CoronaBuitenland

YouTube censureert maidenspeech van politicus, kijken dus: ’30 minuten aan waarheidsbommen’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

“30 minuten aan waarheidsbommen.” Zo omschreef een Twittergebruiker de maidenspeech van John Ruddick in het parlement van de Australische deelstaat New South Wales op 28 juni.

Ruddick zei in het parlement hardop wat veel Australiërs al enige tijd zeggen, in eerste instantie alleen ’s avonds aan de keukentafel, maar later steeds meer in het openbaar, op het werk of in de kroeg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

YouTube was er als de kippen bij om de speech van Ruddick te verwijderen. De Liberal Party of Australia zegt dat het voor het eerst in de Australische geschiedenis is dat een maidenspeech van een politicus is gecensureerd door YouTube.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Autoritaire corona-politiestaat

YouTube beweert dat de video in strijd is met haar ‘beleid ten aanzien van medische informatie’.

Wat zei Ruddick zoal in zijn speech? Hij zei dat de overheid van New South Wales een ‘autoritaire corona-politiestaat’ heeft opgetuigd en zich heeft laten beïnvloeden door ‘vaccin-extremisme’.

Wat laten de data zien? Hoe minder vaccins je neemt, hoe minder kans je hebt om in het ziekenhuis of de ic te belanden. Sinds de uitrol van het vaccin is de oversterfte in landen als Australië met 15 tot 20 procent toegenomen, aldus de politicus.

Ruddick zei dat maar weinig mensen de vijfde prik hebben gehaald omdat vele Australiërs iemand kennen die een ernstige bijwerking heeft gehad.

Waanzin

Hij zei dat ivermectine, een medicijn dat in 2015 de Nobelprijs voor de Geneeskunde won, onterecht werd weggezet als ontwormingsmiddel voor paarden.

De politicus vindt het nastreven van de net-zero-economie bovendien ‘waanzin’.

[Zero Hedge]

4.8 210 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Simon
Simon
1 jaar geleden

Youtube, de grootste shit die er is maar we kunnen niet zonder. Maar we kunnen youtube wel raken: installeer b.v. Brave browser en kijk youtube via Brave, geen reclames meer te zien dus ook geen inkomsten voor youtube. Pak ze waar het het meeste pijn doet. Gebruik anders een adblocker, zorg dat je GEEN reclames meer ziet van youtube. Maak er een principekwestie van.

wim
wim
1 jaar geleden

Dus Rutte aast op een baantje hogerop !

Vandaag de vleiende woorden van aartsvijand meneer Wilders , Wilders die Rutte destijds de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd . [Wilders is dus de leermeester van Mark ] Zal hier een veel groter doel in de maak zijn geweest ?

Het zou me ook niets verbazen als net zoals in de rest van Europa een flinke ruk naar rechts wordt gemaakt , dan zal de heer Wilders steeds prominenter in beeld komen om zijn specialiteit uit te oefenen .

Ondanks dat hij best rake punten heeft i, en van Martin Bosma een hoge pet op heb , zie ik in Wilders iemand die toch vooral goed is in haatzaaien .

Ik hoop dat ik het mis heb , maar dat hij jaren in Israel heeft geleefd en daar bepaalde opleidingen heeft gehad , daar maak ik me wel zorgen om .

Links om of rechtsom de hoge heren komen altijd bij hun doelen , wat die doelen ook moge zijn ….

phillippe vdf de coensel
phillippe vdf de coensel
1 jaar geleden

ze mogen allemaal opgepakt worden fauci van ranst osterhuys koopman rutte allemaal je zal het leger nodig hebben

Marc
Marc
1 jaar geleden

Handig van Youtube, dat censureren. Dat trekt alleen nog maar meer aandacht. Youtube, bedankt voor de gratis reclame.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x