CoronaMens en Dier

Marion Koopmans bekritiseerd om ‘gatenkaasmodel’ corona: ‘Ophouden met dit geneuzel’

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

Het coronavirus is en blijft er, waarschuwt OMT-lid en viroloog Marion Koopmans. Ze verwacht deze herfst een toename van coronagevallen, terwijl de zorg minder speelruimte heeft dan in eerdere periodes.

“De afspraak is: we gaan niet zoveel meer opzij zetten. Dat betekent dat je al eerder het virus moet remmen,” zei ze tegen EenVandaag.

Op Twitter vraagt Koopmans aandacht voor het zogeheten gatenkaasmodel van de coronamaatregelen. Daarin zijn maatregelen opgenomen die mensen zelf kunnen treffen en maatregelen die de overheid kan invoeren.

“Er is niet één maatregel die alles vangt, maar als je stapelt, kan er steeds minder virus doorheen. De misinformatiemuis wel wegjagen,” schrijft de viroloog.

Het is klaar

Koopmans krijgt veel kritiek. “Prachtige manier om niet-werkende maatregelen te greenwashen. ‘Draag een toque om je te beschermen tegen het virus. Dat het werkt tegen corona moet je in het geheel van maatregelen zien. Dan werkt een toque wel’,” schrijft waterbouwkundige Auke Terlouw.

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen haalt uit naar de viroloog: “Tijd om dat virus gewoon zijn gang te laten gaan. Ken zoveel medici die dat zeggen. Doe een raampje open en blijf thuis als je ziek bent. Alleen dat remt een beetje af. Het is klaar, mevrouw. ‘Time to move on’. Uw periode in de ‘spotlights’ is over zijn hoogtepunt heen.”

Feitenvrij en wetenschapsvrij

“De misinformatiemuis wegjagen… Kan het gekker? Als er toch een bron van misinformatie is geweest, bent u met uw OMT het wel. Is dit werkelijk uw niveau van wetenschap? Lachwekkend, zo niet bedroevend. Feitenvrij en wetenschapsvrij. Ideologie. Belachelijk!” stelt neuroloog Jan Bonte.

“Met je vaccinatie ter beperking van een besmetting: al sinds begin 2021 is bekend dat vaccinatie in de eerste weken na de prik een toename van de kans op een besmetting laat zien. Hoe kan dat?” vraagt de neuroloog.

Laat ons met rust

Ook advocaat Bart Maes trekt van leer tegen Koopmans. “Er is wel één maatregel die alles vangt: ophouden met dit geneuzel. Het is klaar. Ga terug naar je lab of naar China voor mijn part (daar kun je nog lekker lockdownen en ongegeneerd mondluiers opzetten!) en neem die andere OMT-kwezels mee, maar laat ons met rust!” twittert hij.

4.9 110 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
2 maanden geleden

“Laat ons met rust!”

Ja, en die boodschap zou ik ook de voltallige groep criminelen die zich “regering” durft te noemen willen meegeven. En het WEF erbij.

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Ook coke gesnoven?

H. Vaes
H. Vaes
2 maanden geleden

Corona is griep….Maar de zogenaamde wetenschappers begrijpen dit niet.

Ron
Ron
2 maanden geleden

Het virus zit volgens mij in het vaccin.
Alleen haden ze niet verwacht dat de bijwerkingen zo snel zouden werken.
Covid-19 is a hoax net als klimaat en stikstof.
Is allemaal agenda 2030.
Deels uitroeien van de wereldbevolking.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x