Homepagina » Universum » Geheime missie: VS wilde maan opblazen
VS wilde maan opblazen

Geheime missie: VS wilde maan opblazen

Het klinkt als een plotomschrijving op de achterkant van een sciencefictionboek. In de jaren vijftig waren de Verenigde Staten van plan om de maan op te blazen met een kernbom.

Op het hoogtepunt van de ruimtewedloop overwoog de VS als teken van machtsvertoon een atoombom op de maan te laten ontploffen.

Het geheime project, getiteld A Study of Lunar Research Flights, had als bijnaam Project A119 en werd uiteindelijk nooit uitgevoerd.

Operatie Paperclip

Sterrenkundige Carl Sagan werd ingehuurd voor het project om de gedragingen van stof en gas na de explosie te berekenen.

Leonard ReiffelIn 2000 vertelde natuurkundige Leonard Reiffel tegenover persbureau AP dat de flits de Sovjet-Unie mogelijk zou intimideren. In het licht van de lancering van de Spoetnik zou de missie bovendien goed zijn voor de Amerikaanse moraal.

Reiffel kreeg de leiding over Project A119. Hij werkte nauw samen met Duitse wetenschappers die onder Operatie Paperclip naar de Verenigde Staten waren gehaald. Reiffel werd later vicedirecteur van de NASA.

De schrijver van een biografie van Sagan suggereerde dat de astronoom in 1959 informatie had gelekt over het geheime project. Reiffel kon dit bevestigen.

Radioactief materiaal

Het was de bedoeling dat een raket met een nucleaire lading vanaf een geheime basis zou worden gelanceerd. Daarop zou de bom bij aankomst tot ontploffing worden gebracht.

Reiffel zei dat de missie in 1959 uitgevoerd had kunnen worden, het jaar waarin de Amerikaanse luchtmacht intercontinentale ballistische raketten in gebruik nam.

Officieel werd de missie stopgezet vanwege ‘het gevaar voor de mensen op aarde indien de operatie zou mislukken’. Daarnaast waren wetenschappers bezorgd dat de maan zou worden besmet met radioactief materiaal.

De Amerikaanse luchtmacht was niet bereikbaar voor commentaar. Ondanks de onthullingen van Reiffel heeft de Amerikaanse overheid altijd alle betrokkenheid ontkend.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vind je deze info waardevol? Deel het dan met iedereen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

89 reacties

 1. Met een atoombom de maan laten ontploffen, kunnen ze wel schudden puur omdat NASA dit nog niet eens met een astoïde kan van 2 km groot.Moet je wel de wetten van de ruimte natuur kennen.Stel dat de maan was ontploft??Eb en vloed waren verdwenen en het kindertjes krijgen was niet meer aan de orde.De menstruatie cyclus welke dezelfde is als de maancyclus had gezorgd voor een kinderloze aarde.Maar wat zijn die gasten ZIEK in hun hoofd.Alleen het er aan denken al,doe je in een TBS kliniek.

  0 likes
 2. er zijn diverse bronnen die zeggen dat de maan een niet natuurlijke planeet/object is, dat weten de meeste van ons luister naar david icke die deze info ook meld. en dat er groene maanmannetjes wonen met tandjes die ons in de matrix houden, (george kasavillas)enz enz dus mischien moeten ze alsnog de maan opblazen, nodig hebben we het ook niet geloof ik, zijn we gelijk van het eb en vloed fenomeen enz af ook lekker rustig toch.

  0 likes
 3. [quote name=”Hunting Wolf”]Met een atoombom de maan laten ontploffen, kunnen ze wel schudden puur omdat NASA dit nog niet eens met een astoïde kan van 2 km groot.Moet je wel de wetten van de ruimte natuur kennen.Stel dat de maan was ontploft??Eb en vloed waren verdwenen en het kindertjes krijgen was niet meer aan de orde.De menstruatie cyclus welke dezelfde is als de maancyclus had gezorgd voor een kinderloze aarde.Maar wat zijn die gasten ZIEK in hun hoofd.Alleen het er aan denken al,doe je in een TBS kliniek.[/quote]

  Ja..die ‘gasten’ zijn Levensgevaarlijk..plus de rest die ellende over ons uitstorten.

  0 likes
 4. [quote name=”Hunting Wolf”]Eb en vloed waren verdwenen en het kindertjes krijgen was niet meer aan de orde.De menstruatie cyclus welke dezelfde is als de maancyclus had gezorgd voor een kinderloze aarde.[/quote]

  dat eerste is grotendeels juist, dat tweede helemaal niet. Dat is hormonaal bepaald. De maan heeft daar niets mee te maken.

  De maan laten ontploffen is onzin. Ze zouden er op z’n best een paar stukken kunnen afschieten, die dan mogelijks op onze kop terecht kunnen komen. En omdat ze neit kunnen bepalen waar die stukken terecht zouden komen, is er ook geen kans dat ze dat ooit zullen doen.

  0 likes
 5. [quote name=”Hunting Wolf”]Met een atoombom de maan laten ontploffen, kunnen ze wel schudden[/quote]

  In het wikipedia artikel waarnaar gelinkt wordt (Project A119) in de tekst staat dat het doel van het project was een atoombom te laten ontploffen op de maan om het moraal op te krikken. Er Staat nergens dat het de bedoeling was de hele maan op te blazen.
  Het artikel van de Dailymail zal dus wel aangedikt zijn.

  Hier de link van het wikipedia artikel van project A119 waar in de tekst naar gelinkt wordt:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Project_A119

  0 likes
 6. Ja ja ik ken de site al een tijdje. En weet dan ook dat de echte rede dat deze missie niet doorgegaan is, is dat de maan bewoont is door buitenaadsen en dat wij van de maan geschopt zijn en daar niet meer mogen komen.

  Heb ik het Goed?

  0 likes
 7. 1 woord = LOL 🙂

  0 likes
 8. wij?? weten toch allemaal wel dat die amerikanen niet goed in hun bol zitten !! het geloof in god zit hun danig in de weg . een geloof in god ?? prima maar zo extreem is niet goed voor de medemens op deze aardbol.dit zijn van die mensen die een ander haar/zijn wil op wil leggen .maar elk land heeft zo zijn eigen mueg .

  0 likes
 9. [quote name=”Hunting Wolf”]Met een atoombom de maan laten ontploffen, kunnen ze wel schudden puur omdat NASA dit nog niet eens met een astoïde kan van 2 km groot.Moet je wel de wetten van de ruimte natuur kennen.Stel dat de maan was ontploft??Eb en vloed waren verdwenen en het kindertjes krijgen was niet meer aan de orde.De menstruatie cyclus welke dezelfde is als de maancyclus had gezorgd voor een kinderloze aarde.Maar wat zijn die gasten ZIEK in hun hoofd.Alleen het er aan denken al,doe je in een TBS kliniek.[/quote]

  Ze denken mijlen verder dan jij, niet zo boos.

