Homepagina » Buitenland » Schokkend klokkenluidersbericht: doden na vaccinatie in tehuis Berlijn
vaccinatie
Foto: Phil Roeder CC BY 2.0

Schokkend klokkenluidersbericht: doden na vaccinatie in tehuis Berlijn

Een klokkenluider heeft in een interview met advocaten Reiner Füllmich en Viviane Fischer schokkende informatie naar buiten gebracht over het vaccinatieproces in een bejaardentehuis in Berlijn. Daar kregen 31 bewoners op 3 januari het vaccin van Pfizer en BioNTech toegediend. Dat had verwoestende gevolgen.

Na slechts zes dagen stierf de eerste bewoner. Ongeveer twee weken na de eerste dosis overleden nog eens vijf bewoners. Na een maand waren er in totaal acht sterfgevallen gemeld. De ouderen waren verder relatief gezond. Eén van de slachtoffers was een voormalige operazanger die de dag voor de vaccinatie nog piano zou hebben gespeeld. De man was ook in andere opzichten nog erg actief en ging zelfs regelmatig joggen.

Gedwongen vaccinatie

Volgens de klokkenluider verliep het vaccinatieproces allesbehalve humaan: een bewoner die zich tegen de vaccinatie verzette, werd vastgehouden door verpleegsters en gedwongen gevaccineerd. Er waren bovendien soldaten aanwezig die de ouderen – die de oorlog hebben meegemaakt – intimideerden.

Op 24 januari werd zonder aankondiging de tweede dosis uitgedeeld. Opnieuw werden bewoners die zich verzetten vastgehouden door medewerkers en vervolgens alsnog gevaccineerd. Volgens de klokkenluider werden op een soortgelijke manier PCR-tests afgenomen: mensen die verzet boden, werden vastgegrepen.

Verslechtering van de gezondheid

De dag na de eerste vaccinatieronde kregen vier bewoners de eerste klachten. Ze waren zo moe dat ze tijdens het eten aan tafel in slaap vielen. Ze hadden last van ademhalingsproblemen, koorts, huiduitslag, verkleuring van de huid en spiertrillingen. Na de tweede dosis verslechterde de toestand van sommige bewoners nog verder. Bewoners die vóór de vaccinatie negatief testten op corona, kregen na de prik opeens een positieve uitslag.

Het tehuis in kwestie, Agaplesion Bethanien Havelgarten in het Berlijnse stadsdeel Spandau, weigerde ondanks meerdere verzoeken een verklaring te geven. Advocaat Fischer heeft op 3 februari een klacht ingediend bij het parket. Ze heeft ook de politie en het hoofd van het Paul-Ehrlich-Institut, dat verantwoordelijk is voor de registratie van bijwerkingen, ingelicht. Ze nam daarnaast contact op met Dilek Kalayci, de Berlijnse senator voor gezondheid.

Het parket en de politie hebben nog geen actie ondernomen. De politie liet weten de sterfgevallen alleen te zullen onderzoeken als de arts een onnatuurlijke doodsoorzaak heeft ingevuld. Volgens advocaat Füllmich is dit een schending van het legaliteitsbeginsel.

Stoppen met het toedienen van vaccins

De advocaten maken zich zorgen over de sterfgevallen. Zij vinden dat onder bepaalde omstandigheden moet worden afgezien van het toedienen van de vaccins tot er een volledig en transparant onderzoek heeft plaatsgevonden. Noorwegen wijzigde onlangs het advies rond coronavaccinatie na 23 sterfgevallen.

[Wochenblick]

Volg ons hier op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.7 66 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JMB
JMB
11 dagen geleden

Stelletje moordenaars!!

Willem
Willem
Reactie op  JMB
11 dagen geleden

Allemaal al lang bekend, het gaat gewoon door en we staan er bij en kijken er naar. Tsjechie was van de noodwet af, nou 24 uur later gewoon weer ingevoerd, demonstreren petities klagen smeken heeft geen zin, gewoon negeren en horeca en winkels dwingen open te gaan. Zoniet? Einde verhaal, alles voorbij, dood en verderf wat nu al gezaaid wordt en is

mee 2
mee 2
Reactie op  JMB
10 dagen geleden

ja natuurlijk dat is bedoeling en als je ook nog Marrakeshpakt bij neemt dan weet je wel hoe laat is het niet waar? zo gaan ze ons uitroeien

Harry
Harry
Reactie op  JMB
10 dagen geleden

Wat mij opvalt is dat het elke keer buitenlands nieuws is. Dat maakt het niet minder erg maar….. Statistisch zou het hier ook moeten gebeuren. Waarom is dat niet zo? Komt het niet naar buiten?

