Great ResetMens en Dier

Dit verzin je niet: ‘Anti-corruptiekampioen’ van World Economic Forum is directeur bij Pfizer en Reuters

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Jim Smith zit in de bestuursraad van Pfizer, is directeur van persbureau Reuters én is bestuurslid van een anti-corruptiegroep van het World Economic Forum, onthult The National Pulse.

Reuters heeft tienduizenden artikelen gepubliceerd over Pfizer, maar nergens wordt erbij gezegd dat Smith een dubbele pet draagt. Ironisch genoeg zit Smith ook in de bestuursraad van het Partnering Against Corruption Initiative van het World Economic Forum, een ‘toonaangevend’ initiatief op het gebied van corruptiebestrijding en transparantie.

Lager dan ooit

Het WEF werkt hierbij samen met zakenmagnaten, internationale organisaties en overheden om ‘corruptie te bestrijden en transparantie te bevorderen’.

Smith schrijft geregeld artikelen voor de website van het WEF. Zo schreef hij in 2017 een artikel getiteld ‘Corruptie en de Erosie van Vertrouwen’. Daarin klaagt Smith dat het vertrouwen in de mainstream media lager dan ooit is.

Factcheck

Is dat zo vreemd? De coronavaccins van Pfizer (Smith) worden door Reuters (Smith) de hemel in geprezen terwijl onwelgevallige informatie meteen wordt onderworpen aan een ‘factcheck’. Nog niet zo lang geleden deden de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA en Pfizer er alles aan om te voorkomen dat documenten over de effectiviteit van het coronavaccin naar buiten zouden komen.

Het WEF wordt ervan beschuldigd de ‘coronapandemie’ te gebruiken om haar Great Reset-agenda erdoor te drukken en mensen te onteigenen.

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robert
Robert
6 maanden geleden

” Het WEF werkt hierbij samen met zakenmagnaten, internationale organisaties en overheden om ‘corruptie te bestrijden en transparantie te bevorderen’. ”

Als ze alles eerlijk zouden schrijven dan komt er eerder dit te staan….. (lees verder beneden!)

Het WEF werkt hierbij samen met zakenmagnaten, internationale organisaties en overheden om transparantie‘ te bestrijden en corruptie te bevorderen’.!!!!!

ik bedoel maar… dit laatste ziet er veel beter uit voor dat corrupt aso tuig welke WEF genoemd worden….

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Hahahaha….eeuwig rondjes draaien in dezelfde Vicieuze Cirkel…daar wordt je toch misselijk van? Die WEF-Nazis zijn Klaarrr…dat is alleen nog maar Brood & Spelen voor al die Hersendode Sukkels in het Westen…De Rest van de Wereld sluit zich inmiddels aan bij Rusland & BRICS…want dat zijn de Winnaars…Uncle Shmuel, het Keizerrijk der Leugens, das Viertes Euro-Reich & hun Noord-Atlantische-Terroristen-Organisatie zijn hélémáál KLAARRR….Hun hand overspeeld gegokt & verloren…hun Kudde Hersendode Euro-Lemmingen rent zo de afgrond in…

Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Alle vertrouwen in pharma smelt als sneeuw voor de zon. Alternatieve geneeskunde heeft een grote toekomst voor zich. Vertrouw op de geneeskundige krachten van de planten. De spreuk “daar is geen kruid tegen gewassen” spreekt boekdelen.

Herman R
Herman R
6 maanden geleden

😒

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x