  0 likes
 10. Ik zeg:

  met terugwerkende kracht kielhalen die mafkezen!

  0 likes
 11. Is de maan niet groot genoeg dan?
  Trouwens met al die kraters zou hij zo weer leeg lopen.

  0 likes
 12. ja ik denk dat ze wel weer in heropvoeding kunnen…

  0 likes
 13. A 119 ? was B soms 911 ? altijd weer die terugkerende 119, vreemd…..

  0 likes
 14. [quote name=”silversurfer”]Ja ja ik ken de site al een tijdje. En weet dan ook dat de echte rede dat deze missie niet doorgegaan is, is dat de maan bewoont is door buitenaadsen en dat wij van de maan geschopt zijn en daar niet meer mogen komen.[/quote]

  Leuke site voor degenen die beweren dat de maanlandingen in scéne gezet zijn in een filmstudio van Walt Disney.

  0 likes
 15. Tendentieuze en onjuiste kop boven het artikel in The Daily Mail. Jammer dat Niburu het letterlijk overneemt. De maan laten ontploffen met 1 atoombom kan helemaal niet. Als je doorleest blijkt ook dat de bedoeling was om een atoombom OP de maan te laten ontploffen. Dat is dus iets heel anders.

  0 likes
 16. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]Eb en vloed waren verdwenen en het kindertjes krijgen was niet meer aan de orde.De menstruatie cyclus welke dezelfde is als de maancyclus had gezorgd voor een kinderloze aarde.[/quote]

  dat eerste is grotendeels juist, dat tweede helemaal niet. Dat is hormonaal bepaald. De maan heeft daar niets mee te maken.

  De maan laten ontploffen is onzin. Ze zouden er op z’n best een paar stukken kunnen afschieten, die dan mogelijks op onze kop terecht kunnen komen. En omdat ze neit kunnen bepalen waar die stukken terecht zouden komen, is er ook geen kans dat ze dat ooit zullen doen.[/quote]
  Hormonaal of niet het is en blijft dezelfde cyclus.Niet iedereen is op het zelfde tijdstip vruchtbaar of ongesteld,en dat doen de hormonen maar verteld niet over de cyclus, dezelfde als de maan.Die gelijk is aan de vruchtbaarheids cyclus kwa dagen en telling.

  0 likes
 17. [quote name=”patries”]

  In het wikipedia artikel waarnaar gelinkt wordt (Project A119) in de tekst staat dat het doel van het project was een atoombom te laten ontploffen op de maan om het moraal op te krikken. Er Staat nergens dat het de bedoeling was de hele maan op te blazen.
  Het artikel van de Dailymail zal dus wel aangedikt zijn.

  Hier de link van het wikipedia artikel van project A119 waar in de tekst naar gelinkt wordt:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Project_A119%5B/quote%5D

  En verder de Daily Mail wordt over het algemeen afgedaan als boulevardblad, en de journalistieke betrouwbaarheid is twijfelachtig.

  Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Daily_Mail

  0 likes
 18. [quote name=”robert”]er zijn diverse bronnen die zeggen dat de maan een niet natuurlijke planeet/object is, dat weten de meeste van ons luister naar david icke die deze info ook meld. en dat er groene maanmannetjes wonen met tandjes die ons in de matrix houden, (george kasavillas)enz enz dus mischien moeten ze alsnog de maan opblazen, nodig hebben we het ook niet geloof ik, zijn we gelijk van het eb en vloed fenomeen enz af ook lekker rustig toch.[/quote]

  Geen betrouwbare bronnen! David icke heeft echt serieuze problemen net als Billy meijer. JA ik heb ze onderzocht. Big hoax en ondertussen hebben ze aandacht en zijn ze rijk. Bij david had ik nog mijn twijfels en was ik openminded totdat ik zijn laatste interview zag bij conspiracy heorie.

  0 likes
 19. Titel is misleidend… Maarja, heb je met copy/paste spul wat binnen 30 seconden van website naar website gaat.

  De maan daadwerkelijk vernietigen zou chaos brengen op aarde. Denk aan de getijden en de positie van de aarde in het heelal m.b.t magnetisch veld. Misschien is het dan handig als de intergalactische vriendjes met hun planet X even komen parkeren.

  0 likes
 20. De titel is de grootste onzin. Als de maan wordt opgeblazen dan gaat het hier oip aarde helemaal mis. De maan is van enorme invloed op het leven hier. De maan opblazen is pure zelfmoord. Ik weet dat er gekke mensen zijn bij de machten achter de schermen maar zo gek. Zelf zouden ze dan ook de sigaar zijn.

  0 likes
 21. Als er geen maan meer is, draait de aarde veel sneller in het rond. zonder de maan is geen leven mogelijk hier op aarde.

  0 likes
 22. opblazen is een groot woord.

  We zouden hoogstens een flitsje hebben gezien waarna er een kleine krater bij was gekomen.

  0 likes
 23. [quote name=”silversurfer”]Ja ja ik ken de site al een tijdje. En weet dan ook dat de echte rede dat deze missie niet doorgegaan is, is dat de maan bewoont is door buitenaadsen en dat wij van de maan geschopt zijn en daar niet meer mogen komen.

  Heb ik het Goed?[/quote]
  hoi,ja je hebt het goed.

  0 likes
 24. Hoi allemaal,ja de maan is bewoond,aan de achterzijde van de maan.De maan bewoners leven in de maan.Er zijn klokkeluiders die zeggen dat er aardlingen daar mijn werk deden ik dacht titanium te delven. de appolo,s was een valse vlag.Er zijn daarom ook vanuit het hele universum Et,s gekomen een atoom bom aflaten gaan dat beinvloed het hele universum.Dat is een rede ook waarom ze ons in de gaten hebben gehouden.En kernsilo,s onbruikbaar hebben gemaakt.Militaire klokkenluiders vertellen dit,met gevaar voor eigen leven.Armstrong heeft gezien dat de maan bewoonbaar is en waser is een klein filmpje hier over,en zie je hem met nog een astronaut een ruine ingaan.Welke soort Et,s op de maan wonen weet ik niet.Gr.Legaal

  0 likes
 25. “Blowing up things is cool”, zei ook Obama al naar aanleiding van zijn medewerking aan een uitzending van Mythbusters, maar het opblazen van de maan moet je natuurlijk inderdaad met een korreltje zout nemen.

