Homepagina » Mens en Dier » ‘Marion Koopmans heeft banden met Chinese overheid’
koopmans
Foto: Marion Koopmans (BoPhilogirl CC0 1.0)

‘Marion Koopmans heeft banden met Chinese overheid’

Het WHO-team dat in Wuhan onderzoek heeft gedaan naar het coronavirus kon niet vaststellen wat de oorsprong van het virus is, zo werd afgelopen week bekend. Dat het virus afkomstig is uit een laboratorium acht het WHO-team, waar ook Marion Koopmans deel van uitmaakte, ‘extreem onwaarschijnlijk’.

Het team sluit niet uit dat het virus elders is ontstaan en via bevroren voedsel zijn weg naar Wuhan heeft gevonden, een theorie die door China is verspreid. Vrijdag zei WHO-baas Tedros deze week een samenvatting van de bevindingen te zullen publiceren. De Verenigde Staten zeggen de onderzoeksgegevens te willen analyseren.

Er is twijfel ontstaan over de onafhankelijkheid van het team, nu blijkt dat drie hoofdonderzoekers banden hebben met China, meldt Sky News.

Ondermijnt het vertrouwen

Volgens de zender hebben Peter Ben Embarek, Peter Daszak en Marion Koopmans banden met de Chinese overheid. Koopmans was wetenschappelijk adviseur van het CDC in Guangdong. Het feit dat sommige onderzoekers banden hebben met het land dat wordt onderzocht, ondermijnt het vertrouwen in het rapport, zei presentatrice Sharri Markson.

“Het Wuhan Instituut voor Virologie weigerde informatie naar buiten te brengen over de eerste 70 mensen die ziek werden. Er is geen informatie over patiënt nul,” voegde ze toe. “Mogelijk is corona overgesprongen van vleermuis op mens, maar het virus kan ook zijn ontsnapt uit een laboratorium.”

“We hebben onafhankelijke onderzoekers nodig om antwoorden te vinden, geen wetenschappers die ok zijn bevonden door de Chinese overheid,” aldus Markson.

Koopmans spreekt in een reactie van een ‘nieuwe complottheorie’.

[Sky News]
4.8 41 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman
Herman
15 dagen geleden

Gefopt!🤑

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
15 dagen geleden

Omgekochte tirannie !!

Bibi
Bibi
15 dagen geleden

Marion Koopmans is zelf onderdeel van een groot Complot!
Namelijk het elimineren van onze vrijheid!!
Alles hangt aan elkaar van Leugen en Bedrog
Het is misselijk makend!

Karel I
Karel I
Reactie op  Bibi
15 dagen geleden

En ook niet alleen banden met de CCP. Ook met de farma industrie de pcr test producenten. Maar ja alles is tot staatsgeheim verklaard. De top van politiek/media en rivm en andere ngo’s zijn in en in verrot en corrupt tot op het bot.

Waldemar
Waldemar
15 dagen geleden

Alleen dat hoofd al lijkt op een samenzwering. Maar dan op een intellectueel armtierige.

Hans
Hans
Reactie op  Waldemar
15 dagen geleden

Beter niet zo reageren. Als wij het mogen snappen dan ook proberen integer te blijven.

Peters
Peters
Reactie op  Hans
14 dagen geleden

Oke ,maar als klinkt als en het eruit ziet als een vogelverschrikker dan is het dat meestal.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Hans
14 dagen geleden

Op jonge leeftijd worden wij geconditioneerd om mensen niet te beoordelen op hun uiterlijk. Helaas zijn wij daardoor verleerd gezichtsuitdrukking, lichaamstaal en oogopslag te lezen.

marina
marina
Reactie op  Lange Fries
14 dagen geleden

Ik lees daaruit, ze geniet van macht en toen ze terugkwam uit China, zie je een V-teken met haar vingers. Geheel ongepast voor een wetenschapper.

