dan wat de dagen daarna is ontstaan. De verslaggeving van die 2 demo’s die ontaarden in chaos ( omdat demonstranten zich deze keer niet zomaar lieten overbluffen door politie machtsvertoon en geweld) had een aanzuigende werking in een later stadium op straatjongeren. Die groep jongeren, en de rellen met plunderingen later op de avond en de avonden daarna, bestond uit andere samenstelling dan diegene die in 1ste instantie betrokken waren bij de ontstane chaos in Eindhoven en Amsterdam.

Rob
Rob
Reactie op  Een bezorgde burger
1 maand geleden

Daar kan ik niet anders dan het 100% mee eens zijn!

Simon
Simon
Reactie op  Een bezorgde burger
1 maand geleden

Dat klopt zeker weten. Waarschijnlijk is de avondklok wel de druppel geweest die de reljongeren nu een excuus gaven om lekker te gaan rellen. Ik keur dit af, maar begrijp het wel. Voor de regering vind ik dit ook wel ‘n beetje eigen schuld dikke bult. Ze gingen echt te ver met de avondklok, hand overspeeld. Ik ben benieuwd of de geest weer terug in de fles komt.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Als je er bij was geweest, had je geweten dat de samenstelling heel divers was.
Jong en oud, autochtonen èn allochtonen.

Jani
Jani
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Wie selecteert de foto’s welke geplaatst worden??

x

Check Also

corona

De coronacijfers in perspectief: ‘Waarschuwing, dit is een schokkend filmpje’

We worden dag in dag uit om ...

rutte

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’

VVD-lijsttrekker Mark Rutte werd gisteravond tijdens het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

117
0
We lezen graag je reactie!x