Paranormaal

Lucide dromen, dat kun je leren (video)

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Charlie Morley geeft les in lucide dromen en belijdt daarnaast het Tibetaans boeddhisme.

Hij combineert daarbij de westerse wetenschappelijke benadering met de Tibetaans boeddhistische manier van dromen om mensen bewust te maken van alle fasen in de slaap, dromen en het bewuste leven.

Hij is de medebedenker van een nieuwe holistische benadering voor bewust slapen en lucide dromen die ook wel ‘bewustzijnsgericht dromen en slapen’ wordt genoemd.

Deze nieuwe benadering omvat handelingen die ons helpen beter te slapen, meer lucide te dromen en bewuster, scherper en vreugdevoller wakker te worden.

Lucide dromen zijn dromen waarin je je bewust bent dat je droomt. Soms kun je de droom zelf sturen. Volgens droomonderzoeker Victor Spoormaker, die aan de Universiteit Utrecht promoveerde op nachtmerries, is dit aan te leren.

Bron: YouTube/TEDxTalks

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Ik heb een tijd lang een dromenschrift onder mijn bed gehad, en elke keer als ik wakker werd van een droom, schreef ik snel de kern van de droom in het schrift, om later te kunnen zien, wat ik had gedroomd.Wat blijkt, na verloop van tijd??Je kunt dromen beter herinneren en ze vertellen dingen die nog moeten gebeuren,en dingen die nog verwerkt moeten worden.Weet je dit eenmaal dan kun je je dromen bewust beïnvloeden.

Redice
Redice
9 jaren geleden

allemaal goed, maar hoe werkt het dan, hoe leer je het?

S0M30N3
S0M30N3
9 jaren geleden

Damn, wil het ook kunnen!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x