CoronaBuitenland

Maskerloze huisarts veroordeeld tot gevangenisstraf en geldboete: ‘In wat voor land leven wij?’

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

Huisarts Clo Cornelissen uit het Belgische Tongeren is in beroep veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden en een boete van 4000 euro. Haar ‘misdaad’: ze droeg tijdens de tweede ‘coronagolf’ geen mondkapje in haar praktijk.

Volgens de huisarts is het coronavirus geen killervirus en hebben de coronamaatregelen geen aantoonbaar effect. Ze had in haar praktijk een affiche opgehangen waarop stond dat ‘ons immuunsysteem perfect in staat is om ons te beschermen’ en dat ‘mondmaskers schadelijk zijn’.

De huisarts zei dat ze geen mondkapje droeg omdat het haar zuurstofinname beperkte, haar communicatie met patiënten beperkte en het haar recht is om immuniteit tegen corona op te bouwen. Cornelissen voegde toe dat er geen coronadoden onder haar patiënten waren.

In wat voor land leven wij?

Het vonnis maakt veel los bij mensen. “Dokter Clo Cornelissen werd vandaag door de rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf en geldboete. Dit omdat ze een vrije wil heeft en de Grondwet volgt. In wat voor land leven wij?” vraagt Sarah Melis, woordvoerder van Samen voor Vrijheid.

’t Scheldt, een Belgische website die satire brengt, twittert: “Onze overheid is een misselijke dictatuur.”

Wie niet slaafs volgde, moet boeten

“Men kan maar beter in groep een meisje verkrachten in België. Dan hoor je het justitieapparaat van Vincent Van Quickenborne amper en kom je er vanaf met een opstelletje. Maar een mondmasker weigeren te dragen? Maanden de cel in!” schrijft Bart Deckers, fractievoorzitter van Vlaams Belang in Balen-Olmen.

“Een uitwas van een doorgedraaid systeem. Wie niet slaafs volgde, moet boeten,” reageert advocaat Steven Vermeylen.

Lucht- en ruimtevaartdeskundige Coen Vermeeren stelt: “Ook de rechtspraak in België is kansloos verloren.”

4.8 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bert
Bert
1 maand geleden

Mijn tandarts en ik ook niet, wel toen hij boven mijn hing natuurlijk.

NooT
NooT
1 maand geleden

Nazi’s!

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Hoeveel heeft die rechter van Pfizer ontvangen? We weten dat Big Pharma alles en iedereen omkoopt om toch maar de O zo goeie “vaccins” te kunnen slijten.

TAO Foundation
TAO Foundation
1 maand geleden

Zo onrechtvaardig! Ook al een domme bananenrepubliek . Ik weet het heb er 25 jaar gewoond ! Maar Nederland is net zo erg !
Alle respect voor deze vrije geest ! Dokter Clo Cornelissen!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

132
0
We lezen graag je reactie!x