  Evengoed is het gevolg hiervan (als opblazen zou lukken) trouwens al wel eens realistisch verfilmd in de remake uit 1997 van “The Time Machine”:

  http://www.youtube.com/watch?v=kiCHjfXP9_M

  0 likes
 26. Fijn te lezen dat ze deze onzalige plannen cancelden. Zou trouwens best kunnen dat de USSR hier ook mee bezig was, maar daar klappen toch wat minder mensen uit de school 😉

  De maan ‘opblazen’ is waarschijnlijk wat overdreven, een kratertje erin slaan was wellicht gelukt (als t ding idd aangekomen zou zijn…), maar de maan vernietigen was toch echt te hoog gegrepen 🙂

  Overigens was de luchtmacht wel bereikbaar, toen het AP zw hiernaar vroeg, maar weigerde ze commentaar te geven.

  0 likes
 27. [quote name=”Hunting Wolf”]

  Hormonaal of niet het is en blijft dezelfde cyclus.Niet iedereen is op het zelfde tijdstip vruchtbaar of ongesteld,en dat doen de hormonen maar verteld niet over de cyclus, dezelfde als de maan.Die gelijk is aan de vruchtbaarheids cyclus kwa dagen en telling.[/quote]

  Haha, daar klopt niks van. Er zijn veel vrouwen met een cyclus van een paar dagen minder of meer dan 28, hun cyclus loopt dus hun hele vruchtbare leven niet synchroon met de maan.
  Deze cycli hebben echt niets met elkaar te maken.

  0 likes
 28. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]Eb en vloed waren verdwenen en het kindertjes krijgen was niet meer aan de orde.De menstruatie cyclus welke dezelfde is als de maancyclus had gezorgd voor een kinderloze aarde.[/quote]

  dat eerste is grotendeels juist, dat tweede helemaal niet. Dat is hormonaal bepaald. De maan heeft daar niets mee te maken.

  De maan laten ontploffen is onzin. Ze zouden er op z’n best een paar stukken kunnen afschieten, die dan mogelijks op onze kop terecht kunnen komen. En omdat ze neit kunnen bepalen waar die stukken terecht zouden komen, is er ook geen kans dat ze dat ooit zullen doen.[/quote]
  Hormonen zijn de signaaldragers in o.a het menselijk lichaam. Waardoor worden deze aangestuurd? activiering van een hormoon is geen willekeur.. Mogelijk is er een correlatie tussen deze begrippen.

  0 likes
 29. [quote name=”Evolva”]1 woord = LOL :-)[/quote]
  Ik weet niet of je het weet maar LOL is geen woord, dat zijn er 3.

  0 likes
 30. [quote name=”investigator”][quote name=”robert”]er zijn diverse bronnen die zeggen dat de maan een niet natuurlijke planeet/object is, dat weten de meeste van ons luister naar david icke die deze info ook meld. en dat er groene maanmannetjes wonen met tandjes die ons in de matrix houden, (george kasavillas)enz enz dus mischien moeten ze alsnog de maan opblazen, nodig hebben we het ook niet geloof ik, zijn we gelijk van het eb en vloed fenomeen enz af ook lekker rustig toch.[/quote]

  Geen betrouwbare bronnen! David icke heeft echt serieuze problemen net als Billy meijer. JA ik heb ze onderzocht. Big hoax en ondertussen hebben ze aandacht en zijn ze rijk. Bij david had ik nog mijn twijfels en was ik openminded totdat ik zijn laatste interview zag bij conspiracy heorie.[/quote]
  maar die jesse ventura gelooft al helemaar niet in iets buiten deze dimensie dus dat Icke daar niet mee kon praten verbaast me niet, maar en zijn zat andere die de maan melden als niet cosher.

  0 likes
 31. [quote name=”Marjolein”][quote name=”Hunting Wolf”]

  Hormonaal of niet het is en blijft dezelfde cyclus.Niet iedereen is op het zelfde tijdstip vruchtbaar of ongesteld,en dat doen de hormonen maar verteld niet over de cyclus, dezelfde als de maan.Die gelijk is aan de vruchtbaarheids cyclus kwa dagen en telling.[/quote]

  Haha, daar klopt niks van. Er zijn veel vrouwen met een cyclus van een paar dagen minder of meer dan 28, hun cyclus loopt dus hun hele vruchtbare leven niet synchroon met de maan.
  Deze cycli hebben echt niets met elkaar te maken.[/quote]

  klopt inderdaad niets van. Bij mensen is het inderdaad een min of meer maandelijks fenomeen, maar bij een pak andere zoogdieren is de cyclus geheel anders. En ik vermoed dat de maan toch even snel gaat voor die beesten 🙂

  0 likes
 32. [quote name=”yoyo”] Mogelijk is er een correlatie tussen deze begrippen.[/quote]

  correlatie, ja, causatie, nee.

  0 likes
 33. Robert toch, hoe kom jij aan zoveel fantasie?

  0 likes
 34. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Marjolein”][quote name=”Hunting Wolf”]

  Hormonaal of niet het is en blijft dezelfde cyclus.Niet iedereen is op het zelfde tijdstip vruchtbaar of ongesteld,en dat doen de hormonen maar verteld niet over de cyclus, dezelfde als de maan.Die gelijk is aan de vruchtbaarheids cyclus kwa dagen en telling.[/quote]

  Haha, daar klopt niks van. Er zijn veel vrouwen met een cyclus van een paar dagen minder of meer dan 28, hun cyclus loopt dus hun hele vruchtbare leven niet synchroon met de maan.
  Deze cycli hebben echt niets met elkaar te maken.[/quote]

  klopt inderdaad niets van. Bij mensen is het inderdaad een min of meer maandelijks fenomeen, maar bij een pak andere zoogdieren is de cyclus geheel anders. En ik vermoed dat de maan toch even snel gaat voor die beesten :-)[/quote]
  Discoverychannel levert het bewijs!!Geen maan, geen voortplanting.Maancyclus hetzelfde, als die van de vrouw.Alleen de hormoontjes bepalen!!

