Mens en Dier

‘Marion Koopmans heeft banden met Chinese overheid’

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het WHO-team dat in Wuhan onderzoek heeft gedaan naar het coronavirus kon niet vaststellen wat de oorsprong van het virus is, zo werd afgelopen week bekend. Dat het virus afkomstig is uit een laboratorium acht het WHO-team, waar ook Marion Koopmans deel van uitmaakte, ‘extreem onwaarschijnlijk’.

Het team sluit niet uit dat het virus elders is ontstaan en via bevroren voedsel zijn weg naar Wuhan heeft gevonden, een theorie die door China is verspreid. Vrijdag zei WHO-baas Tedros deze week een samenvatting van de bevindingen te zullen publiceren. De Verenigde Staten zeggen de onderzoeksgegevens te willen analyseren.

Er is twijfel ontstaan over de onafhankelijkheid van het team, nu blijkt dat drie hoofdonderzoekers banden hebben met China, meldt Sky News.

Ondermijnt het vertrouwen

Volgens de zender hebben Peter Ben Embarek, Peter Daszak en Marion Koopmans banden met de Chinese overheid. Koopmans was wetenschappelijk adviseur van het CDC in Guangdong. Het feit dat sommige onderzoekers banden hebben met het land dat wordt onderzocht, ondermijnt het vertrouwen in het rapport, zei presentatrice Sharri Markson.

“Het Wuhan Instituut voor Virologie weigerde informatie naar buiten te brengen over de eerste 70 mensen die ziek werden. Er is geen informatie over patiënt nul,” voegde ze toe. “Mogelijk is corona overgesprongen van vleermuis op mens, maar het virus kan ook zijn ontsnapt uit een laboratorium.”

“We hebben onafhankelijke onderzoekers nodig om antwoorden te vinden, geen wetenschappers die ok zijn bevonden door de Chinese overheid,” aldus Markson.

Koopmans spreekt in een reactie van een ‘nieuwe complottheorie’.

[Sky News]

4.8 41 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman
Herman
1 jaar geleden

Gefopt!?

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Omgekochte tirannie !!

Bibi
Bibi
1 jaar geleden

Marion Koopmans is zelf onderdeel van een groot Complot!
Namelijk het elimineren van onze vrijheid!!
Alles hangt aan elkaar van Leugen en Bedrog
Het is misselijk makend!

Waldemar
Waldemar
1 jaar geleden

Alleen dat hoofd al lijkt op een samenzwering. Maar dan op een intellectueel armtierige.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

69
0
We lezen graag je reactie!x