Het Complot

‘Massale arrestatie banksters en politieke elite aanstaande’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ingewijde Drake Bailey liet onlangs weten dat een uitgebreid plan klaarligt om alle corrupte globalisten, banksters en politici in een tijdsbestek van 72 uur te arresteren.

Daartoe kunnen Amerikaanse grenzen worden gesloten en kan de satellietcommunicatie worden stilgelegd om te voorkomen dat privévermogens naar het buitenland worden gesluisd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Daarnaast wordt begonnen met het vrijgeven van onderdrukte technologieën zodat het zal lijken alsof we lange tijd in het stenen tijdperk hebben geleefd. Drake voegde toe dat bepaalde landen reeds uit het systeem van financiële controle van de G5 en G20 zijn gestapt en meedoen aan een nieuw financieel systeem.

Patriottische entiteiten

De ingewijde stelde ook dat JP Morgan, Bank of America en Citibank op omvallen staan en dat de eurozone zal crashen zodat ook de dollar valt. Om de overstap te financieren worden fondsen aangewend die momenteel nog worden beheerd door ‘patriottische entiteiten’. Het betekent het einde van belasting, het begin van het vrijgeven van onderdrukte technologieën en welvaart voor iedereen.

De stroom van goederen en diensten blijft grotendeels onverminderd doorgaan. De laatste maanden is zichtbaar geworden dat reeds honderden banksters en topmannen hun ontslag hebben ingediend. Volgens Drake zijn deze mensen met hun familie en een groot deel van hun vermogen het land uitgevlucht. Ze worden hoe dan ook berecht voor hun wandaden.

Onderwijskanaal

Er komt geen politiestaat, benadrukte Drake. Volgens hem worden de FEMA-kampen niet gebruikt voor het volk, maar voor de corrupte politici, banksters en de wereldelite. Volgens Drake wordt het systeem 72 uur platgelegd zodat de elite niet kan vliegen en geen tegoeden kan overhevelen.

Drake voegde toe dat er een speciaal onderwijskanaal komt om de inwoners van de nieuwe maatschappij (bij) te scholen. Wanneer het plan in werking treedt, besloot Drake, zullen andere landen volgen in een wereldwijde revolutie.

Bron: In5d.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Boddhi
Boddhi
11 jaren geleden

Alle interviews met Drake ->
http://www.ascensionwithearth.com/2012/04/drake-intel-audio-briefings-insider.html

[Meest recente bovenaan de lijst, er wordt plm 2x per week een nieuwe toegevoegd]

———————–

Interviews met Cobra->

Cobra on InLight Radio show 14-06-2012->
http://www.youtube.com/watch?v=ip495TP4f8w

Cobra & Lisa Harrison 19-06-2012->
http://www.youtube.com/watch?v=Ofw7Jepw7oA

[Alleen audio en zijn/haar stem is om veiligheidsredenen vervormd.]

Cobra’s website-> http://2012portal.blogspot.ca/

Josephine Hoenjet
Josephine Hoenjet
8 jaren geleden

Als dit in 2012 al in de planning lag: waarom is er tot nu toe nog niets gebeurd om deze plannen uit te voeren? Waarom moeten nog zoveel mensen hun leven verliezen???

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x