  0 likes
 35. [quote name=”legaal”] de maan is bewoond,aan de achterzijde van de maan. welke soort Et,s op de maan wonen weet ik niet.Gr.Legaal[/quote]
  [quote name=”legaal”]Hoi allemaal,ja de maan is bewoond,aan de achterzijde van de maan.De maan bewoners leven in de maan. de appolo,s was een valse vlag.Er zijn daarom ook vanuit het hele universum Et,s gekomen een atoom bom aflaten gaan dat beinvloed het hele universum.Dat is een rede welke soort Et,s op de maan wonen weet ik niet.Gr.Legaal[/quote]

  Dit is gewoon info wat al jarenlang op het internet verspreid is en wat ik allemaal al heb gelezen. Maar je doet alsof dit allemaal feiten zijn. Ik sta er helemaal open voor dat het zo kan zijn. Beter zeg je: er gaan geruchten, of ik heb gelezen. Je probeerd info te verspreiden en ik wil je serieus nemen maar krijg vaak het idee dat je alles voor 100% geloofd. je kun niet weten welk et’s er op de maan zijn want dat staat niet op het net tenzij salusa het ons kan vertellen??
  Mvg

  0 likes
 36. [quote name=”robert”][quote name=”investigator”][quote name=”robert”]er zijn diverse bronnen die zeggen dat de maan een niet natuurlijke planeet/object is, dat weten de meeste van ons luister naar david icke die deze info ook meld[/quote[
  maar die jesse ventura gelooft al helemaar niet in iets buiten deze dimensie dus dat Icke daar niet mee kon praten verbaast me niet, maar en zijn zat andere die de maan melden als niet cosher.[/quote]

  Hoi robert,
  Daar geef ik je ongelijk in. Die man stelt zich zowel openminded als sceptisch op en heeft veel meer gezien en meegemaakt dan de normale mens. Hij krijgt geen fatsoenlijk antwoord van die david icke en wat te denken van die vrouw die denkt dat ze zich kan transformeren naar reptillian. Hij behandeld die mensen nog met respect en geeft ze een kans om bewijs te leveren.

  0 likes
 37. De gemiddelde cyclus van de menstruatie bij de vrouw ligt tussen 28 en 29 dagen.Die van de maan??lunatie is de tijd tussen twee nieuwe manen, ofwel een volledige revolutie van de maan om de aarde ten opzichte van de zon. De synodische maand duurt ongeveer 29,530 588 kalenderdagen, dat wil zeggen: 29 dagen, 12 uren, 44 minuten en 2,8 seconden.Maar er zullen altijd ontkenners blijven dat de gemiddelde tijdsduur van een maancyclus synchroon loopt met die van de maan, met dit verschil dat hormonen de tijdsduur veranderen en beinvloeden.Bovendien leerden wij dit al op de MAVO lessen natuurkunde.

  0 likes
 38. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”yoyo”] Mogelijk is er een correlatie tussen deze begrippen.[/quote]

  correlatie, ja, causatie, nee.[/quote]
  dream on!!Je moet even dit onthouden. Wij samen met de aarde zijn 1 levend organisme, dus zullen de hormonen werken in samenhang met dit organisme.En als je de beïnvloeding van de maan op de zee kent, zo is die er ook op de mens, en op haar hormonen.Je onkent het, omdat je je er nog nooit in hebt verdiept.Maar iets wegschrijven zonder onderzoek te doen is niet slim.

  0 likes
 39. Zonder de maan geen menstruatiecyclus.Dus door wat worden de hormonen van die cyclus aangestuurd??Door de maan!!!!

  0 likes
 40. [quote name=”Killuminati”][quote name=”Evolva”]1 woord = LOL :-)[/quote]
  Ik weet niet of je het weet maar LOL is geen woord, dat zijn er 3.[/quote]
  LOL = Laughing Out Loud, hardop lachen.

  0 likes
 41. [quote name=”Implosion”]Als er geen maan meer is, draait de aarde veel sneller in het rond. zonder de maan is geen leven mogelijk hier op aarde.[/quote]

  fout 🙂
  Het is waar dat de aarde trager gaat draaien vanwege de maan, maar dat is in de zin van vroeger duurde een dag maar 10 uur. In de toekomst duurt een dag 30 uur.
  Het scheelt een paar milliseconden per 100 jaar.

  Als de maan verdwijnt, dan verdwijnt die vertraging, maar de aarde gaat niet sneller draaien.

  Wat wel waar is, en nefast kan zijn voor het leven, is dat de aardas kan kantelen zonder de maan.

  0 likes
 42. Er zou een waarheid in kunnen zitten in dit verhaal, als je beseft dat de maan een ruimteschip is en geplaatst is in een perfecte driehoeksverhouding met de Aarde en de Zon. David Icke kan dit heel mooi uitleggen.. saturnus zou de breedband van bepaalde trillingen zijn die de matrix waarin wij leven in stand houdt.. het niet draaien van de maan heeft hier ook mee te maken!

  0 likes
 43. [quote name=”Hunting Wolf”].Bovendien leerden wij dit al op de MAVO lessen natuurkunde.[/quote]

  dan heb je dat mis geleerd. Wat met zoogdieren die deze cyclus niet volgen? Hoe verklaar je dat?

  Bovendien is de gemiddelde menselijke menstruatiecylus iets tussen de 25 en 35 dagen, met uitschieters van 3 weken aan de ene kant tot 3 maand aan de andere kant (dat is dus allemaal normaal) 🙂
  Dat heeft niets met de maan te maken, maar met de tijd voor de rijping van een eicel en het klaarmaken van het lichaam voor een zwangerschap.

  0 likes
 44. De maanlanding is er wel degelijk geweest niks false flag operation ! Zeker weer zo’n moonhoax believer ?

  0 likes
 45. [quote name=”Aardebewoner”]De titel is de grootste onzin. Als de maan wordt opgeblazen dan gaat het hier oip aarde helemaal mis. De maan is van enorme invloed op het leven hier. De maan opblazen is pure zelfmoord. Ik weet dat er gekke mensen zijn bij de machten achter de schermen maar zo gek. Zelf zouden ze dan ook de sigaar zijn.[/quote]

  Je kunt de maan niet opblazen, evenmin je de aarde op kunt blazen. Er zijn hier al meerdere atoom bommen neergekomen en vele getest en dat zelfs vanuit de ondergrond in de aarde en de aarde is nog steeds niet ontploft. Het is absoluut onmogelijk ! Tja de maan is kleiner dan de aarde maar dan nog. En komt nog bij dat die atoom koppen nog niet zo sterk waren toen.

  0 likes
 46. [quote name=”silversurfer”]Ja ja ik ken de site al een tijdje. En weet dan ook dat de echte rede dat deze missie niet doorgegaan is, is dat de maan bewoont is door buitenaadsen en dat wij van de maan geschopt zijn en daar niet meer mogen komen.

  Heb ik het Goed?[/quote]
  Ik denk niet dat je het goed hebt, wat denk je zelf ?

  0 likes
 47. Als je nog niet wakker bent en in de overtuiging zit dat dit leven hier op Aarde werkelijkheid is dan idd is die maan heel belangrijk voor je.. maar de Aarde is een gevangenisplaneet en de maan is een werktuig om die matrix in stand te houden..Tijdens volle maan gebeuren er de meest criminele handelingen en dat is niet voor niets, mensen die zich laten leiden door de aanwezigheid van de maan staan als het ware onder mind-control!