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
Reactie op  JMB
10 dagen geleden

Met moord en brand te schreeuwen en vervolgens passief toe te kijken los je niets op. Wij moeten ervoor zorgen dat NIEMAND tegen zijn/haar wil een injectie krijgt!!!

R W
R W
11 dagen geleden

Waarom, oh waarom doen mensen elkaar dit toch aan? Ik snap dit echt niet. Er zijn heel veel goede mensen op de wereld, maar ook zo, zoooo veel in- en in slechte. Wat mankeert deze mensen? Dat zou onderzocht moeten worden, missen ze een chromosoompje ofzo?

Haggis
Haggis
Reactie op  R W
11 dagen geleden

Depopulatie agenda. Van 7.8 miljard naar 500 miljoen. Is al een oud plan. Wordt ook aangeven met de Georgia guidestones. Is ook beter voor het klimaat

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  R W
11 dagen geleden

Wat iedereen hier (en ik ook) nodig heeft, zijn wat ‘feel good’ momentjes naast alle ellende die we over ons uitgestort krijgen.
En die zijn er écht nog wel!

Dit is slechts een kleine greep uit het aanbod.

Geef niet op!

https://twitter.com/TheHorizonX/status/1361257931736555524

https://twitter.com/JornLuka/status/1360969126643138560

https://twitter.com/_marlette_/status/1360572845001216001

https://twitter.com/daniellebraunOL/status/1360490313706569731

Judith
Judith
Reactie op  R W
11 dagen geleden

Misschien hebben ze op een of andere manier al een chipje ergens in hun hersens zitten. Voor zover ze hersens hebben dan.

Rob
Rob
Reactie op  Judith
10 dagen geleden

Er was een tijdje geleden iemand die zei dat slechts 15% van de wereldbevolking echt een mens is. Als dat inderdaad zo is dan is de vraag wat de rest is. Klonen? Bots? In faciliteiten gemaakte lichamen door experimenten? Er is al regelmatig gezegd dat er ondergronds ook heel veel gaande is waar wij niks over weten. Als je zo de berichten etc bij elkaar optelt dan lijkt de planeet op zich soms bijna één groot laboratorium waar kwaadaardigen van alles aan het uitspoken zijn.

antje
antje
Reactie op  R W
10 dagen geleden

macht over anderen

Kees
Kees
Reactie op  R W
10 dagen geleden

Het zijn ‘mensen’.

piet
piet
Reactie op  Kees
10 dagen geleden

echte mensen zijn al eeuwen uitgestorven, ben nog precies aan het uitzoeken welke soort we dan wel niet zijn en eventueel van welke zonnestelsel we komen, het verklaard ook die onuitputtelijke drang om de aarde te vernietigen, iedereen heeft het in zich en uiteindelijk is dat het enige doel wat God heeft gehad vandaag daar ze Jezus ook gekruisigd hebben, de joden hadden die plannetjes op tijd door en ook dat mocht niet baten, amen

Solo
Solo
11 dagen geleden

😱 Het was te voorspellen.Nazi/Stasi praktijken!!!.
Hier waren velen van ons bang voor. Op het muur geschteven. Niets vrijwillig laat staan onder dwang van anders geen zgn paspoorten.
Het is niet moelijk bejaarden en zwakkeren vast te pakken en de “jab” te forceren. Zelfs kan het met genoeg bedwangers bij een jongere sterker persoon lukken .
Na de bejaarden huizen komen ze voor 60 -70e jarigen, dan jongere, gezond of niet.
Zoals in China zullen ze bij je inbreken en je onder dwang testen en/of prikken. Je ziet het gebeuren. Vandaar dat heen en weer over paspoorten. Hebben ze niet nodig. Ze waren vanaf het begin van plan evt.onder dwang te prikken natuurlijk.Wij zijn behalve Amerika allemaal voor decennia ontwapenend. Gebeurd altijd voor een dictatoriale bewind aan de macht komt dus wij kunnen niet zoals in de VS ( voorlopig) bewapende defensieve enclaven vormen in verzet

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Solo
11 dagen geleden

Ik zou zo zeggen verkoop je huid zo duur mogelijk. Wij hebben geen 2e amendement maar er zijn genoeg andere dingen waarmee u zich zelf kan verdedigen. DOE VOORZICHTIG, VOORKOM ZIEKENHUIS/ZORG/BEJAARDEHUIS OPNAME (want als je bv bewusteloos bent dan prikken die facisten je) voorkom andere situaties. Mochten ze bij je op de stoep staan, doe niet open. Breken ze bij je in, dan kan je niet anders meer dan geweld gebruiken om jouw lichaam te verdedigen. Dat is het UNIVERSELE RECHT wat je hebt ontvangen voordat er een wet was.

