Great ResetMens en Dier

Dit verzin je niet: ‘Anti-corruptiekampioen’ van World Economic Forum is directeur bij Pfizer en Reuters

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Jim Smith zit in de bestuursraad van Pfizer, is directeur van persbureau Reuters én is bestuurslid van een anti-corruptiegroep van het World Economic Forum, onthult The National Pulse.

Reuters heeft tienduizenden artikelen gepubliceerd over Pfizer, maar nergens wordt erbij gezegd dat Smith een dubbele pet draagt. Ironisch genoeg zit Smith ook in de bestuursraad van het Partnering Against Corruption Initiative van het World Economic Forum, een ‘toonaangevend’ initiatief op het gebied van corruptiebestrijding en transparantie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Lager dan ooit

Het WEF werkt hierbij samen met zakenmagnaten, internationale organisaties en overheden om ‘corruptie te bestrijden en transparantie te bevorderen’.

Smith schrijft geregeld artikelen voor de website van het WEF. Zo schreef hij in 2017 een artikel getiteld ‘Corruptie en de Erosie van Vertrouwen’. Daarin klaagt Smith dat het vertrouwen in de mainstream media lager dan ooit is.

Factcheck

Is dat zo vreemd? De coronavaccins van Pfizer (Smith) worden door Reuters (Smith) de hemel in geprezen terwijl onwelgevallige informatie meteen wordt onderworpen aan een ‘factcheck’. Nog niet zo lang geleden deden de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA en Pfizer er alles aan om te voorkomen dat documenten over de effectiviteit van het coronavaccin naar buiten zouden komen.

Het WEF wordt ervan beschuldigd de ‘coronapandemie’ te gebruiken om haar Great Reset-agenda erdoor te drukken en mensen te onteigenen.

4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
1 jaar geleden

” Het WEF werkt hierbij samen met zakenmagnaten, internationale organisaties en overheden om ‘corruptie te bestrijden en transparantie te bevorderen’. ”

Als ze alles eerlijk zouden schrijven dan komt er eerder dit te staan….. (lees verder beneden!)

Het WEF werkt hierbij samen met zakenmagnaten, internationale organisaties en overheden om transparantie‘ te bestrijden en corruptie te bevorderen’.!!!!!

ik bedoel maar… dit laatste ziet er veel beter uit voor dat corrupt aso tuig welke WEF genoemd worden….

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Hahahaha….eeuwig rondjes draaien in dezelfde Vicieuze Cirkel…daar wordt je toch misselijk van? Die WEF-Nazis zijn Klaarrr…dat is alleen nog maar Brood & Spelen voor al die Hersendode Sukkels in het Westen…De Rest van de Wereld sluit zich inmiddels aan bij Rusland & BRICS…want dat zijn de Winnaars…Uncle Shmuel, het Keizerrijk der Leugens, das Viertes Euro-Reich & hun Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie zijn hélémáál KLAARRR….Hun hand overspeeld gegokt & verloren…hun Kudde Hersendode Euro-Lemmingen rent zo de afgrond in…

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Alle vertrouwen in pharma smelt als sneeuw voor de zon. Alternatieve geneeskunde heeft een grote toekomst voor zich. Vertrouw op de geneeskundige krachten van de planten. De spreuk “daar is geen kruid tegen gewassen” spreekt boekdelen.

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

😒

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x