  0 likes
 48. [quote name=”Trudy”] maar de Aarde is een gevangenisplaneet en de maan is een werktuig om die matrix in stand te houden..[/quote]

  welk kleur van pilletje moesten we weer nemen om uit de matrix te geraken?

  [quote name=”Trudy”]Tijdens volle maan gebeuren er de meest criminele handelingen en dat is niet voor niets, [/quote]

  inderdaad, dat is omdat er dan veel meer licht is dan anders 🙂

  0 likes
 49. amerika, pfff wat voor “straffe” verhalen gaan we hier nog van horen? de mensheid is achterlijk, met “den amerikaan” als koploper met lengtes voorsprong op de rest!!!

  0 likes
 50. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Trudy”] maar de Aarde is een gevangenisplaneet en de maan is een werktuig om die matrix in stand te houden..[/quote]

  welk kleur van pilletje moesten we weer nemen om uit de matrix te geraken?

  [quote name=”Trudy”]Tijdens volle maan gebeuren er de meest criminele handelingen en dat is niet voor niets, [/quote]

  inderdaad, dat is omdat er dan veel meer licht is dan anders :-)[/quote]
  Ja was het maar zo simpel.. nee het heeft alles met trilling te maken en het toelaten ervan!

  0 likes
 51. [quote name=”Trudy”]Er zou een waarheid in kunnen zitten in dit verhaal, als je beseft dat de maan een ruimteschip is en geplaatst is in een perfecte driehoeksverhouding met de Aarde en de Zon. David Icke kan dit heel mooi uitleggen.. saturnus zou de breedband van bepaalde trillingen zijn die de matrix waarin wij leven in stand houdt.. het niet draaien van de maan heeft hier ook mee te maken![/quote]

  het is heel jammer voor u, maar de maan draait wel degelijk.
  Misschien eens een astronomieboek lezen, in plaats van tijd te verdoen met Icke en consoorten…

  0 likes
 52. [quote name=”legaal”][quote name=”silversurfer”]Ja ja ik ken de site al een tijdje. En weet dan ook dat de echte rede dat deze missie niet doorgegaan is, is dat de maan bewoont is door buitenaadsen en dat wij van de maan geschopt zijn en daar niet meer mogen komen.
  Heb ik het Goed?[/quote]
  hoi,ja je hebt het goed.[/quote]
  Hoi, Hoi ,Hoi

  0 likes
 53. kan je zien dat dat land gestoord is
  wat ze nog allemaal niet hebben gedaan wat wij niet weten ben benieuwd of het binnen kort uit komt of we het te weten komen maar denk dat ze toen al in de gaten gehouden werden door de et ,s

  0 likes
 54. [quote name=”Trudy”]
  Ja was het maar zo simpel.. nee het heeft alles met trilling te maken en het toelaten ervan![/quote]

  ik zou denken dat het meer met breekijzers en valse sleutels te maken heeft…

  0 likes
 55. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Trudy”]Er zou een waarheid in kunnen zitten in dit verhaal, als je beseft dat de maan een ruimteschip is en geplaatst is in een perfecte driehoeksverhouding met de Aarde en de Zon. David Icke kan dit heel mooi uitleggen.. saturnus zou de breedband van bepaalde trillingen zijn die de matrix waarin wij leven in stand houdt.. het niet draaien van de maan heeft hier ook mee te maken![/quote]

  het is heel jammer voor u, maar de maan draait wel degelijk.
  Misschien eens een astronomieboek lezen, in plaats van tijd te verdoen met Icke en consoorten…[/quote]

  De maan draait wel om de aarde, maar niet over haar eigen as zoals planeten het doen. Dat is ook de reden waarom we altijd maar één kant van de maan zien.

  0 likes
 56. Gebeurt er niks op 21 december 2012
  dan is het wel !
  De maan laten ontploffen en kijken hoe onze natuur er op reageert !

  0 likes
 57. [quote name=”Koos”]
  De maan draait wel om de aarde, maar niet over haar eigen as zoals planeten het doen. Dat is ook de reden waarom we altijd maar één kant van de maan zien.[/quote]

  fout 🙂
  De maan draait één maal om haar as in precies één omloop rond de aarde.

  Dit is de meest bevattelijke uitleg die ik op korte tijd kon vinden: http://www.betavak.nl/stelsel.htm

  0 likes
 58. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Koos”]
  De maan draait wel om de aarde, maar niet over haar eigen as zoals planeten het doen. Dat is ook de reden waarom we altijd maar één kant van de maan zien.[/quote]

  fout 🙂
  De maan draait één maal om haar as in precies één omloop rond de aarde.

  Dit is de meest bevattelijke uitleg die ik op korte tijd kon vinden: http://www.betavak.nl/stelsel.htm%5B/quote%5D
  Is inderdaad fout maar heeft wel tot gevolg datgene wat hij in zijn foute redenatie concludeert:dat dezelfde zijde altyd naar de aarde is gericht en de ,backside, altyd aan ons zicht onttrokken
  blijft.

  0 likes
 59. Dhr Why: Uw woorden:Wat wel waar is, en nefast kan zijn voor het leven, is dat de aardas kan kantelen zonder de maan.
  …………………………………………………………………………………………………………..Dat kan de aarde ook MET haar maan. Namelijk als de as van de aarde in zo,n stand staat, bv 23 graden stand, en de maan met haar zwaartekracht aan de juiste kant van de aarde trekt.Ik wil maar even zeggen dat zo,n maanstand mogelijk is, en dan kantelt de aardas zich alsnog.Bovendien gaat de maan per jaar ongeveer 10 centimeter verder van de aarde weg.

  0 likes
 60. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Trudy”]
  Ja was het maar zo simpel.. nee het heeft alles met trilling te maken en het toelaten ervan![/quote]

  ik zou denken dat het meer met breekijzers en valse sleutels te maken heeft…[/quote]
  Ach de bijbel heeft het al over maanzieke mensen.Het lichaam bestaat uit 75% vocht, en net als dat de maan eb en vloed veroorzaakt, zo veroorzaakt het springvloed op een volle maan.De invloed van de maan speelt dus ook in op het menselijk vocht, met dit verschil het hart reguleerd.Maar de invloed is en blijft.Deze reactie is ook voor TRUDY.En wat sleutels en toelaten hier mee van doen heeft is mij abakadabra!!

