Buitenland

Schokkend klokkenluidersbericht: doden na vaccinatie in tehuis Berlijn

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een klokkenluider heeft in een interview met advocaten Reiner Füllmich en Viviane Fischer schokkende informatie naar buiten gebracht over het vaccinatieproces in een bejaardentehuis in Berlijn. Daar kregen 31 bewoners op 3 januari het vaccin van Pfizer en BioNTech toegediend. Dat had verwoestende gevolgen.

Na slechts zes dagen stierf de eerste bewoner. Ongeveer twee weken na de eerste dosis overleden nog eens vijf bewoners. Na een maand waren er in totaal acht sterfgevallen gemeld. De ouderen waren verder relatief gezond. Eén van de slachtoffers was een voormalige operazanger die de dag voor de vaccinatie nog piano zou hebben gespeeld. De man was ook in andere opzichten nog erg actief en ging zelfs regelmatig joggen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Gedwongen vaccinatie

Volgens de klokkenluider verliep het vaccinatieproces allesbehalve humaan: een bewoner die zich tegen de vaccinatie verzette, werd vastgehouden door verpleegsters en gedwongen gevaccineerd. Er waren bovendien soldaten aanwezig die de ouderen – die de oorlog hebben meegemaakt – intimideerden.

Op 24 januari werd zonder aankondiging de tweede dosis uitgedeeld. Opnieuw werden bewoners die zich verzetten vastgehouden door medewerkers en vervolgens alsnog gevaccineerd. Volgens de klokkenluider werden op een soortgelijke manier PCR-tests afgenomen: mensen die verzet boden, werden vastgegrepen.

Verslechtering van de gezondheid

De dag na de eerste vaccinatieronde kregen vier bewoners de eerste klachten. Ze waren zo moe dat ze tijdens het eten aan tafel in slaap vielen. Ze hadden last van ademhalingsproblemen, koorts, huiduitslag, verkleuring van de huid en spiertrillingen. Na de tweede dosis verslechterde de toestand van sommige bewoners nog verder. Bewoners die vóór de vaccinatie negatief testten op corona, kregen na de prik opeens een positieve uitslag.

Het tehuis in kwestie, Agaplesion Bethanien Havelgarten in het Berlijnse stadsdeel Spandau, weigerde ondanks meerdere verzoeken een verklaring te geven. Advocaat Fischer heeft op 3 februari een klacht ingediend bij het parket. Ze heeft ook de politie en het hoofd van het Paul-Ehrlich-Institut, dat verantwoordelijk is voor de registratie van bijwerkingen, ingelicht. Ze nam daarnaast contact op met Dilek Kalayci, de Berlijnse senator voor gezondheid.

Het parket en de politie hebben nog geen actie ondernomen. De politie liet weten de sterfgevallen alleen te zullen onderzoeken als de arts een onnatuurlijke doodsoorzaak heeft ingevuld. Volgens advocaat Füllmich is dit een schending van het legaliteitsbeginsel.

Stoppen met het toedienen van vaccins

De advocaten maken zich zorgen over de sterfgevallen. Zij vinden dat onder bepaalde omstandigheden moet worden afgezien van het toedienen van de vaccins tot er een volledig en transparant onderzoek heeft plaatsgevonden. Noorwegen wijzigde onlangs het advies rond coronavaccinatie na 23 sterfgevallen.

[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.7 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JMB
JMB
3 jaren geleden

Stelletje moordenaars!!

R W
R W
3 jaren geleden

Waarom, oh waarom doen mensen elkaar dit toch aan? Ik snap dit echt niet. Er zijn heel veel goede mensen op de wereld, maar ook zo, zoooo veel in- en in slechte. Wat mankeert deze mensen? Dat zou onderzocht moeten worden, missen ze een chromosoompje ofzo?

Solo
Solo
3 jaren geleden

? Het was te voorspellen.Nazi/Stasi praktijken!!!.
Hier waren velen van ons bang voor. Op het muur geschteven. Niets vrijwillig laat staan onder dwang van anders geen zgn paspoorten.
Het is niet moelijk bejaarden en zwakkeren vast te pakken en de “jab” te forceren. Zelfs kan het met genoeg bedwangers bij een jongere sterker persoon lukken .
Na de bejaarden huizen komen ze voor 60 -70e jarigen, dan jongere, gezond of niet.
Zoals in China zullen ze bij je inbreken en je onder dwang testen en/of prikken. Je ziet het gebeuren. Vandaar dat heen en weer over paspoorten. Hebben ze niet nodig. Ze waren vanaf het begin van plan evt.onder dwang te prikken natuurlijk.Wij zijn behalve Amerika allemaal voor decennia ontwapenend. Gebeurd altijd voor een dictatoriale bewind aan de macht komt dus wij kunnen niet zoals in de VS ( voorlopig) bewapende defensieve enclaven vormen in verzet

Maria
Maria
3 jaren geleden

Oorlogspraktijken hebben ze daar nog steeds niet afgekeerd.

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x