Binnenland

Frans Timmermans spreekt dreigende taal: ‘Nederland krijgt problemen als het niet braaf meebetaalt!’

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eurocommissaris Frans Timmermans sprak in een interview met het FD over de EU-begroting dreigende taal richting Nederland.

Den Haag wil dat de EU bezuinigt, maar dat standpunt staat in schril contrast met de investeringen die nodig zijn voor de Europese Green Deal van klimaatpaus Timmermans.

“Ik hoop dat Nederland zich bewust is van de prijs die het straks kan betalen voor zijn houding,” sprak hij.

Alleen komt te staan

En verder:

Volgens Timmermans bestaat het gevaar dat Nederland, als het ‘categorisch’ blijft weigeren water bij de wijn te doen, alleen komt te staan in het Europese begrotingsoverleg.

Dat moet het kabinet-Rutte proberen te voorkomen, want anders gaan volgens hem de andere 26 EU-landen kijken hoe ze Nederland het hardste kunnen raken.

Meedoen of dreigen dus. Anders gaan ze kijken hoe ze Nederland het hardste kunnen raken.

De FvD reageerde op Twitter:

Niet het enige land

Hoewel Timmermans suggereert dat Nederland het enige land is dat bezwaar maakt, zijn ook Denemarken, Oostenrijk en Zweden tegen een verhoging van het budget.

[FD]

3.9 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gea Breuker
Gea Breuker
3 jaren geleden

Voor mensen die zulke uitlatingen doen meneer Timmerfrans, is een duiding in het woordenboek van toepassing: landverrader. Uw plaatje kan in het woordenboek geplaatst worden, alhoewel liever niet want het gros van de mensen wordt kotsmisselijk als ze u zien.

William
William
3 jaren geleden

Het ergste is dat wij indirekt deze psychopaat ook nog betalen voor zijn geraaskal.. Zijn riante salaris en de dagelijkse feestjes worden allemaal uit onze zakken geklopt.. NEXIT en snel… dat wat wij afdragen aan de EU kunnen we beter aan de zorg onderwijs en verlaging van de belasting besteden.. nu gaat alles in een bodemloze put en als dank krijgen we een grote bek..

salvar
salvar
3 jaren geleden

ik zou zeggen frans kom eens bij mij langs met je dreigementen.
ik denk dat je heel snel uit gedreigd bent.
ik zou niet snel zeggen dat iemand knettergek is maar jij bent er een van.

Elise
Elise
3 jaren geleden

Socialists? Die vent is geen socialist. Das een duivel/demon. Nog effe en onze SP en aanhangers(wij zijn tegen de EU) krijgen weer overal de schuld van. Wat is het toch een vies smerig spelletje.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

77
0
We lezen graag je reactie!x