  0 likes
 61. [quote name=”Hunting Wolf”]Dhr Why: Uw woorden:Wat wel waar is, en nefast kan zijn voor het leven, is dat de aardas kan kantelen zonder de maan.
  …………………………………………………………………………………………………………..Dat kan de aarde ook MET haar maan. Namelijk als de as van de aarde in zo,n stand staat, bv 23 graden stand, en de maan met haar zwaartekracht aan de juiste kant van de aarde trekt.Ik wil maar even zeggen dat zo,n maanstand mogelijk is, en dan kantelt de aardas zich alsnog.Bovendien gaat de maan per jaar ongeveer 10 centimeter verder van de aarde weg.[/quote]

  nee 🙂
  Waarom het nee is zou je begrijpen als je je zzns bezighoud met wat elementaire fysica. De mechanica van Newton is ruim voldoende.
  Ik kan het ook uitleggen, maar dan heb ik hier wel wat van die vakjes nodig.

  0 likes
 62. [quote name=”Boon”]
  Is inderdaad fout maar heeft wel tot gevolg datgene wat hij in zijn foute redenatie concludeert:dat dezelfde zijde altyd naar de aarde is gericht en de ,backside, altyd aan ons zicht onttrokken
  blijft.[/quote]

  dat is iets wat we al een tijdje weten, nietwaar?

  0 likes
 63. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Ach de bijbel heeft het al over maanzieke mensen.Het lichaam bestaat uit 75% vocht, en net als dat de maan eb en vloed veroorzaakt, zo veroorzaakt het springvloed op een volle maan.De invloed van de maan speelt dus ook in op het menselijk vocht, met dit verschil het hart reguleerd.Maar de invloed is en blijft.Deze reactie is ook voor TRUDY.En wat sleutels en toelaten hier mee van doen heeft is mij abakadabra!![/quote]

  de bijbel is een sprookjesboek.
  En de invloed die de aantrekkingskracht van de maan op mensen heeft is verwaarloosbaar. Je moet eens bijlezen over eb en vloed, dan zul je dat misschien ook snappen 🙂
  En een hint: aantrekking is afhankelijk van de massa’s die erbij betrokken zijn, in dit geval, die van de maan, de aarde en de mens. Ook is aantrekking omgekeerd evenredig aan het kwadraat van de afstand.

  Die sleutels, je moet de ganse conversatie lezen.

  0 likes
 64. [quote name=”Hunting Wolf”]Dhr Why: Uw woorden:Wat wel waar is, en nefast kan zijn voor het leven, is dat de aardas kan kantelen zonder de maan.
  …………………………………………………………………………………………………………..Dat kan de aarde ook MET haar maan. Namelijk als de as van de aarde in zo,n stand staat, bv 23 graden stand, en de maan met haar zwaartekracht aan de juiste kant van de aarde trekt.Ik wil maar even zeggen dat zo,n maanstand mogelijk is, en dan kantelt de aardas zich alsnog.Bovendien gaat de maan per jaar ongeveer 10 centimeter verder van de aarde weg.[/quote]
  Maar dan is er toch geen verband met de menstruatiecyclus van vrouwen?

  0 likes
 65. [quote name=”Margo”]
  Maar dan is er toch geen verband met de menstruatiecyclus van vrouwen?[/quote]

  geen enkel, zoals ik al een paar keer aangegeven heb 🙂

  0 likes
 66. [quote name=”Dr. Wh”][quote name=”Margo”]
  Maar dan is er toch geen verband met de menstruatiecyclus van vrouwen?[/quote]

  geen enkel, zoals ik al een paar keer aangegeven heb :-)[/quote]
  Maanziekte of lunatisme is een vermeende ziekte waarbij mensen stemmingswisselingen zouden ervaren wanneer de maan in zijn cyclus de toestand van volle maan heeft bereikt. Ook werd slaapwandelen in verband gebracht met maanziekte.27,321 661 dagen de rotatie van de maan zelf.voor de aarde betekend dit 29 dagen, 12 uren, 44 minuten en 2,8 seconden.De menstruatiecyclus;De gemiddelde duur van een normale menstruatiecyclus bedraagt 25 tot 35 dagen Het verloop wordt gecoördineerd door hormonen.De hormonen worden beïnvloed door de maan.Discoverychannel vermeld het in een documantaire over de maan, en als die er niet meer zou zijn, en de gevolgen.Wordt vast nog wel weer een keer herhaald.Discoverychannel kennende.

  0 likes
 67. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Dr. Why”][quote name=”Trudy”]
  Ja was het maar zo simpel.. nee het heeft alles met trilling te maken en het toelaten ervan![/quote]
  Ach de bijbel heeft het al over maanzieke mensen.Het lichaam bestaat uit 75% vocht, en net als dat de maan eb en vloed veroorzaakt, zo veroorzaakt het springvloed op een volle maan.De invloed van de maan speelt dus ook in op het menselijk vocht, met dit verschil het hart reguleerd.Maar de invloed is en blijft.Deze reactie is ook voor TRUDY.[/quote]
  De Bijbel.. sorry ik kan niet relateren aan de Bijbel simpelweg omdat ik niet geloof in die onzin, God heeft de mens geschapen..jaja en die navel die is er vanzelf ingekomen, echt! Mensen die vandaag de dag de bijbel nodig hebben om waarheid te vinden, zeg ik begin met mediteren en geloof alleen in jezelf.Je bent een Spiritueel Wezen bezig met een menselijke ervaring!

  0 likes
 68. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Maanziekte of lunatisme is een vermeende ziekte waarbij mensen stemmingswisselingen zouden ervaren [/quote]

  correct: VERMEENDE ziekte 🙂

  [quote name=”Hunting Wolf”]
  De gemiddelde duur van een normale menstruatiecyclus bedraagt 25 tot 35 dagen.[/quote]

  Ik zie dat je de periode al wat aangepast hebt ten opzicht van je vorige berichten. Het is nog steeds niet correct, je bent de uitschieters vergeten. Je bent ook vergeten te zeggen hoe dat zit bij andere zoogdieren die een andere cyclus hebben.

  [quote name=”Hunting Wolf”]
  De hormonen worden beïnvloed door de maan.[/quote]

  Onzin. Maar je mag me de link naar de wetenschappelijke papers doorsturen waarin je uitspraak wordt ondersteund.

