CoronaMens en Dier

Marion Koopmans bekritiseerd om ‘gatenkaasmodel’ corona: ‘Ophouden met dit geneuzel’

Help anderen door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Het coronavirus is en blijft er, waarschuwt OMT-lid en viroloog Marion Koopmans. Ze verwacht deze herfst een toename van coronagevallen, terwijl de zorg minder speelruimte heeft dan in eerdere periodes.

“De afspraak is: we gaan niet zoveel meer opzij zetten. Dat betekent dat je al eerder het virus moet remmen,” zei ze tegen EenVandaag.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op Twitter vraagt Koopmans aandacht voor het zogeheten gatenkaasmodel van de coronamaatregelen. Daarin zijn maatregelen opgenomen die mensen zelf kunnen treffen en maatregelen die de overheid kan invoeren.

“Er is niet één maatregel die alles vangt, maar als je stapelt, kan er steeds minder virus doorheen. De misinformatiemuis wel wegjagen,” schrijft de viroloog.

Het is klaar

Koopmans krijgt veel kritiek. “Prachtige manier om niet-werkende maatregelen te greenwashen. ‘Draag een toque om je te beschermen tegen het virus. Dat het werkt tegen corona moet je in het geheel van maatregelen zien. Dan werkt een toque wel’,” schrijft waterbouwkundige Auke Terlouw.

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen haalt uit naar de viroloog: “Tijd om dat virus gewoon zijn gang te laten gaan. Ken zoveel medici die dat zeggen. Doe een raampje open en blijf thuis als je ziek bent. Alleen dat remt een beetje af. Het is klaar, mevrouw. ‘Time to move on’. Uw periode in de ‘spotlights’ is over zijn hoogtepunt heen.”

Feitenvrij en wetenschapsvrij

“De misinformatiemuis wegjagen… Kan het gekker? Als er toch een bron van misinformatie is geweest, bent u met uw OMT het wel. Is dit werkelijk uw niveau van wetenschap? Lachwekkend, zo niet bedroevend. Feitenvrij en wetenschapsvrij. Ideologie. Belachelijk!” stelt neuroloog Jan Bonte.

“Met je vaccinatie ter beperking van een besmetting: al sinds begin 2021 is bekend dat vaccinatie in de eerste weken na de prik een toename van de kans op een besmetting laat zien. Hoe kan dat?” vraagt de neuroloog.

Laat ons met rust

Ook advocaat Bart Maes trekt van leer tegen Koopmans. “Er is wel één maatregel die alles vangt: ophouden met dit geneuzel. Het is klaar. Ga terug naar je lab of naar China voor mijn part (daar kun je nog lekker lockdownen en ongegeneerd mondluiers opzetten!) en neem die andere OMT-kwezels mee, maar laat ons met rust!” twittert hij.

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

“Laat ons met rust!”

Ja, en die boodschap zou ik ook de voltallige groep criminelen die zich “regering” durft te noemen willen meegeven. En het WEF erbij.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ook coke gesnoven?

H. Vaes
H. Vaes
1 jaar geleden

Corona is griep….Maar de zogenaamde wetenschappers begrijpen dit niet.

Ron
Ron
1 jaar geleden

Het virus zit volgens mij in het vaccin.
Alleen haden ze niet verwacht dat de bijwerkingen zo snel zouden werken.
Covid-19 is a hoax net als klimaat en stikstof.
Is allemaal agenda 2030.
Deels uitroeien van de wereldbevolking.

Back to top button
120
0
We lezen graag je reactie!x