CoronaMens en Dier

Marion Koopmans slaat wild om zich heen: ‘Jullie zijn echt van het padje, met je machtsovername’

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Hoogleraar virologie van het Erasmus MC Marion Koopmans mocht woensdag op de radio iets vertellen over het pandemieverdrag van de WHO. Daar werd die dag over gedebatteerd.

Een groot deel van de Kamer twijfelt over dit omstreden verdrag. Het Artsen Collectief, dat niet iets op de radio mocht vertellen, vindt dat Nederland niet akkoord moet gaan met het verdrag. De organisatie, waar duizenden medische professionals bij zijn aangesloten, spreekt van ‘een machtsgreep’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Nationale medisch adviserende instituten moeten leidend blijven in geval van een (dreigende) pandemie,” vindt het Artsen Collectief.

Jullie zijn echt van het padje

Koopmans trekt op sociale media fel van leer tegen de artsen. “Jullie zijn echt van het padje, met je machtsovername,” fulmineert de viroloog. “Tjonge jonge. Waar gaat dit over: laten we eens kijken of het volgende keer beter, eerlijker kan.”

“Wij virologen houden werk zat, zeker op deze manier,” bromt Koopmans.

Statisticus Fritsander Lahr vroeg haar vervolgens waarom ze COVID-vaccinatie promootte voor jonge, gezonde mensen die het niet nodig hadden en zei ze tegelijkertijd niets tegen de dwang die van het coronatoegangsbewijs uitging.

Er kwam een opmerkelijk antwoord: “Zonder de mogelijkheid van vaccinatie van jongeren hadden we nog veel meer long covid gehad.” Koopmans erkende schoorvoetend: “En ja, er zijn ook risico’s.”

Idioot

Ze volgde het debat met argusogen, getuige haar verslag: “Mevrouw Keijzer suggereert dat de WHO een pandemie afroept voor ‘een seizoensgriep’, Van Meijeren ziet in alles een complot, […] het stemt niet erg hoopvol voor een pandemieverdrag moet ik zeggen.”

Koopmans kreeg het ook aan de stok met wetenschapper Simon Goddek, die Nederland recentelijk verruilde voor Brazilië. Hij heeft haar naar eigen zeggen al vaak geconfronteerd met het frauduleuze PCR-protocol, wetenschappelijke corruptie, en haar banden met de Chinese Communistische Partij en het lab in Wuhan. “Ze heeft nooit antwoord gegeven.”

koopmans

Daar kwam verandering in toen hij haar een ‘heks’ had genoemd nadat ze zich had uitgesproken voor het pandemieverdrag. Haar reactie: “Idioot.”

“Dan laat je jezelf kennen,” merkt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 203 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bezorgde burger
bezorgde burger
18 dagen geleden

Is Koopmans nageslacht van Mengele? Just asking

roro 237
roro 237
17 dagen geleden

Lelijk als de nacht!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
17 dagen geleden

Wanneer wordt deze koopmans opgepakt voor de medeplichtig aan de GENOCIDE AGENDA.. ??

Gene
Gene
17 dagen geleden

Het blijft voor mij een raadsel waarom mensen beroep doen op dierenartsen, en die ook geloven zoals de witte jassen der geneeskunde!

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x