  0 likes
 69. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Discoverychannel vermeld het in een documantaire over de maan, en als die er niet meer zou zijn, en de gevolgen.[/quote]

  Discoverychannel is even wetenschappelijk als de meeste youtube filmpjes. De bedoeling is kijkers lokken, niet noodzakelijk correcte wetenschap brengen. Lunatisme is veel aantrekkelijker dan de droge vaststelling dat al die folklore gewoon nonsens is

  0 likes
 70. [quote name=”Dr. Wh”][quote name=”Boon”]
  Is inderdaad fout maar heeft wel tot gevolg datgene wat hij in zijn foute redenatie concludeert:dat dezelfde zijde altyd naar de aarde is gericht en de ,backside, altyd aan ons zicht onttrokken
  blijft.[/quote]

  dat is iets wat we al een tijdje weten, nietwaar?[/quote]
  Ik zeg ook niet dat we dat niet al een tijd weten [geen woorden in de mond leggen],maar wees dan volledig in je reactie.Nu lijkt het alsof hij het helemaal bij het verkeerde eind heeft.
  🙂

  0 likes
 71. [quote name=”Boon”]
  Ik zeg ook niet dat we dat niet al een tijd weten [geen woorden in de mond leggen],maar wees dan volledig in je reactie.Nu lijkt het alsof hij het helemaal bij het verkeerde eind heeft.
  :-)[/quote]

  als hij de link volgt, dan krijgt hij de ganse uitleg, inclusief die conclusie. Dat was meer dan volledig.

  Ik ontken ook nergens dat we altijd dezelfde kant van de maan zien [geen woorden in de mond leggen].

  0 likes
 72. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Discoverychannel vermeld het in een documantaire over de maan, en als die er niet meer zou zijn, en de gevolgen.[/quote]

  Discoverychannel is even wetenschappelijk als de meeste youtube filmpjes. De bedoeling is kijkers lokken, niet noodzakelijk correcte wetenschap brengen. Lunatisme is veel aantrekkelijker dan de droge vaststelling dat al die folklore gewoon nonsens is[/quote]
  Bekijk die nonsens dan maar eens, en oordeel dan eens opnieuw.Je denkt alles te weten, maar mist het zien van die documantaire waar je al wel een oordeel over hebt.Hoe kun je nu een mening hebben, als je iets nog nooit hebt gelezen of gezien?Niet dus.Bovendien maak je de astrologie beoefenaars voor leugenaar uit door te zeggen dat de maan geen invloed op de mens heeft.Maar eb en vloed wel toegeeft, en dat terwijl de mens uit 75% water bestaat met een pomp er tussen.Nee dat heet folklore zijn uw woorden.

  0 likes
 73. Trudy: De bijbel zie ik als een astronomieboek die ons verteld dat wij eigenlijk buitenaardsen zijn.Want als God alles heeft geschapen, de zon de maan en de sterren, wie heeft God dan gemaakt?Einde bijbel.Begin hoe is de mens er gekomen?En astronomie in Mythen verteld.En Gods kerk is buiten.

  0 likes
 74. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Boon”]
  Ik zeg ook niet dat we dat niet al een tijd weten [geen woorden in de mond leggen],maar wees dan volledig in je reactie.Nu lijkt het alsof hij het helemaal bij het verkeerde eind heeft.
  :-)[/quote]

  als hij de link volgt, dan krijgt hij de ganse uitleg, inclusief die conclusie. Dat was meer dan volledig.

  Ik ontken ook nergens dat we altijd dezelfde kant van de maan zien [geen woorden in de mond leggen].[/quote]
  Uit jouw oorspronkelijke reactie[omdat je onvolledig bent] zou iemand kunnen opmaken dat de ,backside, vd maan dan wel by tyd en wyle vanf de aarde te zien is.
  hy moet eerst jouw link volgen om te weten dat het laatste deel van zyn bewering correct is. Had je ook gewoon even kunnen zeggen.Maar om iemand anders een keer voor een deel een punt te laten i s blykbaar jouw eer te na.
  En ik leg geen woorden in de mond,jouw onvolledigheid suggereert dat.

  0 likes
 75. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Bekijk die nonsens dan maar eens, en oordeel dan eens opnieuw…[/quote]

  Ik hoef die documentaire niet te zien omdat ik weet hoe ‘t in elkaar zit. En als wat jij hier schrijft uit die documentaire komt, dan is die documentaire onzin.

  Ik weet zeker niet alles, maar ik weet een hele boel. En zeker over astronomie en fysica.

  Astrologie is inderdaad onzin.

  Zoals al eerder gezegd, bekijk wat elementaire fysica, en dan zul je zelf wel zien dat de aantrekkingskracht van de maan zero invloed heeft op de mens.

  0 likes
 76. [quote name=”Hunting Wolf”]Trudy: De bijbel zie ik als een astronomieboek die ons verteld dat wij eigenlijk buitenaardsen zijn.Want als God alles heeft geschapen, de zon de maan en de sterren, wie heeft God dan gemaakt?Einde bijbel.Begin hoe is de mens er gekomen?En astronomie in Mythen verteld.En Gods kerk is buiten.[/quote]

  Misschien moet je eens een echt astronomieboek ter hand nemen. Je zult een pak bijleren 🙂

  0 likes
 77. [quote name=”Boon”]
  Uit jouw oorspronkelijke reactie[omdat je onvolledig bent] zou iemand kunnen opmaken dat de ,backside, vd maan dan wel by tyd en wyle vanf de aarde te zien is.
  hy moet eerst jouw link volgen om te weten dat het laatste deel van zyn bewering correct is. Had je ook gewoon even kunnen zeggen.Maar om iemand anders een keer voor een deel een punt te laten i s blykbaar jouw eer te na.
  En ik leg geen woorden in de mond,jouw onvolledigheid suggereert dat.[/quote]

  Mijn oorspronkelijke reactie was inclusief de link 🙂
  Die was dus bijzonder volledig, er was zelfs een pak meer informatie dan nodig.

  Maar je mag je punt hebben. Ik heb er al genoeg 🙂

  0 likes
 78. [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Hunting Wolf”]Trudy: De bijbel zie ik als een astronomieboek die ons verteld dat wij eigenlijk buitenaardsen zijn.Want als God alles heeft geschapen, de zon de maan en de sterren, wie heeft God dan gemaakt?Einde bijbel.Begin hoe is de mens er gekomen?En astronomie in Mythen verteld.En Gods kerk is buiten.[/quote]

  Misschien moet je eens een echt astronomieboek ter hand nemen. Je zult een pak bijleren :)[/quote]
  als astonomie bestuderen al mijn hobby is, wat zou ik dan dagelijks op mijn pc bezoeken?www.spaceweather.com http://www.astronieuws.nl en ga maar door.Bovendien heb ik nog een pc aan het werk, die voor mij ionogrammen laat zien, zodat ik de conditie,s kan zien aankomen, omdat ik Radiozendamateur ben met licentie.Ik beveel je toch die documantaire aan die je weigert, omdat je wil,zo enorm steigert

  0 likes
 79. [quote name=”Hunting Wolf”]
  als astonomie bestuderen al mijn hobby is, wat zou ik dan dagelijks op mijn pc bezoeken?…[/quote]

  wel, je kunt wel interesse hebben in die sites, maar het is wel duidelijk dat je de wiskunde en de fysica die erachter zit niet snapt.