Rob
Rob
Reactie op  MdeFilosoof
10 dagen geleden

Dacht je dat die zombies in hun eentje komen als ze je komen halen? Tegenwoordig rukken ze al met twee of drie wagens uit als iemand alleen al iets op de sociale media plaatst wat ze niet aanstaat en wordt zo iemand met geweld opgepakt. Ik snap eerlijk gezegd niet dat dat soort types nog geen hartaanval of zo hebben gehad. Die zijn zo onmenselijk, vernietigend, dat je zou denken dat die toch een keer een hartaanval of iets anders zouden moeten krijgen. Geloof maar niet dat ze zonder zombies komen als ze bij je op de stoep staan want alleen durven ze niet.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Solo
11 dagen geleden

Degene die mij dwingen en vastpakken zijn daarna hun leven niet meer veilig. Zo lang ik leef( en ik hoop dan nog lang genoeg) zal ik op ze jagen!

Tom
Tom
Reactie op  Solo
11 dagen geleden

Dit idee van mij schrijf ik nog maar ‘ns op: Als je een hogedrukreiniger hebt, hou die paraat achter de voordeur. Bellen ze aan, doe de voordeur open en spuit ze weg, net als de politie doet tegen ons. Oog om oog… Als we dat allemaal massaal gaan doen gaat er misschien ‘n lampje branden bij die lui dat we het niet willen.

Maria
Maria
11 dagen geleden

Oorlogspraktijken hebben ze daar nog steeds niet afgekeerd.

Ertje
Ertje
11 dagen geleden

waarom hoor je hier niets over in het nieuws op tv? Word er dan moedwillig genocide gepleegd?

robroyofireland
robroyofireland
Reactie op  Ertje
11 dagen geleden

De UN Agenda 21 en Un AGENDA 2030 ZIJN BEIDE BEKEND ALS DEPOPULATIE AGENDA HET PROJECT ID 2020 SAMEN MET WHO AGENDA 2030 MET ALS DOEL IN 2040 KOSTE WAT HET KOSTE DE HELE WERELD TE HEBBEN VOORZIEN VAN EEN BIOMETRISCH PASPOORT IN COMBI MET DE GEN/RNA SHOT WELKE ZE ONTERECHT EEN VACCIN BENOEMEN DE GEORGIAN GUIDESTONES IS MIN OF MEER DE GIDS LIJKT HET WEL VOOR WAT ZICH THANS AF SPEELT

Eus
Eus
Reactie op  Ertje
11 dagen geleden

Het nieuws. Als ze dit laten zien ondergraven zij de eigen positie n.l. die van de overheid. Je zult hier echt nooit iets over gaan horen, tenzij ze echt niet anders kunnen. Voordat het zover is zullen er nog vele ten grave gedragen worden.

Wake up call
Wake up call
Reactie op  Ertje
11 dagen geleden

Ja duh, natuurlijk hoor je daar niks over in de msm. Die werken eraan mee.

linda
linda
Reactie op  Ertje
10 dagen geleden

nee hoor! het doet toch waar het voor bedoeld is!

Gert
Gert
11 dagen geleden

Wat de overheid doet is natuurlijk altijd goed in de ogen van de overheid.

Uiteindelijk ben ik helemaal klaar met de overheid, bloedhonden zijn het!

Niks meer!

Ikke
Ikke
Reactie op  Gert
11 dagen geleden

Inmiddels zie ik die extreem hoge belastingen die onder dwang betaald moeten worden ook als geld voor de maffia. Betaal je niet? Dan komt er een knokploeg, handlangers van de overheid / maffia.

Rick
Rick
11 dagen geleden

Wat een slimme arts👌

rop
rop
11 dagen geleden

De geest van Dokter mengelen is aardig actief.

hamala57
hamala57
11 dagen geleden

Dit is de agenda van TIMMERMANS 2020!

M G Meyer
M G Meyer
11 dagen geleden

Wij zijn heel blij met deze berichten, wij zijn gewaarschuwd.
De vaccinatie hebben wij geweigerd en wij zijn niet bang voor de gevolgen.
Wij vinden ons behoud in het woord van God en n onze Heiland Jezus de gezalfde.
De Here God laat zijn kinderen niet in de steek.
Wij wensen U veel wijsheid en Gods zegen van harte toe.
Familie Alie en Martin Meyer.

x

Check Also

merkel

Merkel weigert het coronavaccin van AstraZeneca, maar smeekt Duitsers om het te nemen

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft gezegd ...

huisarts

Ongeruste huisarts: ‘Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg’

Huisarts Els van Veen was al ongerust, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x