CoronaBuitenland

Kijk: Groep politieagenten en ex-soldaten sluit vaccinatiecentrum en roept anderen op hetzelfde te doen

Help door dit met vrienden op je socials te delen!

Een groep politieagenten en ex-militairen heeft een vaccinatiecentrum van de University of the West of England in het Engelse Bristol gesloten.

De groep overhandigde aan de politie een lijst met vergrijpen waar de medewerkers van het vaccinatiecentrum zich schuldig aan zouden hebben gemaakt, waaronder wangedrag in openbaar ambt, het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel en doodslag door grove nalatigheid.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Bewijs is bewijs

“We hebben onweerlegbaar bewijs aan de Avon and Somerset Police gegeven. Mensen raken beschadigd door deze [prikken],” zegt een oud-soldaat in een video. Hij roept op de beelden zoveel mogelijk te verspreiden, aangezien ze worden gecensureerd.

Hij zegt dat de politie in groten getale uitrukte en in eerste instantie dacht dat de groep knettergek was. “Bewijs is bewijs. Het is onweerlegbaar. We hebben het hier over gerenommeerde experts.”

We zijn allemaal misleid

De man, die een legeruniform draagt, roept anderen op hetzelfde te doen. “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We zijn allemaal voorgelogen. We zijn allemaal misleid.”

Op de dag dat het vaccinatiecentrum werd gesloten, stonden er 300 prikafspraken ingepland. Er zouden vooral kinderen worden gevaccineerd. Volgens de ex-soldaat blijft het centrum voorlopig gesloten.

4.8 317 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

172 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
1 jaar geleden

Geweldig

Meine
Meine
1 jaar geleden

woow.

Jacques
Jacques
1 jaar geleden

Eindelijk, het werd nodig tijd. Ik heb me sinds de eerste prikken al afgevraagd waarom er niet dit soort acties door welwetende en welwillende ambtenaren op touw gezet werden.

Alice
Alice
1 jaar geleden

Zo dan. Dapper!! Wie volgt?
Maar de MSM houdt de kaken stijf op elkaar. Uiteraard. Hoe lang blijft deze vuiligheid nog onder de pet? Gooi open die beerput. En snel.

Back to top button
172
0
We lezen graag je reactie!x