  Dat je radioamateur bent is leuk. Daar moet je een examentje voor doen dat ongeveer niets met astronomie te maken heeft. En waarom je de ionosfeer erbij sleurt is mij niet erg duidelijk. Dat weerkaatsing van radiogolven wijzigt door wat al dan niet van buiten de atmosfeer op ons afkomt heeft niets met aantrekkingskracht te maken.

  Kijk, ik vind het fijn dat je wilt bijleren over dingen, maar ga dan op zoek naar betere bronnen dan discoverychannel. Het enige wat je daar kunt uithalen is dat je iets hoort wat je nog niet wist, en dan kun je het zelf verder uitdiepen.

  0 likes
 80. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Bekijk die nonsens dan maar eens, en oordeel dan eens opnieuw.Je denkt alles te weten, maar mist het zien van die documantaire waar je al wel een oordeel over hebt.Hoe kun je nu een mening hebben, als je iets nog nooit hebt gelezen of gezien?Niet dus.[/quote]

  @Hunting Wolf: Er werd gevraagd of ik soms Hunting Wolf was. 😀 Gezien jouw reactie op Dr. Why snap ik dit vergelijk.

  0 likes
 81. Dan maar de Lcross Missie om een bom op de maan te exploderen. Dat allemaal voor wetenschappelijk onderzoek of er water/bevroren water op de maan is, jaja. Kwam zeer amateuristisch over en op het moment zelf storing (ik heb ‘s middags live gekeken) Check 2:46 😀 geen high five voor de man met het rode hemd.

  0 likes
 82. [quote name=”Statiefje”][quote name=”Hunting Wolf”]
  Bekijk die nonsens dan maar eens, en oordeel dan eens opnieuw.Je denkt alles te weten, maar mist het zien van die documantaire waar je al wel een oordeel over hebt.Hoe kun je nu een mening hebben, als je iets nog nooit hebt gelezen of gezien?Niet dus.[/quote]

  @Hunting Wolf: Er werd gevraagd of ik soms Hunting Wolf was. 😀 Gezien jouw reactie op Dr. Why snap ik dit vergelijk.[/quote]
  Wat raar dat jij vergeleken wordt met mij.Jij bent immers veel inteligenter?

  0 likes
 83. Dr Why: Wiskunde heb ik op school laten vallen omdat ik daar slecht in was.Fysica was net even beter.En ik kan het eens met je zijn dat discoverychannel niet de meest betrouwbare zender is op de tv.Overigens kijk ik zelden tv.Meestal hooguit voor het nieuws.Maar je zou die documantaire toch eens moeten zien.Als dat van de menstruatiecyclus dan niet klopt, zullen er in die docu meerdere dingen worden vermeld, die niet op waarheid berusten.Jammer voor mij dat het weer de tv is, die mij er dan heeft ingeluisd, zodat ik werkelijk begin te overdenken, hem echt in de kliko te gooien.

  0 likes
 84. [quote name=”Hunting Wolf”]
  Wat raar dat jij vergeleken wordt met mij.Jij bent immers veel inteligenter?[/quote]

  Intelligenter?! Daar kan ik niet over oordelen.

  0 likes
 85. [quote name=”Hunting Wolf”]Dr Why: Wiskunde heb ik op school laten vallen omdat ik daar slecht in was.Fysica was net even beter.En ik kan het eens met je zijn dat discoverychannel niet de meest betrouwbare zender is op de tv.Overigens kijk ik zelden tv.Meestal hooguit voor het nieuws.Maar je zou die documantaire toch eens moeten zien.Als dat van de menstruatiecyclus dan niet klopt, zullen er in die docu meerdere dingen worden vermeld, die niet op waarheid berusten.Jammer voor mij dat het weer de tv is, die mij er dan heeft ingeluisd, zodat ik werkelijk begin te overdenken, hem echt in de kliko te gooien.[/quote]

  Waarschijnlijk had je gewoon een slechte leraar. Ik ben nog niemand tegengekomen met een normale intelligentie die het niet snapte als ik iets wiskundigs uitleg.

  TV is vooral amusement. Ik heb al 25 jaar ofzo geen TV meer, ik heb niet het gevoel dat ik iets mis.

  0 likes
 86. [quote name=”Statiefje”]Dan maar de Lcross Missie om een bom op de maan te exploderen. Dat allemaal voor wetenschappelijk onderzoek of er water/bevroren water op de maan is, jaja. Kwam zeer amateuristisch over en op het moment zelf storing (ik heb ‘s middags live gekeken) Check 2:46 😀 geen high five voor de man met het rode hemd.[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=K2Q1GRDpYPE
  [/quote]

  0 likes
 87. [quote name=”Statiefje”]Dan maar de Lcross Missie om een bom op de maan te exploderen. Dat allemaal voor wetenschappelijk onderzoek of er water/bevroren water op de maan is, jaja. Kwam zeer amateuristisch over en op het moment zelf storing (ik heb ‘s middags live gekeken) Check 2:46 😀 geen high five voor de man met het rode hemd.[/quote]

  nou, doe het dan gewoon zelf, als je ‘t beter kunt.

  0 likes
 88. Kan aan mij liggen, maar volgens mij zijn er minimaal 2 stoffen benodigd om een ontploffing te veroorzaken.
  Reductor en oxidator, Reductor in deze zal het gesplitste kernmateriaal zijn… Maar de oxidator (lees zuurstof) is verre van aanwezig in een vacuum atmosfeer.

  Dus mijn inziens een mislukking van een missie bij voorbaat, gelukkig!!

  0 likes
 89. [quote name=”Haiku”]Kan aan mij liggen, maar volgens mij zijn er minimaal 2 stoffen benodigd om een ontploffing te veroorzaken.
  Reductor en oxidator, Reductor in deze zal het gesplitste kernmateriaal zijn… Maar de oxidator (lees zuurstof) is verre van aanwezig in een vacuum atmosfeer.

  Dus mijn inziens een mislukking van een missie bij voorbaat, gelukkig!![/quote]

  Zuurstof is verijst bij chemische reacties, zoals bij het verbranden van hout.
  Kernreacties zijn een compleet ander soort reactie, waarbij de reacties plaatsvinden tussen subatomaire deeltjes in de cel van de atomen zelf.
  Een voorbeeld is de zon, waar continu kernreacties plaatsvinden en slechts een minimale hoeveelheid zuurstof aanwezig is.

  Bron: http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20110604081832AAl2DbV

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Gevaar Corona

Coronacrisis hier in Spanje (met GRATIS sessie!)

De meeste mensen weten wel dat ik, ...

kaag

Kaag (D66) geeft Afrika 100 miljoen voor strijd tegen corona. ‘Helemaal van de gekke’

Minister van Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66) trekt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.