Rob
Rob
Reactie op  Waldemar
15 dagen geleden

Samenzwering: Eén zweer, vele zweren die samen gaan. Als al die zweren met elkaar verweven raak krijg je één grote zweer, de samenzwering. Als je je een aantal zweren op dat gezicht voorstelt die steeds groter worden dan is dat hele hoofd uiteindelijk een keer één grote zweer. Zo werkt dat in de wereld ook met grote hoeveelheden individuele zweren (machthebbers die het leven kapot maken). Samen vormen die ook één grote zweer die het hele leven vernietigt. De kern van die zweer is het kwaad zelf en daar maken ze allemaal deel van uit. En dan wordt er ook wel gezegd dat bepaalde individuen op de planeet het kwaad zijn.

andré
andré
Reactie op  Waldemar
15 dagen geleden

Niet zo aardig en doet ook niet ter zake.
Heel waarschijnlijk is zij ten goeder trouw.
Mogelijk mist ze kennis wat haar ook weer bruikbaar maakt …(kijk svp niet naar De mens maar denk groter) En wat haar kapsel betreft , prachtig toch! Laat alle mensen van haar leeftijd er maar een feest van maken ,we zijn mens door de uitzondering!
Wij hebben hier in la “douce” France een erg bekent arts die er ook erg orgineel uitzien en daar op “beoordeeld” wordt door de main straim media , maar dat spel gaan wij niet spelen ! Geen verdeel en heers!
Al het goede en positiefs gewenst !

Monique
Monique
15 dagen geleden

Tuurlijk spreekt Koopmans van een nieuwe complottheorie, ik zeg uit de functie zetten en nooit meer aan de slag als wetenschapper. Vervolgens op een onbewoond eiland zetten met een groot hek er om heen! En dan druk ik me nog netjes uit!

Marco
Marco
15 dagen geleden

Wat kan dat mens liegen, maar zijn we gewend van zulke misbaksels, excuus dat ik het zo zeg, maar geen ander word voor op machtsgeil belust mens

rop
rop
15 dagen geleden

Al zal men een oorzaak vinden, het lost het probleem er niet mee op ,alleen een oplossing brengt een zondebok in beeld ,of het laboratorium? of de vleermuis? wel is het zo dat het wereldwijd een overdosis aan het hele gebeuren is toegevoegd, een overdosis van overdrevenheid, gestimuleerd door angst makende overheden, een massale vele burgers met een dosis angst hebben opgezadeld, de angst is eigenlijk een soort verslaving, vele raken erdoor Besmet.

Martin
Martin
15 dagen geleden

Moet werkelijk uit deze richting het gezond verstand terrein winnen . Het is er ook niet de meest democratisch regime .

Jopie
Jopie
15 dagen geleden

De waarheid wordt tegenwoordig een complot genoemd .

P.Puck
P.Puck
Reactie op  Jopie
15 dagen geleden

Klopt, boven is beneden, goed is slecht etc. etc. etc. en nu mag je dit nog denken, over een paar jaar wordt dit opgepikt, uitgelezen en in je dossier gestopt en kun je dat ook maar beter achterwegen laten.
Wanneer je dit niet toestaat volgen sancties, mag je op kampf, of tegen de muur.
Nou geen last krijgen van keuze-stress hè?!

Hans
Hans
Reactie op  P.Puck
15 dagen geleden

Laten we proberen terug te gaan naar de bijbel. Romeinen brief zegt aan het einde zal wat recht is krom gepraat worden, wat krom is wordt recht gepraat. Dan snappen we nog beter wat gaande is.

doornbos
doornbos
Reactie op  Jopie
15 dagen geleden

Sterker, waarheid is haat geworden.

Lotje
Lotje
15 dagen geleden

Ik mocht ze toch al niet, maar dit is wel heel erg!

x

Check Also

corona

Waarom het aantal ‘nieuwe coronagevallen’ plotseling keldert

Open een willekeurige website waar coronadata worden ...

who

Advocaten slepen WHO voor rechter wegens ‘misleiding van de wereld over corona-uitbraak’

Een groep advocaten bereidt zich voor om ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x