CoronaBuitenland

Kijk: Groep politieagenten en ex-soldaten sluit vaccinatiecentrum en roept anderen op hetzelfde te doen

Help door deze info met vrienden op je socials te delen!

Een groep politieagenten en ex-militairen heeft een vaccinatiecentrum van de University of the West of England in het Engelse Bristol gesloten.

De groep overhandigde aan de politie een lijst met vergrijpen waar de medewerkers van het vaccinatiecentrum zich schuldig aan zouden hebben gemaakt, waaronder wangedrag in openbaar ambt, het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel en doodslag door grove nalatigheid.

Bewijs is bewijs

“We hebben onweerlegbaar bewijs aan de Avon and Somerset Police gegeven. Mensen raken beschadigd door deze [prikken],” zegt een oud-soldaat in een video. Hij roept op de beelden zoveel mogelijk te verspreiden, aangezien ze worden gecensureerd.

Hij zegt dat de politie in groten getale uitrukte en in eerste instantie dacht dat de groep knettergek was. “Bewijs is bewijs. Het is onweerlegbaar. We hebben het hier over gerenommeerde experts.”

We zijn allemaal misleid

De man, die een legeruniform draagt, roept anderen op hetzelfde te doen. “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. We zijn allemaal voorgelogen. We zijn allemaal misleid.”

Op de dag dat het vaccinatiecentrum werd gesloten, stonden er 300 prikafspraken ingepland. Er zouden vooral kinderen worden gevaccineerd. Volgens de ex-soldaat blijft het centrum voorlopig gesloten.

4.8 317 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
173 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mart
Mart
5 maanden geleden

Geweldig

Meine
Meine
5 maanden geleden

woow.

Jacques
Jacques
5 maanden geleden

Eindelijk, het werd nodig tijd. Ik heb me sinds de eerste prikken al afgevraagd waarom er niet dit soort acties door welwetende en welwillende ambtenaren op touw gezet werden.

Alice
Alice
5 maanden geleden

Zo dan. Dapper!! Wie volgt?
Maar de MSM houdt de kaken stijf op elkaar. Uiteraard. Hoe lang blijft deze vuiligheid nog onder de pet? Gooi open die beerput. En snel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

173
0
We lezen graag je reactie!x